2 brax rikare

Publicerat klockan: 21:22:27 den 2011-10-31



Evening!

Bra dag på jobbet. Efteråt lämnade jag in ett par stövlar som ska klackas om, justerade glasögonen hos optikern och - damdamdam - kom hem med två par brax! Ruggigt mjuka och strechiga, ändå sitter de som ett andra skinn. Hittade inte det ena paret på H&M:s hemsida, men bild nummer två gör mest rättvisa, lite mer strech bara.

För övrigt så är mitt mål för veckan att jobba på att ta det så chili som möjligt. Normalt sätt så speedar jag bara på som vanligt i 110 efter jag varit sjuk, vilket bara resluterar att jag blir sjuk igen. Lättare sagt än gjort... ;)


Bra helg

Publicerat klockan: 19:51:47 den 2011-10-30

Hippiepromenix i helgen.

Så skönt att ta det lugnt i helgen, det behövde jag. Lillebror och jag sitter nu och tittar på "Tusen Gånger Starkare", jag slänger ur mig upprörda kommentarer om vartannat och suckar åt mellanstadietiden.

Mysunge!

Publicerat klockan: 13:59:12 den 2011-10-28


Födelsedagsmiddag för farfar med släkten. Jag ska ta kort på lillebror. Han ställer sig i position ovan. Mysunge!

Massage for life!

Publicerat klockan: 13:56:01 den 2011-10-28






Förra fredagen fick jag massage av Jenny. Hon har precis startat eget och jag är stolt som en tupp över min lila räka! Och duktig är hon; jag slumrade minsann till, vilket slutade med att jag fick en stor röd cirkel i halva ansiktet. Ni vet ju att man får ligga på mage på massagesängen och huvudet nerstoppat i det där hålet längst fram. Jag slappnade av så mycket att huvudet liksom trycktes mot kanterna på det där hålet att jag blev helt röd i nyllet.

Skitsamma, väldigt värt med tanke på hur mycket jag njöt! Massage for life!

Solna Vikings - 08 Stockholm

Publicerat klockan: 13:40:48 den 2011-10-28



I tisdags direkt efter jobbet hade jag tid hos tandläkaren. Det gick super, fick höra att jag hade perfekta tänder. Sedan mötte jag upp Ellen. Basketderby stod på schemat. Vikingarna vann visserligen, men det var en riktigt het och spännande match. Älskar basket!

Hör men lyssnar inte

Publicerat klockan: 13:00:27 den 2011-10-28


Så här såg jag ut tidigare i veckan. Nu ligger jag i mina Hollister mjukiskläder i sängen med laptopen på magen. Jobbade över igår, kom hem och gick direkt och la mig. Klockan 20:00. Mådde alltså inte bra. 11 timar senare vaknade jag och drog till jobbet. Tänkte inte så mycket på hur jag mådde, ställde helt enkelt in mig på att bara orka med dagen, men kollegorna gav mig oroliga blickar och skickade till slut hem mig.

När ska jag lära mig att lyssna på min kropp, vad den vill och behöver - i tid? Detta är alltid vad som händer när jag kör på i 10.000 knop i sekunden. Jag hör min kropp klaga och borde lyssna, men jag hinner inte så jag struntar i det.

Ja ja, det är väl i alla fall bra att man har några förbättringsområden att jobba på. ;)

Loosing my mind on a tiny error

Publicerat klockan: 20:31:25 den 2011-10-23


Den här helgen har jag verkligen varit nere. Ni vet så där så man går runt med ledsna hundögon och knappt någonting känns kul. Man är trött och bara vill sova. Att man kan trycka på en knapp och så löser sig allting.

Det är okej att vara nere. Dels för att det bara är det, man kan inte vara på topp hela tiden, och dels för att man lär sig uppskatta the great moments bättre. Men det är ju så jäkla tråkigt, jag känner knappt igen mig själv.

Imorgon går jag upp i ottan, reser genom vad som känns som hela världen för ett appointment i Högdalen (!). Straight till jobbet, träning med min kollega Dennis vid dagens slut. Över och ut.

Söndagslista

Publicerat klockan: 20:13:13 den 2011-10-23

Dont Stop Believing – Glee Cast

Bless the Broken Road – Rascal Flatts

Who You Are – Jessie J

Broken Arrow – Pixie Lott

Super Bass – Nicki Minaj

We Found Love – Calvis Harris ft. Rihanna

Papi – Jennifer Lopez

All of the lights – Kanye West, Rihanna

Love like woe – The Ready Set

Every breath you take – The Police

Quelqu’un M’a Dit – Carla Bruni

Walking in Memphis – Kalle Christiansson


Midnight blue

Publicerat klockan: 11:05:09 den 2011-10-23



(Sofi Fahrman, Ashley Tisdale och Carolina Gynning)

Jag älskar att bli inspirerad. Jag tycks just nu se naglar lackade i midnattsblått vart jag än vänder blicken. Igår målade jag en rosabeige nyans, men jag ändrade det snabbt som sjutton till blått idag. Hur underbart är det inte att vara impulsiv, även om det bara gäller en liten detalj? Jag vill vara fri och göra som jag vill.

There's a special little store near Baker Street

Publicerat klockan: 08:47:27 den 2011-10-22






Vid stationen Baker Street i London finns den enda skobutiken i världen där jag köper mina snygga skor. Vill boka en resa nu, så jag kan köpa massa, massa, massa fina skor - och besöka nya Forever21 såklart. Eller tja, det finns ju galet mycket jag vill göra när jag kommer dit, men skor är en (stor?) anledning.

Dinner-date

Publicerat klockan: 18:16:18 den 2011-10-19


Dags för middag ute med papi! Det här har jag sett fram emot, klackar är ett måste! Ibland är det skönt att komma hemifrån och ha liten egen-tid med föräldrarna, middagade med mamsipamsidamsi förra veckan. Lyx!

Prommis med räkan

Publicerat klockan: 18:32:27 den 2011-10-16


Idag tog jag och min lilla räka Jenny en rejäl långpromenad i solskenet.

Boost straight från IKEA

Publicerat klockan: 18:30:45 den 2011-10-16


Livet är inte bara svart på vitt. En människa är inte bara djup, bara sprallig, bara smart, bara ytlig, bara händig, bara tuff, bara känslig... Det är så jäkla coolt att man kan ha massa olika egenskaper! I helgen har jag till exempel varit händig, byggt en byrå helt själv! Egoboost!

Beauty-tips :)

Publicerat klockan: 14:36:21 den 2011-10-16



Har köpt en ansiktsrengöring från MAC. Älskar verkligen det märket, riktigt bra kvalité, bra för huden och vackra förpackningar. Jag använder nästan bara smink från MAC och Sephora.

För övrigt så är torrshapoot från OSIS och håroljan från Moroccan Oil helt fantastiska! Doftar underbart och fungerar precis som man vill att de ska!

Ny inredning

Publicerat klockan: 14:25:47 den 2011-10-16



För någon månad sen kom jag hem sent på natten/tidigt på morgonen efter en utekväll. Slocknade så fort huvudet landade på kudden. Vaknade några timmar senare, alldeles sömndrucken. Skulle gå ut ur mitt rum, men någonting blockade dörren. Klädhängaren med allt som hängde på. Medan jag sov hade den alltså brutits av på mitten på grund av att det hängde för tunga grejer på den - och jag hörde inte ett smack.

Därför har jag bara haft massor med fullproppade kassar stående på mitt rum eftersom jag inte haft plats för allt någon annanstans. Därför är jag så himla glad nu när vi var på IKEA och köpte den supersnygga, moderna och stilrena byrån ni ser i bild nummer ett. En cool spegel för sminkning också.

Efter att ha byggt ihop byrån helt själv (förutom lite hjälp av pappa med att sätta dit lådorna), kom pyssel-Julia fram, så jag la alla mina nagellack i en röd kruka, som ni ser på bild nummer två. Gillar lite såna detaljer, precis som att jag varit och plockat massa kastanjenötter och lagt i två skålar (bild nummer två). Jag älskar verkligen mitt rum, det är en fröjd att vara här, det andas verkligen jag!

Lite inspiration så här under hösten! Ha en toppensöndag!

Lilie's Brownies is Jenna's Starbucks

Publicerat klockan: 14:09:39 den 2011-10-16

How cute?!

Förra helgen bakade jag ready-set-go cupcakes. De blev supersöta och goda, yummie! Jag använde ett paket från Kungsörnen, supersmart och enkelt.

Kom till Sverige!

Publicerat klockan: 13:40:14 den 2011-10-16

Bild från http://blogg.amelia.se/maria-montazami

En salong som ovan tycker jag borde finnas i Sverige. Och manikyr/pedikyr för en rimlig peng. Bara droppa in innan man ska ut, på semester eller helt enkelt bara vill skämma bort sig själv lite grann.

Paper crown

Publicerat klockan: 22:02:47 den 2011-10-14



Body movement

Publicerat klockan: 21:37:40 den 2011-10-14






Coat goat

Publicerat klockan: 21:09:29 den 2011-10-14
Style Guide: Find Your Fall Coat
Style Guide: Find Your Fall Coat
Style Guide: Find Your Fall Coat
Style Guide: Find Your Fall Coat
Style Guide: Find Your Fall Coat

Jag är fortfarande på jakt efter den perfekta höstkappan. Inte för proper och up tight eller för slapp och enkel. Min vän Alexandra har min drömvariant, men den finns inte kvar på marknaden. Gråbeige, enkel och diskret volang kring bröstet, ljusa knappar och ett mjukt skärp för att markera midjan. Oh well, jag fortsätter leta. Under tiden imponeras jag mer och mer av Lauren Conrad. Cool och inspirerande hemsida...

Fredagsfilosofi

Publicerat klockan: 21:04:28 den 2011-10-14


God fredagskväll!

Är lite småförkyld och dan (läs: inte så lite "småförkyld"), så istället för att satsa på utgång á la grande, så drog jag direkt hem efter jobbet (första gången på veckor som jag inte jobbade över). Tappade upp ett bad och slängde i lavendeldoftande badsalt. Tända ljus och den lugnande doften som steg mot taket genom badvattnets varma ångor. Jag blundade och tänkte att jag var på ett spa i Thailand.

De senaste veckorna har gått i ett. Jobbet har varit kaos, tokmycket att göra och arbeta övertid har varit en självklarhet snarare än motsatsen. Jag har planerat in playdates med härliga polare veckor i förväg för att hinna träffa alla, gått ut, varit i Göteborg, knappt sovit eller varit för mig själv. Tiden har helt enkelt inte funnits till.

Men idag tog jag mig tiden. Jag skippar tv-tittandet, tänder aromaljus och njuter lite av lugnet. Ska gå och lägga mig snart. Längtar efter lyxfrukost i lugn och ro med morgontidningen i morgon bitti. Hur underbart är det inte att livet har så tvära kast? Tänk efter; man skulle tröttna om man bara var ute och festade hela tiden, och lika fort bli uttråkad av harmoniska hemmakvällar. Jag tycker att det är variationen som gör livet spännande.

Ruggigt bra kväll!

Publicerat klockan: 22:37:41 den 2011-10-11




Pluggtime med lillebror.

Säga vad man vill om jobbdagen, men kvällen var riktigt bra! Jobbade först över en och en halv timme, sen kom Jenny och hämtade mig. Drog till simhallen och plöjde oss fram genom vattnet. En kilometer. Det är 40 längder det. Känns grymt så här efteråt, värsta kicken!

Kom hem och hjälpte brorsan med engelskaläxan, snäll syster. Han har fått för sig att jag är värsta pluggeniet, så han vill bara ha hjälp av mig och ingen annan i familjen. Känns stabilt när jag är hemma så sällan, men det är klart man hjälper den lille parveln. Allt för familjen, inte sant?

Nu är det dags att borsta gaddarna och sova på studs. Vad händer med all tid egentligen? Var det inte sommar alldeles nyss? Oh tuesday, sweet tuesday.

Puss på er. Lev livet fint.

How would you react if you thought your friend was dying?

Publicerat klockan: 22:00:26 den 2011-10-10
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Squares

Publicerat klockan: 20:57:02 den 2011-10-10
www.gynning.net
Jag drömmer om denna på vardagsrumsväggen...

We found love

Publicerat klockan: 20:53:00 den 2011-10-10

Samtal 5am

Publicerat klockan: 20:39:23 den 2011-10-10


5am. Julia och Jennifer sitter på övervåningen på McDonald's på Avenyn. Caroline kommer. De pratar en liten stund.

Julia: Men ofta! Hur kunde du veta att vi satt just här?!
Caroline: Men hallå, kom igen! Vart skulle ni annars varit om inte McDonald's?!

GBG in still motion

Publicerat klockan: 20:30:31 den 2011-10-10

























Göteborg för två helger sen. Vad fort det gick. Vad kul vi hade. Vad skönt det var att byta stad för en weekend. Prima skinka, japp japp.

Moderna och lite annat

Publicerat klockan: 14:45:10 den 2011-10-09



























Efter Egoboost eventet vankade Sabina och jag morgonen därpå och tog en långfrukost. Läste lite tidning och snicksnackade. Vi gjorde oss i ordning, hade lite stadsvandring och plockade kastanjenötter (sjukt fint att lägga i en skäl och ställa i fönstret så här på hösten).

Lunchade på Moderna museets restaurang och blickade ut på vackra Stockholm genom panoramafönstrena. Utställningen Turner/Monet/Twombly var riktigt bra, bra mix mellan olika stilar och epoker. Storka likheter, ändå inte. Gå och kika vet jag! Perfekt sysselsättning en höstsöndag förslagsvis.

Avslutade med middag på sushirestaurang och crazy stupid love på bio med Sabinas vänner Linda och Samuel. Åkte hem, testade det nya NK teét och somnade till Friends with benefits.

Kom hem med påsar både från Moderna Museet, Bik Bok och Hollister.

GRYM LÖRDAG!!!

Egoboost event

Publicerat klockan: 14:16:10 den 2011-10-09










Plockade upp lilla ladyn Sabina i fredags. Straight hem till mig, "göra vid oss" medan vi sippade vitt vin. In till stan, möta upp den lilla lady nummer två, Ida, samt Sabinas två vänner.

Egoboost hade event på Collage. Goda drinkar, godis, choklad, naturgodis, goodiebags och bläddring i tidningarna. Lite annorlunda utgång, första gången någonsin som jag inte dansade. Lite bökigt att släppa loss till louge-toner. Grym kväll ändå!

Kvällens bästa: Sabina går och hämtar en rejäl näve äppelchips. När hon ätit upp alla går upprepar hon preceduren, men sekunden efter vänder hon och hämtar hela skålen med äppelchipsen och äter upp alla. De var goda. Helt enkelt.

B-helg

Publicerat klockan: 14:00:56 den 2011-10-09

Skeppsbron igår.

B som i Bina. Bina som i Sabina. Jag har helt enkelt haft Sabina på besök i helgen. Underbart att hänga med den lilla tokfian i några dygn. Känner att jag klarar mig till nästa gång, då vi ska gå på balett och vara sådär kulturella som knappt en kotte i vår ålder förstår sig på...

Ett litet tips bara

Publicerat klockan: 09:08:27 den 2011-10-08




Big Ben. Tisdagar klockan 20:00. Skrattfest garanterad.


Laidback office

Publicerat klockan: 09:04:23 den 2011-10-08
Dress Coding: Casual Work Attire
Dress Coding: Casual Work Attire
Dress Coding: Casual Work Attire
Dress Coding: Casual Work Attire
Dress Coding: Casual Work Attire

Jag har funderat på det där lite, det där med hur man ska klä sig på jobbet. Lite laidback office men ändå fashinabelt så att säga. Jag har svårt att bara sätta på mig vad som helst ur garderoben på mornarna, det måste verkligen kännas rätt för just den dagen och det humöret.

Snubblade in på Lauren Conrads hemsida (vilken tjej!) där jag hittade inspiration ovan. Läs mer här!

RSS 2.0