Sista dagen

Publicerat klockan: 18:19:06 den 2009-08-23


Sista dagen hemma innan vi åker till Grekland. Har hunnit med en hel del. Bakat, gått en promenad, kollat på extremåkare, haft lite spadag och städat. Lite snäll måste man ju vara om man ska vara bortrest och leva livet lite. På tal om livet, såg YES MAN idag. Det var riktigt bra, men ganska kass upplösning. Det får en verkligen att vilja säga ja till livet, och då har väl budskapet gått hem. Värd att se i alla fall!

Ikväll blir det lite avskedsmiddag med familjen och så ska jag väl bjuda på mina körsbärsmuffins. I natt åker jag hem till Jenny. Vi ska mysa, äta massa snask och titta på lite film tillsammans innan det är dags för "taxi" ut till Arlanda innan gryningen! Ni får ha det så jättebra här hemma! Vi hörs igen när jag är hemma igen, brun och fin! Xoxo, Julia

Hos Mathilde

Publicerat klockan: 21:59:26 den 2009-08-22
Lycklig är den som får ett fång med rosa och röda halvutslagna rosor! Hittade dem idag i en butik, otroligt vackert! Var tvungen att känna på dem för att se om de var äkta, och minsann, det var dem!


Sveriges svar på Becky Bloomwood!

Publicerat klockan: 19:15:38 den 2009-08-22
Det är jag det! Mm, vad härligt det känns att komma hem med påsar fyllda med massa underbarheter! Kläder, lyxigt te, härligt doftande duschgrejer, rosor, rosa saker... Om det man har köpt känns "rätt"när man kommer hem, vet man att man har gjort ett bra köp. Så känns det idag. Relativt bra priser och en fröjd för ögat! Titta bara!


Hårinpackning som doftar precis som man vill att ens hår ska dofta och en duschgel från Kings&Queens Chinese Princess!


Ska man köpa té finns det urgoda på NK! NK:s Detox, Rooisbos Blåbär Yoghurt, NK:s Green Cheesecake, yummie!


Blus och linne i superfina mönster från Zara!


Linne från Vila och knallila strumpbyxor.


Lite dyr dricka, men god och smånyttig också! Bra att återanvända, hade dock varit bättre om lapen var i plast...

På stan med Mami

Publicerat klockan: 18:59:07 den 2009-08-22
Härlig lördag! Jag har spenderat den genom att trippa omkring i mina klackar på stan idag. Fick en hel del uträttat, men köpte även lite fina saker till mig själv. Hade egentligen inte tänkt att stanna så länge, men sedan kom min fina lilla Mami och mötte upp mig, så vi lunchade och strosade omkring tillsammans. Mycket trevligt.

Vi åt på det där italienska stället på nedervåningen i Gallerian, riktigt gott. Mozarellan och fetaosten smakade verkligen äkta!


Fortfarande mätt!

Shopping girl

Publicerat klockan: 09:42:13 den 2009-08-22
God morgon allihopa!

Idag vaknade jag minsann tidigt! Skönt, för jag har en heldel saker att uträtta!

Igår när jag la ner alla mina saker i resväskan insåg jag att jag börjar bli skillad. Den är inte ens halvfull min resväska, men jag tror jag ska ta den ändå, bara för att den är så rosa och fin. Åkte även hem till Jenny och hjälpte henne packa. Eller, mestadels låg jag nerkrupen under täcket i hennes stora säng och sa "ja" eller "nej" till saker hon höll upp, men det funkar det med! Sedan blev det lite thai take away för våran del, bådas favorit! Har lite rester kvar idag, så det tillsammans med en smoothie får bli min brunch!

Ska till stan idag och köpa lite sista minuten saker och se om jag hittar några andra saker jag behöver. Shopping-lists is the thing!


Min tjusiga rosa resväska

Publicerat klockan: 13:14:06 den 2009-08-21
Hello everybody!

Idag startade jag dagen med en powerwalk, sedan en dusch och en supergod smoothie! Perfekt sätt att komma igång på! Jag känner mig fullproppad med massa energi nu, vilket kan behövas en dag som denna! Ska nämligen gå och hämta min tjusiga rosa resväska som ska packas. Nu är det inte långt kvar till kritvit strand, paraplydrinkar, svala vindar som griper tag i klänningen, dyk ner i saltvatten, underbart god mat, nya bekantskaper och andra härligheter!


Perfekt storlek, rolig färg, bra fack, inte för tung - precis som en bra resväska ska vara!

Åker förmodligen hem till Jenny sen och hjälper henne packa. Hihi, ber sötnosen om hjälp ska hon få det också!


Have a beautiful day!

Jeiki can't beiki

Publicerat klockan: 19:50:55 den 2009-08-20


Mami tycker jag är världens tönt som skriver detta inlägg, men jag måste bara visa min uppskattning ännu lite till! När jag var sjuk sist fick jag reda på att Jakob är kladdkaka och jag blev förstås grön av avund som inte kunde äta alls, så han lovade att han skulle baka en till mig tills nästa gång vi sågs. Tror ni inte han fiskar upp en påse med denna? Jag fattade först ingenting, men han förklarade allting och sa att han inte orkade laga, så han köpte en färdig istället. Cutiepie! 

Pink lady

Publicerat klockan: 19:46:03 den 2009-08-20


Var på middag idag med min söta vän Jakob. Vi hade det jättemysigt i solen över varsin tallrik thaimat, yummie! Sminket fick gå i rosa toner, blev riktigt fint tycker jag! Puder Maybelline, Rouge Chanel, Marcara Kanebo, glitter i ögonvrån Make Up Store, Highlights Make Up Store, Lipgloss FACE.

The climb

Publicerat klockan: 19:37:07 den 2009-08-20


Galet god smoothie! Hallon, banan, honung, äppeljucie, yoghurt och mjölk.

Idag passade jag på att njuta av värdet medan jag satt och fyllde i massa papper. Vart lite smådeppig, eftersom jag har fått grymma erbjudanden de senaste dagarna, men varit tvungen att tacka nej, eftersom datumen skulle vara när jag är i Grekland. Kan tyvärr inte avslöja vad, men jag försöker se det från den positiva sidan. Jag kommer vara i Grekland och ha det underbart kul, och om jag är tillräckligt "intressant" kommer jag förhoppningsvis få fler erbjudanden. Efter att ha lyssnat på den här låtan påmindes jag om att man ska alltid se glaset halvfullt! Kom ihåg det! Fortsätt kämpa för er passion!


Blond eller brunette?

Publicerat klockan: 10:41:33 den 2009-08-20
God morgon, god morgon!

Vilket härligt början-på-hösten väder vi har idag! Imorse när jag vaknade satte jag på lite av min favoritmusik, perfekt sätt att börja dagen på! Nu känner jag mig riktigt positiv och glad, som en liten solstråle!

Har satt igång med att börja tvätta, lilla Mount Everest brukar jag kalla min tvätthög eftersom det liknar lite ett berg. När jag har hängt upp allting ska jag dra till banken och fixa lite. Jisses, vad vuxen jag låter! Kanse dags att flytta hemifrån? Och medan vi ändå är inne på vuxenspåret, Toyota Prius ska komma ut med som tredje generationsbil! Min drömbil, synd bara att jag inte kan vara med på förhandsvisningen, är i Grekland då...



Förresten, jag funderar skarpt på att färga håret till hösten. Först tänkte jag att lägga i lite ljusa slingor, men nu lutar jag mer åt brunette med en släng av kastaj i, ungefär som på bilden? Vad tycker ni? Blond eller brunette?

Dagens outfit!

Publicerat klockan: 17:31:32 den 2009-08-19


Cardigan: Gina Tricot
Klänning: EastWest
Strumpbyxor: Lindex
Strövlar: Gabor
Halsduk: gjord av Jenny
Armband: Juicy Couture
Väska: Topshop



Och så två lösa, tunna flätor på varsin sida om huvudet. Enkelt. Snyggt.

Löjligt

Publicerat klockan: 17:27:25 den 2009-08-19

Härligt. Här trodde jag att jag skulle hinna alldeles utmärkt till banken, men när jag kommer dit sitter det en lapp på dörren där det stod att de hade börjat med nya öppettider. 9-13. Brilliant när jag kom dit tjugo över... Får gå dit imorgon helt enkelt.

Satte mig på ett café där jag åt chévresallad och gick igenom massa papper, mycket effektivt. Underbart väder, ska tydligen vara det i dagarna framöver, me like!



Prövade H&M:suppmärksammade paljettleggins, men de var ju löjligt för stora!


Shoppo loco

Publicerat klockan: 11:34:27 den 2009-08-19
Förutom att springa små ärenden hann jag komma hem med lite grejer.


Juicy Couture!!! Kärlek laget runt!

Hämtade detta armband på Namos. Älskar den! Jag var tydligen bara tvungen att få hjärt/fjärilsberlocken också tyckte ägarinnans mamma. Söt! Hur kunde hon veta att jag älskar fjärilar?


Lite anteckningsblock för mig som skriver mycket och ansiktsmasker.


Härliga tidningar (tycker faktiskt bättre om dem än Vouge).


Och en måste-läsas bok!

På stan med lillebror

Publicerat klockan: 11:27:04 den 2009-08-19
Mådde som sagt inget vidare igår, riktigt illamående och det sitter i lite idag. Fy! Tog det därför lugnt mot kvällen. Jag är inte så dum att jag utmanar ödet bara några dagar innan vi åker till paradiset Grekland, inte!

Innan hade jag i alla fall en riktigt mysig dag med lillebror på stan. Han var så snäll och tåmodig (kan det ha varit för att jag bjöd honom på fika och köpte ansiktsprodukter till honom efter att han "glömt" plånboken hemma, tro?), kan det bero på att han håller på att växa upp möjligtvis? Tidigare, om jag varit inne i en butik i mer än två minuter har han börjat klaga, "Är du klar snar?", "Kan vi inte gå nu?", "Juliaaaa!". Men inte nu alltså. Good boy!


Han ser lite surmulen ut, min knasboll, men tydligen var han bara koncentrerad...


Yummie!


Innan jag började må dåligt...

...

Publicerat klockan: 19:36:21 den 2009-08-18
Hej darlings! Jag mår inte bra ikväll, så jag skriver till er imorgon! God kväll!

Med mitt morgonkaffe

Publicerat klockan: 10:42:47 den 2009-08-18
God morgon söta läsare!

Här sitter jag och svarar på era kommentarer och dricker mitt morgonkaffe, yummie! Jag har aldrig egentligen gillat det på morgonen, men jag har fått ett konstigt sug av det de senaste dagarna, då är man ju illa tvungen att tillfredställa sina behov!

Efter en natt med trevliga drömmar ska jag ägna denna dag åt att springa massa ärenden på stan och hämta ut vissa saker. Vill även försöka hitta ett trevligt café (läs: Wayne's) så jag kan sätta mig ner i lugn och ro och gå igenom mina papper.


Härmade den där Wasa-reklamen för knäckebröd på TV till frukost idag, ni vet, med den där chefen som tror att hans mobil är datamusen. Proppmätt!

Inte fiskben

Publicerat klockan: 20:38:16 den 2009-08-17
Mihi, nu börjar jag äntligen kunna bena ut ett och annat på planeringsfronten! Känner mig riktigt duktig, nu ska jag gå och äta middag och sedan bjuda allesammans på min citronsockerkaka! Kram!

Det gäller att sätta igång!

Publicerat klockan: 17:57:41 den 2009-08-17

Så fort man blir klar med sen saker dyker det upp två nya!


Nytränad!

Nu sitter jag på altanen och njuter av sensommaren! Eller nja, jag omringas ju av en massa papper och saker som ska fyllas i, men rätt mysigt är det.

Hade lite extraenergi kvar sen träningspasset igår, så jag tog tillfället i akt och tränada idag igen. "Newly trained, showered and refreshed: what a feeling!". Haha det är typ mitt motto, men det stämmer ju så jäkla bra!

Försöker verkligen planera så att veckan går ihop. Om en vecka ligger Jenny och jag på stranden i Grekland och njuter av livet, så jag vill få saker klara innan vi åker. Lite stressigt, men det ska nog gå! Det vill säga om jag sätter mig ner och börjar planera någon gång, haha!

Shake & bake

Publicerat klockan: 17:50:50 den 2009-08-17
Tro nu inte att jag har gått och köpt något färdigt pulver och rört ner i mjölk, för det har jag inte. Jag börjar bli en riktig höjdare på att baka! Och det bästa? Jag tycker det är kul också! Idag har jag gjort både citronsockerkaka och honung- och hallonmuffins. De muffinsarna jag gjorde igår var himelskt goda, men de såg lite konstiga ut, så jag gav mig fan på att de skulle se bättre ut idag, och visst gjorde dem det! Mums, mums, mums säger jag bara!


Citronsockerkaka!


De överblivna citronslizarna fick bli citronvatten.


Och muffinsarna! Vilken roligt ord, muffinsarna!

Tycker ni något av det här ser kalasgott ut och vill pröva själva är det bara att säga det i kommentarsfältet så skickar jag receptet till er! Som den lilla baknybörjare jag är lovar och svär jag att det är superenkelt att röra ihop! Vem som helst som kan sätta på ugnen fixar det!

Wiha!

Publicerat klockan: 12:18:30 den 2009-08-17

Vacker bild jag tog igår när jag kom hem!

Tog en avkopplande morgon med god frukost medan jag läste tidningen. Ska spendera dagen med att planera veckan och kolla upp en miljoner (ungefär) saker på laptopen och beställa hem olika dokument. Dagen: här kommer jag! Wiha!

Invigning av nytt rum

Publicerat klockan: 12:14:04 den 2009-08-17
Vad knäppt det känns att ha jobbat på helgen och nu vakna upp när det är vardag och vara ledig! Snacka om att vända upp och ner på kutymen!

Igår slutade det med att jag åkte hem till Jenny istället och invigde hennes nya rum. Tog med mig mina nybakta honung- och hallonmuffins som present. De var goda kan jag tala om. Vi tittade på National Treasure och sedan på Ice Age 2, tills dvd:n hackade sig och stannade precis när fågelmamman ska slänga ut Scratch ur fågelboet. Vi satt och väntade på att få se den lilla ekorren (?) komma flygande, men ingenting hände. Ha, det tog en liten stund innan vi fattade att dvd:n spelade oss ett spratt!
 
Från det ena till det andra: OM EN VECKA ÄR VI PÅ SKIATHOS!!!


Hur många har öppen spis i sovrummet? Jenny har! Föreslog att vi skulle köpa lite fina blockljus och ställa där, det skulle väl vara coolt?


Varje konstnär måste ha sina verktyg...

Vad då dagen innan?!

Publicerat klockan: 18:30:50 den 2009-08-16


Sjal: Gina Tricot
Linne: Mexx
Jeans: Gina Tricot
Ballerinas: Gabor
Halsband: Studentpresent
Klocka: från Paris



Hurtbulle-Julia is back! När jag nu satt mig framför laptopen och kan andas ut märker jag att jag är helt slut! Ögonlocken skulle kunna klappa ihop när som helst! Även om det är skönt att cykla til och från blev det kanske lite för mycket för mig, när jag även jobbat och styrketränat idag.

Ska få i mig lite middag och massa vatten innan Jenny kommer. Ikväll ska vi titta på Indiana Jones-film/er. Ska bli skönt med lite chillkväll, det tycker jag vi båda förtjänar. Jag som har jobbat och Jenny som sprungit Midnattsloppet. Får se om jag svänger ihop ett bakverk med eller utan henne, beror lite på när hon kommer... Ha en grym söndagskväll!

På tal om söndagskvällar; varför ogillar så många söndagar? Det är värsta bra dagen ju! Jag hört många klaga på att det är dagen innan jobbet/ skolan börjar igen. Men hallå! Den nya veckan har ju inte ens börjat! Sista dagen på veckan ska man ta det lugnt på, mysa med vänner och familj ta ett bad eller åka och träna om man känner för det! En chilldag är det väl inget fel på, eller?!

Jobb & träning

Publicerat klockan: 10:40:07 den 2009-08-16
God morgon sötisar!

Idag är det jobb som gäller för mig, men bara några timmar, så jag tänkte gå och träna på Sats efteråt. Lite vanlig styrketräning. Väskorna är packade, jag har duschat, sminket är på... Nu fattas bara frukost och att svida om till min jobboutfit. Catch you guys later!

Back in Black

Publicerat klockan: 20:45:52 den 2009-08-15


Tunika: EastWest
Leggins: Cubus
Ballerinas: Gabor
Väska: Topshop
Halsband: från Mami och mormor
Armband: från Japan

Det är coolt!

Publicerat klockan: 20:23:53 den 2009-08-15


Det gick ju riktigt bra! Att jobba menar jag. Kaos mot slutet, men tänk att jag klarade det själv! Jag klarade baske mig att stänga butiken helt själv på min första dag! Snacka om stolt!

Direkt när jag kom hem var maten klar! Ibland är det bra härligt att bo hemma! Efterrätten: apfelstrudel med vaniljsås och en kopp kaffe till! Mm, nu börjar det likna något!



Hörrni, det är inte ofta man vet hur framtiden ska arta sig. Själv har jag ingen aning just nu, men det är banne mig skönt! Läskigt, men spännande att inte veta hur mitt liv kommer se ut, att jag själv skapar vad jag vill efterstäva. Det är coolt!

Så här på morgonkvisten

Publicerat klockan: 10:26:02 den 2009-08-15
God morgon!

Vaknade innan alarmet ringde, så jag har gott om tid innan jag ska gå till jobbet. Ah, vad härligt att kunna få säga det, "gå till jobbet"! Sitter här med en god, lätt och nyttig frukost, så jag ska nog stå mig ett tag. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig... Ha en fin dag ute i solskenet! Xoxo



Förresten, här har ni min tavla jag gjorde klart igår! Vad tycks?

Besviken...

Publicerat klockan: 22:48:26 den 2009-08-14
Jag hade en mysig kväll med Jenny. Vi var hemma hos henne ett tag och kikade på hennes nya rum, gillart! Sedan åkte vi och åt middag, men jag blev ganska besviken måste jag säga! Inte på sällskapet, aldrig i hela mitt liv att jag skulle bli det, men på maten. Jag betalade 80 spänn för den här torftiga maten! Ris, kyckling och, vad då, varm paprika, nej fy! Inte sushistället fler gånger säger jag bara!


Blä!

Vi hade det i alla fall hur trevligt som helst. När resturangen stängde kom hennes kille. Vi gick och köpte godis, sedan gick jag hem. Ganska kysigt ute, men det var skönt med en liten kvällspromenad själv. Då får man tid att rensa huvudet på skräp.

Imorgon ska jag jobba, yey! Ska bli så kul! Ska ta en dusch nu och sedan ligga en stund på min spikmatta innan jag går och lägger mig! Blir så trött av att ligga på den, perfekt innan man somnar! Natti natt!

I ljusgrön kavajkofta

Publicerat klockan: 22:14:49 den 2009-08-14


Kavajkofta: Second Hand
Linne: TopShop
Jeans: BikBok
Ballerinas: Gabor
Väska: Topshop (i London)



Halsband: Second Hand
Armband: ???

Red lips & nails

Publicerat klockan: 16:24:28 den 2009-08-14


Har målat klart min tavla idag, den blev så bra och jag är så nöjd! Ni får se resultatet sen!

Daddy superdissade mina nymålade röda läppar, men det skiter jag i! Vill jag ut och äta middag med Jenny i röda naglar och röda läppar, så gör jag det! Basta! Ska hem till henne och kika på hennes nya rum innan vi drar iväg. Tänkte hjälpa den lilla rackaren inreda lite, sånt tycker jag är superkul! Får se vad jag hittar för kläder att ha på mig, har hjärnsläpp...

Prutaprinsessan får några visa ord!

Publicerat klockan: 10:44:51 den 2009-08-14
Som sagt, skomakare, andra ärenden och lite shopping! Gårdagens klart bästa kommertar,kanske årets, här har ni historien. Jag gick in i en liten smyckes- och väskbutik. Mannen som står i kassan är gammal, kanske 65-70 år, talar tyst och kommer från Ungern, så det var lite svårt att urskilja vad han sa. Han började prata med mig direkt, och som den vana säljare jag är tänkte jag att nu ska han procka på mig massa saker, men insåg snabbt att han hade tråkigt och bara ville ha någon att prata med. Supersöt, den ena historien efter den andra gick på ett löpande band och jag hann bara nicka emellanåt. Stod där inne i minst en halvtimme. Det förgyllde säkert hans dag, och min också om jag ska vara ärlig. I alla fall efter att han kläckt ur sig det här:

"När man ser ditt yttre tror man att man vet hur du är, men det är din insida som strålar igenom dig. Du är en mycket vacker flicka."

Jag skulle kunna hugga av min högra hand för at få höra det igen, bildligt talat!

Nå, åter till shoppingen!


Nyklackade stövlar och min älsklingsväska åter tillbaks i min ägo!


Second-hand (!) kavaj/kofta och ett matchande halsband! Tänkte byta ut knapparna till några mer fräsiga!


Från "hans" butik. Två vrålsnygga armband och, enligt honom, extravaganta örhängen...


Fyllde på lagret som alltid spårlöst försvinner... Hårsnoddar och hårnålar. Ska testa det här torrschampoot också, låter lovande!


... som sagt, kvällen avslutades framför TV:n.

Gårdagens dagens

Publicerat klockan: 10:28:57 den 2009-08-14


Jacka, Debemhams
Linne, Zara
Jeansshorts, avklippta jeans från Gina Tricot
Tygskor, Stadium
Väska på axeln, den där butiken som Kenzas släkt äger
Väska på armen, Topshop i London
Halsband, studentpresent
Klocka, från Paris

Avskedsmys hos Jennifer

Publicerat klockan: 10:25:09 den 2009-08-14

Sanna & Jennifer!


Vad alla ser ledsna de ser ut! Lovar, mycket skratt utdelades!

Efter att jag varit hos skomakaren och på lite andra uppdrag igår åkte jag hem till Jennifer som hade lite avskedsmys. Som jag sa förut ska hon åka upp till Norrland och plugga till sjukgymnast, den galningen. Jag är oerhört glad för hennes skull och vet att hon kommer klara sig bra. Vi åt lite paj och kakor och lunch och hade supertrevligt. Blev nog en schysst avslutning för henne tror jag. Lycka till Puffin!

Att orka

Publicerat klockan: 10:17:45 den 2009-08-14
God morgon mina älskade tussar!

Jag vaknar utvilad idag, skönt. Gårdagen var toppen, men var så himla trött när jag kom hem så jag däckade i soffan med TV:n på. Skulle gått ut med några, lite preparty först och sedan ut, men jag orkade verklgien inte. Jobbar hela helgen, så jag ville ta det lite chili innan. Har inte jobbat på hundra år känns det som, tänk om jag har glömt bort allting, hehe!

Prövade en skinnjacka på H&M. Snygg, men inte riktigt min grej. Jag menar, whoa, jag ser ju tuff ut!


OPI Red

Publicerat klockan: 11:16:04 den 2009-08-13


Good morgning!

Känns som jeansshorts, linne och kofta-väder idag! Har tagit en dusch och suttit och sågat ner mina naglar ordentligt. Vilken tid det tog! Ska lacka på O.P.Is röda OPI Red, sedan blir det lite frulle. Ska till skomakaren och hämta lite grejer idag. Efter det åker jag direkt till Jennifers farewell party. Hon ska nämligen åka och plugga till sjukgymnast i Norrland i tre år.

Vi hörs senare! Kram!

THE LIST

Publicerat klockan: 21:37:27 den 2009-08-12
  • Skaffa en hund
  • Lär dig spela ett musikinstrument
  • Använd det äkta silvret
  • Ha på dig nyputsade skor
  • Ta varje tillfälle i akt att göra vardagen till en fest
  • Plantera ett träd på din födelsedag
  • Ge en liter blod varje år
  • Ta många foton
  • Skjut inte upp det roliga
  • Ta alltid emot en hjälpande hand
  • Gå en fotokurs
  • Hetsa inte upp dig om du blir stående i en bilkö
  • Bli medlem i en stödförening för något som är värt att kämpa för
  • Var modig även om du inte är det. Ingen märker någon skillnad.
  • Lär dig skapa något vackert med dina händer
  • Var inte som alla andra
  • Fyll på iskubsformerna
  • Kom till klassträffarna med din gamla klass
  • Låt dig bli masserad på din födelsedag
  • Använd aldrig svordomar
  • Ägna dig under ett år att läsa Bibeln från pärm till pärm
  • Lär dig byta bildäck
  • Lär dig knyta en fluga
  • Använd vågade underkläder även under den mest strikta klädsel
  • Låt din klocka gå fem minuter för fort
  • Lär dig ytterligare ett europeiskt språk
  • Börja spela badminton
  • Gå och bowla tillsammans med någon
  • Sjung i en kör
  • Hissa flaggan på nationaldagen
  • Lär känna en bra advokat, revisor och rörmokare
  • Stå upp när du sjunger nationalsången
  • Skriv ett testamente och tala om för dina anhöriga var det finns
  • Ta dig tid att lukta på rosorna
  • Använd bilbälte
  • Håll ordning på ditt skrivbord
  • Undvik negativa människor
  • Ge folk en andra chans, men aldrig en tredje
  • Var romantisk
  • Sluta inte ett arbete innan du hittat ett nytt
  • Bli den mest positiva och entusiastiska människa du känner
  • Bryt inte mot hastighetsbegränsningarna
  • Sträva efter att bli bättre och bättre
  • Låt inte telefonen störa vid viktiga tillfällen. Den finns där för din bekvämlihet, inte för den som ringer.
  • När någon berömmer dig behöver du inte ge ett annat svar än ett ärligt menat "Tack"
  • Handla aldrig när du är hungrig. Då köper du bara för mycket.
  • Förstora inte upp småsaker
  • När någon kramar dig, låt den personen släppa taget först
  • För dagbok
  • Se på Kalle Anka varje jul
  • Köp ett fågelbord och sätt upp det så att du kan se det från ditt köksfönster
  • Använd övergångsställen
  • Varje dag ska du visa din familj hur mycket du älskar dem, med ord, omtanke och beröring
  • Ligg på rygg och titta på stjärnorna
  • Kom ihåg att det tar ungefär 15 år att bli känd över natten
  • Underskatta aldrig din förmåga att förändra dig själv
  • Tvinga dig till att spara pengar. Det är nyckeln till framgång.
  • Var inte alltid till lags. Lär dig säga nej vänligt, men bestämt.
  • Lägg dig inte utan att ha diskat
  • Lär dig säga emot utan att vara otrevlig
  • Sök chansen, inte säkerheten. En båt ligger i säkerhet i sin hamn, men till slut ruttnar skrovet.
  • Ta chanser ofta
  • Läs om din favoritbok
  • För att få ett framgångsrikt år - börja redan den första januari
  • Skaffa ett bra lexicon
  • Skaffa en bra uppslagsbok
  • Åk till Oslo och fira 17:e maj
  • Var där när folk behöver dig
  • Ta aldrig den sista kakan
  • När du känner att du borde säga något - säg det!
  • Tvätta händerna efter toalettbesök
  • Bli en sådn människa som lyser upp ett rum när du går in i det
  • Ge aldrig någon du älskar en present som antyder att han/hon behöver förbättra sig
  • Stäng av vattnet när du borstar tänderna
  • Klä dig i dyra skor, bälten och slipsar, men köp dem på rea.
  • Ha alltid frimärken i plånboken. Du vet aldrig när du hittar det perfekta kortet att skicka till någon du känner.
  • När du är allvarligt sjuk, låt minst 3 läkare ställa en diagnos.
  • Skaffa aldrig bara en kattunge. Det är mycket roligare med två, dessutom är det inte jobbigare än att bara ha en.
  • Börja sammanträden i tid, oavsett vem som saknas.
  • Börja varje dag med att lyssna på din favoritmusik
  • Tänk mer på att leva fullt ut mer än på att leva länge
  • När du går på ett möte, sätt dig längst fram
  • Skicka många julkort
  • Skryt inte om din framgång, men be heller inte om ursäkt för den.
  • Gå inte in bakvägen
  • Åk till en lantbruksutställning och titta på 4H-klubbens aktiviteter. Det kommer ge dig tilltro till den unga generationen
  • Skaffa en vän med last bil
  • Unna dig något gott när du går på bio
  • Gör en lista på 25 sakere du vill uppleva innan du dör. Bär den med dig i plånboken och titta ofta på den.
  • Svara med entusiasm och styrka i rösten när det ringer
  • Spela in dina föräldrars skratt på band
  • Ha papper och penna på nattduksbordet. Snilleblixtar kommer ibland klockan tre på morgonen.
  • Skicka blommor till dem du älskar. Hitta på en anledning senare.
  • Lär dig planera. Om du inte vet hur du ska börja, läs Alan Lakeins Du har tid (Affärsförlaget, 1981)
  • Missa inte ögonblickets magi genom att tänka på det som hända skall
  • Tacka alltid för maten
  • Svara alltid snabbt på inbjudningar med "O.S.A.". Om det finns ett telefonnummer - ring! Annars - skriv!
  • Ta med ett barn till djurparken
  • Lär dig ett korttrick
  • När du arbetar ska du aldrig erkänna att du är för trött, arg eller uttråkad
  • Bestäm dig för att gå upp 30 minter tidigare. Gör det under ett år så får du 7½ dag extra i ditt liv.
  • Köp aldrig något du inte behöver bara för att det är rea
  • När du förhandlar om lönen så tänk på hur mycket du vill ha, lägg sedan på 10% extra.
  • Ha många järn i elden
  • Bli någons hjälte
  • Ring dina föräldrar

Tid för mig själv

Publicerat klockan: 20:52:46 den 2009-08-12

Au natural.

Nu börjar jag bli tjatig, men jag har faktiskt haft en bra dag, idag igen! Har tagit lite tid för mig själv, det behöver man ibland. Suttit och skrivit ner viktiga saker, hur jag vill att saker ska vara och vad jag vill sträva efter i livet. Ska skriva ett inlägg till er sen, så ni kan bli inspirerande och kanske skriva en egen lista!

Borde kanske inte ha gått på yogan idag, min träningsvärk från gårdagens träningspass är olidlig och, om möjligt, ännu värre nu. Well hell, får vila mig lite resten av veckan som kompensation. Fick skjuts i min träningsvän Nickys sprillans nya bil, superfräsch var den! Lyx man kan ha att få skjuts till och från träningen!

Ska lyssa på musik resten av kvällen! Ta hand om er! Ciao!

Träningsoutfit

Publicerat klockan: 20:30:06 den 2009-08-12



Hoodie: Blackeberg
Linne: Gina Tricot
Byxor: you tell me!
Tygskor: Stadium

Skiathos nästa!

Publicerat klockan: 11:56:29 den 2009-08-12
And guess what?! Jenny och jag bokade en resa för en vecka till Skiathos, ön där de spelade in Mamma Mia- filmen! Det är så underbart vackert där, det känns verkligen som rätt ställe! Åh, kan knappt bärja mig!

Vi tog en vecka istället. Kom på att vi kan ta en wekendresa til London eller liknande senare i höst eller vår. Hellre två resor än en!

 

  

Och Mamma Mia-freaks som vi är m-å-s-t-e vi bara göra den här utflykten:

Mamma Mia Sunset Cruise

Denna oförglömliga kväll står i filmen, Mamma Mia's tecken. Kvällen startar med en trevlig, god och grekisk middag på en taverna vid Skiathos hamn. Innan solen går ned går vi ombord på båten Columbus som var med i Mamma Mia! Vi seglar ut från hamnen under tonerna till några av ABBA´s mest kända sånger. Det var i denna hamn den första scenen i Mamma Mia utspelades. Vi seglar också runt till några av de vackraste platser man kan tänka sig och njuter av solnedgången, vilket är en oförglömlig syn. Under turen får ni höra anekdoter från filminspelningen, äta en god middag samt avnjuta en välkomstdrink och en gratis cocktail på båten. För de som vill avslutas kvällen på Pianobaren där ni blir bjudna upp till dans. En härlig kväll i Skiathos skärgård!

JULIA HEART GREECE! JULIA HEART GREECE! JULIA HEART GREECE!


Givande gårdag

Publicerat klockan: 11:46:19 den 2009-08-12

God morgon små änglar!



Tog inga bilder igår på vad jag hade på mig, men vi kan köra en visuell dagens outfit, hehe! Jag hade på min mina ljusa Replay-jeans, svart linne med en mörkblå, halvgenomskinlig, blommig blus över, mina chokladbruna ballerinas, svart väska (ser precis ut som en Mulberry Bayswater) och jackan i matt grön ton.

Klämde in ett möte i Täby under dagen, som var väldigt givande. Sedan bar det av till kusinerna där födelsedagsmiddagen x 2 var i full gång! Spansk tapas, sallad och mat från grillen, yummie! Supergod rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt, mm. Synd att hela pajen tog slut, det skulle inte sitta så fel med en bit till frukost.

Och whoppa, jag gick och la mig i tid och vaknade någolunda utsövd idag, yey!


Bilder på tatueringen

Publicerat klockan: 10:22:00 den 2009-08-11

Okej, nu tycker jag ni har pinats tillräckligt länge och tatueringen är någolunda läkt nu, så här får ni lite två fräsiga bilder på min sprillans nya tatuering!

Precis som Carolina Gynning är jag tokig i fjärilar! Varje gång jag ser en fjäril vet jag att det betyder någonting positivt, det är som ett tecken. De är vackra och fria, precis som jag vill vara. Om ni tittar noga ser ni att det är en fjäril som flyger över benet på foten, inte en utsträckt som man ser båda vingarna på. Jag har kämpat mycket i mitt liv, bland annat för att komma dit jag är idag, därför ville jag ha fjärilen just på det viset. Tatueringen känns verkligen rätt, det känns som en förlängning av mig, och det är väl himla bra? Planerar redan tatuering numero dos, vänta ni bara!





VOILÀ! Vad tycker ni nu då? Är jag tokig som gjort det eller är den faktiskt fin?


Vouge på väggen

Publicerat klockan: 10:09:14 den 2009-08-11


Tänkte bara tipsa er alla som har en tom vägg hemma som väntar på att bli ompysslad: köp lite magazines som du diggar och riv ut alla sidor som du gillar bilderna på. Ta lite häftmassa och smacka upp på väggen! Det passar mig så bra just därför att jag tröttnar på saker så fort, men med dessa bilder på väggen kan jag byta ut dem när jag vill utan att det kostar skjortan! Smart va?

Just nu har jag uppe en Marilyn Monroe-affisch från Liljevalchs, egna skisser på kläder, skor & väskor samt sidor tagna från britiska och amerikanska Vouge och senaste H&M tidningen. Hur smart som helst! Det kan få vilken vägg som helst att se spännande ut! Go try!

Jag lär mig aldrig

Publicerat klockan: 10:01:50 den 2009-08-11
Att jag aldrig lär mig. Det börjar bli lite skol-varning på mig nu. Ni vet, man går och lägger sig för sent och det får man sota ordentligt för morgonen därpå. Inte för att jag ställer klockan, men min kropp vaknar vid en viss tid och då kan jag bara inte somna om, typiskt! Och återigen så börjar denna evigt tjatiga upprepning; ikväll ska jag minsann gå och lägga mig i tid, och det ska jag faktiskt försöka göra ikväll också! Håll tummarna!



Hittade ett par skojsiga brillor som jag tänkte förgylla er morgon med! Tjusigt, inte sant?

Idag blir en nice dag. Jenny och jag ska boka resa, en eller två veckor, vi får se vad som passar. Ska kolla upp lite olika orter innan hon kommer (hon är sömntutan personifierad, så jag har gott om tid på mig), sedan blir det dags för mig att göra mig i ordning. Ikväll är vi nämligen bjudna på barbeque hos mina kusiner, på Daddys sida. Ska bli supermysigt och jag slår vad om att jag kommer rulla hem för att jag är så mätt. Smällar man får ta, man lever bara en gång!

Ha en toppendag!

FS 41

Publicerat klockan: 22:58:50 den 2009-08-10




Mitt favoritlipgloss! Till och med mina mörkröda läppar blir rosatonade med detta glanset på! 165 kronor från FACE Stockholm, nummer 41. Go buy!

I feel blessed!

Publicerat klockan: 22:53:12 den 2009-08-10

Vilken superdag, I feel blessed!

På dagen har jag hunnit baka kakan som går under många namn (fiffirutor, kärleksmums, snoddas eller mockarutor) och utfört ett riktigt härligt träningspass. Mycket ben, rumpa, mage och rygg blev det. Jag känner verkligen hur jag blir starkare och starkare och förhoppningsvis blir det lite toned muscles på köpet! Tur att jag tycker om att träna så mycket!

"Newly trained, showered and refreshed: what a feeling!"



Mot sena eftermiddagen kom min fina kusifin Victor med min moster på middag. Vi åkte till "vår" klippa och badade (inte jag dock), spelade yatzy (jag vann!) och åt så mycket galet goda saker att magen står åt alla kanter! När de hade åkt kom Jenny penny förbi, snackade och godkände min kaka! Jättehärlig dag helt enkelt!




Cirkus Cirkör och annat skoj

Publicerat klockan: 10:05:29 den 2009-08-10
God morgon, god morgon!


Det coolaste var när en person hängde i den andra och gjorde tricks, apläskigt!


Yummie, yummie in my tummie!

Ah, jag är så trött att jag knappt orkar sitta upp på stolen! Kom hem lite småsent igår, och min fina lilla kropp verkar ha en inbyggd klocka som gör att jag alltid vaknar mellan 9-11. Smällar man får ta, kvällen igår var riktigt rolig!

Jag och Jenny hade världens timing förstår ni och hann perfekt  tid för att sätta oss ner i gräset tillsammans med min fina kusin Elisabet och hennes vän Bella precis innan showen skulle börja. Jag är glad att den var en halvtimme, för så härtigt var det inte. Några coola nummer, men ingen som helst röd tråd igenom det hela, så jag blev ganska uttråkad. En halvtimme var ganska lagom. Hade varit sur om jag behövt betala, men jag är glad att jag såg det.

Efteråt gick vi fyra och åt middag på Levinsky's på Rörstrandsgatan. Jag tog en supergod (men lite seg) enchilada medan de andra körde stenhårt på sallader. En chocolate chip muffin till efterrätt från 7 Eleven och sedan begav jag och Jenny oss på en lite längre cykeltur för kortspel med några buddies. För att ha spelat det tycker jag att jag var ganska duktig, förlorade bara en gång, yey me!

.. och en dagens, tack.

Publicerat klockan: 17:26:10 den 2009-08-09


Klänning, Oasis
Ballerinas, Gabor
Väska, mormors
Armband, mormors & från Japan
Diadem, Gina Tricot

Jeansigt värre!

Publicerat klockan: 17:24:26 den 2009-08-09


Införskaffade dessa jeans, me like a lot! Borde kanske ha köpt tröjan till, det blev ju en ganska snygg outfit, men jag ville ha ränderna i marinblått och det fanns inte...

Stan med Elin

Publicerat klockan: 17:22:24 den 2009-08-09
Hej alla goa läsare!

Puh, jag är helt slut! Har varit i stan med Elin idag. Shoppade lite, brunchade och gick en massa, det är därför jag är så trött! Vi köpte med oss lite mat från Sandy's och en frappe från 7 Eleven och satte oss i Humlegården och myste, himla trevligt! Synd att den rackaren pluggar i Linköping nu för tiden, det blir så sällan man ses då... Men vi hade i alla fall jättetrevligt!


En nöjd jag i Humlan!


Fina Elin. Läs hennes blogg här:
http://mittlivilinkoping.blogg.se/

Alldeles strax ska jag cykla och möta upp Jenny som har jobbat. Tillsammans ska vi, snabbare än torpeder, ta oss till Vasaparken där Cirkus Cirkör har en show! Ska bli kul att se, jag hoppas bara vi hinner i tid, annars bli jag ledsen... Troligen kommer det finnas lite andra kottar där som kikar, så vi får se vad som händer sen!

L.A Candy

Publicerat klockan: 20:32:21 den 2009-08-08


Nu ska jag och lillebror åka och handla godis. Enbart. Man kan vara nyttig och träna, men lite godis måste få slinka ner lite då och då. Yummie! Sedan blir det galet god middag; vitlöksbröd, filét mingon och massa annat smaskens! Jag är så bortskämd när det gäller mat, får alltid så himla goda saker att äta!

Mission: jeans

Publicerat klockan: 20:12:30 den 2009-08-08

Hey you guys!


Take away på beachen är så underbart!

Lovely dag idag igen, me like! Har tränat ett tufft pass! Ska träna som ett djur nu. Höst och jeansen ska sitta som en smäck! Jag är ju universums största klänning-tjej, men nu ska jag baske mig börja uppskatta jeans lite mer. Ett himla bra plagg, tycker ni inte? Badat, ätit thaimat, kollat på min lillebrors lag som spelat cup, solat, ätit glass och umgåtts med lite härligt folk också! Riktigt härligt!


"Wind in the sail!"


En dag vid klipporna

Publicerat klockan: 22:03:39 den 2009-08-07
Hey folks!

Ah, jag är på så jäkla bra humör de här dagarna så det inte är sant! Jag får göra allt jag älskar; slita lite, träffa alla jag älskar, sola och bada, äta god mat och bara chilla - what more could you ask for?!


Har en liten sjal runt ankeln för att inte pajja tatueringen det första jag gör! En veckan, sen är det bra!

Ännu en underbar dag, tror den här dagen ligger på topp! Jag, familjen och moster åkte ut till klipporna och njöt av (ännu) en underbar dag! Glass, svallvågor, varm sol, härligt sällskap, skrattande brorsor... mm, life is good sometimes!


Lillebror sa "Din tunga är vit. Du måste sola den." Sagt och gjort.


Han var ju klart tvungen att visa tekniken, så jag inte gjorde fel.


Hann med en cykeltur och sedan var det dags att träffa min bästis Jenny för en fika på Wayne's. Jäklar, vad jag saknat bruden! Vi skulle ju till Grekland tillsammans, men så blev ju jag sjuk, så vi har inte träffats på typ en månad, så gissa om det var skönt att ses?!


Skepp O'hoj Landkrabbor!

Kvällen har avslutats med världens godaste grillmiddag ever och jag har precis bakat en brownie som vi nu ska avnjuta! Huden bränner lite efter en dag i solen, men vad gör det? Livet är ju för fasen underbart!


Jag dör vad gott!

Långklänning

Publicerat klockan: 20:39:58 den 2009-08-06


Långklänning: H&M
Flipflops: Havianas
Solbrillor: Topshop
Strandväska: Tiger

Det blev en dag i Österskär

Publicerat klockan: 20:38:25 den 2009-08-06

Alltid bra att packa väskan med alla dess nödvändigheter!

Mmm, vilken superdag! Vad härligt jag har haft det! Även om jag varken kunde sola eller bada i havet med min tatuering gick det bra! Jag täckte den med en tunn sjal och badade helt enkelt inte. Yatzy-spel, världens godaste sallad (de andra körde på pizza...) och fjärilskådning till ett kanonväder!

Har tränat nu, strechat och tagit en dusch - puh - så sore i hela kroppen att det inte är sant! Men skönt var det!


Blev så mätt att jag har halva portionen kvar, så gott!


Ingen nyhet att jag älskar fjärilar va?


Österskär är så fint...

Underbart

Publicerat klockan: 10:31:39 den 2009-08-06
Men hörrni, vilken underbar dag det är! Jag pratar inte bara om vädret, men vad härligt det är att finnas här på jorden en dag till! Att man faktiskt kan stanna upp och lukta på rosorna och njuta av livet! Glöm inte det, livet är underbart!

Ta vara på dagarna

Publicerat klockan: 09:54:53 den 2009-08-06


God morgon alla söta läsare!

Är jag inte världens bästa dotter? Vem ställde sig och gjorde frukost på sängen till sin lilla Mami imose? Det var jag det! Och glad blev hon! Mmm, det ser ju riktigt gott ut!

Idag har jag vaknat, om möjligt, ännu nöjdare med min tatuering! Kan knappt bärja mig tills ni får se den! Dagen kommer se ut som så att vi ska åka till klipporna vid mitt gamla landställe och ha en mysdag, hela familjen. Jag har verkligen haft turen att få vara så mycket med min familj i sommar, så ta vara på de sista dagarna nu innan knattarna börjar skolan, då blir det inte lika mycket utflykter, resor och gemensamhet att hurra för.

Har skutit på mailskrivande lite för länge, så jag ska försöka ta tag i det också. Försökte mig på att skriva för en stund sedan, men ja har noll motivation att skriva, så vi tar det ikväll istället.

Ha en toppenbra dag och hoppas ni får njuta i solen lika mycket som jag! Kram!

Tatuerat mig!

Publicerat klockan: 18:00:32 den 2009-08-05
Hej alla sötnosar!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår kanon, bortsett från att jag har så himlans ont i ryggen. Får hålla tummarna på att det blir bättre snarast!

Idag har det hänt grejer förstår ni! Tant Julia har gått och tatuerat sig! Ah, den blev så jäkla dunderfin, kan knappast vara nöjdare! Ni får vänta lite tills det har läkt lite så ska jag minsann visa er bilder på den! Det gör ganska ont faktiskt. Inte så man vill lägga sig på golvet och skrika "aaaj!" precis, men det känns som drar med spetsen på en vass kniv i huden. Men jag överlevde i alla fall. Jag planerar ju inte precis att tatuera hela ryggen, så det är lugnt!

Tog mig även till skomakaren och lämnade in lite saker. Skulle ha gjort lite andra ärenden också, men jag orkade faktiskt inte. Är det sommar, så är det!


I min väska.

Tänk vad man som tjej går och släpar omkring på grejer i väskan. Jag skulle inte vilja påstå att jag bär omkring på onödiga saker, men att det alltid lyckas bli så tungt! Känns som om jag kommer bli helt sne i ryggen när jag blir äldre. Vill man vara fin får man lida pin - aldrig i hela mitt liv att jag tänker gå omkring med en förbaskad ryggsäck!

Testa denna grymma workout!

Publicerat klockan: 21:04:22 den 2009-08-04

Hade tänkt att träna idag, men eftersom jag fick så ont i ryggen nöjde jag mig med att skriva en grym workout som jag tänker köra så fort jag inte är in pain något mer! Orkar inte förklara vad allting är, så om ni är intresserade och inte förstår någonting är det bara att fråga! Det enda ni behöver är en pilatesboll eller en mindre boll om ni vill det, typ fotboll och ett elastiskt band! God träning!

Ps. Jag kör oftast 3x12 på alla övningar! För övrigt är det bra att värma upp innan! Cykla, hoppa hopprep, powerwalka eller liknande.

RYGG:
Rygglyft
Kissande hunden - stående/liggande
Plankan

BEN:
Väggboll
Elastiskt band (framåt, bakåt, sidan)
Crawla på golvet

RUMPA:
Kissande hunden med spark
Jucka mot Gud
Lyft benet stående (fram, bak, sidan)

MAGE:
Crunches på boll - raka + sneda
Fällkniv med böjda ben
Inkast med boll (liggandes) eller benkast


Med korsett på

Publicerat klockan: 20:35:35 den 2009-08-04


Idag har jag rockat dagen i örhängen som jag fått av Elin, gjorda av Amish-folk i USA (hur coolt är inte det?!), mitt favoritarmband från mormor och en vit klänning från Grekland! Med den på slog det mig att idag skulle jag varit hemma från Grekland med Jenny om jag inte blivit sjuk, men vad tusan gör man? Blir man sjuk så blir man!

Familjen och jag hade ju tänkt dra iväg på en liten badutflykt, men när alla var redo att åka började regnet fullkomligen ösa ner, så det fanns inte en chans i hela universum att vi skulle sätta oss i bilen! Tur det, stunden efter fick jag världens ryggvärk, så jag har legat i soffan med korsett på och chillat lite med mina brorsor.

Har passat på att skriva massa nödvändiga mail, ganska kul men ändå krävande, får jag lov att säga. Är dock inte klar, men fortsättning följer imorgon - då händer det grejer vill jag lova! Puss och kram!

Luncha på Wayne's

Publicerat klockan: 15:19:53 den 2009-08-04

Sallad med quinoa, kräftskjärtar, ägg och rhode island-sås. Och en islatte till, yummie!

Vilken fin dag än så länge! Jag har umgåtts med familjen ute i solen, sedan drog jag och Papi iväg och snackade lite över en trevlig lunch på Wayne's. Mums! Älskar verkligen Wayne's!

Ska hinna med både en utflykt och skriva massa mail idag, tror jag hinner både och! Vi hörs sen! Ciao!

Vackra Kyrkhamn

Publicerat klockan: 10:35:21 den 2009-08-04
Morgon alla läsare!

Det blev inget bloggande igår, hade så himla mycket som hände. Först var jag iväg och powerwalkade och badade med Mami i Kyrkhamn. Så sjukt vackert där, utsikten när man står uppe på bergen och kollar ner över Mälaren och Ekerö är inte alls dålig! Man bara tänker "Stockholm är så vackert" när man ser det, så ledsen att jag inte tog med mig kameran!

Sedan åkte vi och storhandlade, så hela bilen blev fullproppad! När vi kom hem var hela familjen hemma. Två har nämligen varit borta i Danmark, så vi hade en riktig helkväll med supergod mat och yatzy-spel, supermysigt verkligen!


Tro mig, igår var vackrare...

Live ikväll

Publicerat klockan: 14:19:36 den 2009-08-02

Duktiga jag...

"Nu måste ni vakna! Det är ju för fan sol ute!", vaknade jag av imorse. Och mycket riktigt, solen har stått högt på himlen allt sedan dess, och ska tydligen vara det större delen av veckan *crossed fingers*.

Läst böcker och magasin, solat och plockat bär - är jag inte duktig?! Taveljäkeln har inte torkat än, så jag får måla imorgon istället. Ikväll ska vi i alla fall iväg och se på BP- Halmstad (jag kan ha fel), vilket ska bli kul. Tar cykeln, tror jag orkar det. Fy fasen vad härligt det ska bli att stå ute i solen på sensommaren och titta på en fotbollsmatch live! Ha, det är det inte många kvinnliga bloggare som skriver!

Gårdagens

Publicerat klockan: 14:13:33 den 2009-08-02




Kofta: Gina Tricot
Oversizetee: Zara
Jeans: Replay
Ballerinas: Gabor
Keps: Boomerang
Klocka: från Paris

Kärsön

Publicerat klockan: 14:11:02 den 2009-08-02
Allo!


Vacker utsikt från bryggan

Gårdagen blev riktigt lyckad! Jag målade bakgrunden till en tavla (måste vänta 24h. tills oljefärgen torkat innan jag kan fortsätta), som jag tror kommer bli lyckad. Mami och jag spenderade eftermiddagen på Kärsön, på bryggan, i sällskap av en onormalt tam anka. Vi var typ helt ensamma och ändå skulle den stå max en halvmeter ifrån oss, även om vi inte hade någon mat med oss. Sällskapssjuk anka.


Låt oss kalla henne Rakel...

På kvällen bestämde vi oss för att laga lasange, hemmagjord, från grunden. Det tog en stund får jag lov att säga, men my god vad gott det var! Klart värt det! 

Måla, måla

Publicerat klockan: 12:17:07 den 2009-08-01


Good morniiing!

Eller tja, jag har varit uppe en stund. Fick se På Smällen igår som jag ville. Den var rolig, jag garvade högt flera gånger, men tyvärr en lite för amerikaniserad film, men helt klart värd att se!

Har ätit massa skivad frukt till frukost, yummie! Bombar mig själv med c-vitaminer för att boosta imunförsvaret!

Funderar på att måla en tavla idag. Mami är en liten konstnärsjäl, så om jag ber snällt har hon säkert lite penslar och grejer gömda någonstans. Jag har redan roffat åt mig en duk...

Sugen på att fika på Wayne's idag, men jag kommer inte orka det. Inte idag.

RSS 2.0