Gossip Girl

Publicerat klockan: 21:37:04 den 2008-03-29
Är det någon annan än jag som saknar ungarna på Upper East Side? Chuck, Nate, Blair, Serena, Dan, Jenny... Jag talar förstås om Gossip Girl! Så fruktansvärt bra serie! Som de flesta vet så kommer den åter i vår, men jag vill inte vänta! Jag vill se den! Nuu!
Så härliga stilar , kläderna, manuset, the settings (vad heter det på svenska?), dialogerna, karaktärerna... Första gången jag tittade tyckte jag det verkade som en dålig kopia av OC, men efter att ha sett några avsnitt jag har kommit fram till att det är bättre! Mycket bättre! Karaktären jag gillar bäst är Serena van der Woodsen. Just nu i alla fall. Vad tycker ni? Är Gossip Girl lika bra som jag säger? Finns det, om möjligt, någon bättre serie?

image155

Eva och Adam...

Publicerat klockan: 20:19:47 den 2008-03-29
... ... rullar på TV:n! Hjälp vad jag gillade  det programmet när jag var mindre! Dagens avsnitt handlar om Annika som fyller år. Jag kommer till och med när jag såg det... Hihi - världens bästa! Bror Jens sitter och är lika uppslukad som jag var i hans ålder! Sötis!

Jobb idag som vanligt! Nästa vecka kommer kännas riktigt lustig, jag menar, jag har verkligen bara jobbat hela veckan och nästa vecka ska det bytas ut mot skola. Wierd!
Jag hade världens kortaste lunch idag! Hann äta lite gott (se bild) med Lina och Thomas på Massagotti. Trevligt!

image150

Så här ser förresten min jobboutfit ut! Svarta byxor från Riley, 599:- och himmelsblå skjorta från Atlas Design, 699:-.

image151

Man måste upptäcka småsakerna i vardagen för att kunna uppskatta dem! Till exempel Linas latteskum som formade sig till ett hjärta! Hon är mitt lilla hjärta!


God morgon!

Publicerat klockan: 10:49:30 den 2008-03-29
Vilken underbar dag! Sol, varm(are) väder och inte så mycket blåst... Perfekt för en härlig powerwalk- men jag kan faktiskt inte! Jag har så fruktansvärt, fruktansvärt ont i mina stackars ben! Skulle jag ut och gå nu skulle de säkert brytas av på mitten medan jag är ute, och det är ingenting jag strävar efter! De behöver jag i eftermiddag när jag står uppe på golvet och jobbar!
På tal om jobb, jag sitter och håller tummarna för mig själv och hoppas att Stefan inte ska ringa mig och säga att jag ska komma tidigare! Jag ska ju nämligen göra så att Sisters går lite mer i vinst. Soaked in Luxury ska bli provat och köpt av mig! Dessutom tänkte jag kika runt i resten av Modevaruhuset och se om det finns någonting annat som skriker "Julia, kom och köp mig!".

Jag börjar klockan ett, så om jag ska hinna göra allt jag vill måste jag nog sätta lite fart! Puss och kram sötisar!

image148   image149

Träning eller shopping?

And the winner is...

Publicerat klockan: 23:52:05 den 2008-03-28
Okej, sista inlägget för idag!

MAT-TINA VANN LET'S DANCE!!

Jag ska ärligt talat säga att jag inte är ett dugg förvånad! Även om jag inte alls tittat på något program så måste jag säga att jag trodde trodde på Tina redan från första början! Hon är gullig, folkkär, trevlig, snäll och har nära till skratt - och det går hem hos Tv- tittarna! Sen är det ju också ganska viktigt att man är bra på att dansa! Dessutom alltid med ett leende på läpparna! Go Tina!

image147

SOAKED IN LUXURY

Publicerat klockan: 23:34:31 den 2008-03-28

Jag känner mig svimfärdigt trött! Måste verkligen göra mig i ordning snabbt efter detta inlägget så jag kan komma i säng någon gång! Först måste jag bara säga att nu när jag sprungit omkring som en annan iller på Sisters de två senaste dagarna, så har jag hunnit lära mig var allt ligger, vilka märken vi har och så vidare. Soaked in luxury är to die for! Jag fullkomligen älskar deras vårkollektion!! Komfortabelt, snyggt, mjukt... Inte så mycket knalliga färger -vilket jag gillar. Knallfärger passar bättre på accessoarer tycker jag. Det är leggins, koftor, klänningar, västar, byxor - I love it! Om inte Stefan ringer mig och säger att jag ska komma tidigt imorgon så jag åka dit tidigare och köpa upp mig på världens bästa märke - Soaked in Luxury!


Hej!

Publicerat klockan: 23:08:02 den 2008-03-28
Hoppas ni alla mår bra! Jag får ta och ursäkta för dåligt bloggande idag. Jag kom hem första gången runt halv tio, så jag har inte haft chans att skriva något förrän nu!

Precis innan Daddy och jag skulle ut på promenad så ringde Stefan och sade att det var nödsituation på jobbet = kom snabbt! Så jag fick dressa om fort som attan, sminka mig och ta en dusch för att sedan springa ut till bussen. Det var kaos första timmarna! Totalt sett sprang jag nog ner på lagret fem gånger och hämtade upp massa fler varor!
Lunchen avklarades runt femsnåret (!) på McDonalds med senaste numret av Glamour framför mig. Fullkorns McFeast med morötter och apelsinjuice. Lite duktig var jag ändå, jag AVSKYR nämligen att äta UTE ensam! Jag känner mig så fruktansvärt utittad (även fast jag inte är det), dum, fånig och ensam. Men vad skulle jag göra? Alla andra hade redan ätit och jag var vrålhungrig! Ärligt talat var det inte så farligt som jag trodde. Alla andra var upptagna av att hålla koll på sina skrikande barn, prata med kompisar eller annat. Litet minus dock för att jag satt precis vid fönstret till lekrummet, så massa barn ställde sig och begrundade mig under hela min lunchtimme! Nej, imorgon är det bara lunchrast i en halvtimme, då ska jag banne mig ta med mig lite mat och äta i personalrummet. Mycket trevligare. Hoppas jag i alla fall.

Jag lyckades smita en halvtimme tidigare från jobbet. Då tog jag direkt tåget till Martin. Han fyllde nämligen 18 år, så jag tyckte det var på sin plats att åka och gratta honom. Det var massa folk i hans lägenhet som hittade på hyss och var allmänt högljudda, men jag, Martin och några till stod i köket och pratade lite. Det bjöds på lite dricka, men inte länge, för Lina och jag tog ganska snart bussen hem. Det är ju faktiskt jobb imorgon!

Tävling!

Publicerat klockan: 11:00:12 den 2008-03-28
Klicka på den här länken, så har du också en chans att vinna nagellack i regnbågens alla färger!

Idag tänkte jag komma ut lite innan jag sticker till jobbet. Daddy verkade sugen på en promenad, så vi går nog ut tillsammans. Kanske i en halvtimme eller så, inte mer! Jag måste verkligen spara benen tills ikväll! 
Eftersom jag bara varit inne i min butik när jag jobbat, har jag inte haft en chans att se hur resten av Modevaruhuset ser ut. Därför tänkte jag dra till Vällingby ett tag innan så jag kan spana in alla andra härliga butiker!

Puss och kram!

Efterfest med Peter Siepen

Publicerat klockan: 10:51:25 den 2008-03-28
Vaknade såklart tidigt idag. Jag kan inte förstå, igår fick jag i mig massa bubbel och var supertrött när jag kom hem, men jag kunde inte för mitt liv somna! Jag låg bara och vred och vände på mig. Det var som om jag var vaken och vilade mig igenom hela natten. Bättre det än inget. Jag fick i alla fall vila benen - idag har jag jävulskt ont efter alla timmar jag stod upp!

Gårdagen blev en succé! Herregud vad mycket folk det var! Mamma slank förbi, köpte en fin tee och sade att vi var den enda butiken som hade en egen DJ! Coolt va?!
Eftersom k fem ligger i mina kvarter, kom det fruktansvärt mycket vänner och familj som kom och hälsade på! Roligt! Efteråt pratade jag med en kille som sa att det hade kommit cirka 4000 under kvällen! Inte illa!

Jag var ju som sagt väldigt nervös innan, jag menar, jag ville verkligen göra ett hejdundrans bra jobb! Och ärligt talat så gick det riktigt bra! Jag kilade omkring och vek i ordning alla kläder som folk slängt lite hux flux, hjälpte folk i provrummet, tipsade och trixade, pratade med kunderna... Jag är så glad!
När allt var klart gick vi upp till kontoret och firade med lite öl och Moët, för att sedan bege oss till festen! Det var jättegulligt, temat var nämligen 50- tal, musiken, maten, outfitsen... ja, förutom alla från Brothers & Sisters. Vi var lite för lata för att byta om. Det var inget superdrag där, utan charmigt mysigt, så Belan och jag drog efter kanske två timmar.
Konfernenciern Peter Siepen var jättecool i silverskor och silverjacka. Även om han mest liknade en slags rymdvarelse, så beundrar jag honom verkligen för att han vågar sticka ut med sina kläder! Go Peter!

image146

Snart smäller det!

Publicerat klockan: 13:52:18 den 2008-03-27
Snart är jag uppe i Vällingby och jobbar! Lunch och sminkning först! Invigning! Jag hörde från min granne att det fanns statistik som visade att 10.000 skulle komma! Hjälp! Hoppas de menar totalt över hela helgen, annars får vi mycket att stå i idag!

Nu har jag tränat klart! En och en halv timme! Här kommer lite bilder från hur det kan se ut när jag är ute på powerwalk! Klicka på en bild så får du se en större version!



När jag satt på en brygga och njöt av solskenet och vågornas ljud så kom två svanar glidande på vattnet. Först blev jag livrädd, tänk om de skulle bita mig! Men jag satt kvar en stund. Tog några kort. Jag tittade på dem. De tittade på mig. Sen tog jag en bild på en liten anka och gick i rask takt hemåt.



Nu börjar jag bli riktigt nervös! Varför? Jag hoppas det kommer gå bra idag, första "riktiga" gången och det kommer vara miljoner shoppingsugna där! Pust! Okej, andas! Det kommer gå bra? Eller vad tror ni?

Daddy till Algarve

Publicerat klockan: 11:30:56 den 2008-03-27
På måndag åker Daddy till Algarve med sitt nystartade företag SmartGym. Jag är inte ett dugg avundsjuk, nej, varför skulle jag vara det? Varmt väder, sol, bad, hotell, restaurang, komma bort... Varför skulle jag vilja det? Vem skulle vilja det?

OKEJ då! Jag är så fruktansvärt, fruktansvärt avundsjuk!! Jag skulle i princip göra vad som helst för att få följa med Jag sade till honom att jag kunde hoppa in som hans PA (Personal Assistent), men det fungerade inte!  Men om han kommer hem med en present till mig så kanske jag kan förlåta honom. Om jag fick en present skulle det kännas som om jag höll i en bit av Algarve, och det räcker för mig. Bara det gör att det känns som att jag har fått känna på hela deras kultur och faktiskt varit där. Daddy, du får gärna komma hem med en stor sten och ett tuggummi om du vill, bara du kommer hem med någonting därifrån! För övrigt så önskar jag dig stort lycka till! Jag älskar och tror på dig!

image133

Fjärilar i magen

Publicerat klockan: 10:40:56 den 2008-03-27
Herregud, om jag känner mig själv rätt så tror jag att jag börjar bli nervös inför ikväll! Det pirrar i magen och jag vill bara åka till jobbet så det hela kan börja! Eller, jag ska nog snarare säga att jag är fruktansvärt förväntansfull inför ikväll! Men innan jag tar mig dit tänkte jag få i mig lite mat så jag står mig långt inpå natten och gå ut på en härlig powerwalk i solskenet!
Nu tänker jag starta dagen med en god, nyttig frukost!

Vad ska du göra för att må bra idag?

Förlust, kladd, ananas och manikyr

Publicerat klockan: 23:00:21 den 2008-03-26
Förlust med 1-0. Kom igen Sverige! När ska ni ta hem en vinst?! Jag vill se lite happy faces efter matcherna!

Jag hjälpte bror rulla kokosbollarna i kokos tidigare ikväll. Han tyckte det var kul att kladda ner sig - visst ser han ganska söt ut? Lilla Jens.

image131

Själv kladdade jag inte ner mig så mycket, utan drack istället min nya favorit: Del Monte GOLD Ananas. Världens godaste! Smakar naturligt, färskt och äkta!

image132

För min del blir det nu lite fransk manikyr. Puss och kram!

Sverige - Brasilien

Publicerat klockan: 20:57:15 den 2008-03-26
Ikväll slipper jag gå och lägga mig tidigt för att jag går inte upp tidigt imorgon! Känns superskönt! Jag bör duscha och måla om naglarna innan jag slänger huvudet på kudden och sover min skönhetssömn!

Dessutom är det Sverige - Brasilien nu. Eftersom hela sportfamiljen tittar så är det klart att jag ska ägna lite tid för spelare som Fredrik LjungbergMarcus Rosenberg och Kim Källström. Det skadar ju inte precis att de ser bra ut, eller hur?! Vilka spelare är ögongodis för dig?

Aj, aj, aj!

Publicerat klockan: 20:14:52 den 2008-03-26
Skrev precis ett jättelångt, fint inlägg, men såklart skulle datan krångla. Jag loggades ut och inlägget försvann, så jag får helt enkelt börja om från början. Trist.
Imorgon bjuder Veckorevyn.com alla läsare på en förhandvisning av 27 Dresses. Vilken chans! Jag skulle sååå gärna vilja gå, men som jag sagt förut så jobbar jag imorgon och efteråt är det personalfest som gäller, så jag kan ju faktiskt inte! Jenny har lovat mig att vi ska se den tillsammans, men lite ledsen blir jag ändå att jag inte kan se den imorgon! Det hade varit kul! Fast å andra sidan är det klart mysigare att gå och se den i lugn och ro med Jennny. Imorgon lär det garanterat vara kaos på biograferna! 
Men snäll är jag ändå som tipsar er om detta supererbjudande! Om du inte har något särsklit för dig imorgon kväll  - gå och se 27 Dresses!! Men känner ni inte för att se på bio imorgon är du ju alltid varmt välkommen till invigningen av k fem. Klockan 17:00-21:00 i Vällingby city. Hoppas vi ses!

Att jobba övertid

Publicerat klockan: 19:07:31 den 2008-03-26
Alltså - vad man uppskattar att komma hem när man har varit borta en lång dag! Helt underbart!

Idag jobbade jag över två timmar. Det fanns mycket kvar att göra, så Belan (stavas det så?) och jag var snälla och stannade kvar. Även om det bokstavligen var människor överallt under de åtta timmar jag var där, så kommer många jobba hela natten för att allt ska bli klart. Det lär nog synas vilka som har varit uppe sent och inte imorgon. Tur att smink kan täcka trötthet!



Jobb!

Publicerat klockan: 22:35:53 den 2008-03-25
Imorgon blir det jobb igen, inkluderat resten av veckan. Denna gång ska jag vara i Vällingby och dessutom en timme senare än idag, så jag behöver inte göra sällskap med tuppen imorgon! Som alltid så talar jag om hur dagen gått när jag kommer hem!

Nu funderade jag på att måla om naglarna till lila igen, vad tror ni?


God natt! Dröm söta drömmar!

L.C. från O.C.

Publicerat klockan: 22:15:13 den 2008-03-25
Lauren Conrad. Jag kommer ihåg henne från O.C - the real Orange County, och sedan dess har hennes karriär bara pekat uppåt. För hennes det skadar det ju inte ha ha en otroligt bra smak vad gällande kläder heller! Färgglatt, modernt, enkelt, snyggt, ungdomligt och klassiskt blandas både till fest och vardags.



Kate Moss hjärta TOPSHOP

Publicerat klockan: 21:33:13 den 2008-03-25
Ännu en gång lanserar Kate Moss, tillsammans med TOPSHOP, sin nya kollektion! Som helhet är den inte så imponerande, men vissa plagg är riktigt snygga! Vill till och med ha några! Här är mina favoriter:



Okej, det där var nog större delen av kollektionen, men håll med om att den var nice! Verkligen TOPSHOP. Verkligen Kate Moss. (Måste bara posta upp the yellow dress igen. Helt klart min favorit!)

image105

Skärpning...

Publicerat klockan: 21:08:58 den 2008-03-25
... Starlounge! Idag läste jag två saker på deras hemsida som gjorde mig upprörd!

Tycka vad man vill, men att påstå att Miley Cyrus "glufsar i sig pommes frites som om det inte fanns någon morgondag"  är väl ganska idiotiskt? Om inte annat patetiskt. Ordet glufsa associeras lätt med att vräka i sig mat och  långsiktigt bli överviktig. Vad sänder det ut för budskap till tjejer runt om i landet? Ät inte pommes frites för då blir ni tjocka? Herregud!! Hade Miley tuggat på en morot eller en selleristav hade de väl sagt att hon var anorektiker. Nej, usch! Skärpning!

Angelina Jolie talade för en tid sedan med brittiska tidningen The Sun om sin dåliga självkänsla som hon kämpar med varje dag. Hon tillade även "Jag tror att alla gör det. Jag ser så mycket fel med mig så det är ofattbart". Detta anser hemsidan är ljuv musik för alla avundsjuka kvinnors öron. Hallå?! Förstår ni inte att ni kan skapa en oroväckande sorts fientlighet i landet med detta uttalande? Ska en kvinna njuta av att en annan kvinna har dålig självkänsla? Om något så är det väl att man ska känna sig lugn att man inte är den enda som inte har självkänslan på topp jämt, även superkändisar kämpar. Men detta är ju bara absurt!

Starlounge:
+ : Ni postar upp fina bilder på kändisar.
- : Bättra på språket! Det är förskräckligt!

Dagens outfit!

Publicerat klockan: 20:39:31 den 2008-03-25

Här kommer dagens outfit!

image87

Linne från H&M och JC
Kofta från JC
Jeans från Cubus



 


Maaat!

Publicerat klockan: 20:36:18 den 2008-03-25

Äntligen hemma. Jag sitter nu franför datan med toast, ananasjuice och lite yoghurt med massa gott i! Precis vad jag är sugen på just nu! Toppen!

Det har varit en riktigt lång dag, men en kul sådan! Jag har hunnit gå lagerutbildning med Calle, jobbat, provat kläder inför öppningen av k fem i Vällingby på torsdag (du kommer väl?!), träffat Jenny, klippt mig (!), ätit världens godaste sallad med räkor, avocado, bulgur, sallad, ägg, rom och lite till! Just det! Jag hittade en ursnygg mintgrön kappa  på Myrorna! Älskar den!

En bild beskriver mer än tusen ord, eller hur? Passar utmärkt för en dag som denna! Hoppas ni alla har haft en lysande dag! Puss och kram!



image83

image84

(Jenny mixade ihop en cool outfit till mig - fint va?!)
image85

image86


Uppe med tuppen

Publicerat klockan: 07:16:15 den 2008-03-25
Nu är jag vaken! Känner mig konstigt nog ganska pigg och det är härligt ljust ute! Både mami och jag var uppe vid fem för att ingen av oss kunde sova. Jag hade precis drömt en väldigt trevlig dröm som inkluderade Ebba von Sydow, Peder Lamm, skolan, Mac- laptops och lite till! Snälla, säg att den slår in!
Jag bloggar när jag kommer hem och briefar er lite om hur dagen varit!

Au revoir!

Kalle och chokladfabriken

Publicerat klockan: 21:30:55 den 2008-03-24
Wow, massa bra filmer på TV ikväll! Kalle och chokladfabriken, Beck, Jönssonligan, Djungelboken, Keeping Mum, If Only, Bröllopsfixaren och Malena. Men jag kommer nog inte se på någonting - i alla fall inte särskilt länge. Imorgon blir det nämligen uppstigning senast klockan sju om jag ska komma i tid till jobbet! Det känns lite konstigt att vara på jobbet samma tid som jag brukar gå upp! Jag tror det kommer bli en lång, energikrävande men superkul och lärorik dag!

Nu säger jag precis som Katarina Sandström från Aktuellt: God kväll!

Resumé

Publicerat klockan: 20:11:18 den 2008-03-24
Kom hem med en underbar klänning från Soaked in Luxury! Älskar den!

image81


Lina och jag gick även förbi en poster med Spencer, Mårten, Johan, Robin, Björn och Özz! Jag är lite tveksam på om det verkligen kommer vara så rolig show som det sägs. Jag börjar tycka att  tillställningar som denna är ganska överskattade. Alla kommer säkert köpa biljetter bara för att Björn är med. I vilket fall som helst så önskar jag dem alla lycka till och hoppas att jag har fel och showen blir en succé! 

image82

En halv dag med Carolina!

Publicerat klockan: 20:01:27 den 2008-03-24

Dagen fortsatte med shopping och fika med Lina.


Inne på SOUK

image74

image75

image76

Min drömklänning för 13.000. Men det får förbli en dröm. För det första är det svinaktigt dyr och för det andra så skulle jag aldrig använda den.
image77

image78

Blåbärspaj, rött te (vanilj), scones med färskost och jordgubbsmarmelad och en latte på Coffehouse by George.
image79

image80


En halv dag med Hedvig och Camilla!

Publicerat klockan: 19:49:59 den 2008-03-24
Innan jag drar i gång med en resumé av dagen tänkte jag bara tipsa om ståuppkomikern Tobias Persson debattinlägg i Expressen idag. Efter att ha läst det undrar jag om han verkligen är en så himla rolig ståuppare. Tråkmåns. I mina ögon verkar han vara duktig på att dra alla (bloggare) över en och samma kam.

Herregud, vad trött jag är! Det har varit en lång, men riktigt trevlig dag.

På perrongen, i väntan på pendeltåget.
image66 

Sushilunch med Hedvig och Camilla på Arigato (Vasagatan 7)
image67

image69

image70

Varsin latte på Sandy's (Slöjdgatan 10)
image71

image73

Katherine Hepburn

Publicerat klockan: 11:00:55 den 2008-03-24
God morgon! Hoppas ni alla får en grymt bra dag! Om cirka en timme ska jag dra iväg och träffa C & H, så nu  blir det frukost och göra i ordning mig om jag ska hinna!

I mitt stilla sinne undrar jag när jag ska hinna läsa ut dessa böcker som ligger fridfullt och väntar på mig i mitt rum! Just nu läser jag Me Stories of my life av Katherine Hepburn. Ganska kul att läsa, men ingenting utöver det vanliga.

image65

Morgondagens planering!

Publicerat klockan: 21:32:46 den 2008-03-23

13.00- 15.00: Luncha ihop med gamla vännerna Camilla och Hedvig.

15.00- 18.00: Fika och göra stan med Carolina.

Egentligen tänkte jag klämma in en klipptid på förmiddagen också, men jag är tveksam om frisörsalonger har öppet på röda dagar. Får helt enkelt ta det på torsdag förmiddag, innan jobbet!

Om jag kunde trolla skulle jag vilja ha Vanessa Minnillos hår! Långt, brunt, uppklippt... - precis som jag vill ha det!

image64


Dagens outfit!

Publicerat klockan: 19:45:39 den 2008-03-23
Liten glimt av dagens outfit! Den vita, långärmade tröjan jag köpte häromdagen och svarta mjukisar! Mysigt värre!

image63

Bilder från Påskafton!

Publicerat klockan: 19:41:58 den 2008-03-23

John och jag på väg till Mörby!

image57

Kusin Elisabet med Chikatzy (stavade jag rätt?)

image58

Påskig och fin dukning! (när det fortfarande var ljust ute!)

image59

Några av äggen som delades ut!

image60

Gissa vilken färg jag fick!

image61

Visst är jag lyckligt lottad att ha henne som kusin?!

image62


Frukost!

Publicerat klockan: 19:21:16 den 2008-03-23

Jag ber tusen gånger om ursäkt för dagens enormt dåliga bloggning!! Daddi och jag har suttit i möte idag, jag har städat och tvättat lite och varit på en trevlig lång, kall promenad med Jenny! Alltid lika mysigt!


Jag stod länge och funderade vid kylskåpet, men lyckades mixa ihop detta! Mums!

image56



I nästa inlägg blir det lite bilder från gårdagen! Inom loppet av en timme kommer de ligga uppe! Först ska Daddy och jag äta middag! Gravad lax med tillbehör!


Gårdagen

Publicerat klockan: 10:35:40 den 2008-03-23
Igår kom jag hem runt tolv och gick in på datan för att skriva lite till er alla, men hur bra gick det?! Först kunde jag inte logga in, sen logga ut, skriva ett inlägg, kolla nya kommentarer eller kommentera andras bloggar! Alla i familjen hade gått och lagt sig medan jag satt uppe och svor för mig själv. Varför kunde det inte funka?! Jag satt faktiskt uppe i en timme och försökte! Förgäves! Elektronik ibland alltså!

Hur som helst så hade jag rätt. Gårdagens kväll var otroligt kul! Mycket musik, foton, filmuppvisningar, mat och skratt. Nu är min mobil död, men när den laddat klart sen tänkte jag ladda upp lite bilder!

Nu blir det frukost med familjen. Vi hörs snart!

Kvällens happening!

Publicerat klockan: 15:18:25 den 2008-03-22

Resterna från gårdagens pizza och god fruktsallad var vad min något sena lunch hade att erbjuda. Gott!

John svarade inte på sin mobil när jag ringde, så först nu när han kom hem kunde jag kolla en tid på sl.se som ska ta oss två till Mörby centrum, där vi blir hämtade av kusin X. Vi blir något sena, men vad ska man göra?

Kvällen kommer bli riktigt trevlig hemma hos kusinerna, det vet jag redan nu. Massa mat, trevligt sällskap och mycket skratt! Jag ska försöka ta lite bilder med mobilen och lägga upp dem sen när jag kommer hem, så får ni se vad vi hade för oss under kvällens gång!


Ha det gött!


Påskafton

Publicerat klockan: 11:49:47 den 2008-03-22
Har varit ute på en powerwalkrunda i 40 minuter. Fy! Det var så kallt att det kittlades i näsan när man andades och fingrarna blev lika kalla som Piggelinglassar - fast jag hade vantar på mig! Titta! Till och med vattnet som rinner i stuprännan hade frusit till is!

image54


Men oavsett hur kallt det än var så är jag glad att jag kom ut. Det är alltid skönt att få lite daglig motion!
Har varit hemma en liten stund nu och gjort mag- och lårövningar samt streching. Idag är jag fit for fight!

Nu tänkte jag äta lite frukost. Fruktsallad och toast tror jag det blir!



Puss och kram!

Hervé Léger á 11500 kronor

Publicerat klockan: 22:33:18 den 2008-03-21
Är det någon annan än jag som är så otroligt avundsjuk på Carolina Gynnings klänning som hon bar när Aftonbladet hade prisutdelning häromdagen? Och att hon dessutom såg så oförskämt snygg ut? Dumma dig, Carolina Gynning!

image52image53 

Ps. Carolina, jag undrar vilket nagellacksmärke du har på dig? Det är nämligen precis den färgen jag ville ha!! Supersnyggt!

Jakten på de försvunna påskäggen!

Publicerat klockan: 21:45:55 den 2008-03-21
För en stund sen var Påskharen (mami) ute på baksidan och gömde tre påskägg. Vi fick fem minuter på oss att leta efter de magiska påskäggen, annars skulle de frysa sönder. Den luriga haren hade gjort kluriga spår i snön så man villade bort sig. Mörkt var det också, så det var inte lätt! John hittade sin skatt först. Jag fann mitt ägg innan tiden var ute, gömd i en brun kruka. Jens var så dålig på att leta, så han blev sur och satte sig på en snöig trädgårdsmöbel tjurade. Då tyckte mami Jens var tråkig så hon sa att hans ägg låg bakom trädgårdssoffan. Även om han fuskade lite så hittade i alla fall alla sina ägg i tid! Tack och lov för det! Vem vet hur det kunde ha slutat annars?! Glad påsk!

Liv Tyler

Publicerat klockan: 21:22:43 den 2008-03-21

Ni är väl alla vana vid att se bildcollage på Nicole Richie, Paris Hilton, Britney Spears, Jessica Alba och Angelina Jolie - nu blir det ändring på det! Idag tar vi en gammal rookie, nämligen Liv Tyler. Klassiskt, sofistikerat, modernt, bekvämt, svart, solisar, flip flops och uggs är, enligt mig, Liv i ett nötskal. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra hur lik jag är henne (inget negativt med det- jag blir bara glad!), så en Julia- kopia skadar väl inte på en Julia- blogg?!



Första bilderna på mig!!!

Publicerat klockan: 20:35:33 den 2008-03-21

Härlig dag på stan! En liten pinsamhet hände dock... Jag var inne på BikBok och höll på att bli inlåst! Jag hade nämligen ingen aning om att affärerna stängde vid fyra idag! Tjejen som jobbade där glömde väl bort att jag var inne i omklädningsrummet, så när jag äntligen kom ut tittade hon chockat men bittert på mig. Jag kom hur som helst ut ur affären och tog tunnelbanan till Vällingby, där jag solade i 13.20 minuter. I ett sprillans nytt, rödlackerat solarium! Kunde dock inte slappna av och drömma mig bort till Hawaii, eftersom det var ett helt nytt solarium med nya rör och allt trodde jag att jag skulle bränna mig så jag kollade efter hela tiden. Men jag brände mig inte någonstans, utan fick alldeles lagom med färg! Skönt!

Nu dyker de första bilderna upp på mig! För den som inte kan lista ut det så är det från min lilla shoppingtur idag. Enjoy!




Tröjan nedan har jag velat ha så mycket att jag faktiskt drömt om den! Bara såå trist att den inte passade! Fin var den i alla fall!


image17


Söt blommig blus och vit myströja (från Lindex) köptes idag! 79 respektive 49 kronor!! Jag fullkomligen älskar snygga kläder till klockrena priser!


Snö i påsk?

Publicerat klockan: 11:51:26 den 2008-03-21
Det är Långfredag idag och snön dimper ner från himlen. Är det rätt? Jag kommer ihåg när jag var liten och gick påskkärring med mina jämnåriga grannar på Skärtorsdagen. Då irrade vi omkring i områdena med våra kvastar och ordenkligt målade ansikten i solskenet. Det var varmt, vi fick mycket godis och framförallt - det var ingen snö. Jag menar, kom igen, vi är snart inne i april och det snöar!

Många tror jag näst intill hatar snö - det är inte sant. Jag tycker bara att antingen så är det snö eller så är det inte snö. Det är så fruktansvärt tråkigt när det blir slask. Den senaste veckan har vädret pendlat mellan snö, regn, slask, sol, kyla och värme. Kan det inte bara vara vinter när det ska vara vinter, vår när det ska vara vår, sommar när det ska vara sommar och höst när det ska vara höst?

Hur som helst! Nu tänkte jag göra mig i ordning och sedan ta mig in till stan och slösa pengar. Jag skulle behöva klippa mig, slinga håret, köpa skor, klänning, jeans, diverse tröjor och sola. Men en sak i sänder! Idag blir det nog bara stan, kanske en klippning och sol.

Ha en underbar dag allihopa! Puss!

God morgon!

Publicerat klockan: 10:57:01 den 2008-03-21

Hoppas alla har sovit gott! Det har inte jag. Jag vaknade långt innan mitt alarm ringde och kände mig inte ett dugg utvilad. Ville bara somna om men det gick såklart inte. Tog en dusch men det hjälpte inte heller. Men, mina goa vänner, oavsett hur den här morgonen har börjat så jag jag bestämt mig för att detta ska bli en bra dag! En hejdundrans bra dag!

Har ni någon gång hört någon säga "Imorgon börjar mitt nya liv" - men denna någon kommer aldrig igång? Det har jag, massvis med gånger. Därför säger jag som Jack i Titanic :"Make it count", alltså låt varje dag räknas. Lev varje dag som den sista. Det betyder för guds skull inte att du ska göra två miljoner saker på en och samma dag, utan att du ska göra saker som gör att du känner dig nöjd med dig själv och din dag. Jag slänger upp en lista med lite allmäna tips!

* Ät massa frukt och grönsaker
* Drick vatten
* Försök undvika kaffe
* Rör på dig
* Sov din skönhetssömn
* Använd inte tobak
* Skydda din hud från solen
* Skratta



Jag önskar er alla en riktigt god dag! Puss och kram!


Vart är du den 27 mars, klockan 17:00?

Publicerat klockan: 23:28:46 den 2008-03-20
8500 kvadratmeter med kläder, smink och accessoarer, 36 butiker fördelat på två plan. Med butiker som bland annat Best of Brands, Footlight, Brothers & Sisters, Gina Tricot, Make Up Store, Mango, Scorett, Sthlm Standard, Ztatus Clothing och Topshop!! Låter det intressant? Kom då till invigningen av Vällingbys nya Modevaruhus den 27 mars klockan 17:00!!

Som min gamla baskettränare brukade säga: BE THERE OR BE SQUARE!!

Attans!

Publicerat klockan: 22:09:04 den 2008-03-20

Har precis fått reda på att vi inte ska till morbror imorgon på påskmiddag. Han har tydligen blivit sjuk.
Min nio-åriga kusin fullkomligen ÄLSKAR lila, så jag tänkte att eftersom vi skulle till dem imorgon så skulle jag måla mina naglar just lila, så skulle hon bli mäkta imponerad. Men nu skulle vi ju som sagt inte dit, så jag får njuta av färgen på egen hand. När jag frågade mami om hon gillade färgen, tittade hon på mina naglar en lång stund och sa sedan nej. Kort och konsist.

Nagellacket kommer från IsaDora, färgen är nummer 178 MULBERRY WINE. Färgen skimrar i lila, brunt, vinrött, guld och glitter - några fler nyanser än vad jag räknat med...


Denna ska jag köpa!

Publicerat klockan: 21:31:53 den 2008-03-20
Jag har ett mål. Nu när jag (äntligen) skaffat ett jobb som resulterar i pengar på kontot ska jag lägga undan pengar varje månad på mitt sparkonto till denna, underbara laptop! Det blir perfekt att ha en egen data nu när jag bloggar och allt! Det ska såklart vara trådlöst internet till! Kan jag klara av detta mål? Vad tror ni? Kommentera gärna!

image4image5image6

Ingen träning!

Publicerat klockan: 20:01:32 den 2008-03-20
Nu är jag hemma igen. Dock blev det inte så mycket träning. När Jenny och jag kom till hallen sa hon att det kanske inte skulle bli någon, eftersom det är skärtorsdag = halvröd dag. Och mycket riktigt, det var ingen träning. Dessutom var alla banor upptagna, så det fanns ingen möjlighet att lira lite själva. Men vi lyckades ha det trevligt ändå! Vi satt längs väggarna i omklädningsrummet och pratade läänge om allt mellan himmel och jord. Utlandsresor, kompisar, träning, jobb, blogg, sommar, påsklov, pengar...

Det här blir förhoppningsvis en lugn och härlig kväll. I alla fall härlig - i en familj på fem brukar det inte vara lugnt så ofta! Jag ska duscha, måla om naglarna, äta lite rostbiff och potatissallad och se om det går något bra på TV ikväll. Kanske Anna Skippers "Du är vad du äter". Jag tycker faktiskt det är himla kul att se på program där människor lyckas. Då blir man peppad av att lyckas själv!

Huggies!




Är jag en ny Maria Sharapova?

Publicerat klockan: 17:23:10 den 2008-03-20

Har precis kommit hem från skolan. Teateruppvisningen var grym! Vad jag skrattade! Allt är filmat, så det ska bli riktigt kul att se det sen i skolan efter påsklovet.

Nu är det officiellt sett påsklov för mig! Det känns jättebra, även om det bara står jobb och bortbjudningar på schemat! Nu för tiden är det ruskigt skönt att få lov lite då och då från skolan. Det behövs verkligen!

Jennifer och jag susade som sagt runt på stan tidigare i eftermiddags. Jag hittade ett till par solglasögon, så nu känner jag det är dags att lägga upp bilder på dem! De kommer senare ikväll. Nu ska jag nämligen försöka hinna med bussen som tar mig till tennisträningen! Är jag på väg att bli den nya Maria Sharapova kanske? Önska mig lycka till!

Ps. Jag köpte ett superfint mörklila nagellack också! Det ska penslas på ikväll! Nej, nu MÅSTE jag verkligen rusa!


Clowntorsdag

Publicerat klockan: 10:39:11 den 2008-03-20
Är i skolan nu. Har precis redovisat vår scen för teaterlärarna. Det gick super! Skönt med lite feedback efteråt.

Som sagt så har jag håltimme efteråt. Kusinen kunde inte ses, så Jennifer och jag ska springa runt på stan lite. Kul!

Carolina kunde inte komma på sin tennisträning idag, så jag ska hoppa in i hennes ställe så Jenny inte blir ensam på träningen. Jag spelade första gången i mitt liv förra torsdagen och det var så himla kul (men jobbigt och svårt), så det blir det nog idag med!

Vi hörs ikväll!

Imorgon är det Skärtorsdag!

Publicerat klockan: 21:24:21 den 2008-03-19
Imorgon har jag teaterlektion 9:55 - 11:35. Då blir det generalrepetition i Stora Aulan med våra Fysisk-teater-projekt. Uppvisning sker 14:15. Däremellan kommer jag ha historiens längsta håltimme! Jag funderade på om jag skulle höra med kusinen om hon vill luncha någonstans under dagen. Jag har för mig att hon börjar ganska sent imorgon, så förhoppningsvis ses vi!

Arreviderci!

Människans bästa vän

Publicerat klockan: 20:11:43 den 2008-03-19


Jag struntar i var, när, hur - dessa tre underbara varelser tänker jag skaffa någon gång i mitt liv!

Day 1

Publicerat klockan: 19:05:16 den 2008-03-19
HEJ OCH  VARMT VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG! This should be fun!

Idag var både min röst och engelskalektion inställd. Bara idrott stod på schemat, så jag fuskade lite och stannade hemma. Men tro inte att jag bara latat mig för det!
Vid halv tolv-snåret drog jag ut på en powerwalkrunda i en timme. Riktigt skönt att få frisk luft, sol och vind i ansiktet och lite motion.
När jag kom hem blev det både lunch, dusch och sminkning innan jag tog bussen upp till jobbet för lite utbildning. Jag har nämligen jobb på Brothers & Sisters - som ska öppna i Vällingby nästa vecka, så alla som ska jobba deltid kom dit och fick en hel del information om butiken. Aah, jag längtar verkligen tills affären öppnar! Det ska bli så roligt!

Efter utbildningen strosade jag runt i Vällingby lite och hittade bland annat två coola solglasögon! Får se om jag  hinner lägga upp bilder på dem senare ikväll!


Puss och kram / Julia

RSS 2.0