Till Ekerö

Publicerat klockan: 16:12:20 den 2010-05-31

Nu har jag har lite saker att gå igenom på datan, sedan får jag slänga i mig en väldigt försenad och snabb lunch, hoppa i duschen, sedan, mina damer och herrar, bär kvällen iväg mot Ekerö. Vi har roddat ihop ett gäng som ska ha grillkväll. Ska bli så jädrans kul! Det gäller bara att klä sig varmt, har en känsla av att vi ska sitta ute nu när solen lyser på...


Gökboet & chillpill på Söder

Publicerat klockan: 15:36:33 den 2010-05-31


Igår såg jag, Elin och några andra gamla gymnasiebuddies årets slutproduktion i teater, Gökboet. Ni vet filmen om mentalsjukhuset som Jack Nickelson spelar huvudrollen i? De gjorde ett grymt jobb på scenen, jag är riktigt imponerad! När föreställningen var slut hade jag inte en klump i halsen, utan mer i hela kroppen. Gökboet ä verkligen en föreställning som man kommer ihåg, den lämnar liksom spår, så stark är den. Riktigt bra tolkningar av karaktärerna. Vi diskuterade det efteråt, att spela psykiskt störd kan ju nästan få en att bli det när föreställningarna väl är över.



Efter föreställningen åkte vi ett par stycken till Söder och chillade lite på ett hak. Sedan åkte Elin och jag hem till henne där vi åt tårta, chips och dipp, glodde på TV och snackade tills fåglarna började kvittra utanför fönstret. Är något schleten idag...

Jobb & föreställning

Publicerat klockan: 11:16:46 den 2010-05-30

Nu måste jag lägga i en växel om jag ska hinna. Ska trampa iväg på cyklen till jobbet där jag ska vara några timmar, sedan trampa hem igen och hämta väska med ombyte. Ikväll ska Elin, jag och några från gymnasieklassen se årets treors slutproduktion "Gökboet". Ska bli väldigt intressant. Sedan sover jag hos Elin.

Vi hörs när vi hörs!


Pianorecital

Publicerat klockan: 11:13:07 den 2010-05-30



Jag är stolt som en tupp! Igår hade min underbart talangfulla och fina kusifin Elisabet pianokonsert. Tillsammans med två andra pianoklinkare spelade dem bland annat Bach, Grieg, Rachmaninoff, Debussy, Bartok. Det var inte precis på samma nivå som Lunka på, dem här kidsen har övat i drygt 8 års tid, varje dag. Jag har aldrig varit något vidare fan av klassisk musik, men när man hör musiken och ser kusinens fingrar flyga så graciöst över tangenterna kan man inte bli annt än imponerad.

Min absoluta favorit var när de sexhändigt spelade "Tigertango med raka knän eller Födelsedagskalas hos Henry Cowell", helt skruvad och så sjukt svår. Verkligen galenskap på högsta nivå men den kräver ändå proffs som spelar, annars blir det bara helt kaiko.

Sedan åkte alla hem till farmor och farfar där det, till middag, bjöds på rabarberpaj, rulltårta, bullar, två sortes tårtor och choklad. Sen låg vi däckade i sofforna och rörde oss inte ur fläcken på grund av sockerkicken. Har inte hämtat mig riktigt än...

För lite sömn

Publicerat klockan: 12:00:38 den 2010-05-29


Huh, har vaknat med halsbränna och känner mig febrig. Jag är ju lite sällskapssjuk av mig, så jag sov hos min lillebror i natt. När vi hade släckt lampan började jag prata med honom, då tar han fram ipoden och låtsas att han inte hör mig. Sedan snusar han hela natten, så jag inte kan sova blir tvungen att puffa till honom hela tiden, men det hjälpte inte särskilt bra. Och han ligger fortfarande och sover, den lilla jäkeln! Vilken lillebror man har va?! :P

Nej usch, det jag behöver nu är dusch, en ordentlig frukost, fräscha kläder och en ipren.

En helt vanlig Supermercado?

Publicerat klockan: 18:44:19 den 2010-05-28


Gillar ringarna jag hittade i Magaluf. Butiken brevid var en Supermercado som sålde vanliga grejer som mjölk, choklad och bröd osv. Men bakom hyllan med alla barnleksaker hängde det en Barbara i taket och en hel hylla med porrfilmer och andra saker inom ämnet. Helt sjukt, tänk om en unge tar ett steg extra och står öga mot öga med Barbara. "Mamma mamma, jag vill ha den där dockan som hänger i taket!"

Magaluf

Publicerat klockan: 12:12:18 den 2010-05-28
Här kommer lite bilder från min och Elins semester i Magaluf! När man reser iväg med kompisar tycker jag att det blir alltid minst en låt som man alltid kommer förknippa med resan, denna gång blev det Dizzee Rascals Bonkers. Lyssna på den medan ni tittar på alla bilder, då kommer man i rätt stämning! ;)


Eftersom jag var sjuk de första dagarna fick jag inte ligga med huvudet i solen...




Första dagen: utforskning av staden!


Vi fick in köttet rått och grillade det själva på stekheta stenplattor!




Elin brände sig...


BCM party!


BCM bullriding!


We went from buddies to bracelet buddies!


Sista dagen hyrde vi fyrhjuling och åkte runt på sydvästra Mallorca!


En galen polack tog den här bilden, sen gick min nya älskade kamera sönder... Fan ta henne om den inte funkar i USA!!!

Träningsvärk

Publicerat klockan: 11:50:57 den 2010-05-28


Stämningen igår på boxen var pumpad, hög musik och folk som skrek TA I / BRA TEMPO / KOM IGEN, FORTSÄTT / ANDAAAAS!!! Haha, det var helt galet, jag gav allt och det känns idag kan jag säga. Träningsvärken är inte nådig, men det är så det ska vara.

ÄR

Publicerat klockan: 17:46:48 den 2010-05-27


Jag har spenderat eftermiddagen liggandes på en filt på gräsmattan. Funderat, läst ut en bok, tänkt, ätit lunch, tittat på molnen, slumrat till... jag är inte nere, ledsen eller så. Idag är helt enkelt en dag som bara ÄR.

Ska byta om, dricka ett glas mjölk och komma iväg på ett box-pass. Jag har en massa tankar och energi jag behöver bli av med. :)

Spexig kväll

Publicerat klockan: 13:17:25 den 2010-05-27


Det var en riktigt vacker fullmåne...

Gårdagen blev lyckad. Elin och jag sprang runt och diskade glas, fyllde på mat, rättade frågesporten osv. Det var riktigt kul!

När det började lugna ner sig lite senare på kvällen hamnade jag, Elin och grannen Anton framför datan, där en snubbe via msn, enligt oss, småraggade på Elin. Detta tyckte Anton och jag var hysteriskt roligt, så när killen frågade om inte Elin kunde sätta på webcam kom vi på den briljanta idén att vi skulle sätta Anton framför datan istället för Elin. Synd bara att snubben inte hade på sin cam, det hade varit hysteriskt roligt att se hans min! Chocken när han fick se en främmande kille istället för Elin!

Vi fortsatte att spexa lite, sedan drog vi in ett gäng till stan och chillade lite på ett ställe precis intill Slussen. Träffade en 37-årig amerikanare/australienare som berättade massa historier. Är det bara jag, eller kan det ibland vara ganska trevligt att träffa någon random människa som man snackar med en kväll och sen aldrig mer träffar?


Tjing tjong

Publicerat klockan: 14:34:00 den 2010-05-26



långkalsong! Nu sticker jag!

Duktiga Dagen

Publicerat klockan: 13:13:12 den 2010-05-26


Ena dagen chill på fyrhjuling, andra dagen städpatrull.


Denna onsdag för bli Duktiga Dagen för den här veckan. Packat upp det sista, tvättat en massa, dammsugit - men det tar inte slut där! Elins pappa fyller jämnt så han ska ha stort kalas som Elin, jag och hennes syster ska hjälpa till på. Innan jag drar får jag se till att piffa till mig lite och hänga upp sista lasset tvätt.


Med fötterna på jorden

Publicerat klockan: 16:34:45 den 2010-05-25



Idag när jag satt och chillade med vaniljlatte och Jenny stötte jag på min lillebrors gamla fotbollspolare John Guidetti. Han vet vem jag är och tvärt om. Lite "hej på dig" osv, inget fel med det. Det jag störde mig på var att jag kände mig som världens tönt som blev lite nervös. Jag menar, han har ju ändå kommit ganska långt för sin futtiga ålder, så är han ändå skittrevlig mot mig. Det tycker jag är stort.

Kris på jobbet gör att jag hoppar in några timmar ikväll. Efter det har jag världens underbaraste mamma som kommer och hämtar mig (jag har lagat middag till henne som tack!), sedan blir det till att bänka sig framför The Mentalist tillsammans med Petra.


Tisdagsfix

Publicerat klockan: 11:11:47 den 2010-05-25


Blev lite partysugen när jag såg den här bilden...

Klockan ett ska jag vara på möte, och innan dess ska jag packa upp det sista från semestern och läsa igenom lite halvtråkiga papper. Tvätten tar jag tag i när jag kommer hem.


Min argentinaska vän Emma

Publicerat klockan: 22:42:48 den 2010-05-24


Jag har svårt att förstå vad man skulle göra utan familj och vänner. Det är fina människor jag omringar mig med. Idag har jag ägnat hela kvällen till att prata med min spanska vän Emma som bor i Argentina.

Jag har ingen aning om hur, back in the days när jag var en jobbig tonåring lyckades Emma få tag i min mailadress. Vi kände inte varandra och hade heller aldrig träffats (jag bodde i Sverige, hon Argentina), så varken hon eller jag fattar hur hon kan ha fått tag i min mailadress.

Vi hade väldigt många gemensamma intressen och ända sedan dess har vi hållit kontakten. Hon är så sjukt omtänksam och rolig!

Chiara <3 Wendy

/ The Detective

Yoga & saknad

Publicerat klockan: 22:32:35 den 2010-05-24



Jag kom minsann iväg på yogan och ni ska bara veta hur bra det känns i kroppen! Ett hett tips om ni vill komma iväg till gymmet men har noll lust, hoppa i träningskläderna ett bra tag innan, då blir det svårare att dra sig ur. Har man ändå satt på sig träningskläderna kan man lika gärna gå till gymmet.

Jag kände nästan att jag blev belönad när mamma hade sushi till mig när jag kom hem. Even better!

Och by the way: Jag saknar min lillebror tokmycket! Han är i det finniga landet i öst och representerar Sverige i Nordiska Skolspelen. You go broe! <3 (Så nu när han inte är här och jag inte kan busa med honom ska jag reta gallfeber på honom genom att sova i hans säng!)


Efter regn kommer solsken

Publicerat klockan: 15:57:45 den 2010-05-24


Känner man så här kanske det är dags att byta jobb? I'm just sayin...

Effektiv måndag! Har varit på möte och sprungit några ärenden, bokat tid hos frissan osv. Försökte ligga ute i solen en stund och koppla av, men jag är så rastlös idag. Vill vara överallt på en och samma gång. Vill verkligen gå på yogan ikväll, men eftersom jag har haft väldigt ont i ryggen de senaste dagarna är jag inte så säker på att just yoga är så smart. Vi får se...

Ska svida om till bikini nu och göra ett nytt försök. Man måste ju passa på när solen är framme!


Sunday Style

Publicerat klockan: 21:50:09 den 2010-05-23



Nu när jag har varit hemma i Sverige lite mer än ett dygn har jag hunnit landa och slagits av att det är så jäkla grönt ute! Lite skillnad från soliga Magaluf!

Idag har jag varit ute och rullat med pappa. Ett tag spöregnade det så jäkligt så vi fick krypa fram med bilen på vägen. Det gick så sakta, hade seriöst kunnat gå lika fort som bilen rullade om jag gick brevid!

Har även grävt ett jättedjupt hål i min mosters trädgård. Vi planterade någon grön grej, det kommer bli superfint till sommaren.

Vad mer? Jo, det viktigaste med hela dagen: jag lagade middag till hela familjen - som de tyckte mycket om!


Hemma från Magaluf

Publicerat klockan: 19:39:35 den 2010-05-22


Eftersom jag inte skrivit på en vecka är det kanske några som misstänkte att jag kom iväg till Magaluf med Elin i alla fall, och vad rätt ni hade! Trotsade doktorns läkarintyg och order om att ställa in resan och satte mig på flyget. Mådde väl inte så fräscht de första dagarna, snorade, hade ont i halsen, svor högt och ofta när jag var tvungen att ligga i solen medan Elin kunde ligga och pressa i värmen. Men sen smittade jag henne, så vi körde halva veckan var, haha!

Har verkligen haft en helt underbar vecka! Resan kunde verkligen inte komma med bättre timing, för bådas del. Fly problemen och den "gråa" vardagen ett tag, inte ha koll på vad klockan är och bara göra som man vill. Det är livet det.

Bilden ni ser ovan är från mobilkameran. Igår när vi hade hyrt fyrhjuling och stod vid en sjukt vacker utkiksplats pajjade kameran på något sätt. Är så arg att jag bara vill slänga den i väggen allt vad jag har, men det vill jag ju egentligen inte göra, så jag ska inte prata så mycket om det, då blir jag bara arg. Ni ska se, det löser sig nog. Jag ska minsann ha mina semesterbilder!!!

Inställd resa?

Publicerat klockan: 11:02:21 den 2010-05-13


Ena sekunden mår man bra, andra...

I tisdags började jag känna av halsen, sen har det bara blivit värre och värre. Har försökt ta det lugnt och sova för att kroppen ska fight back, men det verkar inte gå hem. Ska bara ligga i sängen idag och vila idag och imorgon går jag till doktorn. Vi får se vad han säger...

Fine att jag är sjuk, men tanken är ju att Elin och jag ska åka till Magaluf tidigt på lördag morgon. Det skulle kännas så jävligt om vi blev tvugna att ställa in den här resan. Det var i princip bara den här veckan båda kunde och vi har ju sett fram emot det så länge...

Varför ska jag bli sjuk just nu, precis innan resan för? Sist när Jenny och jag skulle åka till Grekland fick vi ställa in på grund av att jag fick körtelfeber. Håll alla tummar och tår ni har! Puss!


Rihanna

Publicerat klockan: 17:48:44 den 2010-05-11
At Mahiki Nightclub in London, May 11, 2010

Snyggt!

Inspirering woman

Publicerat klockan: 17:44:07 den 2010-05-11


Sommarskor - check! I skobutiken träffade jag en häftig kvinna. Hon var lång, mörk, färgglad och pratsam. Vi pratade med varandra på engelska, hon jobbade på nigerianska ambassaden. Skorna jag köpte tyckte hon var "gorgeous hunnie". Hon köpte 10 par (dyra) skor utan att blinka, det tyckte jag var coolt. Gav varandra smakråd och så. "If I can wear heels, you can wear heels" sa hon till mig. Hon sa så många förnuftiga saker, jag blev verkligen inspirerad av henne.  

Tegnérlunden

Publicerat klockan: 17:33:18 den 2010-05-11



Känner mig inte alls fräsch idag. Det känns som precis innan en sjukdom bryter ut, you know the feeling? Så typiskt det vore om jag blev sjuk, jag blir fan i mig alltid det innan jag ska ut och resa. Elins och mitt flyg går på lördag morgon, men jag SKA inte bli sjuk! Det sitter nog i huvudet också. JAG KOMMER INTE BLI SJUK!

Har hängt en stund i Tegnérlunden idag. Solen sken, folk gick runt med sina jättelika objektiv och fotade, satt på bänkar och myste. Jag avnjöt årets första yoghurtglass från 7 Eleven.

7 Lessons With Walt Disney

Publicerat klockan: 10:11:04 den 2010-05-11
Har vaknat och känner mig hängig med ont i halsen. Det är säkert mamma som har smittat mig. Om elefanter kunde prata låter hon som en som fått snabeln igenkorkad när den försöker prata. Illa. 

Hur som haver, här har ni lite intressant läsning. 

Fina naglar

Publicerat klockan: 21:19:51 den 2010-05-10




En som knappt tränat på ett halvår att gå på spinning och core kan intyga att det är tufft. På samma dag, efter varandra, ännu tuffare! Men det känns skitbra!

Har även varit ute i Skarpnäck och fixat fina naglar. Det kommer ta en dag eller två att anpassa sig till dem, känner mig en aningens handikappad nu på grund av längden... Men ska det vara fint så ska det vara fint! Är så jäkla nöjd, silvrigt glitter, känns som lite mer edgy manikyr. Elin och jag kommer springa omkring som två mongon i Magaluf med våra naglar.

Måndag förmiddag

Publicerat klockan: 10:11:24 den 2010-05-10


Det är musik-krig här hemma. Lillebror lyssnar på rock på högsta volym och jag lyssnar på allt möjligt på högsta volym. Han ska ändå till skolan snart, så jag vinner.

Den närmaste månaden kommer vara lite lugnare på jobb-fronten, så idag ska iväg till gymmet. Minns faktiskt inte senast jag var där sist, illa. Sedan ska jag till en "gammal" klasskompis och få naglarna fixade. Ni får bilder sen. Nu vill jag iväg!

Ta vara på dagen!

Lördag kväll

Publicerat klockan: 16:47:09 den 2010-05-09


"Här Maja, årets första jordgubbe!"

Igår var en fin kväll. Jag, Maja och Mathilda lagade middag och ringde lite samtal till olika Rent a Wreck-firmor i USA inför sommarens resa. Sedan åkte vi hem till Eva, där även Bella (my love), Stina, Gustav, Madde och senare Arre var. Vi myste, pratade och kollade på She's the Man (på inrådan av Gustav). När klockan började skena iväg gick jag och Maja hem till Maja där vi somnade som stockar på en gång.

I'm in love

Publicerat klockan: 16:36:44 den 2010-05-09



Eva och hennes sambo har skaffat världens underbaraste Bella. 4 månader är hon, skällde inte en enda gång under kvällen, busade och lekte, satte sig i knät och myste. Att jag gillar henne behöver jag knappt nämna, men när hon gick och la sig på mina skor för att sova och sedan blev märkbart irriterad när vi skulle gå och jag behövde flytta på henne för att komma åt mina stövlar, tog jag som ett tecken på att det var ömsesidigt.


Fin kväll

Publicerat klockan: 22:33:56 den 2010-05-07


Right here, right now.

Det har varit en fin kväll. Vi samlades alla gamla avdankade teatrare till minnet av Chantal. Det var väldigt fint. Jag är så fruktansvärt glad att jag gick dit. Verkligen. Jag hade ångrat mig om jag inte gjorde det. Det var en kanonkväll, trots omständigheterna. Träffa alla gamla vänner, boka nya möten, skriva i böcker, tända ljus, skratta, bli tårögd. Som sagt, en fin kväll.

Farmor påpekade vid nio-tiden ikväll att "nu var det 12 timmar sen du kom till jobbet Julia", och det känns nu vill jag lova. Trött som satan. Det har varit en lång dag. God natt!


Hårigt värre

Publicerat klockan: 20:43:13 den 2010-05-06



Gott folk, jag börjar få långt hår! Och längre ska det bli!

Jag missar Gaga

Publicerat klockan: 19:49:08 den 2010-05-06


Det finns väl ingen som missat att Lady Gaga kommer till Sverige i helgen? Jag har precis blivit meddelad att hon kommer och efterfestar på Collage på lördag. Det vrider sig verkligen i hela kroppen när jag säger att jag inte ska gå, för jag vill verkligen. Lady Gaga är ju... Lady Gaga.

Maja, jag och Mathilda har sedan länge bestämt att vi ska ha en myskväll tillsammans. Jag jobbar hela dagen, sedan åker vi hem till Mathilda och äter middag, tittar på film, myser, snackar och gör andra saker vi är bra på. En lugn kväll med mina fina tjejer är precis vad jag behöver just nu.

Packa lätt

Publicerat klockan: 22:21:32 den 2010-05-05




Så mycket att göra, så lite tid! Har tittat på, enligt mig, ett ganska dåligt program av gårdagens Debatt. Tänker inte flika in mina åsikter här, har varken lust eller tid. Packar weekendväskan. Igen. Ska jobba och vara i Täby till och med söndag.

Efter ett halvår med att packa för några dagars jobb i Täby varje vecka har jag börjat få till det där med att packa lätt. Väskan är tack och lov inte hur stor som helst och jag har ingen lust att släpa med mig 15 kg varje gång. Då blir man bara på dåligt humör. Nej, nu måste jag fortsätta. God natt!

Laddar

Publicerat klockan: 20:42:01 den 2010-05-05


Snart drar vi till Magaluf, jag och fiskorven Elin! Laddade med en ny bikini idag! Är den inte tuff?

Vårjackor

Publicerat klockan: 20:38:54 den 2010-05-05


Okej, idag var det ganska kallt, men håll med om att det känns skönt när man börjar använda vårjackorna igen!

För varenda unge

Publicerat klockan: 20:24:12 den 2010-05-05


Nu kan man köpa nålen "för varenda unge" i ganska många butiker. Jag tycker den sitter finfint på min jeansjacka!

Tagg-taggeli-tagg-tagg

Publicerat klockan: 09:20:42 den 2010-05-05



God morgon!

Nu hoppar jag på cykeln och cyklar till jobbet! Är sjuuukt taggad!


Ur och skur

Publicerat klockan: 22:45:06 den 2010-05-04


Nu går jag igenom en hel del. I studer som dessa får man reda på vilka som verkligen är ens vänner. De som ställer upp i ur och skur, ger och tar. Ni vet vilka ni är, ta åt er. Tack. <3

Hunnit mycket

Publicerat klockan: 22:40:51 den 2010-05-04


Jag har sett hunden Stickan växa upp sedan han var liten sprallig valp. Han tror han fortfarande är en liten sprallig valp, men nu är han en liten gråfis.

Slutade relativt tidigt från jobbet idag, så jag har hunnit äta middag, powerwalka med min granne Petra, se The Mentalist och duscha nu under kvällen. Måste äta någonting nu, är stört hungrig!


La bella vita

Publicerat klockan: 09:19:26 den 2010-05-04
Jag hade jättesvårt att somna igår. Låg och vred och vände på mig och när jag väl somnat, så varade det inte särskilt länge. Vakna, sova, vakna, sova... Känner mig helt slut idag. Har inte lust med någnting. Chantals bortgång är hemsk, och som om inte det vore tillräckligt så finns det andra saker som raddas upp och tynger ner mig.

Livet är verkligen en berg- och- dalbana. En stunden är man lycklig, andra studen rasar hela ens värld samman. Men jag har varit med om både det ena och det andra i mitt liv, så jag kommer klara det här, precis som alla andra gånger. La bella vita.

Color needs black

Publicerat klockan: 20:56:47 den 2010-05-03


Idag var jag svart. Till minne av Chantal. Inte för att man ska klä sig i svart när en sådan tragedi inträffar, nepp. Hon var en så pass färgstark person att hon alltid klädde sig i svart. Tänker på dig.

R.I.P

Publicerat klockan: 20:33:20 den 2010-05-03

Fy fan vad roligt vi hade när vi spånade ideér, repade och hade föreställningar! Här har vi clownföreställning!

Jag mår inte bra. En vän till mig blev mördad natten mellan lördag och söndag. Det gör ont. Så jävla ont. Jag kommer aldrig mer få träffa henne. Sist vi sågs så diskuterade vi hur dansen till Las Ketchup-sången gick, gjorde en grymt rolig tolkning av den här scenen. Hon var inte min bästa vän, men vi gjorde många sketcher ihop i skolan och hade sjukt kul ihop. Hon var rolig, flummig, naturlig. En vacker person både på in- och utsidan. Och nu kommer jag aldrig få träffa henne igen. Det känns sjukt och overkligt. Sånt ska ju bara hända i filmer.

Hon var älskad. Jag känner inte till en enda som hade någonting emot henne. Alla tyckte om henne. Mina tankar går till hennes närmsta vänner och familjen. Jag lider. Rest in peace Chantal. <3

Upphängt

Publicerat klockan: 19:58:21 den 2010-05-02


De här örhängena har jag använt varje dag sedan jag köpte dem. Lite snällt rockiga tycker jag med vingar, kors och dingeldangel på.

2 stilar

Publicerat klockan: 19:52:40 den 2010-05-02



Så här har jag sett ut i dagarna. Gillar att se ut på ett visst sett en dag och helt annorlunda nästa. Typ tuff tjej med skinnjacka och Converse ena dagen och blommig klänning och ballerinas nästa.

Den första bilden ser ut som någonting jag slängde på mig i förbifarten, den andra lite mer buisness och dressat. Faktum är att jag bara slängde på mig någonting båda dagarna, inte så mycket tanke bakom det hela.

Innan nästa vecka

Publicerat klockan: 19:44:38 den 2010-05-02

Mamma har fått blommor av pappa...

Okej, en dag på jobbet avklarad. Har duschat och satt på en tvätt här hemma. Ska jobba hela nästa vecka, så det känns skönt att ha såna fixa-grejer klara innan. Finns massor med mat i kylskåpet, men ingenting tilltalar. 

Det blev lite komplikationer med Magaluf-resan, så Elin och jag har ringt, mailat och haft oss idag. Hoppas på svar från högsta hönsen imorgon.

Söndag morgon

Publicerat klockan: 10:11:28 den 2010-05-02


God morgon!

Det är söndag och solar strålar! Håller på att göra mig i ordning för fullt inför jobbet. Under tiden lyssnar jag på den här låten. Inte så idylliskt för en vacker söndagsmorgon kanske, men fasen, den är ju bra!

Resa bokad!!!

Publicerat klockan: 00:56:39 den 2010-05-02


Elin och jag har suttit och fixat med en resa hela kvällen, bokstavligen. Hon mötte mig efter jobbet, åkte snålskjuts på min cykel hem där vi blev bjudna på en väldigt fin och god middag. Sedan har vi suttit klistrade. Brevid varandra, på telefon, Skype, msn och framför datan.

Tänk er följande scenario: Julia och Elin sitter framför sina laptops. Skype är igång, MSN likaså plus massa andra sidor. Julia ringer ett samtal under tiden. Dagens ungdomar va?

Men för bövelen!!! Vi har bokat en resa! Fy sjuttsingen vad underbart det ska bli! Sol, bad, skratt, utfykter, mat, dricka, nya bekantskaper... Magaluf here we come! Perfekt sätt att bygga upp brännan på innan sommarsäsongen drar igång!!!

Valborg

Publicerat klockan: 00:47:30 den 2010-05-02


Maja hackar rödbetorna. Man ska inte skala dem innan man kokar dem fick jag löra mig.


"Grillmästarna" in action.


Andreas kom som en riddare på sin vita häst.








Mathilda, Maja och jag.


Minns faktiskt inte vad det är vi kollar på...


Glada tjejer.


Mathilda var så fin i håret efter ett besök hos frisören!

Med risk för att låta klyshig: årets valborgsfirade blev otroligt lyckat! Enda minuset var att jag inte kunde vara där hela kvällen, eftersom jag skulle upp och jobba dagen därpå (= 1:a maj = röd dag = demonstrationer = omöjligt att ta sig till jobbet).


Efter jobbet släpade jag med mig "stark saft" och massa ingredienser till en stor sallad och åkte hem till Maja. Där var vi drygt 10 personer som åt en dunderstor middag som var sjukt god! Så god att vi inte ens orkade efterrätten = bevis på att det smakade bra helt enkelt!

Någon majbrasa gick vi inte och kollade på, vi hade en hemma istället. "Grillmästarna" Mathilda och Madde levde inte riktigt upp till sitt namn, så den stora grillen var bokstavligen eld och lågor ett tag. Men sen kom Andreas direkt från jobbet och förvandlade vår hemmagjorda majbrasa till en vanlig grill med briketter i och maten låg snart på tallrikarna.  


Lackat

Publicerat klockan: 22:57:46 den 2010-05-01


Nytt minilack från Viva la Diva. Ljust, ljust, pastelligt mintgrön. Precis den färgen jag letat efter. (Gillar att arm ser pytteliten ut i jämförelse med handen)

Jobb

Publicerat klockan: 10:20:33 den 2010-05-01


God morgon på er!

Första maj idag! Berättar mer om min valborg ikväll, ger er lite bildregn och sådär. Nu måste jag slänga mig över hojen och rulla till jobbet! Elin kommer hit ikväll! Hörs! 

RSS 2.0