One plait

Publicerat klockan: 20:10:37 den 2009-06-28

Njuta av livet

Publicerat klockan: 20:07:31 den 2009-06-28
Hallå alla snyggigar!

Vilket underbart väder det varit de senaste dagarna! Jag har bestämt mig för att inte uppdatera lika ofta när det är en sådan strålande sol, man får ju passa på liksom. Även om det inte känns så, kommer det blir trist väder så småningom och då kan man passa på att blogga lite mer!

Hjälp, vad har verkligen stekts bort i helgen = fått lite färg! Jag har verkligen njutit till fullo med familjen, ätit gott... ärligt talat, så här bra har jag inte haft det på länge! Jag är så lycklig just nu!

Sen mitt senaste inlägg har jag varit ute och festat, badat klockan fem på morgonen ute på Långholmen, solat, träffat lite vänner... helt enkelt njutit av mitt sista sommarlov!


Prcis innan solen gick upp!

Livet är värt att firas, varje dag, vare sig om det är stort eller smått, men fira alltid! På ditt sätt, hur du vill, de sätten som gör att just Du njuter av livet! Idag har jag firat att jag har världens bästa familj genom att fiax ihop en BlueberryLime tårta! Mums filli babba! Snygg blev den också!


Fin va?


Tårtmakaren själv =)

Vad-det-nu-heter

Publicerat klockan: 21:12:28 den 2009-06-25
Tro inte att jag lyckades vara på två köpcentrum utan att shoppa! Plånboken är visseligen nerbantad, men mitt sinne är mättat! Det blev ett par vita fina tygskor, ett turkost linne som sitter ihop med ett par shorts (ledsen, jag har totalt glömt bort vad plagget heter!) och en one-shoulder klänning med rosetter i gammelrosa. Väldigt nöjd! Tog inte bild på allt, så ni får njuta av min turkosa vad-det-nu-heter så länge!


Någon som kommer på vad plagget heter...?

Utvilad

Publicerat klockan: 21:04:37 den 2009-06-25
En utvilad Julia är tillbaka! Har haft ett par riktigt sköna dagar hos farmor och farfar, mestadels tillsammans med min finfina kusin Elisabet! Att det kan vara så härligt! Besök på olika centrum, sol & bad (jag doppade mig ändå till knäna...), utställningar på Waldemarsudde, shopping, underbar fika på Rosendahls trädgård (ni måste pröva morotskakan om ni kommer dit!) och fantastisk middag hos min farbror! Toppen, toppen, toppen! Jag mår som en fisk i vattnet nu! Kurerad, något solbränd, glad och utvilad!


Gårdagen + dagens

Publicerat klockan: 13:12:40 den 2009-06-21


Cruising

Igår hade jag och familjen lite olika uppdrag att utföra, endast bra sådana vill jag tillägga. Cruisade runt i bilen från destination till destination, mucho trevligt. Jag sket i vädret och låtsades att det var sommar, ända ut i klädspetsen. Det var ju inte vrålkallt, så mig gick det ingen nöd på.


Allé, allé!


Vacker



Kavaj: Lindex
Klänning: Gina Tricot
Sandaler: King Size Skor
Väska: från England
Klocka: från Paris
Örhängen: Pearls for Girls

Idag eftermiddag åker jag på lite minisemester. Ska spendera några dagar med min kusin hos vår farmor och farfar. Avkoppling, mat, sol och äventyr står på listan! Ska bli superskönt! Vi hörs!


Midsommar

Publicerat klockan: 13:03:40 den 2009-06-20
Gårdagen firades på Pampas Marina med hämtmat, besvikelsematchen Sverige-Italien och lite slötittande på några filmer. Världens mysigaste dag!









NÅGON ANNAN SOM HÅLLER MED OM ATT DET ÄR OTROLIGT VACKERT DÄR UTE?

För ett år sedan

Publicerat klockan: 13:13:10 den 2009-06-19

Jag önskar er alla en grym midsommar! Halva året har gått nu, låt andra halvan bli ännu bättre! Min kommer definitivt bli det! Puss, puss, puss!

Idag ska jag iväg på äventyr med familjen och träffa en kompis på kvällen. I största allmänhet ska jag (försöka) ta det lugnt, käkar fortfarande mina kåvenpenin. Sjuka lilla jag! Later!



Kom att tänka på... för ett år sedan:
... var jag i Paris med Matilda
... var jag superblond
...  hade jag nymanikyrerade naglar
... jobbade jag HELA sommaren

NYTT ÅR, NYA VANOR! Puss och kram!


Dagen efter C

Publicerat klockan: 10:45:57 den 2009-06-18
Hallå, mitt namn är Bruus!

Nädå, fortfarande jag som sitter här och bloggar. Mig blir ni minsann inte av med så lätt!

Igår skrev jag Cambridge-provet. Riktigt svårt och utmanande men ändå kul! Tur att man fick lära sig lite på Engelska C-lektionerna! Dessutom hade jag en kompis från just de lektionerna där hela dagen, Kajsa. Hon skrev också provet så vi utnyttjade varandras sällskap!

När jag var klar mådde jag inte bra. Jag menar, jag är fortfarande sjuk och orkar knappt sitta knäpprakt upp i en timme, så dagen var ganska påfrestande i sig. Väl hemma så stupade jag i säng, sov några timmar, vaknande och gick och la mig igen. Ha sovit en jäkla massa timmar och mår fortfarande sådär. Nåja, det är väl så det är att vara sjuk!

Catch you later!

Förresten är det inte synd att jag inte kan ta del av det här vädret?



Och istället måste svälja såna här?


Halsfluss

Publicerat klockan: 15:22:22 den 2009-06-16
Jag vet. Jag har lyst med min frånvaro här på bloggen i någon/ några dagar (minns ärligt talat inte exakt), men jag har en finfin ursäkt. Var hos doktorn idag och fick medicin, har nämligen gått och fått halsfluss. Inte kul kan jag säga. Det gör så ont i halsen, jag har ont i hela kroppen, äter inte särskilt mycket, jag kan inte sova, jag kan knappt andas... Fast det värsta är nog ändå att jag inte kan göra någonting. Det enda som funkar är att ligga och titta på TV. Haha, jag har varit sjuk nu två gånger med knappt en veckas mellanrum, så jag kommer inte vilka titta på TV något mer den här sommaren! Fy fasen vad tråkigt det är!

Pillrena jag har fått är gigantiska, typ dubbelt så stora som en vanlig ipren, så jag håller tummarna för att bli frisk mirakelsnabbt! Imorgon ska jag nämligen skriva resten av Cambridge-provet, hela dagen, så jag över mig på att sitta upp så länge jag står ut här hemma. Imorgon ska jag sitta upp hela dagen! Håll tummarna!

Seglare möter blomsteräng

Publicerat klockan: 16:47:53 den 2009-06-13


Idag mixade jag blå ränder i både lod - och vågrät bemärkelse (utsvängda byxor + tröja)  med lite blommor på både väska och scarf. Smyckena kommer från Pilgrim.

Indiskt vs. grekiskt

Publicerat klockan: 16:37:07 den 2009-06-13

Min lilla plutt...


... och jag!

Idag har jag lunchat med Jenny. Jag körde på indiskt och hon på grekiskt, yummie! Lillebror och jag är hemma själva ikväll, så vi ska satsa på lite take-away och Ben&Jerry's. Haha, jag var på Hemköp och skulle handla B&J, men kunde verkligen inte bestämma mig för vilken smak jag ville ha. Gick från kylen till kassan tre gånger, varje gång med en annan smak. Det slutade med att jag gick därifrån tomhänt. Bara att gå tillbaka när jag kommit på!

Kanske blir det någon barrunda ikväll, vi får se. Just nu känns en hemmakväll med den nyaste James Bond-filmen mer lockande, är så himlans trött! Men som sagt, vi får se!



By the way, MÅSTE bara tipsa om den här oversize clutchen! Så jäkla snygg! Tror seriöst jag ska köpa den, har ju lite plus i plånkan efter studenten... 399:- på Topshop!

Gårkvällen

Publicerat klockan: 16:27:10 den 2009-06-13

My favourites

Publicerat klockan: 14:44:58 den 2009-06-12

Snattade den här listan från Maries blogg! Här får ni en lite bättre koll på vem jag är genom attläsa vad jag använder! God läsning!

SKOR: King Size Skor
SNEAKERS: Vita Converse
JEANS: Replay eller strechiga från BikBok
T-SHIRT: Använder hellre linnen, EastWest är favoriterna
UNDERKLÄDER: G-star
VÄSKA: Jag drömmer om Luellas Gisele! Den blir min nästa födelsedag!
PLÅNBOK: Guess
SOLGLASÖGON: Röda Ray-Bans
KLOCKA: En gigantisk rosa från Paris!
SMYCKEN: två studentpresenter faktiskt! Armband från Juicy Couture och ett tufft halsband från... vad heter märket Matilda?
TV: fråga inte mig...
MOBILTELEFON: Nokia E71 baby!
MP3: iPod
DATOR: Vaio i färgen "Luxury Pink"
SMINK: Chanel
ANSIKTSKRÄM: Caroline Winbergs serie
DEODERANT: Biotherm - världsbäst! Ett tips till ALLA!
TANDKRÄM: Pepsodent kanske?
SCHAMPO/BALSAM: Vad kan det vara? Tar det som väntar på mig i duschen...
TVÅL: Någon vanlig variant från en mataffär
PARFYM: Jag fullkomligen älskar Vera Wangs "Princess"! Annars har jag en lagom söt och friskt från Versage...
MINERALVATTEN: Loka
VIN: Vitt eller rosé
DRINK: Vet aldrig vad de heter! Ber oftast bartendern om någon "söt, rolig och rosa" drink, hehe! Några förslag?
BRÖD: Nyttiga med frukt och nötter i!
MAT: Om vi säger så här, det enda jag inte äter är lever...
GLASS: Ben & Jerry's
GODIS: Choklad!
SÄNG: Hästens
LAKAN: IKEA
FRISÖRSALONG: Prövar mig fram
DAGSTIDNING: DN
MAGASIN: VOUGE


Torr ute i regnet

Publicerat klockan: 13:43:08 den 2009-06-12

Mmmums!

Okej, jag erkänner, det skulle vara trevligare om solen sken, men idag gör det faktiskt inte så mycket att det regnar. Jag sitter med en tallrik italiensk catering och en kopp te med kilovis av honung i (ont i halsen) ute på vår nybyggda altan och njuter. Regndropparna smattrar mot taket, men jag sitter torr och lite lagom varm under alla filtar som jag lindat in mig i. Ingen sol som gör att jag inte kan se dataskärmen... what more could you ask for?!

Altanen ska användas flitigt idag, för ikväll kommer nämligen Carolina och Jenny hit på lite myspys! Dricka och äta lite gott, snacka skit och bara ha det super! En perfekt fredagskväll helt enkelt!

Vision

Publicerat klockan: 19:59:13 den 2009-06-11
Ka-tjing!


Ni titta på en gammal basketlirare, som troget har sin hoodie med ex-klubbens logga på! Safe!

Hur gärna jag än velat har jag inte kunnat ta mig från huset idag. Jag tänker inte gå in på detaljer, men mina blåsor på fötterna har spruckit och gör förjävligt ont! Jag kan verkligen inte gå, inte ha skor på mig, inte heller strumpor för den delen. Men det är smällar man får ta. Man tar ju bara studenten i 9-cm:s klackar en gång i livet. Jag härdar mig.

På tal om härda, jag hade en vision inatt. Jag och min älskade kusin Elisabet stod vid stranden nere vid Rösjön, på varsin sida av bryggan. Solen sken, det var varmt i luften även fast kvällen började anlämna. På "1, 2, 3!" så sprang vi till kanten och hoppade i plurret. Det tycker jag var strongt gjort av mig, jag som är världens badkruka! Jag tyckte till och med att det var kallt i vattnet när Jenny och jag var i Grekland senast, då är det illa!

I hela mitt liv har Elisabet försökt härda mig och bada lite oftare - och längre - så nu ska jag banne mig se till att min vision besannas! Passa dig Ellie!

EW goes Burberry

Publicerat klockan: 21:56:27 den 2009-06-10
Jag har alltid beundrat Emma Watson på grund av att även om hon är en världsstjärna och har tjänat äckligt många miljoner, så har hon fortfarande fötterna stadigt på jorden och tar beslut som jag respekterar. Det sättet hon "put out her face" är representativt och dessutom är hon kul, cool och vacker!

Att hon nu dessutom är det nya ansiktet utåt för Burberry minskar inte precis hennes pluspoäng! Som sagt, gillar när det går bra för andra! You go girl!


Av dem jag sett än så länge är detta min absoluta favoritbild! Älskar håret, de sotiga ögonen och den här lite glamrockiga men ändå klassiska looken! Nonchalant men ändå väldigt välfixat!

 

Dagens göromål:

Publicerat klockan: 21:32:31 den 2009-06-10


Äta lite av planetens bästa dagen-efter-studenten-mat...


... gå igenom alla fantastiska presenter och ett besök på Kicks! My God, nu är jag trött!

Cus I really am a rockstar

Publicerat klockan: 21:25:37 den 2009-06-10
WHOOPPA! Det tog sin lilla tid, skulle installera massa grejer med min nya mobil innan jag kunde bluetootha alla bilder, men nu så!

Champangefrukosten:


Joella, jag, Elin, Ullis och Sanna


Winne med sin fantastiska studentklänning! En riktig prinsessdröm! Älskar den!


Hela min knäppa C-klass!

STUDENTLUNCH:


Bara för er skull era kladdnissar!


Stockholms största gymnasieskola tar ut sin rätt!

UTSPRING:


Titta! Liten mini-version av dagens jag! Så nöjd med studentskylten, den blev verkligen precis som jag ville!

FLAK:


You go girl!


Jag och Sanna!

MOTTAGNING:




Kill the cake!

SLUTSKIVA:


Full rulle hela dagen, haha!


Julian! <3


Jag och finaste Anna!

Helt fantastiskt dygn! Champangefrukosten bestod av regn och kyla, men schaize vad kul vi hade! Jag har unviversums största blåsor på fötterna (jag är helt enkelt inte gjord för att gå kilometer-rundor i 9 centimeters klackar!). UGGS har inte ens funkat idag, skärtan är oliglig!

Utspringet var helt otroligt, det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv! Vi var den absolut sista klassen som sprang ut, så vi fick order att ta det lugnt och njuta ute på balkongen! Vi sprang nämligen från aulan, ut på den långa balkongen, in i skolan igen ut sedan ut på skolgården. Komplicerat, men wow! Jag spang ut som första tjej, några grabs framför mig, och vad möts man av nedanför balkongen? 3000 pers som står och applåderar, skriker, vinkar och är allmänt galna! En helt sjuk overwhelming känsla! Kände mig ärligt talat som en rockstjärna i 5-10 minuter! W-O-W!

Alla bekanta, vänner och andra galningar som var med och gjorde min dag - herregud med tack så mycket! Vad skulle jag vara och göra utan er alla! Som Papi sa i sitt tal "Julia lever som mest i stunder som denna". Så sant, så sant!

Håll andan

Publicerat klockan: 19:33:35 den 2009-06-10
MY GOD allihopa! Nu har jag banne mg tagit studenten! Det jag gått och längtat efter i hur många år som helst är över nu! Känns helt sjukt, men jag älskar det! Tänk att jag kunde få mig en världens bästa dag!

Uh, är så fruktansvärt trött så jag inte ens orkar sitta upp! Tur att man har laptop alltså! Nej, ska börja överföra lite bilder och lägga upp några här på bloggen! Håll andan, snart dyker de upp!

Spänningen är odiiiiiiiiidlig!

Publicerat klockan: 21:23:29 den 2009-06-08
AAAAAAAAAAAAAAH!!! Nu är det inte långt kvar! Imorgon tar jag ju ta mig tusan STUDENTEN! Vet hur jag ska beskriva det, en helt otrolig känsla! Det är jättefint iordninggjort här hemma, den italienska cateringen imorgon kommer jag att dö av, och tårtan sen! Allt i skolan... champangefrukosten, fotograferingen, avslutningen i kyrkan, studentlunchen, minglet, utspringet, flaket, mottagningen, slutskivan... ALLT känns perfekt! Till och med vädergudarna verkar vara någolunda på vår sida! Håll tummarna för att jag inte bryter ett ben eller något, just nu verkar det nästan lite för perfekt!


Till och det jag ska ha på mig känns perfekt!


Just nu! Spänningen är oliiiiiiidlig!

Full rulle!

Publicerat klockan: 14:09:57 den 2009-06-07
Det är full rulle här hemma! Byggubbarna jobbar för fullt, vi ska snart börja städa som galningar inför tisdag (studeeenten!) och... haha! Förlåt, men en av byggubbarna sitter vänd mot mig och han har turkosa Björn Borg-kallingar på sig! Hehe, jag är för töntig!

Vaknade i morse, klädde på mig och fick reda på att lillebrorsan hade match. Bara att sätta sig i bilen för att ta sig ut i solen och njuta som supporter! Trevligt med vinst (kan man förvänta sig något annat av hans lag?)!

Nu slappar jag och den andra brorsan med musik framför våra laptops. Det gäller att passa på innan bulldozer-Mami kommer hem och förvandlas till en modern städfürer... Hehe, älskar henne ändå!

Ha en gryyym dag och njut i solen om ni kan!


Går runt i morfars gamla skjorta, halsduk från Atlas och jätteklockan från Paris idag!

Tiderna förändras...

Publicerat klockan: 21:04:42 den 2009-06-06
Skönt med lördag! Idag har jag varit och tränat på SATS. Haha, jag var så taggad på bussen när jag åkte dit, jag ville verkligen ge järnet och slå mitt rekord - och det gjorde jag banne mig! Jag kämpade verkligen! Blev så glad att jag skrek ut "YES!". Tur att det inte var fullproppad med människor runt omkring mig då, hehe.

Har gjort kokosbollar och en jättegod smoothie (jordgubbar, banan, kokos och vaniljyoghurt) och kikat på första halvlek av Sverige - Danmark matchen. Ingen höjdare va?

Vad jag förvånar mig sjäv ibland. Idag har jag både löptränat och tittat på fotbollsmatch! Jag som hatar att springa och kolla på matcher där jag inte känner någon, framförallt framför TV:n. Tiderna förändras...


Världens lyckligaste!

Publicerat klockan: 20:40:40 den 2009-06-05


Fråga: Är jag världens lyckligaste?

Svar: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

Fy fasen, vi spräckte tre-veckors-sträcket, men fy farao vad bra det känns att äntligen ha en mobil i sin hand! Inte vilken som helst, den jag drömde om i mina drömmar! Världens bästa studentpresent! Nu ska jag vara världens bästa dotter förevigt, hehe!

Dagen i sig har varit helt underbar! Jag var i skolan från 9:00- 15:30, lång dag, men fy vad härlig! Vi hade en så kallad utsparksdag, en dag då (teater)ettor, tvåor och treor firar att treorna tar studenten. Har rundvandringar, parodier, uppdrag, sketcher, skratt , diplom och preseter! Helt underbart! Jag hade verkligen jättekul och man bondade verkligen med alla sköningar! Går inte att beskriva bättre, det kommer vara en dag som ligger fastprintad i mitt minne forever!

By the way - studenten om 4 dagar!

20:e dagen

Publicerat klockan: 18:54:11 den 2009-06-04



Såg genrepet av Barberaren i Sevilla på Operan idag. Den var riktigt bra! En komedi om en greve som vill gifta sig med en tjej som redan är bortlovad till en annan, kanske låter skittrist, men den var himla kul! Jag skrattade en del.

Sist såg jag Askungen med Malena Ernman i huvudrollen sist, men den var verkligen urdålig, så jag gick i pausen. Men den här föreställningen var underhållande, så jag stannade tills applåderna, haha!



Idag är det den 20:e dagen som jag är utan mobil, fatta hur hemskt det är!!! Det känns som att jag är själv i en djup grotta långt bort åt fanders, och ingen kan nå mig! Det har bara varit en jävla massa strul (ursäkta språket, men jag är ARG!) och skit och nu är jag förbannat trött! Orkar verkligen inte! Alla människor förstår verkligen inte hur desperat man kan vara och vilken sorts krissituation detta faktiskt är! Booooooo!

Hittade massa fina saker idag när jag tog en liten shoppingrunda med Elin och Maria, men ni får se vad det blev senare. Har lite annat som går före just ju =)


Målade naglarna hemma hos Jenny igår. Från Malava, färgen hette Samoa tror jag...

Spänning

Publicerat klockan: 09:26:27 den 2009-06-04

Har ni någonsin varit med om att ni verkligen inte kan sova? Ni lgger bara och vrider och vänder på er. Varför? I natt kunde jag banne mig inte somna! Varför? Jag är så spänd på framtiden! Tiden som jag har framför mig har jag gått och längtat efter så länge att jag kan bara inte sova! Jag skulle bra gärna vilja somna, så framtiden kommer snabbare, om ni förstår vad jag menar?

Okej, gårdagen! Vilken härlig dag! Den gick nästan helt och hållet åt att fira mina fina Jenny Penny. Nu har hon tagit studenten för Guds skull! Snart är det min tur, fem dagar för att vara exakt! Hur underbart är inte det?!

 
Jag, Jenny och Carolina!


Hihi, "Pink Bitch"!


Nu är det paaarty!


Supersmile!

Åh, just det! Köpte den där långklänninen jag pratade om förut i alla fall! Fick lite smakråd och insåg att den var kanonfin!



Idag väntar en föreställning på Operan, sen ska jag springa lite ärenden på stan! Ha en grym dag allihopa!


Gör som jag!

Publicerat klockan: 16:49:58 den 2009-06-03
Jag ÄLSKAR när det går bra för mig lika mycket som när det går bra för andra! Jag ÄLSKAR när det går bra för andra lika mycket som när det går bra för mig!

Jag är en sådan person som kan trilla hundra gånger, men jag reser mig ändå upp varje gång och kämpar vidare. Sådan är jag och sådan kommer jag alltid vara.

Livet rockar för Carolina Gynning och min älskade bästaste bästa vän Jenny tar studenten idag! Jag är så glad för deras skull! Det är bra att kunna glädjas åt någon annan, då får man så himla mycket mer tillbaka!


HAHA!

Publicerat klockan: 15:52:20 den 2009-06-02
Haha, för mig är det här humor på hög nivå! Även om det förmodligen är inövat så är det ganska kul, tycker ni inte?

Har varken sett filmen eller läst böckerna, men efter att ha hört alla fans skrika på galan kanske det är dags? Är jag fördomsfull eller är det inte bara töntiga tonårsböcker? Jag får gärna ha fel, rätta mig i så fall!


Kombination

Publicerat klockan: 10:48:19 den 2009-06-02
Ladies and gentlemen - god morgon!

Att gå och lägga sig på tok för sent kombinerat med att man blir väckt klockan 07:00 av byggubbarna resulterar i att jag är galet trött! Och det här vädret! Jag tror jag ska börja kallad det "blomväder", jag menar, blommorna älskar ju regn!

Hur som helst, ska ringa min kompis Lina och se om vi kan shoppa lite tidigare än planerat, orkar inte sita här hemma och rulla tummarna. Ikväll gör jag 1/5 av Cambridge provet, nämligen den muntliga delen! Jagär inte så nervös för själva provet, hoppas snarare att jag hittar dit! Ah! Wish me luck!

Vänta på någe gott!

Publicerat klockan: 20:34:42 den 2009-06-01


Vilken dag! Fick lite sol och lässtund efter att byggarna gått i alla fall - skönt! Nu tänkte jag vara lite duktig och dra ut på en promenix! Synd bara att jag inte laddat ipoden, den är helt urladdad! Får helt enelt klara mig med naturtrognare ljud istället, som fågelkvitter, skosulor mot grus, löven som rasslar i vinden och bilarna som susar förbi! Fasen, det där lät ju inte så tokigt!

Och på tal om det, hemmagjord glass och jordgubbar väntar på mig när jag kommer hem! Inte dåligt!

Kompensation

Publicerat klockan: 15:49:34 den 2009-06-01
Superhärlig lunch ute i solen med chevrésallad och Mami! Kikade runt i massa affärer och hittade en snygg långklänning, men jag är inte 110, så jag ska suga lite på karamellen.

Bygg"gubbarna" är fortfarande här. Uh, jag sitter inne och känner mig låst! Ge tillbaks baksidan, så jag kan sola, för Guds skull! Okej, nu ska vi inte gnälla, de gör ju faktiskt en massa fint...

Jo, nu kom jag på varför jag började skriva ett inlägg! Ska kort berätta i bilder hur helgen sett ut, som kompensation!


Druckit en MASSA smoothies!


Softat på en spikmatta - rekomenderas varmt!


Spenderat söndagen i Rosendahls trädgård!


Med min underbara Matilda-Tilda!


"this is a corner of a larger field"


Man är ju inte dum och glömmer att det är Mors dag heller!

Vad fick Din mamma för uppvaktning tro?

Annorlunda uppvaknande

Publicerat klockan: 11:06:59 den 2009-06-01


Ah, det här var en av de bästa helgerna i hela mitt liv! Visar er lite bilder sen, nu får ni en liten morgonbild med mig och min smoothie i högsta hugg! Haha, min lillebror är för söt, han stavar det smuttih, hur kul är inte det?!

Väcktes av byggubbar idag, eller inte gubbar kanske, det här är unga, inte fula arbetare, hehe! De började väsnas, så jag gick upp. De sa hej och jag ska god morgon. Nu kommer jag inte kunna ligga och sola på altanen (det är där de håller till), så jag har bokat in mig på en lunch med Mami - nice! Ska försöka leta upp en långklänning också! Alla behöver en soft långklänning i sommar, that's it!

RSS 2.0