Mys i Kungsträdgården och lunch på Wayne's

Publicerat klockan: 17:45:30 den 2009-04-30
Mmm, vilken härligt dag! Jag hade prov i Engelska C på morgonen, sedan var det tänkt att vi skulle hjäpla till att lasta lastbilen som ska med all rekvisita till teatern, men det blev klart precis när vi kom, så vi fick tre timmars håltimme, yey! Jag, Mia och Elin drog till Kungsträdgården och njöt av våren. Träden blommar där, klart värt att åka dit, äta en glass, sitta i solen och bara njuta med trevligt sällskap!

Sedan lunchade vi på Wayne's Coffie! Blev en bagel och vaniljlatte för mig, mums! Superhärligt att spendera några timmar med dessa underbara tjejer!


Är det inte vackert?



Myspys!


Elin och jag på Wayne's!

Dagens Outfit

Publicerat klockan: 17:39:36 den 2009-04-30




Jacka: Gina Tricot
Linne: Indiska
T-shirt-klänning: Topshop
Strumpbyxor: Lindex
Skor: Gabor
Diadem: Accessorize
Örhängen: Från en butik i Finland
Halsband: ?

Äntligen träna!

Publicerat klockan: 17:29:14 den 2009-04-29

Vilken härlig onsdag! Daddy och lillebror åker till London med sina bästa vänner om bara en liten stund och jag är jätteavundsjuk, London som är en av mina favoritstäder! Det är ju så underbart att vara där, kan bara tänka mig hur det är nu på våren! Har beställt grejer från La Senza och en take-away termos från Starbucks, så jag håller tummarna!

Idag har vi repat hela dagen, skitkul! Timmarna bara flög iväg och dessutom fick vi repa med vår akrobatiklärare, som alltid är helt underbart roligt!

Snart hämtar min träningskompis Nicoline mig med bilen. Vi ska träna yoga tillsammans, ska bli superskönt, känns som att jag inte har tränat på hundra år. I och för sig var det bara en vecka sen, men ändå! Jag har så mycket energi i mig! Nu måste jag åka lite! Cheers!

Förresten, Julian hade två fina bilder på sin blogg som jag bara var tvungen att norpa! Sorry hunnie!


Jag och fina Julian, eller, hrm, Minnie Mouse and Snoop Dog!


På dansgolvet! Ser ni vart jag står?


Dagens outfit

Publicerat klockan: 17:31:56 den 2009-04-28


Jacka: Debemhams
Kofta: InWear
Klänning: avklippt nattlinne
Leggins: Cubus
Sandaler: King Size Skor
Mössa: Topshop
Halsduk: Stockholm
Väska: Topshop
Armband: från Japan och Ur&Penn

Shopping i Västermalmsgallerian

Publicerat klockan: 17:29:02 den 2009-04-28

Jag vet inte vad det är med mig. Tre nätter utan sömn har gjort att jag har gått omkring som en zombie hela dagen, ja, plus igår då. Jag är så trött! Igår när jag kom hem slocknade jag på sängen och idag försökte jag läsa lite, men det slutade bara att jag sov bort hela eftermiddagen, tack och lov i solen!

SKa försöka så mycket som möjligt nu så jag kan lägga mig tidigt ikväll, tror minsann jag behöver sova lite till så trött som jag är!

Redovisade för övrigt i Arbetsmiljö och säkerhet idag, gick fint. Gick sedan och spanade runt lite i Västermalmsgallerian. Hittade två underbara diadem och två magasin som jag tänkte sluka ikväll. Tänkte nämligen ta ett härligt bad med badbomber ikväll, det förtjänar jag!


"Animal-prints is really hot" sa kassörskan. Vet inte varför hon pratade engelska, men kul!


Hello! och Amerikanska Vouge!


ES3TCDs studentskiva!!!

Publicerat klockan: 22:09:05 den 2009-04-27
Skivan! Min klass skiva 2009! Snart tar vi studenten! På torsdag är det mösspåtagning, snart smäller det! I veckan åker vi ut på teatern och har vår slutproduktion i tre veckor! Det känns helt sjukt att säga, men snart är allt över! Jennys och min Grekland-semester i sommar är ju för bövelen snart! Herregud, vad tiden går! Jag har alltid tyckt att tiden går så himla snabbt, men ju äldre jag blir desto snabbare går det! Hur är det möjligt?

Skivan var fantastisk! Jag hade aproligt från början till slut! Sent blev det, men jag hade ju så kul! Fick fyra blåsor på bara högra foten som sprack! Gissa vem som har haft ont i fötterna idag?

Festen hölls på Blue Moon Bar, ett riktigt trevligt ställe! Goda drinkar gjorde de minsann, och bartendersen var banne mig trevliga! Framsteg eller vad, Julian?

Temat var Hollywood/Glamour och fick tolkas fritt! Folk kom både finklädda och utklädda!


Glitter och Kokain!


Jag, utklädd till Minnie Mouse och min älskade Mami! Hennes frisyr var helt otrolig!


Snoop Dogg och en brud från TV-serien Buffy!


Lärarna höll massa tal!


Jag blev utsedd till Klassens Hardworker!


Mmm, så gott!


Jag och fina Hedvig!


Lärare utklädda till Blues Brothers!


Minnie Mouse och Mickis - aka Shufti!


Noomi as Amy Winehouse!


Tyra Banks!

Nu vet jag att jag inte fått med bilder på alla, men det skulle ta alldeles för lång tid att lägga upp alla bilder, så jag plockade ut guldkornen! Vill passa på att tacka alla underbara vänner som kom! Ni gjorde verklgien min kväll!

Cheers!

Pizza-time och trötta repare!

Publicerat klockan: 21:45:24 den 2009-04-27
Yo people!

Ni ska få massa bilder från min skiva igår, men vi börjar med dagens bilder! Vi repade från 14:00-19:00, och ALLA var dödströtta. Timmarna gick kanonfort, men vi var sega, vilkte tyävrr drabbade arbetet lite. Men, men, vi hade vi faktiskt vår underbara skiva igår!


Som sagt, vi var trööötta på repet!


Vi fick en liten paus vid 16:00, så jag, Mia och Elin sprang till en pizzeria och köpte varsin pizza, mums! Vi tänkte att vi inte skulle orka en hel var, så vi tog med dem i kartonger och tänkte att man kunde spara det man inte orkade och ta med hem sen, men vi var så hungriga så vi tuggade i oss dem i ett nafs. Men oj och aj, vad illa vi mådde sen! Äsch, bara att skylla sig själv!


Mia och Elin njuter!


Mums-filli-babba!

Vart ska jag börja?

Publicerat klockan: 12:11:10 den 2009-04-26
God morgon!

Gårdagen... vart börjar jag? Till och börja med låg jag halva dagen i solen och solade och pluggade. Riktigt härligt, kände verkligen att solen tog lite. På eftermiddagen gjorde jag mig i ordning och drog iväg till våra ex-grannar med min familj där vi hade grillparty! Hjälp vad kul jag hade den lilla stunden jag var där! Det känns verkligen som jag är bortskämd på matfronten nu för tiden! Mums, mums, mums!

Sedan mötte jag min bästaste bäste vän Jenny på en pizzeria. Vi köpte med oss varsin pizza, sedan åkte vi hem till henne och myste, drack massa gott och skrattade. Vi har känt varandra hur länge som helst, och ändå lyckas vi alltid vika oss dubbla av skratt varje gång vi ses! Det är väl så det är när man är med sin andra halva.


Salami är väl det bästa som finns att ha på en pizza!

Vi gjorde något mer också. Sommarens resa är bokad! Aaaah, vad glad jag är! Stället vi valt är helt perfekt, båda älskar det! Lefkas i Grekland, den ön har verkligen ALLT man kan tänka sig, oavsett vilken ålder man är i! Jag är så nöjd, nöjd, nöjd!


Sommar 2009 - here we come!

Okej, jag åkte hem på natten och vad händer? Världens största brand i området bara några meter i från vår gård! Jag slängde av mig mina 9 centimeters-klackar, kastade fram mobilen och ringde till Mami, medan jag sprang alt vad jag hade! Fy, jag blev så rädd att något hade hänt dem! Det var den största branden jag sett i hela mitt liv. Det pangade högt hela tiden också, för att bilar sprängdes av elden. Usch, det var så hemskt! Hela gården stod ute i timmar och väntade på att branden skulle lägga sig, tillslut gick vi in och slocknade direkt.



Nu, många timmar senare, brinner det fortfarande, ryker som bara den och luktar helvete. Fy! Tur att ingen kom till skada!

Till något mer positivt, idag är min studentskiva! Ah, vi kommer ha så kul! Jag längtar verkligen! Ska lägga mig ute i röklukten och sola några timmar, är så trött. Känner mig ganska sliten nu..


Tema: Glamour/Hollywood!

Dagens anpassat för solen

Publicerat klockan: 14:14:11 den 2009-04-25
Men hörrni! Här kommer någonting jag inte matat er med på länge - Dagens Outfit!



Hoddie: Jenny Hellström
Linne: Zoul
Shorts: H&M
Knästrumpor: vet inte, Odd Molly kanske?

Solen skiner, så jag ska ligga och sola och ha det härligt i solen. Har pluggat några timmar, tar en paus nu och fortsätter med slitet snart igen! Ha en underbar dag i solen! Pussar och kramar!

Bilder från skivan!

Publicerat klockan: 16:34:44 den 2009-04-24
Här, mina små hjärtan, kommer två ascoola bilder från gårdagen! Visst är de fina?! Knyckte dem från fina Julians blogg, som ni hittar här!


Marta Tomaten, Julian Polkagrisen, Jag Fotbollsspelare och Sanna Tandtrollet!


Heja BP!

Förvånansvärt bra

Publicerat klockan: 16:20:58 den 2009-04-24
Hallå alla solstrålar!

Vilket härligt väder vi har i Stockholm! Solen skiner som aldrig förr medan det drar en lätt, ljummen bris genom mitt plattångade hår. Underbart! Dessutom sitter jag i solen på altanen och skriver, hur fantastiskt är inte det på en skala?! Lite svårt att se vad jag skriver eftersom solen lyser så starkt, så ha överseende med stavfel idag. Man måste ju passa på när solen är framme, inte sant?


Ser rätt fräsch ut idag!

Igår... en kväll som började bra och slutade sådär. Jag orkar inte gå in på detaljer, men missförstånd kan ibland vara ens värsta fiende. Moving on! Finurlig som jag är glömde jag kameran hemma igår kväll. Jag som dubbelcheckade flera gånger! Jaja, sånt händer. Ska försöka snatta någon bild av Julian om jag ber snällt!


Mmm, vad gott!

Med tanke på igår så mår jag förvånanasvärt bra idag. Det är nog solen som gör det, tror ni inte? Har haft ett muntligt prov i Idé- och kulturhistoria, käkat nyttig och god lunch i solen med klasskamraterna och haft "Private Moment" redovisningar i teatern. Riktigt grym dag helt enkelt!


Här sitter jag nu och glassar!

Inspirerande dag

Publicerat klockan: 18:19:28 den 2009-04-23
Hej alla troll!

Riktigt skön dag, måste jag säga! Skola i några timmar med Engelska C, rep och produktionsmöte. Har varit hemma en liten stund och gissa vad?! Jag har bakat mockarutor/ kärleksmums/ snoddas eller som vi säger i familjen: fiffirutor! Så himla goda och bäst av allt; jag lyckades göra dem alldeles puffiga och superhöga! Hihi, varje gång Mami har lagat dem så är de helt platta och konstiga, men idag lyckades jag minsann! Mmm!


Titta vad fint! Blir ni inte sugna?!


Bjuder på inspiration som jag inspirerades av idag! Chanel-kopior á la Lindex och skyhöga Monki-klackar!


Hämtade även ut lite sköna grejor på posten! Caroline Winbergs hudvårdserie i samarbete med Stockholmsgruppen! Body Lotion Citrus Fresch doftar ljuvligt!

Ikväll är det min första studentskiva som gäller! Temat är ärkefiender/ radarpar, visar bilder sen så ni får se vad vi klurat ut! Kan garantera att ingen annan kommer ha det vi ska ha!

Nej, nu måste jag sätta lite fart här! Ska försöka hinna plugga till ett prov innan jag sticker! Ha en skön kväll, vart ni än befinner er! 

I ett

Publicerat klockan: 20:55:47 den 2009-04-22
Hej alla små hjärtan!

Kom hem för en liten stund sedan. Har satt mig ner framför min älskade rosa laptop och insett hur dödstrött jag faktiskt är! Dagen har gått i ett!

Dagen började med rep på skolan, sedan åkte jag (vrålhungrig!) och tränade på SATS, hann slänga i mig min favoritsallad med chevéost och en cola, sedan tillbaka till skolan och repa och nu sitter jag här!


Rep, rep, rep!

Som producent och scenograf har jag med lite assistans ringt massa samtal idag, främst om uthyrning och så vidare. Vi får hoppas allt löser sig, rekvisitörer ska ju alltid hålla på att tänka så himla länge!


Telefon och clownnäsor - vi befinner oss i teaterlärarnas arbetsrum!

Ska stoppa i mig lite sen middag och plugga lite manus. Imorgon är det studentskiva som gäller, och som tur är kommer inte skoldagen vara allt för lång! Bara Engelska C, rep och produktionsmöte! Ska försöka få in en liten powernap också så jag kan röja järnet på kvällen! Vi ses!


Mmm, energi!

My new lovers!

Publicerat klockan: 16:46:05 den 2009-04-21
Hej alla goa och glada!

En helt okej dag, men usch vad kallt det är! Så här i vårtider tror man ju att det ska vara varmt, men icke! Min tonna vårjacka värmde inte så mycket, så när jag var ute och spang massa ärenden tog jag skydd på cafeér och butiker för att inte frysa ihjäl.

En lååång håltimme stod på schemat idag och en Engelska C-lektion. På håltimmen sprang jag och köpte mina efterlängtade studentskor och fikade på Espresso House, väldigt mysigt! Tillbaka till skorna, ah, de är ju så fina! Jag älskar dem! Måste nog gå in dem lite, är så ovan att gå i skyhöga klackar, men nu jäklar! Vad tycker ni? Make it or brake it?


My new lovers and en bit av dagens outfit!


Hallon-kardemumma muffins och apelsinjuice - mmm...

Ikväll blir det panikplugga repliker! Efter genomdraget av andra akten igår insåg nog de flesta att råplugg inte är en underdrift...

Slockna

Publicerat klockan: 23:47:01 den 2009-04-20
Jösses Amalia, nu är jag så trött så jag kommer slocka när som helst,så jag ska fatta mig kort! Haft en riktigt lång hemskt dag, mycket har gått åt pipsvängen så att säga! MASSA förseningar, väntan, stress, springa runt, inte hinna äta, glömma bort att träffa en kompis (shame on me!)... En lång dag helt enkelt...

Vi hörs igen imorgon! Då kommer det förhoppningsvis hända lite roliga grejer jag planerat in! Dagen kommer garanterat bli bättre än denna dag! God natt!

TV & fotboll

Publicerat klockan: 22:29:08 den 2009-04-19

Heeej!

Hur är allt med er? Jag ber verkligen om ursäkt för kass uppdatering, men det har varit full rulle kanelbulle för hela slanten denna helg, så jag har helt enkelt inte hunnit!

Igår, lördag, hade jag praktik på Onside TV. Hur kul som helst, älskar verkligen mediayrket! Jag kan absolut se mig själv hålla på något inom den branschen, jag skulle verkligen trivas! För er som undrar så har vi har nämligen ett ämne i skolan som heter Arbetsmiljö och säkerhet (som by the way är totalt onödigt, till och med läraren säger det!) där vi ska ha en pratikdag. Jag hade hur kul som helst, lärde mig en massa och såg en hel del bekanta ansikten!


I sminket! Här kan man vänta sig massa gossip!


Massa knappar och kontrollbord...


Inspelning!

Efter praktiken åkte jag och köpte världens godaste pizzor! Kommer tyvärr inte ihåg vad de hette, pizzabagaren fick nämligen välja för att jag inte kunde bestämma mig! Jag och Daddy tittade på Robinson, sedan slocknade jag med världens huvudvärk!

Vaknade idag och mådde mycket bättre! Lite sömn var tydligen allt som behövdes!

På tal om idag, så har det varit fotboll för hela slanten! Först åkte vi och kollade på BP-AIK, mycket folk och väldigt spännande. Lite orättvist dock att AIK lyckades smälla in bollen i målet i slutminuten! Sedan var det Juniorallsvenskan där min lillebror spelade som gällde! En helt okej match. Massa frisk luft och sol, det känns i ansiktet nu!

Nu är jag hemma igen och ganska trött. Ska sova snart! Sov så gott allihopa!


In the studio

Publicerat klockan: 19:22:59 den 2009-04-17
Whoah, jag säger då det och jag säger det igen; vilken dag! Jag är så slut! Förutom att det har varit en lång och intensiv dag så har jag kutat omkring in mina stövlar med klack = stackars fötter!

Vi har repat på pjäsen idag, suprised?! Superkul! Hade även Livskunskap, Kultur- och idéhistoria och åt tacos till lunch, men det bästa var nog ändå att jag fick jobba i studion med Calle med C! Ah, det var så fruktansvärt kul! I pjäsen har vi nämligen massa ställen där min karaktärs röst ska förstärkas och läggas ljudeffekter på, så det var sånt vi jobbade med idag! Massa eko, dundrande röst och bara allt man kan tänka sig! Jag ler bara jag tänker på hur kul jag hade!


I studion!

Sprang sedan runt på stan och gjorde några ärenden. Jag piffade även till en av mina outfiter till en studentskiva nästa vecka och köpte lite smink! Tänkte testa lite budgetvarianter nu, så det fick bli lite Mabelline. Har redan testat. Verkar okej än så länge, men pudret luktar (ursäkta mig, men) gammal parfymerad tant! Det hade jag inte räknat med!


Glitter och gammal tant!

Well hell, imorgon ska jag praktisera på TV, så ikväll ska jag ta det lungt och vila mina dunkande fötter! Ha en grym kväll!

Repdag

Publicerat klockan: 19:57:56 den 2009-04-16

Sånt här får vi också lära oss minsann!

Åh, jag är helt galet slut! Vilken otroligt intensiv och rolig dag! Morgonen började hemskt tidigt med Engelska C där vi satt och skrev små test individuellt. Ganska kul faktiskt, tystnaden i klassrummet riktigt dånade av den höga koncentrationsnivån!

Resten av dagen är slutproduktionsrelaterat. Vi repade, hade produktionsmöte (eftersom jag är en av producenterna fullkomligen flög pennan över anteckningsblocket!), hade kostymprovning och tränade med vår akrobatiklärare. Oj, vad vi svärdsfightades, byggde mänskliga trappor och snubblade med flit! Jag har ont i varenda lem i min kropp! Men kul var det! Hjälp, vad kul!

Träning, lunch med Mami & shopping

Publicerat klockan: 14:38:05 den 2009-04-15
Hallå everybody!

Lite halvledigt för min del idag. Jag behövde inte komma och repa på förmiddagen, så jag åkte och tränade ett hårt stryrkepass. Sprang sedan och lunchade med Mami på ett mysigt café,och avslutade med en liten snabb shoppingrunda. Nu är jag hemma och dödstrött, sov nämligen inte så bra i natt. Hade planerat att klämma in lite plugg-tid nu, men jag orkar verkligen inte. Ska vila lite grann.

Om någon timme ska jag åka och kvällsrepa. Ska ta med mig mineralvatten och köpa en stor latte, så energin inte bara rinner ur mig. Kommer hem sent ikväll. Wish me luck!

 
Mmm, världens godaste chevrésallad med bulgur och hembakat bröd!


En snygg kjol som jag gått och suktat efter på Topshops hemsida! Nu är den min! Kanon med en tee och klackar om man vill se perfekt vardagschic ut!


Och en oversizad färgglad mössa. Ska nog ha på den ikväll när jag åker hem så jag inte fryser om öronen.

Lång dag

Publicerat klockan: 19:18:13 den 2009-04-14
Hola!

Hur är läget bland diverse dataskärmar då? Själv mår jag finemang, har inte alls haft ont i huvudet sedan jag går runt med mina nya brillor hela tiden. Är ganska säker på att jag överanstängde mitt lilla huvud när jag såg dåligt, men inte nu längre när jag har glajjor! Känns kanon!

Är dock ganska trött, det har varit en lååång dag. Största delen av dagen har spenderats i skolan med Arbetsmiljö - och säkerhet, Svenska B (sista lektionen!) och Engleksa C. Sedan köpte jag mig en stor latte och satte mig i Vasaparken och läste lite i en bok, och tog sedan en sväng till Tengérgatan och kikade på studentskor, och avslutade dagen med ett möte. På tal om studentskor, jag hittade ett par som jag blev lite kär i. Har beställt några par till, så jag ska sova på saken tills alla har kommit till butiken, sedan beställa vilka jag ska ha. Det gäller att vara ute i god tid! Studentmössa - check. Studentklänning - check. Studentskor - snart check!


Har fått repschema för de närmsta veckorna. Oboy vad mycket väntetid det kommer bli för min del! Många långa timmar man ska fylla mellan skola och reptider. Baaah!

Hur som helst, läget är bra och jag har galet mycket skoluppgifter som ligger och gör mig nervös. Det kommer nog bli lite comsi comsa med träningen den närmsta tiden. Well hell, någon dag ska jag i alla fall planera in det!

Ciao!

På bryggan

Publicerat klockan: 14:01:56 den 2009-04-13


Jag hade jättesvårt att somna igår, så imorse när jag vaknade gav jag mig ut på en två timmars powerwalk för att rensa huvudet lite. Satte mig en stund på en brygga och spanade ut på den vackra utsiken. Kom på massa saker som ska lösa både dittan och dattan. Känns bra. Måste sätta igång nu! Ciao!

Hos farmor & fafar

Publicerat klockan: 18:57:37 den 2009-04-12
Vilken mysig dag!

Jag, Daddy och lillebror åkte till farmor och farfar och röjde lite. Jag hade med mig en stor påse med kläder som ska sys in, upp, ner, you name it, som min farmor (aka min skräddare) kunde ta hand om! Ska bli så kul att se hur det blir! Vi åt lunch och njöt av solen på baksidan och myste. Åh, så härligt!


Liten "pool" för fåglarna på farmor och farfars baksida!


Det fanns rödsippor också! Coolt va?!




Jag använder mina nya glasögon hela tiden. Inbillar mig att jag är totalblind utan dem, vilket jag självklart inte är, men jag ser faktiskt ganska suddigt utan! Nej, mycket bättre med dem på!

Nu ska det ätas för fulla muggar! Grillat var det här! Ha en grym kväll!

Dagens outfit

Publicerat klockan: 11:01:31 den 2009-04-12

Skulle inte vara helt fel att sätta på sig det här idag! Passar både till vardags och fest! Man kan antigen byta ut smycken eller skor, eller gå precis som det är, riktigt fint så!

 
Skorna gick inte att kopiera, men kika på dem här!

Den rosa kavajen är från Topshop och boho-klänningen från Forever21! Ingen har väl förresten missat att Forever21 kommer till Sverige snart?


Påskäggletande

Publicerat klockan: 10:55:17 den 2009-04-12
God morgon, god morgon!

Vad metrologerna hade fel! Moln och regn? Ha, här skiner min bästa vän solen över hela Stockholm och gör mig glad! Måste ta vara på strålarna idag med! Man får ju passa på medan man kan, eller hur?

Igår överraskades jag och den lillebror som var hemma (den andra rackaren är i Budapest nu...) med varsitt påskägg + chocklad! Haha jag är så dålig på att leta, eller tycker snarare det är tråkigt om man inte hittar det direkt, så jag stod bara och kollade utan att lyfta på någonting. Lillebror fick göra grovgörat. Fast ändå, jag hittade 3 utav 4 möjliga med min lasersyn! Inte illa va?!


Mami känner mig! Jag älskar Disney!

Nya glajjor

Publicerat klockan: 18:01:26 den 2009-04-11
Hej alla underbara läsare!

Vilket fantastiskt väder vi har här i Stockholm! Ber om ursäkt för bloggtorka, men vi har haft massa kul folk här hemma. Jag ville såklart inte vara oförskämd och sitta och blogga medan de var här, och om sanningen ska fram så ville jag också njuta av det magiska vädret! Kan man ha det bättre eller?

Igår hade v massa gäster här. Vi åt tonvis med mat och njöt av det härliga vädret på altanen hela dagen. På kvällen myste vi och kikade på olika filmer, bland annat Djävulen bär Prada som jag skriver ett projekt om i Engelska C. Eftersom jag älskar chiclitt valde jag att läsa DbP (på engelska såklart) och sedan se filmen. Nu återstår själva arbetet (huh!): att skriva en uppsats om vad som förändras när en bok blir till film! Lite smart måste man vara. Ska man göra ett tungt arbete kan man lika gärna ha kul under tiden, inte sant?


Min underbara Jenny Penny!

Och idag... ännu mer sol!!! Helt fenomenalt fantastiskt! Jag älskar solen! Mötte upp min älskade Jenny Penny och höll till vid Kungsholmen hela dagen. Nu är jag officiellt en sjujäkla snygg glasögonorm! Två par följde med mig hem. Ett par lite mer markanta med tjock svart båge och ett par lite mer diskreta. Gjorde jag ett bra köp tycker ni?









SÅ! Vad tycker ni? Please let me know!

Sunshine outside my window

Publicerat klockan: 10:56:18 den 2009-04-09
Good morning sunshines!

Sista dagen här och solen strålar. Är det inte typiskt när man ska sitta i en bil i 7 timmar? Jag klagar inte, har haft det så bra här nere, så jag är mer än nöjd. Måste i alla fall åka hem och ta mig an massa uppdrag. Gäster, hämta olika beställningar och PLUGGA! Jag måste, måste, måste plugga. Jag trodde att det skulle vara så lugnt här nere så jag kunde spendera timme efter timme med nosen i alla arbeten, men icke! Här har det varit full rulle kanelbulle hela tiden, och jag älskart, som Elin Kling så fint skulle säga.

Skickar en extra stor puss och kram till farmor och farfar som jag vet är så gulliga och läser min blogg! Puss på er!

Födelsedag i Åhus

Publicerat klockan: 16:41:14 den 2009-04-08
Hallå!

Uh, vad trött jag är! En tripp till Åhus, i ett superfräscht hus nära vattnet firade vi en födelsedag. Födelsedagsbarnet fick en stor tårta i gjord som en gigantisk kyckling i födelsedagspresent! Tog även en promenix vid vattnet. Inte helt fel att vakna upp till vågornas brus va?

Om någon timme drar vi iväg på en middag med, återigen, massa släkt. Helt underbart! Imorgon tar härligheten slut, då bär det hem mot ljuva Stockholm igen! It better be good weather!







Jag har det gräsligt bra här!

Publicerat klockan: 17:26:26 den 2009-04-07

Skitgott med tle små lättel och en stor cola!


Man kanske skulle skaffa guldiga gardiner? Blev grymt inspirerad idag!


Ciao!

Läget bra med er? Kanoners här! Har varit i Kristianstad och bränt lite stålar! Lunchade med Daddy och lillebror på en kinesisk restaurang (jag vägrade McDonald's!) och har handlat både ditten och datten! Check this out!



Ursnygg topp med rosor på!


Moncler-jacka! Kanonlängd på ärmarna, jag som är så lång!


Cubus makes my outfit! Oversizetröja och leggins! Tror jag ska sy fast små dragkedjor längst ner på dem. Ska fråga Matilda hur man gör!

Jag mår så himla bra här nere! Det är lugnt, jag kan göra precis vad jag vill, äta god mat, umgås med massa släkt, byta miljö och... well, ni förstår nog vad jag menar! Ikväll ska vi till massa släkt och fira påsk! Ska bli grymt kul! Längtar!

Föredrag på hotell

Publicerat klockan: 21:49:20 den 2009-04-06


Hej hopp i lingonskogen!

Hemma igen! Eller... inte hemma kanske, på landet. Daddy har hållit sitt föredrag (som gick kanon!), vi har käkat middag på något hotell (köttfärslimpa) och träffat massa trevliga ansikten.

För övrigt har jag läst en del, Djävulen bär Prada. Riktigt bra! Lillebror har utkämpat krig mot myrorna. Hans vapen är kanel och salt, deras: mutanter.

Ciao!

Dag 1

Publicerat klockan: 16:01:37 den 2009-04-06
Det är superhärligt väder här! Lite för kallt att bara ha på sig en vårjacka, men solen strålar! Härligt! Vi har hunnit ta en runda på stan, åka till vattnet, luncha, fika och läsa. Nice säger jag!

Ikväll håller Daddy föreläsning, så brorsan och jag ska nog busa runt lite under tiden. Middag på något ställe innan, såklart. Vad vore jag utan mat? Måste dock börja tänka om lite, mår ganska illa efter alla Ballerinas...

Cheers!



Men god morgon på dig!


Våren är här!


Fin-fint!


Viken glittrar. Ögongodis behöver inte alltid vara killar, eller hur?


Lillebror lurade en redan proppmätt Julia på lite fika. Vem kan motstå?

Very diffrent

Publicerat klockan: 22:14:08 den 2009-04-05
Heeeeej!

Läget? Allt topen här! 7 timmar i bilen var faktiskt inte så farligt, ganska van vid det här laget om vi säger så... Hann med stopp på både McDonald's, må illa byta-från-baksätet-till-framsätet och lite införskaffning av mat. Nu är vi framme, har packat upp, ätit middag och myser. Det känns lite annorlunda. arje gång jag är här är det sommar och grönt. Nu är det... inte det. Men otroligt vackert ändå! Nej, nu ska det fortsättas mysas! Ha en grym kväll!



Jag bara ÄLSKAR annorlunda mjölkpaket! Den här är á la England!




Förresten, har inte jag världens underbaraste grannar?! Igår hade de partaj och fick så många cupcakes över att vi fick några! Goda, kan jag tala om, mmm!

On the road

Publicerat klockan: 10:45:17 den 2009-04-05
Nu sticker jag till Skåne och njuter lite av påsklovet! Vi hörs! Ha det!

Skåne nästa!

Publicerat klockan: 11:49:10 den 2009-04-04

Lite inspirationsbild för idag!


Idag har jag (igen) gått några ärenden, helt slut! Inte mycket energi att röra sig med när man är sjuk! Anledningen till att jag håller på att småkuta runt och fixa massa saker beror på ändrade påsklovsplaner! Jag ska nämligen till landstället i Skåne och vila upp mig lite - skönt! Det behövs nu känner jag!

Söndag- torsdag kommer jag vara där, laptopen medtagen, såklart! Massa kul saker kommer hända, så följ med! Kram!

Våren är här!

Publicerat klockan: 15:12:27 den 2009-04-03



Hej allihopa!

Allt bra med er? Ytterligare en dag hemma för mig. Tröttsamt, men behövligt. Har gjort några enkla ärenden och legat i solen och myst en stund. Sååå underbart för en soldyrkare som mig! Nu har solen gömt sig bakom några granar, så jag passar på att använda min rosa laptop medan jag sitter i soffan under tiden. Smart va?!

Våren verkar vara här nu. Lite kyligt kan det nog bli, men solen är här och knopparna likaså! Härligt! Snart kan man sitta i Kungsträdgården med latte och glass och njuta av vädret tillsammans med en vän. Låter inte helt fel, eller vad säger ni?




Inför studenten: Min mössa & klänning

Publicerat klockan: 18:29:27 den 2009-04-02
Okej, igår lyckades jag komma hem med både mössa och klänning! Vilken lycka! Och de är så fruktansvärt snygga ihop! A match made in heaven! Mössan är perfekt. Vit, med lila band och blomma, guldig text och lite bling-bling på den bakre delen! Klänningen är också perfekt! Tight, rosett i midjan, puffeffekt vid kjolen - jag ser ut som en liten bakelse i den! Mmm, jag öppnar hela tiden lådan till mössan och garderobsdörren för att kika på klänningen hela tiden, jag kan inte slita ögonen ifrån dem! Så fina!










Gjorde jag bra köp? Vad tycker ni?

Bloglovin

Publicerat klockan: 18:19:14 den 2009-04-02
Hallå!

Vill bara lite snabbt tipsa alla stressade själar därute om en pangbra hemsida! Den sparar mig otroligt mycket tid!http://www.bloglovin.com/. Där kan du premumerera på alla bloggar du läser, kostnadsfritt såklart. Varje gång du loggar in vet du vilka bloggare som har skrivit inlägg och kan spana in dem, istället för att gå in på en blogg som kanske ändå inte är uppdaterad vid just det tillfället! Det är en så jäkla smart grej! Jag är grovt imponerad!


Överraskning!

Publicerat klockan: 18:03:57 den 2009-04-02


Är min Mami inte världens underbaraste? Efter att ha legat i sängen hela dagen, ta en dusch, för att sedan gå tillbaka till sängen - vad hittar jag inte i mitt rum i en vacker vas? Jo, påskris! Så himla gulligt gjort! Jag hade bett om det innan, så bara står de där helt plötsligt! Otroligt fint gjort! Lilla Mami, du är bäst! Pussar bara till dig!

Min fantastiska gårdag

Publicerat klockan: 12:30:24 den 2009-04-02
Jag däckar snart för jag har ingen som helst energi kvar i kroppen, men jag bara skriva lite om min fantastiska gårdag!

1. Jag skrev Nationellt prov i Svenska B som gick riktigt bra! Har aldrig varit så nöjd med ett Nationellt prov tidigare! Yey!
2. Solen sken och det var lite varmt.
3. Jag träffade Matilda, en av mina bästa vänner! En underbar människa! Vi kollade på studentklänning till mig och såg En Shopaholics Bekännelser. Galet bra film, skratt blandades hysteriskt med tårar för både mig och Matilda - gå och se!
4. Jag hämtade ut min studentmössa! Älskar den! Så jäkla snygg! Den är verkligen perfekt överallt! Aaah!
5. Studentklääning- check!


Än så länge får nu nöja er med en liten sneak-peak på mösskartongen! Men håll i er - snart kommer bilder på både mössa och klänning! Spännande va?!

Sjukling

Publicerat klockan: 12:19:47 den 2009-04-02
Hej alla söta goa läsare!

Idag ligger jag hemma och är dödssjuk! Har spenderat förmiddagen på en akutmottagning och tagit massa prover, så vi får hoppas att de kan ta reda på vad det är!

Det är hemskt att missa så mycket rep inför vår slutproduktion, men jag kan inte gärna stå och repa i massa timmar när jag knappt kan sitta upp, eller hur?

RSS 2.0