Cactus feeling no good

Publicerat klockan: 19:06:15 den 2009-10-31


Uschelibush! Mår inte alls bra! Har krupit ner i sängen med min nyinköpta kofta och en stor kopp varmt té med massa honung i. Min hals tar kål på mig! Sedan är allmäntillståndet inget vidare heller, så det blir en tidig kväll för min del.

Har i alla fall haft ett helt fantastiskt härligt dygn! Visar bilder och berättar mer sen, för ni vet ju, hälsan kommer först! :)

Thank God it's Friday!

Publicerat klockan: 11:10:22 den 2009-10-30

Har lite att bära idag... Huh!

God morgon peeps!

Imorse bokstavligen skuttade jag ur sängen. Låg och vred och vände på mig istället för att sova i natt, så när alarmet gick orkade jag inte ligga kvar en sekund till.

Idag är jag en busy, busy woman. Ska först träffa min fina Elin för att luncha och shoppa lite. Sedan ska jag till Balance och träna StripChair (!) med Maja och Jäniför. På kvällen åker vi ut till Maja, lagar mat tillsammans och myser lite. Det blir jag, Maja, Jäniför, Matilda, Jenny och My. Det är vad jag vet nu i alla fall, vem vet, det kanske droppar in fler människor. :)

Sover över där borta, för att sedan imorgon bitti bli hämtad av min moster. Imorgon blir släktträff á la tradition. Har längtat så! :)

Tricky

Publicerat klockan: 20:45:27 den 2009-10-29



Kul att jag verkligen har börjat att gilla att stå i köket, för det blir faktiskt gott! Idag avnjöt vi pasta med tomatsås och parmesan. Äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Kanongott!

Spruta på Svea Vaccin, promenad ute i kylan med Jenny, ärenden och matlagning har förgyllt min dag. Massa samtal och brev ivägskickade; skönt att ha det gjort!

Nu funderar jag på hur jag smidigast kan packa ner träningskläder, sova-över-saker, kläder och övrigt för en och samma väska som jag ska bära runt på stan imorgon. Tricky, that is.

Träigt värre

Publicerat klockan: 11:20:21 den 2009-10-29


Knappt har man hunnit vakna, än mindre stiga ur sängen, innan man blir ombedd att bära plankor. Dagens stryketräning/ömma händer: check!

Nu väntar brunch och en massa ärenden!

Påpälsad

Publicerat klockan: 19:54:09 den 2009-10-28


Den här mysiga godbiten fick nöjet att följa med mig hem idag. Den kommer jag varva med dunjackan i vinterkylan. Är dock lite osäker på om jag ska köpa den silvriga paljettbaskern till; blir det för kitchigt tillsammans?

Julia: Fully Loaded

Publicerat klockan: 19:51:19 den 2009-10-28

Bästa dagen på länge!

  • Med Maja, Jäniför och Matilda.
  • Shopping på BikBok, Åhléns, Urban Outfitters etc.
  • Specialbesök på Balance.
  • Lunch/fika på Wienerkonditoriet.

En dag med superfina tjejer som fulltankade mig i energi.


Mitt humör just nu

Publicerat klockan: 19:39:32 den 2009-10-28

In a hurry

Publicerat klockan: 11:18:36 den 2009-10-28


Bråttom, bråttom! Ska slänga i mig lite snabb frukost och sedan gasar jag iväg på cykeln! Stan med fina Maja idag! Bråttom, bråttom!

Från topp till tå

Publicerat klockan: 19:29:37 den 2009-10-27



Jacka: McKinley
Kofta: Gina Tricot
Linne: Zoul
Byxor: Gina Tricot
Ballerinas: Gabor
Väska: Mormors

Nu tänkte jag cykla och köpa Sofis Mode, duscha och måla naglarna. Imorgon blir en superkul dag!

Ps. Jens, du är världens finaste som orkar ta kort på mig varje dag! Puss på dig!


Nagelfilureri

Publicerat klockan: 17:50:41 den 2009-10-27


Lunch med Jenny, Jakob och Carolina var superhärligt! Många skratt utdelades, god mat (Massagottis restaurangavdelsning blir man aldrig besviken på) samt lite shopping.

Har kämpat med att få bort lösnaglarna med alla möjliga bra produkter. Nu är det i alla fall borta, nagelstärkelsen påstruken, snart ny färg samt telefonmöte som gäller. Är inte så taggad, men det ordnar sig säkert när vi väl satt igång. Ya ya!

Personal ad

Publicerat klockan: 11:20:14 den 2009-10-27


På mitt rum har jag en anslagstavla, där utrivna inspirationsbilder från olika magasin brukar hamna. Nu har lillebror fyllt den med några personliga tips. Med glimten i ögat säger jag att han är klok som en bok!

Superkombo

Publicerat klockan: 10:53:42 den 2009-10-27


God morgon bloggers!

Viktiga saker på agendan idag; lunch+planering med Jenny och Jakob samt telefonmöte med min coach. Däremellan ska jag hinna med en massa äreden och fixa här hemma. Härlig tisdag helt enkelt!

Ps. Bilden tog jag igår. Vill visa att rosa läppar timmsammans med silverglittrig eyeliner är en superkombo!

Hungra ihjäl

Publicerat klockan: 21:53:27 den 2009-10-26
Hemma från kvällens teatermöte. Riktigt imponerad över vad våra små hjärnor kan komma på! Längtar tills nästa vecka!

Trött och hungrig har jag rört ihop lite sen middag på spisen. Håller på att hungra ihjäl, hoppas ni haft en fin måndag! Keep on rockin your world!!!

Xoxo, Julia

Dans le Jardin une Rose

Publicerat klockan: 14:36:56 den 2009-10-26


Så nöjd med min nya dörrmatta! Man blir på bra humör så fort man ser den! (=I trädgården finns en ros)

Inte bortglömt!

Publicerat klockan: 14:28:23 den 2009-10-26

Måndag morgon

Publicerat klockan: 10:47:26 den 2009-10-26
God morgon fina människor!

Börjat dagen med härlig frukost, telefonmöten och Sofie Fahrmans röst i Vakna med the Voice. Trevligt värre! Resultatet är att jag är taggad till tusen; cykel och core nästa!


Från en träningsutövare till en annan...

Borta/hemma i Täby

Publicerat klockan: 20:33:53 den 2009-10-25

Maja (helgens festvärdinna/födelsedagsbarn), jag, Ermin och Sofia aka Saffipoff!

Hemma efter en helg i Täby-land! Superkul och mys, födelsedagsfest som var helt bananas, övernattning hos Jäniför och söndagsmiddag hos farmor och farfar! Helt kanon!

Imorgon är det ny vecka. Nu är mina batterier laddade, så jag satsar all in! Börjar måndagen med tufft träningspass och möten! Pusselipuss puss!

Confession

Publicerat klockan: 14:23:51 den 2009-10-24


Den senaste tiden har jag verkligen börjat gilla att laga mat, baka och fixa olika lattes/chaitén/cappuccinos. Kanske är det för att jag lärt känna massa kockar som kommer från alla håll och kanter, kanske jag kammat hem ett vuxenpoäng, kanske spelar det ingen roll.

Idag kompade i alla fall Mami och jag. Hon stod för banankakan och jag för cappuccinon. Mums!

Amerikanare in in själen

Publicerat klockan: 10:08:08 den 2009-10-24


Jag är en riktig amerikanare ända in i själen. Jag älskar att fira högtider ordentligt. Alla Hjärtans Dag, Midsommar, Jul... Nu är det ju Halloween, och om jag fick bestämma här hemma skulle hela huset vara omgjort till värsta sträckishuset, även fast jag hatar skräckfilmer!

Men eftersom jag fortfarande bor hemma och resten av familjen inte är lika hypade som jag när det gäller att fira saker som detta, lovar jag här i bloggen, att när jag flyttar hemifrån, då kan ni ränka med en superpyntad lägenhet och massa partypartyparty! Wiho!

Lördagsplaner

Publicerat klockan: 09:52:09 den 2009-10-24
God morgon små turturduvor!

Ställde klockan idag för att gå på Afrodansen, men motivationen är lika med noll, och det ska ju vara roligt att träna, så jag ställde in den. Istället ska jag duscha, ut på en powerwalk med Mami och kika på min lillebrors match. Låter mycket mer lockande.

Sedan gäller det att packa lite och göra sig fin inför kvällen. Ska på a big, big party in Täby och festa loss! :)


Felanmäld

Publicerat klockan: 17:19:15 den 2009-10-23


Förlåt små änglar, jag har verklgien försökt skriva till er idag, men min internetuppkoppling är katastrofdålig! Satt i alla fall och pratade med Tele2 supporten i en timme. Nu är mitt modem felanmält och skickas på reparation i nästa vecka. Blä, varför ska elektronik alltid strula?

Anyways, man kan inte gå runt och sura för det. Hjälp är ju på väg!

Idag har jag varit i stan och shoppat diverse saker. Lite smink, lotions, presenter och hämtat olika böcker från inredningsbutiker. Nu ska jag till affären och handla till kvällens efterrätter som ska tillagas. Syskonen har lite polers hemma som jag ska impa på! Cheers! :)

African Style

Publicerat klockan: 15:35:27 den 2009-10-22
Smidigt att vakna när syskonen kommer hem från skolan. Har i alla fall duschat och ätit en grymt god frukost African Style; Chapati och chaité! Mums fillibabba!


Bara helfabrikat

Publicerat klockan: 23:01:15 den 2009-10-21


Kvällens middag. Enkelt, gott och perfekt uppladdning inför yogan!

På tal om ingenting..

Publicerat klockan: 12:20:36 den 2009-10-21
God morgon grabbar!

Riktigt höstväder idag. Märkte igår att det är till och med kallt om fötterna när man är ute och går. Så var det inte i Göteborg. Saknar hela gänget och allt som hände där nere. Men om lite mindre än två månader bärs det iväg till Thailand, så jag har något att se fram emot!

Det är så man ska tänka när man kommer hem från en resa; direkt beställa en ny, så man har något att se fram emot, istället för att deppa över att resan man just upplevt tagit slut. Smart va?

Ikväll är det yoga; som jag har längtat! Innan dess ska jag försöka städa undan min packning och träffa Jenny. Vi hörs senare! Auf weiderschen!

Lillebror och Storasyster

Publicerat klockan: 22:00:44 den 2009-10-20



Idag har jag gnuggat geniknölarna genom att hjälpa lillebror att plugga till hans stora naturkunskapsprov som äger rum imorgon. Tydligen var jag bättre än läraren på att förklara!

Morotskaka och äppelpaj med vaniljsås på Massagotti fungerade som vår motivationskick!

Göteborgsbilder

Publicerat klockan: 15:56:50 den 2009-10-20
Nu börjar det trilla in Göteborgs-bilder från alla möjliga håll och kanter, så här har ni några!









Världens bästa weekend i Göteborg!

Publicerat klockan: 13:36:33 den 2009-10-20
Okej grabbar! I'm back! Från världens bästa weekend i Götlaborg!

Vi bodde hos Carro på Avenyn, mittemot Park Lane, brunchade på Brasserie Lipp, fikade på Espresso House, shoppade längs Kompassen, Nordstan, Arkaden... Drack galet många Strawberry Draquiris, festade loss på Trädgårnden, fick ont i fötterna av 10 centimetersklackar, sov 10/7/4 personer i lägenheten, bevittnade slagsmål, såg Malmö FF spela tillsammans med trogna fans och vänner, skrattade ihjäl oss på internskämt angående dessa länkar... alltså, vad ska jag mer säga? Den här helgen innehöll allt jag någonsin behövde, och lite till. Känns bara lite ensammet här i soffan nu. Hade jag suttit i Göteborg nu hade någon redan hoppat på mig och kittlat ihjäl mig...


Den här låten har vi spelat sönder. Lyssna med högsta bas = party! Lite komiskt att det handlar om Stockholm när vi var i Göteborg... :)

På semester

Publicerat klockan: 21:52:43 den 2009-10-15
Imorgon vid den här tiden är vi framme i Göteborg. Ska bli en så otroligt kul weekend med party och härliga människor! Ska hem till Jenny imorgon innan vi hoppar på tåget och förbereda lite överraskningar! Hihi, åh det här ska bli så kul!

Tar lite semester från bloggen då, hoppas ni förstår! Ha underbara dagar tills dess! Puss och kram!

Respektlöst!

Publicerat klockan: 21:10:31 den 2009-10-15
Nyss hemkommen från kvällens seminarium. Handlade om Gallileo Gallilei, med mycket bra teknisk support och en grym föreläsare, så det var faktiskt riktigt intressant!

Dagens läxa: Tala aldrig om att du har köpt godis / ha påsen framme. Halva innehållet i min godispåse ligger tryggt i min lillebrors mage och jag är rosenrasande! Resepktlöst!

Packhjälp

Publicerat klockan: 12:28:46 den 2009-10-15


Jag har anlitat personlig packhjälp, så när som helst kommer Jenny hit! Göteborg imorgon, wiho!

Rosig

Publicerat klockan: 22:48:24 den 2009-10-14


Måste bara tips om världens vackraste kudde från Mio! Finns i flera färger, men aubergine gillar jag bäst! 390:-

Heldag

Publicerat klockan: 21:48:52 den 2009-10-14

Efter besök på inredningsbutiker, 3 timmar på Skopunkten (!) och ytterligare några timmar på IKEA åkte Jenny och jag hem till Jenny en stund och chillade och gick igenom lite vad vi ska ta med i klädväg till Göteborg. Sedan var det raka spåret till yogan, så skönt att avsluta dagen med!

Jeez, nu är jag verkligen helt slut! Ska fixa och dona lite smått här hemma och glida omkring i mina nya röda duntofflor som köptes idag på IKEA. Mys!


Jenny köpte lite nya skor. Bland annat dessa sjukt tuffa ankelboots!


Avslutades med glass på IKEA!


O'hoj!

Publicerat klockan: 11:28:17 den 2009-10-14



Nu sticker Jenny och jag till IKEA på uppdrag! Cheers!

Samma födelsedag

Publicerat klockan: 22:54:12 den 2009-10-13

Alla snygga bilder vill inte laddas upp och jag erkänner att jag inte har tid att lägga upp dessa bilder varje dag, så vi skippar titeln jag haft förut. Det kommer lite inspirerande bilder på kända profiler lite då och då.

Idag tar vi en närmare titt på Lauren Conrad, som jag by the way tycker är riktigt down-to-earth, söt, ärlig och wiho! Jag insåg just att vi fyller år samma dag! Hur coolt är inte det?! :)






Höstklar!

Publicerat klockan: 20:30:04 den 2009-10-13


Läppglans i färgen "English Rose" från H&M och världens gosigaste halsduk från Åhléns! :)

Givande dag

Publicerat klockan: 20:26:28 den 2009-10-13
Hallå turturduvor!


Planering!



Supermysigt med Jenny idag. På Wayne's köpte jag en chailatte och Jenny en vanlig latte, men jag gillade inte alls min, så det slutade med att vi drack upp varandras.

Under kvällen har jag varit på ett möte med min coach på Moderna Museet, där vi gick igenom massa papper, deadlines och framtidsplaner. Mycket givande.

Givande dag

Publicerat klockan: 20:26:28 den 2009-10-13
Hallå turturduvor!


Planering!



Supermysigt med Jenny idag. På Wayne's köpte jag en chailatte och Jenny en vanlig latte, men jag gillade inte alls min, så det slutade med att vi drack upp varandras.

Under kvällen har jag varit på ett möte med min coach på Moderna Museet, där vi gick igenom massa papper, deadlines och framtidsplaner. Mycket givande.

Påminnelse

Publicerat klockan: 10:59:09 den 2009-10-13


Teatermötet igår kväll var helt fantastiskt! Jag tror jag aldrig blivit mer inspirerad i hela mitt liv av någonting! Fick en nyttig påminnelse om varför jag älskar teater och att stå på scen så mycket. Rollsättningen är i princip klar och jag är nöjdare än nöjdast med min karaktär! Samma som Noah Tayor i nyproduktionen av Alice i Underlandet, regisserad av Tim Burton (kan inte bli någonting annat än galet!).

Planering inför Göteborg

Publicerat klockan: 10:51:20 den 2009-10-13
God morgon solstrålar!

Jag har precis satt in en ny sockerkaka i ugnen (familjen åt upp hela igår så jag fick ingenting...), har Spotify på högsta volym. Nu är det dags för frukost och om ett tag ska jag träffa Jenny på Wayne's för att planera lite inför de närmaste dagarna. För vet ni vad jag är på fredag - måndag? I Göteborg!!! Vi ska hälsa på fina Caroine som pluggar när nere innan hon åker iväg och chillar i USA med sin familj! Mysigt värre, eller snarare, party! Hihi, kommer bli så underbart skoj!


Från vänster: Jenny, Jäniför, jag och Caroline.

(O)likheter

Publicerat klockan: 10:51:36 den 2009-10-12


God måndagsmorgon!

Tänkte göra värsta listan på (o)likheterna mellan dessa två bilder, men ni ser nog själva, hihi! Men för att komma in i lite Rebecca Bloomwood-humör tänkte jag:
1. Äta frukost
2. Ta ett bad med massa bubblor
3. Se på Shopaholic-filmen

It's a start, don't you think?


Have a happy Sunday!

Publicerat klockan: 18:48:15 den 2009-10-11

Söndag

Publicerat klockan: 12:22:27 den 2009-10-11
God morgon!

"Den sjunde dagen hade Gud fullbordat sitt verk, och han vilade på den sjunde dagen efter allt han hade gjort. Gud välsignade den sjunde dagen och gjorde den till en helig dag, ty på den dagen vilade Gud sedan han utfört sitt skapelseverk" 1 Mos. 2:2-

Tja, lika bra att ta efter. Söndag = vilodag!


Get yourself into that party mood asap!

Publicerat klockan: 17:13:38 den 2009-10-10





Inte bra

Publicerat klockan: 16:36:23 den 2009-10-10

Kanske inte så bra att säga på bloggen, eftersom Jenny kan läsa och vi åker till Göteborg på fredag, men jag mår sådär. Har ont i halsen och är jättetrött. Har kört ganska hårt i veckan, men de närmaste dagarna ska jag ta det lugnt, både med träning och andra saker som kan stressa upp mig. Får-inte-bli-sjuk. Basta.


By the way, Britney Spears är världens cooling! Jag har alltid gillat både hennes personlighet och musik. Så tuff, en rikig kämpe och affärskvinna. Men också en levande varelse, precis som alla andra, som också kan begå misstag...

 


Gårdagens bravader

Publicerat klockan: 09:29:04 den 2009-10-10



Så här glad var jag igår precis innan jag cyklade hemifrån (jo då, jag cyklar varje dag!) var jag sprallig och glad. Middagen var god (och stark!) och bion charmig. Inte misnöjd med att vi gick och såg den, men jag hade hellre lagt 100 spänn på någon annan film...

Jag måste bara berätta. Jag är ju så jäkla envis och vill gärna att allt ska vara så osvenskt som möjligt, så när vi gick till ett indiskt ställe där jag beställde räkor går det till såhär:
"Jag skulle vilja ha nummer 9, den med räkor."
"Den är väldigt stark."
"Jaha, tycker du jag ska någonting annat då?"
"Jag skulle ta Tikki Masala istället"
"Men jag är inte sugen på det. Ta räkorna i alla fall."
"Okej, men det är starkt."

Sedan får jag höra av ytterligare en kille att räkorna är väldigt starka. Hur starka, undrar jag. Kommer jag dö? Nej då, svarar killen. Du överlever.

Haha, snacka om att jag var nervös när jag hade tallriken framför mig! Okej, det var starkt, men vad fasen, jag dog inte, och banne mig, jag skulle äta upp allting bara för att bevisa att jag inte är någon mesig svensk som inte tål stark mat. Jag är alltid den som kryddar extra (även om det inte behövdes denna gång, hehe). Ville nästan gå fram till dem med min tomma tallrik och visa att jag ätit upp, men det tyckte till och med jag var lite över gränsen...

Så, nu är jag nyvaken, kall och trött. Har gåt upp extra tidigt för att åka och träna afrikansk dans. Vi får se hur det går. I'm very excited!

7 dagar 7 personer 7 stilar 6 bilder

Publicerat klockan: 16:26:26 den 2009-10-09

Jaha, samma problem nu med. En jäkla bild vill inte läggas upp. Bättre än att fyra inte vill kanske? 6 inspirerande bilder i alla fall på...

... Nicole Richie!







7 dagar 7 personer 7 stilar 4 bilder

Publicerat klockan: 16:18:57 den 2009-10-09

Nej, nu ger jag upp! I två dagar har jag frsökt ladda upp de tre sista bilderna, men det går bara inte! Har ingen aning om vad som är fel och nu orkar jag inte försöka lösa problemet, så ni får nöja er med 4 bilder på fjärde dagens person: Carolina Gynning!





Fredagens planer

Publicerat klockan: 15:54:27 den 2009-10-09
Hej alla coolingar!

Fredag!!! Tog itu med städningen här hemma, behövdes kan jag avslöja! Har sedan varit iväg en sväng på gymmet och styrketränat. Sträckte vänstra sidan av ryggen förra veckan, så jag tar det lite lungt så skadan hinner läka bra, men just nu känns det riktigt bra! Bastade och använde hårinpackning efteråt, så man känner sig nästan som en ny människa nu, hehe!

Har svängt ihop lite sen lunch. Pasta med vitlök, olivolja, tomat, kryddor och nötter - yummie!

Ska börja göra mig iordning snart. Ikväll ska jag ut och äta med min gamla basketkompis Sofia och sedan ska vi se på bio! Varje gång vi går på bio ser vi feel-good filmer! Älskar det! Sist var det Ratatouille. Idag blir det Julie & Julia.


Bota eländet

Publicerat klockan: 14:36:52 den 2009-10-08

Dagen till ära har jag vaknat upp med en gnagande huvudvärk som inte vill ge sig. Tänkte att lite lunch skulle göra susen, men icke. Innan jag åker iväg på föreläsning senare i eftermiddag tänker jag därför bota eländet genom att sätta mig ute i solen med detta: 

  • Ipren
  • Min dagsfärska godispåse
  • Mineralvatten
  • Solglasögon
  • Marie Claire
  • Ipod


Kavaj för mjukisar

Publicerat klockan: 14:31:46 den 2009-10-08


En kavaj kan stela till en outfit eller styla till den. Hittade denna på H&M i mjukt härligt tyg och små vaddar i axlarna. Perfekt om man som jag älskar kavajer, men ändå vill ha det bekvämt för sig. För 249:- är den din.

Buffé

Publicerat klockan: 14:27:28 den 2009-10-08


... blev det till lunch för Mami och mig idag. Yummie! Smarta som vi var satt vi ute på restaurangens balkong och lapade i oss solsken. Underbart får jag lov att säga!

7 dagar 7 personer 7 stilar 7 bilder

Publicerat klockan: 15:25:18 den 2009-10-07
Tredje dagen it is! Höstigt och mysigt (bilderna alltså) värre! Idag ska vi kika lite närmare på...

... Emma Watson!








Quiltat

Publicerat klockan: 15:11:09 den 2009-10-07



Kom hem med ett par skinnhandskar á la Chanel, från Mango. 499 kronor och de är dina!

Stickad mössa

Publicerat klockan: 12:20:37 den 2009-10-07


Nu sticker jag till stan! Hörs senare amigos! Xoxo

English vs. Healthy

Publicerat klockan: 11:01:02 den 2009-10-07


Coco Pops = Osockrade flingor med honung över
Vitt bröd med smör & ost = Fullkornsbröd med leverpastej & gurka
Juice (saft) = Latte

Ändrade planer

Publicerat klockan: 19:08:33 den 2009-10-06

På min studentskiva klädde jag ut mig till Mimmi Pigg, minnsann!

Kvällens "Steamy Windows"pass ställde jag in. Har redan rört på kroppen idag plus att imorgon har jag yoga som jag vill vara utvilad till. Dessutom känner jag mer för en myskväll med middag och en Disneyfilm, Disney-tokig som jag är! Kanske Svanprinsessan... eller Skönheten och Odjuret... eller Robin Hood... eller... jag känner på mig att det kommer ta ett tag innan jag bestämt mig...

7 dagar 7 personer 7 stilar 7 bilder

Publicerat klockan: 13:56:33 den 2009-10-06

Som ni kanske läste igår så har jag dragit igång med en ny grej här på bloggen. I sju dagar presenterar jag olika personers stilar som kan inspirera nu under hösten. Igår visade jag Sofi Fahrman, idag blir det...

... Ashley Tisdale!









Vilken outfit gillar ni bäst? Någon som inspirerar er?


Det bästa man kan göra

Publicerat klockan: 13:38:30 den 2009-10-06


Att börja tisdagen med en långpromenad till vattnet med sin bästa vän är nog något av det bästa man kan göra!


Ps. Teatermötet igårkväll var gräsligt kul och intressant! Att ta med sig nybakade bullar med hjärtan på (snygg-bullar) blev desutom en riktig succé!

7 dagar 7 personer 7 stilar 7 bilder

Publicerat klockan: 16:10:36 den 2009-10-05

Nu tänkte jag testa en ny grej här på bloggen. I sju dagar ska jag ge er bilder på inspirerande personer och deras stilar som passar nu till hösten. Varje dag kommer en ny person och sju bilder. Säg till om ni gillart eller ej!

Först ut är... Sofi Fahrman!







Nu: efter uppladdningen

Publicerat klockan: 14:50:58 den 2009-10-05


Helt perfekt uppladdning med Core-träning och en cykeltur ute i solen innan man sätter sig ner och jobbar framför laptopen. Nu kör jag så det ryker, och när energin sjunker laddar jag battrierna med nygjorda kanelbullar och latte! Tah-tah!

Söndagsaktivitet

Publicerat klockan: 10:24:20 den 2009-10-05



Igår åt vi en supergod middag, bakade snygg-bullar, tog en promenad och hade lite myspys hemma. I like it a hot lot!


4 oktober

Publicerat klockan: 17:27:07 den 2009-10-04
Om alla tar en ordentlig kik i sina kalendrar, filofaxer, anteckningsböcker etc. så förstår ni nog vad det är för speciellt med den 4 oktober. Mami och jag har varit på jakt efter jäst, vetemjöl och roligt pärlsocker, och lyckades komma hem med fina byten.

Ikväll kommer Jenny hit på middag och bakkväll. Ni förstår nog vad vi har i kikaren...

Ulriksdals slott

Publicerat klockan: 17:22:53 den 2009-10-04





Idag förärade Mami och jag Ulriksdals slott med en promenad i området och fika i cafét. Höstmysigt värre!

Storhandlat á la England

Publicerat klockan: 18:34:52 den 2009-10-03


På ett sätt hatar jag Lidl och på ett annat älskar jag Lidl. På ett sätt känns det så billigt och B, men jag tror nog att det faktumet att jag älskar att hitta icke-svenska produkter, speciellt Engelska (=minnen!), väger över!

Lite kompisar till familjen har kommit över, så nu ska det lagas mat för fulla muggar! Kommer bli trångt i köket, hehe! Myyyskväll here we come!

På Sibyllegatan 50B...

Publicerat klockan: 18:26:41 den 2009-10-03

... ligger SPAradiset, där jag tillbrigat en tid idag. Superduperskönt med behandlingen! Huden är verkligen återfuktad, känns som ny och redo att möta höstmörkret!

- Chocolat de luxe Ritual

Hela kroppen torrborstas för att få igång blodcirkulationen, därefter appliceras den varma krämiga chokladen som masseras in i huden med kraftfulla svepningar. Medan den rika chokladen stimulerar lyckohormoner i din kropp och fyller dig med välbehag samtidigt som din hy får en ny lyster njuter du av en härlig skalpmassage i värmen under mjuka filtar. Efter duschen masserar din terapeut in ett välgörande och uppfriskande Body Butter som stärker din hy och gör den silkeslen. Välj även till 25 min eller 55 min massage och din dag blir fulländad!


Blev så inspirerad bara av att vara där att jag bestämde mig för en sak. När jag flyttar hemifrån ska lägenheten gå i temat "hotell/spa" med en lite mer personlig touch, så det inte känns för sterilt. Jag menar, vem mår inte som bäst efter en dag på spa? Den känslan vill jag ta med mig hem, så att jag känner mig lugn och tillfreds så fort jag kommer innanför dörren.






Chocolate de Luxe Ritual

Publicerat klockan: 10:07:33 den 2009-10-03


Iii, spännande!

God morgon!

Hihi, vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska på spa! Och eftersom man i regel aldrig går på spa och eftersom detta är en härlig studentpresent, så tänker jag inte köra på någon vanlig torr massage. Nähä då, jag kommer få Chocolate de Luxe Ritual - nämligen bli masserad med chocklad! Haha, höll på att dö av garv när jag såg det, så jag var bara tvungen att ta just den! Superspännande!

Insåg att jag gått upp mycket tidigare än vad jag behövde. Oh well, får väl helt enkelt hitta på något kul under tiden! Kanske mysa lite här hemma, kanske åka till stan och spana i lite butiker - vem vet?


Jenny skickade några bilder...

Publicerat klockan: 22:02:49 den 2009-10-02
... från Grekland. Och jag saknar tiden där. Ofantligt mycket. Kan trösta mig med att vi kommer ha reunion, födelsedagsfirande, party och underbar tid i Göteborg vecka 42. Det ser jag verkligen fram emot! Jäniför, Caroline, Jenny - börja ladda!


Första dagen i Megali Ammos.


Vårt andra hem; Banana Beach!


På flygplatsen. 20 timmars försening. Det blåste som tusan den dagen, därför fick min kofta fungera vindskydd, hehe!

Byte

Publicerat klockan: 21:53:10 den 2009-10-02


OPI:s Strawberry Margarita piggar upp vilka trötta händer som helst.

Funny Friday

Publicerat klockan: 18:17:52 den 2009-10-02
Hallå alla superhärliga människor!

Har varit hela dagen i stan med Jenny och shoppat! Lunchade på Wayne's, där Jenny blev väldigt förvånad över att jag "inte fotade maten", haha! Däremot tog jag kort på min nya skjortklänning som jag köpte! Sitter som en smäck, kanonbra höstfärg och så är den ju snygg också! TRE flugor i en smäll, hehe!


Lite lagom romantisk. Perfekt för alla vardagstillfällen då man vill vara lite extra fin!


Gillar detaljerna!

Träningsväskan är packad. Bara att hoppa upp på cyklen och trampa iväg till gymmet! Blir stryketräning, tuffare variant än igår... Au revoir!

Gott och blandat

Publicerat klockan: 23:22:55 den 2009-10-01
Hej!

Ledsen att jag inte varit en flitig bloggerska idag, dagen har gått i ett! Superkul!

Tränade som sagt, lite vanlig styrketräning. Nog för att det är kul att träna, men känslan efteråt är oslagbar! Nytränad, nyduschad och redo för nya tag! Har dessutom cyklat till och från alla möjliga ställen, haha, älskar verkligen min nya cykel! Den ska jag ta hand om så jag kan ha den för alltid!

Och hör på det här: jag tvättade! Två tvättar dessutom, inte illa! Älskar doften av nytvättade kläder!

Nu på kvällen har jag varit på en forskningsföreläsning vid Folkuniversitetet som hette Finans=spel=finanskrasch. Inte min grej ärligt talat. Nog för att ekonomi tilltalar mig, men föreläsaren var så emot finansprofessorerna (bland många andra saker...) att man nästan blev lite anti henne och inte alls höll med om vad hon sa.

Har tagit en massa bilder under dagen, men min egna laptop strular, så de får vänta lite. Istället visar jag er vad jag vill ha på mig imorgon! Allt är från Gina Tricot! :)


Time flyes

Publicerat klockan: 11:29:58 den 2009-10-01
Wiho! God morgon allihopa! Första oktober idag!

Oj, vad klockan blev mycket plötsligt! Blir att snabbt packa, byta om och göra mig i ordning. Ska cykla (på min nya fina cykel, hehe) till gymmet och köra lite styrketräning!

Måste verkligen tvätta idag också! Varje gång jag ser min tvätthög tänker jag att "idag ska jag banne mig tvätta", men så glömmer man bort det eller gör någonting annat och högen bara växer. Men idag måste jag verkligen göra det, har snart mer kläder i den högen än i garderoben!

RSS 2.0