Omstart

Publicerat klockan: 09:07:33 den 2010-04-29
God morgon!

De första minutrarna var jag ingen kul typ imorse, men nu har jag piggnat på mig lite. Sitter här med gröt och kaffe, bra omstart måste jag säga.

Vill bara meddela att jag ska jobba i Täby idag och imorgon, och jag har inte lust att släpa med mig laptopen i handväskan, så ni får klara er utan inlägg från mig tills dess. Det klarar ni va? :)

Kram!

Fin hjälp

Publicerat klockan: 19:32:26 den 2010-04-28


Från en grym partnatt i Grekland förra sommaren!

Vilken fin hjälp jag har fått av Jenny idag! Ni vet, såna grejer som man borde göra, men sällan ger sig tid till. Till exempel lämna kläder till 2nd hand butik, fixa e-legitimation och så vidare. Tack babe!


En god gärning

Publicerat klockan: 14:26:43 den 2010-04-28


Idag ska jag få hjälp av Jenny att göra en god gärning. Rensade ju garderoben för någon månad sen, idag släpar vi iväg påsarna till en 2nd hand affär. Grymt mycket bättre än att bara slänga plagg som man inte längre vill ha i soporna!

Från Nordens största

Publicerat klockan: 16:47:12 den 2010-04-27


Sista dagen i Linköping tog Elin och jag en sväng förbi Nordens största Gina Tricot. Vad ni ser på bilden är vad som följde med mig hem.

1+2+3

Publicerat klockan: 16:44:05 den 2010-04-27


Nercabbad bil + jag och Mathilda + Mathildas födelsedagsskiva på högsta volym = lycka.

När vi gjorde oss i ordning

Publicerat klockan: 16:40:43 den 2010-04-27

Ninja Turtles

Publicerat klockan: 16:36:59 den 2010-04-27

Jag var Leonardo (blå band), Mathilda Raphael (röda band).

Igår hade Majas klass sin skiva! Temat var bokstaven "n". Mathilda och jag gick in stenhårt som Ninja Turtles. Det tid sjukt lång tid att göra sig i ordning, men det var hur kul som helst. Måla sig helt grön, byta om till gröna kläder och på med de där banden kvartetten har. Jag hade till och med gröna nylonstrumpor! Barn all over igen!

Sista dagen

Publicerat klockan: 13:29:19 den 2010-04-26


På söndagen vaknade vi sent, tog en lång powerwalk runt ån, shoppade lite, åt grymt bra toasts på café. Sedan åkte jag hem. Helt sjukt, vi hann göra så himla mycket, men det gick så himla fort, allt gick i ett. Tack och puss på dig mina underbara vän! <3

Lördag del 3 - Fest!

Publicerat klockan: 13:24:31 den 2010-04-26

Vi bytte om och till våra partyoutfits!


Sedan kom resten av tjejerna.


Vi tramsade oss.


Hoppade lite.


Drack goda drinkar.


Tramsade oss lite mer.


Skrek till våra grannar.


Prövade lite hattar.


Och spelade lite kort.

Sedan gick vi ut och dansade hela natten lång. Avslutade med Burger King hemma hos Elin med grabbarna.

Lördag del 2 - På takterassen

Publicerat klockan: 13:05:57 den 2010-04-26

Vi köpte årets första glass och njöt av solen. Sedan gick vi tillbaka till lägenheten och slocknade på varandra.


När kvällen närmade sig gick vi och handlade och hade årets första grillning på takterassen med Richard, Annika och Thomas

Lördag del 1 - Elinpiaden

Publicerat klockan: 12:59:27 den 2010-04-26


Vi gick till campus, där Elinpiaden ägde rum. Ekonomerna på skolan klädde ut sig och tävlade i olika grenar. Världens drag, massa dricka, massa folk, hög musik - mitt på dagen! Underbart!


Vi hejade på Elins pojkväns polare som var laget "Paralympics". De gick verkligen in för handkappgrejen!


Elin sumobrottades, ashet brud!


Hon fick blodad tand (bokstavligen!) och vann matchen med 2-1!


Finfina Elin och jag!


Fredag

Publicerat klockan: 12:45:26 den 2010-04-26

Tog tåget ner till Linköping.


Elin och jag handlade lite mat och hade myskväll framför TV:n och pratade igenom allt till tidig morgon.

Allt i ett

Publicerat klockan: 12:40:02 den 2010-04-26


Måndag! De senaste dagarna har verkligen gått i ett! Jag har knappt koll på vilken dag det är, trodde först det var tisdag. Överföringen av helgens bilder funkade nu på förmiddagen, så strax får ni en bildkavalkad från en superbra helg i Linköping! Jag åkte som sagt dit för att hälsa på min barndomsvän Elin.

Har en hel del att gå igenom på datan. Måste sedan packa upp helgens packning och sedan packa igen. Ikväll är det skiva som gäller och jag ska sova hos Mathilda. Kommer bli grymt!

Going home

Publicerat klockan: 17:17:00 den 2010-04-25


Alright, då var jag på väg hem igen. Hade tänkt ge er en riktig kavalkad med bilder, men varken kontaktuttag för att ladda laptopen finns och överföringen av bilder från kameran till datan funkar inte alls i nuläget, så vi får ta det sen.

Pjuh, satt en stund helt ensam i vagnen, men nu har det kommit lite människor och slagit sig ner. Det känns riktigt ledsamt att ha åkt ifrån Elin och allt i Linköping, ni ska bara veta vad kul jag har haft! Berättar som sagt mer sen, batteriet håller på att ta slut nämligen.

Ha en gryyymt bra fortsatt söndag! Kram!

På tåget

Publicerat klockan: 15:59:26 den 2010-04-23

As we speak.

Nu sitter jag på tåget. Har lyckats norpa åt mig fönsterplats i tågets färdriktning, så det är alla tiders.

Hehe, jag gjorde värsta tabben på centralen. Trodde att mitt tåg var försenat med en och en halv timme, så jag ringde lite panikslagen till Elin. Som den lilla hjälten hon är skulle hon försöka lösa problemet år mig, under tiden passar jag på att gå in på Pressbyrån och köpa en tidning. När jag kommer ut igen och tittar på tidtavlan inser jag att jag kollat på ankommande tåg, inte avgående som jag egentligen skulle gjort. Äh, så blir det ibland.

Nu är jag i alla fall på väg. Ska lösa lite bloggar, sedan blir det nog myskväll när jag kommer fram. Det här ska bli så jäkla kul! Trevlig helg!

Strax avresa

Publicerat klockan: 12:50:09 den 2010-04-23


Så där! Då var man väl snudd på klar och redo att ge sig iväg till le train. Bara slänga ner datan i väskan och få lite mat i magen, så drar jag!

Ingen vanlig dag!

Publicerat klockan: 11:07:27 den 2010-04-23


God morgon!

Idag är ingen vanlig dag inte, för idag åker jag till Linköping och hälsar på Elin! Åker idag vid två-tiden och är hemma på söndag kväll. Shit pommes frites vad kul vi ska ha! Tar med mig laptopen, så ska jag försöka skriva något på tåget (om internetuppkopplingen fungerar som den ska).

Nu måste jag sätta igäng och packa, har inte ens börjat.

Thursday morning

Publicerat klockan: 08:14:00 den 2010-04-22


God morgon, god morgon!

Nu sticker lite halvmorgontrötta jag till jobbet! Ha en fantastisk dag!

Back home

Publicerat klockan: 21:37:13 den 2010-04-21


Hemma från jobbet!

Ska inte skriva så mycket om ryggen, det blir bara tjatigt. Kan meddela när jag är back on track igen om ni vill?

Haft en riktigt underhållande dag. En kollega hade till mig hade haft en riktigt udda nära-till-sexdröm som handlade om henne och en vakt, vilket vakten och jag fnissade åt varje gång vi sågs. Pratade med Mathilda om Ninja Turtles på lunchen... Onsdag, onsdag, onsdag...

Never regret what you've done. Regret what you haven't done.

Publicerat klockan: 11:10:32 den 2010-04-21

Gick tillbaka och kikade lite i bloggen igår. Denna bild togs för ganska exakt ett år sedan, när lillebror och jag följde med pappa när han hade föeläsningar i Skåne. Var det verkligen ett helt år sedan? Känns som någon månad...

God morgon!

Varför ska det snöregna? Jag ville ju ta cyklen till jobbet! Kanske bäst så, med tanke på att det inte är bättre i ryggen sedan igår. Ska värma en vetekudde och köra på korsett, så hoppas vi det blir bättre!

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.

Studenten

Publicerat klockan: 20:40:36 den 2010-04-20

Jag och Elin på vår slutskiva förra året. Happy faces!

Ett helt år sedan! Herregud, jag börjar bli gammal! Måste erkänna, har ofta tänkt tanken "Vad tiden går fort!" = ålderstecken.

Men hur i helskotta kommer det sig att alla jag känner som tar studenten i år går ut på exakt samma dag?! Aaaaaaaaah, inte bra!

Carolina Gynnings budord

Publicerat klockan: 19:39:29 den 2010-04-20



Carolina Gynnings budord för att lyckas i livet:

- Hitta din talang

- Jobba häcken av dig

- Var alltid tillgänglig

- Var inte rädd för att misslyckas

- Satsa på mer än en grej

- Affirmera


Inside Living

Publicerat klockan: 15:43:10 den 2010-04-20


Igår slog jag på stort (plånboken fick sig en midre chock) med grönt rosté i en jätteburk från Kusmi Tea och en fantastiskt vacker ram från Day Birger Et Mikkelsen.

Eftersom jag har så ont i ryggen nu, har jag pysslat här hemma. Skrivit ut massa nya bilder som jag sedan bytt ut gamla bilder i ramar mot, städat och så. Har en del mail att gå igenom, tider som ska bokas och sidor som ska kollas, men jag har ingen lust. Jag vill hyra en film, dricka kaffe och äta något gott och laga Shepherd's Pie till middag. Vi får se hur det blir med den saken...

Get naked it's natural

Publicerat klockan: 15:34:29 den 2010-04-20

Det blev en Very Berry igår.

Jag jobbar ju både i Täby och Vällingby. En grej som jag verkligen tycker med Täby, bortsett från jobbet, är att Naked Juice Bar finns där. Nyttigt, sjukt gott och perfekt mellanmål. Jag har i princip testat alla smoothisarna nu, Very Berry är klart favoriten.

Ryggont

Publicerat klockan: 15:19:57 den 2010-04-20


Hallå!

Jag har en dag ledigt och tokont i ryggen! Det började för två dagar sen och har bara blivit värre. Vaknade inatt av att det gjorde så förbövelens ont. Hoppas det släpper snart, ska åka till Elin i Linköping på fredag och då bara måste jag vara kry i ryggen. Nästa måndag är det dessutom skiva...

Ställer in träningen ikväll, plockar fram spikmatta, vetekudde och korsett, så får ni alla hålla tummarna för mig, okej? Finns det kanske någon erfaren ryggontsmänniska som kan skänka mig lite tips på vad mer jag kan göra? Skulle uppskattas enormt!!! Pussi puss

Bra söndag

Publicerat klockan: 20:21:03 den 2010-04-18



Det har varit en bra söndag. Vaknade innan alarmet ringde, åt en ordetnlig frukost i sällskap av farmor och farfar, tog en långpromenad i solen med stavar och farmor, sedan har jag jobbat resten av dagen. Det blir inte så mycket roligare än så idag.

Nu vaknas det tårta och Parlamentet.

Ljus halm med svart rosett

Publicerat klockan: 19:06:25 den 2010-04-17


Den blev en sån här. Hatt i ljus halm med svart band och rosett. Jag är nöjd. Passar bra till den förmodliga semestern i maj, om inte vulkanmolnet fortsätter ligga över oss och förstöra. Fick höra att semesterfirare som är fast i Grekland kommer få bussa hem, låter inte särskilt skojigt...

Yoga?

Publicerat klockan: 19:00:42 den 2010-04-17



Farmor, vad försöker du säga med det här?

Aftonbladet vill inte dela med sig

Publicerat klockan: 20:58:14 den 2010-04-16
Aftonbladet vill inte att man kopierar deras bilder, men hittade den här från Island as we speak. Var tvungen att "visa" er den, tyckte det var riktigt vacker. Hemskt, men vacker.

Vrrm

Publicerat klockan: 20:55:16 den 2010-04-16


Hittade en Mr. Bean-bil häromdagen. Till skillnad från honom har jag inte körkort, så jag måste åka buss. Nu slog det mig; är det inte lite sjukt att Mr Bean har körkort? Jag menar han, av alla människor?

Jag glömde min cola. Maten ligger kvar där i kylskåpet. Och dataskärmen missade jag att stänga av. Men det gör mig inte ett skit! Jag hann med den tidiga bussen! Vet ni på hur bra humör man blir av det? För alla er som inte har erfarenhet av att ha väntat i en halvtimme och suttit och tryckt i ett hörn medan ni väntar på bussen en sen fredagkväll, jag säger bara: man uppskattar att man hinner med den tidiga bussen grymt mycket efter det!


Här är jag

Publicerat klockan: 20:45:39 den 2010-04-16



Hej! Här har ni mig. Hemkommen från jobbet och aningen mör. Men med middag, dusch och sömn löser det sig nog. Uppstigning sju imorgon bitti. Up, up and away - till tre dagars jobb i Täby.

Iväg

Publicerat klockan: 09:21:22 den 2010-04-16


Ni sticker jag iväg till jobbet. Hade tänkt skiva mer, men jag hinner inte. See ya!

Min onsdag i bilder

Publicerat klockan: 12:00:23 den 2010-04-15








- Vart ska du? - Ut.

Publicerat klockan: 14:07:40 den 2010-04-14


Nu går Jenny och jag ut och powerwalkar. Talk to you later!

Hattifnatt

Publicerat klockan: 10:29:06 den 2010-04-14


Var kan man hitta en schysst stråhatt och ett trevligt band runt? Jag gillade den här, men jag vill att den ska gå lämge ner på huvudet, halva pannan ungefär...

Tisdag kväll

Publicerat klockan: 10:25:25 den 2010-04-14

Vi tyckte vi såg så slitna ut...


... så vi spexade till det lite så ingen skulle märka!

Igår cyklade jag hem till Jenny direkt efter jobbet. Vi åt middag med hennes familj (varför lagar mammor alltid så god mat?, sedan såg vi på film och lät bara tiden passera. Mycket trevligt.

Onsdag off

Publicerat klockan: 10:18:54 den 2010-04-14


God morgon underbara ni!

Solen skiner, jag har en dag ledigt och vaknat av mig själv, Daniel Lemma sjunger ... Jag bryr mig verkligen inte om att jag är lite snorig, inte en dag som denna!

Ikväll ska jag och lillebror ut och äta middag någonstans, sen blir det bio! Sjukt länge sedan. Gud, vad jag längtat efter en sån här härlig dag!

Tisdag morgon

Publicerat klockan: 08:36:55 den 2010-04-13


God morgon!

Jag är trött som tusan, men ska man jobba så ska man. Funderade på att äta frukost på Mc Donald's för att mjölken är slut hemma, men ska mixa ihop något bra här hemma istället. För mig är det superduperviktigt att äta en ordentlig frukost, lunchen intages alltid efter 4-6 timmar. Har man inte ätit frukost då ligger man risigt till...

Hemlängtan

Publicerat klockan: 21:36:23 den 2010-04-12

Översättningen Back Home = Hemlängtan - ?????

Nu är jag inne i en period då jag läser om väldigt mycket böcker som jag  tyckt väldigt mycket om. Ego Girl och Ego Woman. Nu är jag inne på Hemlängtan av Michelle Magorian, sedan blir det Elsas Mode eller Resan till River Sea. Har ni någon bra bok att tipsa om? Vill hitta lite nya favoriter. ;)

Jävla kärring

Publicerat klockan: 21:26:31 den 2010-04-12

Det började med att en tant stod och glodde på mig när jag jobbade. Sedan kom hon in och började kommentera vad jag hade på mig. "Blått och vitt har alla i Göteborg, men inte i Stockholm / Jag gillar inte riktigt de där knapparna / man vill åka ut och resa när man ser din klädsel, man vill ut och flyga förstår du". Bla bla bla.

Fine att hon tycker någonting om vad jag har på mig (som by the way inte var någonting anspråksfullt; jeans, stövlar, linne och kavaj) men hon ska fan i mig inte stövla in och utvärdera dem för mig! Fruktansvärt arrogant! Man gör helt enkelt inte så, tänka positivt eller negativt är upp till var och en, men man ska baske mig inte vädra det till personen i fråga, speciellt när det inte är positivt!

Just vad hon sa har jag redan ruskat av mig, det rör mig inte i ryggen. Men jag blir förbannad, bara för att jag har ett jobb som gör mig till en offentlig person betyder det inte att folk han hosta upp såna kommentarer titt som tätt. Det är oförskämt! Sen var det ganska uppenbart att hon inte hade alla hästar hemma i hjärnkontoret (hon har nämligen klampat in förr), men det är en annan femma.

Ja ja, var bara tvungen att få det ur världen. Nu är jag nollställd. Fasen vad bra det är att blogga!!!


Ute i det fria

Publicerat klockan: 14:49:16 den 2010-04-11



Idag har jag, Nicoline och hennes hund Lucy varit på långpromenad. Känner mig riktigt duktig, en halvtimmes cykling och en timmes promenad. Skönt med sol och frisk luft, känner mig så fri när jag får vara utomhus!

Nicoline har bott halva sitt liv i Kroatien, så hon gav en massa tips på hur man kunde ta sig dit och vad man kunde göra där. Älskar att lyssna på knäppa historier folk har att berätta.

Jens kommer hem!

Publicerat klockan: 11:43:36 den 2010-04-11


Snälla barn.


"En bild till?! Va f*n! Julia, titta dit!"


"Igen?! Jens, titta bort."


Idag kommer min lillebror hem, yeeey! Han har varit i Holland på fotbollsturnering under påsklovet och jag har saknat honom så sjukt mycket! Jobbigt när man inte kan smsa eller ringa och säga "Hej min snorrunge!". När han och hans lag är iväg på cuper måste de nämligen uppföra sig proffisionellt = inte springa runt med mobilerna tryckta mot örat 24/7.


Accueil!

Publicerat klockan: 11:26:08 den 2010-04-11


Ser att jag fått en rejäl utökning bland er, mina härliga läsare! Vill hälsa alla rookies hjärtligt välkomna!

Lördagkväll

Publicerat klockan: 22:24:41 den 2010-04-10


Utgång och dans i all ära, men ikväll behövde jag mat, film och lillebror - vilket jag fick. Muy bien!

Lite nytt i garderoben

Publicerat klockan: 22:19:06 den 2010-04-10
God kväll!

En riktigt bra lördag har det varit idag. Sprang ett par ärenden, hämtade upp ett par omklackade stövlar och så vidare. Eftersom jag jobbar så mycket passade jag på att komma hem med ett par shoppingpåsar, slå några flugor i en smäll så att säga.



Bondade med ett butiksbiträde i en nyöppnad butik långt uppe på Drottninggatan.



Leggins, jeans och halvkorta mysbyxor - från Cubus.

God morgon!

Publicerat klockan: 10:49:36 den 2010-04-10
http://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg - sjukt vacker video!

Mamma och jag

Publicerat klockan: 22:20:16 den 2010-04-09
Min mamma älskar den här låten. Tydligen tänker hon på mig varje gång hon hör den. Min fina mamma. All kärlek till dig.

Det satt fint!

Publicerat klockan: 22:14:08 den 2010-04-09


Ni anar inte hur fint frukosten satt imorse!!!

RedKen

Publicerat klockan: 22:08:57 den 2010-04-09


Jag vann en tävling på jobbet och titta vilket kanonpris jag fick! Älskar saker som man faktiskt har användning för!

Sunny thursday

Publicerat klockan: 22:00:01 den 2010-04-09


På mig

Publicerat klockan: 21:49:12 den 2010-04-09


Smycken från juicy Couture och tunika med fjärilsbroderi från Sisters har jag haft på mig. Det trivdes jag bra i.

Capre Diem

Publicerat klockan: 09:35:06 den 2010-04-08


Nu sticker jag till jobbet. Har på mig mina Juicy Couture-smycken, and I feel fabulous! Vi hörs imorgon! Capre Diem!

Ps. Vaknade med ett jävla humör. Vet inte när det hände, men någon gång under morgonen ställde jag om helt! Mina kläder sitter som en smäck, sminket föll på plats direkt, frukosten var god, väskan blev packad på en gång... Det har ska och kommer bli en sjukt braaaa dag! Allt sitter i huvudet, kom ihåg det! Jag blev minsann varse idag jag! :P

Skypeat

Publicerat klockan: 22:15:37 den 2010-04-07

Sådär såg jag ut idag.

Åh, vad superdundertrevligt! Ända sedan jag kom hem från jobbet ikväll har jag suttit och Skypeat, underbart att få se och prata med Jäniför igen, det var flera månader sen sist. Det blir ju lite knepigare när rackaren bor på andra sidan Atlanten... Satte mig med middagstallriken på badrumsgolvet och snicksnackade.

Åh herrejävlar, ska upp tidigt imorgon och jag har varken duschat eller packat för övernattning hos farmor och farfar. Illa! Dags att få ändan ur vagnen (från badrumsgolvet i det här fallet) och sätta lite fart!

Elin: Är du i badrummet?
Jag: Ja. Det var så dåligt ljus i vardagsrummet, så jag satte mig här.
Elin: (som om det vore det mest naturliga i världen-röst) Sitter du i badkaret?


Matching

Publicerat klockan: 22:03:33 den 2010-04-07



Smakade det bra?

Publicerat klockan: 20:58:33 den 2010-04-07


Det var länge sedan mat smakade så här bra! Gissa om jag var hungrig!

Uppstigning

Publicerat klockan: 11:36:47 den 2010-04-07



God förmiddag knäppgökar!

Börjar sent idag, så jag steg upp tidigt för att hinna gå och träna. Styrketräning igår och kondition idag. Det känns i kroppen kan jag säga. Känner mig mycket piggare, wiho! Off to work!


Cannolo

Publicerat klockan: 20:21:28 den 2010-04-06


Cannolo med vit chiklad plus bild ovan till fika. Mmm...

I don't give a shit

Publicerat klockan: 20:18:20 den 2010-04-06


Somnade med nyduschat hår igår kväll, och vaknade imorse med rufs och självfall. Men jag gjorde ingenting åt det, inga produkter what so ever! Snyggt I-don't-give-a-shit hår, för det var precis vad det var!

Mosad spindel

Publicerat klockan: 20:12:40 den 2010-04-06


Fy fanken. Vi hade fått en leverans idag, och killen från DHL skulle hjälpa mig med alla jättekartonger in på lagret. När han tar bort gamla "pallar" säger han "Nämen, ger du mig en present också?". Jag tittar och ser en jättespindel som klämt sig in mellan pallarna. DHL-killen försöker få bort den med en bunt papper, men det går sådär. Han sular den nästan på mig. Jag är inte rädd för spindlar eller så, men de får hålla sig på avstånd för att jag ska vara lugn.

Berättar att det sitter en jättespindel utanför lagerdörren för min spindel-rädda kollega. På skakiga ben är hon senare tvungen att hämta lite saker = tvungen att gå ner på lagret. Men spindeln är inte kvar vi dörren. Istället hittar hon den en decimeter ifrån sig, i ögonhögd på väggen. Jag kan verkligen tänka mig hennes minspel, haha! Hon hämtade en kartong och bang bang bang bang mosade hon den. Ugh, nu kanske det regnar imorogn...

Rabbit inside my inside

Publicerat klockan: 17:50:08 den 2010-04-05


Jag har en jobbig känsla som gnager inom mig.

April, april?

Publicerat klockan: 17:45:35 den 2010-04-05



Vad fan är det frågan om?! Är det ett försenat April-skämt eller?

Spegel, spegel...

Publicerat klockan: 23:26:57 den 2010-04-04


Söndag

Publicerat klockan: 23:05:50 den 2010-04-04

Min kusin testade min nya kamera.


Här har vi skönheten i egen hög person!

Söndag. Strålande sol. Jag har jobbat hela dagen, sedan åkte jag och åt påskmiddag med släkten hemma hos farmor och farfar. Supermys

We are fortunate

Publicerat klockan: 22:56:06 den 2010-04-03
If you could fit the entire population of the world into a village consisting of 100 people,
Maintaining the proportions of all the people living on Earth, that village would consist of

57 Asians
21 Europeans
14 Americans (North, Central, and South).
8 Africans


There would be:

52 Women and 48 men
30 Caucasians and 70 non-Caucasians
30 Christians and 70 non Christians
89 Heterosexuals and
11 Homosexuals


6 People would possess 59% of the wealth and they
would all come from the USA
80 would live in poverty
70 would be illiterate
50 would suffer from hunger and malnutrition
1 would be dying
1 would be being born
1 would own a computer
1 would have a university degree


If we looked at the world in this way,
The need for acceptance and understanding would be obvious.


If you woke up this morning in good health, you have
more luck than one million people, who wont live through the week.


If you never experienced the horror of war, the solitude of prison, the pain of torture,
were not close to death from starvation, then you are better off than 500 million people.


If you can go to your place of worship without fear that someone will assault or kill you, then you
are lukier than 3 billion people.

If you have a full fridge, clothes on your back, a roof over your head and a place to sleep,
you are wealthier than 75% of the worlds population.



Jag kopierade den här texten från Natacha Peyres blogg. Det får en verkligen att tänka till och inse hur jäkla bra man egentligen har det. Småsaker som att man missade bussen, glömde ta deo på morgonen eller att någon har tagit godis från en, har samma betydelse som storleken på en fluga i rymden. Jag tycker istället vi ska uppskatta de saker vi faktiskt har, framför allt alla människor man omringar sig med, som älskar en och bryr sig. Tänk på det från och med just precis nu och vakna upp som en ny människa imorgon.

Nikon S8000

Publicerat klockan: 19:48:46 den 2010-04-03






Att döma av bilderna fattar ni nog vad som hänt - jag har köpt en ny kamera! Shit pommes frites vad glad jag är! Nu är det slut med halvdana bilder, den här kameran är nämligen grym! Perfekt storlek, snygg design, lättförståliga funktioner, uppfällbar blixt... Mer kan ni läsa här.

Decléor

Publicerat klockan: 19:41:58 den 2010-04-03


Titta vad fina badprodukter jag fått från Decléor!

Påskafton! Jag steg upp tidigt som attan idag för att gå till jobbet, där det var lugnt som tusan. Alla påskfirare passar väl på att ta vara på det fina vädret som landat i Stockholm. Underbart vackert ute. Kände mig lycklig när jag cyklade hem. Vinden drog tag i mitt hår och snurrade det runt, runt, solen sken, det var inte iskallt ute, dra ner djupa andetag med frisk luft i lungorna, det är inte mörkt ute... Vem kan klaga?

Denna kväll ska jag mysa med familjen och massa annat härligt. Som att tvätta och städa till exempel. Men det gör mig inget, det blir ju fint och rent när man är klar. Dessutom skiner solen fortfarande ute och klockan är snart åtta. Ärligt talat, vem kan klaga?! Inte jag i alla fall!


Glad påsk!

Publicerat klockan: 19:34:41 den 2010-04-03





Pust

Publicerat klockan: 20:28:06 den 2010-04-01


Vilken kaostorsdag! Det var bara för mig och kollegan och bita ihop, vakta våra tungor och fortsätta arbeta. Och vi klarade vi det väldigt bra, fasen vilket bra jobb vi gjorde idag! Riktigt stolt över oss är jag!

Nu pustar jag ut efter en bomber-och-granat middag hos farmor och farfar. Tänker fortsätta slappa, det behöver jag.

Bus och lek

Publicerat klockan: 10:15:55 den 2010-04-01
God morgon!

Hade en riktigt cool kväll igår. Åt middag och busade hemma hos Elin igår. Vi lagade mat till oss + hennes pappa och syster, lekte med deras lilla tillförskott Ceasar och flummade runt. Supertrevligt!

Sedan åkte jag till farmor och farfar. Vid ett tillfälle sa jag "Jag är så godissugen nu på kvällen" varpå de svarade "Vi vet". Vem blir då langad chips, påskgodis, noblesse och läsk om inte jag? Blev erbjuden en banan, men nej tack.

Nu utsövd och glad och ska strax iväg till jobbet. Making some money -yäääh!

RSS 2.0