300

Publicerat klockan: 23:02:29 den 2008-05-31

WOW! Det senaste inlägget var mitt 300:e! Nu börjar det likna något!


Marathongalningar!

Publicerat klockan: 23:00:50 den 2008-05-31
Wow, helt galen dag! Riktigt kul, har träffat mycket intressanta människor, kända och okända, ätit god mat och hejat som bara den på alla Marathon-löpare! Herregud, vilken vilja! En var en äldre löpare; på bara en 10 metersrutt spydde han vatten tre gånger, men fortsatte springa! Han hade bestämt sig för att gå i mål, och det tror jag att han gjorde också (om han inte blev bortplockad från banan med tvång)!

Som sagt så blev söndagsplanerna inställda, så imorgon kan ni räkna med massa uppdatering på bloggen! Nu säger jag tack för idag! Kram!

Match och event

Publicerat klockan: 12:19:57 den 2008-05-31
Även om det är första gången på jättelänge som jag fått sova ut är jag supertrött idag! Kanske det beror på att solen gör mig dåsig, vad vet jag! Inte helskotta att jag klagar! Det är ju sol för tusan!
Nu bär det strax av mot brorsans match (hur tänker fotbollsförbundet när de lägger en match i sommarvärmen, mitt på dagen egenetligen?). Sedan ska Daddy och jag hem och göra oss i ordning. Ikväll är vi båda bjudna på ett event med Springtime Travel. Daddy har precis kommit hem från arbete i Köpenhamn och är därför ganska trött, jag likaså, så vi tar det nog ganska lugnt ikväll. Knyter lite kontakter, äter god mat, dricker lite och har det allmänt trevligt!

Imorgon blir en speciell dag. Då kommer det massa bilder och uppdatering från veckan som gått här på bloggen! Stay tuned!

Supertrött efter håll i gång hela dagen!

Publicerat klockan: 22:24:08 den 2008-05-30
Ah! Världens bästa dag! Jag är supertrött, har firat kusinen hela dagen med pompa och ståt! Söndagens planer ser ut att bli inställda, då blir det en perfekt sol-och blogg dag för min del!

Jag vill inte låta grumpy, men jag tror jag har tagit mig lite vatten över huvudet den senaste tiden. Jag pratar om bloggen. I snitt lägger jag upp minst fem långa inlägg per dag - och det funkar inte! Jag går fortfarande i skolan, jobbar, pluggar och försöker ha ett någolunda privatliv. Och det går inte riktigt ihop sig när jag lägger ner cirka tre timmar varje dag på  bara på bloggen. Men tro inte att www.juliaanna.blogg.se blir sämre för det! Jag måste bara lära mig att prioritera bättre! I sommar kommer det antagligen gå bättre eftersom jag inte har någon skola då. Suck. Jag börjar mer och mer önska att dygnet hade fler timmar och att människan inte behövde sova så mycket - då skulle jag kunna göra så mycket mer saker! Dessutom tror jag att när jag skaffat en egen laptop kommer saker och ting gå mycket fortare, blogga, lägga upp bilder, söka information... So, hang in there!

Ni är världens bästa läsare! Puss och kram!

Jag måste förklara mig!

Publicerat klockan: 21:38:57 den 2008-05-29
Denna veckan är det verkligen full-rulle-kanelbulle för min del! Jag har tagit massa bilder under dagarna. Hinner ärligt talat inte skriva några fler inlägg nu, men i slutet på veckan kan ni räkna med hejdundrans massa inlägg som kompensation! Imorgon ska jag gå i kurs via datan (jobbet) och fira kusinen som går ut = tar studenten! Ha världens bästa vecka! Vi hörs!

Uppladdning för imorgon!

Publicerat klockan: 22:32:10 den 2008-05-27
Jag känner mig verkligen duktig! Nu har jag verkligen övat, övat, övat på engelskan så det borde verkligen gå bäst för mig på det sista (och för min del slutgiltiga) provet!

Imorgon kommer vara en lång, rolig men energikrävande dag, så det är bäst att jag gör mig i ordning för att gå och lägga mig på en gång! Hoppas det går bra imorgon, mycket publik kommer! Cheers!

I shoppartagen igen!

Publicerat klockan: 22:27:48 den 2008-05-27
Återigen en dag med sol - såklart fick jag inte sitta i solskenet! Malin och jag har bokstavligen levt i teatersalarna under dagen och repat. Om man jämför med i fredags så känns det mycket bättre nu. Om man inte jämför med någonting alls så känns det himla bra! Jag känner mig redo inför morgondagens föreställning! Vi jobbar mycket bättre på golvet (igen improvisation längre!) och replikerna sitter nästan helt och hållet nu! Det känns verkligen som en tyngd lyfts från axlarna!

På fredag ska jag bara ha min kusin i tankarna hela dagen. Han tar nämligen studenten och jag kommer såklart vara på plats! På lördag har Daddy bjudit mig på ett event som han i sin tur blivit bjuden till - det ska bli skitkul! Det jag vill komma till är att jag inte hade någon aning om vad jag skulle ha på mig under dessa två dagar - så jag åkte iväg till k:fem och shoppade loss!
Hittade en superduperfin jacka som jag gått och trånat efter hur länge som helst, men som tog slut för hur länge som helst sedan, men nu har de fått in den igen, så jag var inte sen på att hugga till! Otroligt vacker klänning med blommönster som ser ut att vara hämtad från en tavla! Kom även hem med örhängen från Pearls for Girls. Själva shoppingturen var relativit snabbt och smärtfri, precis som det ska vara! Nu är jag bara irriterad vöer att jag inte har några bra skor att ha på mig till helgen! När man har storlek 44 i skor kan man inte bara rusa in på Nilsons och köpa ett par klackar! Mami föreslog att jag skulle ha mina gråa sneakers, men det vill inte jag eftersom jag kommer känna mig som en tomboy då, men jag har väl inte så mycket fler val... I veckan kommer jag inte hinna springa in på King Size skor och köpa ett par, vilket är synd för det är ganska bra!

  

English test tomorrow

Publicerat klockan: 21:11:08 den 2008-05-27
Jag kom hem sent idag, efter mycket teaterarbete! Nu sitter jag med engelskan - sista provet imorgon! Jag skriver fler inlägg om någon timme, nu ska jag fortsätta med studerandet! Wish me luck!

Aww!

Publicerat klockan: 21:31:06 den 2008-05-26
 

Är de inte helt underbara?! Jag förstår att tidningen vill skapa en "Aww"-känsla, och de lyckas verkligen! Man blir irriterad över att de lyckas, om förstår ni vad jag menar?

Jäklar vad tiden går fort nu för tiden! Klockan är redan halv tio, och jag har inte ens börjat med engelskan! Off I go!

Imorgon har jag underbart nog lite sovmorgon! Kulturhistoria, teaterarbete med Malin och eventuellt franska. Jag har en känsla av att jag kommer komma hem rätt sent ändå!

I just love that dress!

Publicerat klockan: 21:25:47 den 2008-05-26


Milla Jovovich är verkligen Cannes-material! 10/10 stjärnor!

Inga bilar på studenten

Publicerat klockan: 21:18:12 den 2008-05-26
Märks det att det kommer vara ett heldundrans liv på treornas student?


Mys i Kronobergsparken

Publicerat klockan: 21:16:32 den 2008-05-26
Efter skolan gick vi till 7eleven. Med en Café Cooler och ljus Cookie i handen drog vi vidare till Kronobergsparken. Där lästa vi manus och förhörde varandra på engelskan. Riktigt härligt!
Efter någon timme tog Malin och jag oss tillbaka till skolan där vi fortsatte med manusarbetet. Som sagt, roligt men intensiv dag! 

Dagens Outfit!

Publicerat klockan: 21:09:26 den 2008-05-26


Inte hela outfiten idag, men kan ni gissa var babydollklänningen kommer ifrån?! Vinnaren blir länkad här på sidan!

Solsken under rasten!

Publicerat klockan: 21:07:42 den 2008-05-26
Okej, från ett ämne till ett annat. Daddy är i Danmark nu. Pratade precis med honom på telefon, så jag känner mig på mycket bättre humör nu!

Under en lite länge rast idag satt vi och förhörde varandra på engelskaglosor i solen. Riktigt härligt!


En hemlighet uppenbaras

Publicerat klockan: 20:28:41 den 2008-05-26
Vilken ansträngande dag! Massa lektioner, hemskt besked från skolledningen, fika med tjejerna och manusarbete med Malin! Oj, oj!

Jag går ut med skolans hemlighet öppet nu: vi ligger back med fem miljoner. Hur kan det gå till, undrar ni kanske? Ja, det undrar vi med! I höstas fick vi detta besked, som skulle komma att innebära en hel del för oss - mer än vad vi kunde ana! Eftersom vi ligger så pass mycket back (27/29 komunala skolor i Stockholm ligger back med liknande summor, så vi är inte ensamma) måste man börja skära ner på saker och ting. Färre anställda, mindre material, klasser förstoras, vissa försvinner helt...
Okej. Hemskt, men okej. Sånt är livet.
Jag och min teaterhalva har kärnämnen tillsammans med dansarna, och tillsammans utgör vi en klass. Sedan finns det två till teaterhalvor som utgör en andra klass. Vi har tre teaterlärare som vi pendlar mellan under terminerna, vilket är underbart! De är fantastiska människor som undervisar på sitt alldeles egna sätt, vilket gör att man får en bra, bred utbildning!
Det som är bra med mitt gymnasium är att vi har relativt små klasser och många teaterlärare, som leder till att varje individ blir sedd. Det gör att man som skådespelare kan utvecklas enormt, något som är extremt viktigt i branschen.
I trean har de tre teaterklasserna tre slutproduktioner på en riktig teater, med varsin lärare. Underbart! Tills idag. Vi har fått reda på att de tre teaterklasserna ska slås ihop till två samt att en lärare försvinner. Det innebär att slutproduktionerna kommer reduceras till två, med cirka 18-20 elever i varje. Helt omöjligt! I pjäser brukar gränsen på antal skådespelare vara 11 personer - men 18?!
Under de två åren som jag gått på skolan har man hunnit lära känna varje individ i min teaterhalva och därigenom lärt sig hur de fungerar, våga lita på varandra (vilket ofta är ett måste som skådespelare, eftersom i och med sin karaktär blottar hela sig själv) - en slags förberedelse inför slutproduktionen kort och gott. Nu när klasserna ska blandas är det som att börja om på nytt, att börja ettan igen, då man var en halvbra liten fjärt. Hur bra är det på en skala när man ska jobba med en föreställning i ett halvår som man sedan spelar upp på en riktig teater, med riktig publik, om man arbetar mer nästintill fullkomliga främlingar?
Jag vet att all fakta inte kommer fram just nu, men jag vill bara vädra mig själv lite. Det är så mycket som står på spel, för alla elever på hela skolan. Men den största frågan av dem alla är: HUR I HELSKOTTA KAN MAN BLIR AV MED 5 MILJONER UTAN ATT VETA VAD DE TAGIT VÄGEN?!

Jag, eller vi ska jag snarare säga, är riktigt upprörda och tänker inte finna oss i detta. Vi är det sista teatergänget med tre klasser, de nuvarande ettorna är redan två klasser. Kan inte vi få göra vår grej, ett år bara, sedan får ni göra vad ni vill?!

Pride & Prejudice

Publicerat klockan: 20:52:27 den 2008-05-25


Alldeles strax börjar Stolthet och Fördom på 3:an - ni tittar väl också? Jag kommer läsa igenom engelskan under pauserna - kul kombo va?
Vi hörs imorgon!

Veckans planering

Publicerat klockan: 20:45:24 den 2008-05-25
 • Historia: Muntligt prov på 1900-talet
 • Engelska: prov på kapitlet Girls want to have fun!
 • Kvällsföreställning
 • Se genrepet av Askungen på Operan
 • Jobba
 • Fira min kusin som tar studenten
 • Event med Springtime travel
 • Waldemarsudde och Rosendals trädgård med kusin och farmor och farfar
 • Teater: repetera med Malin

Söta sömntuta!

Publicerat klockan: 20:24:11 den 2008-05-25
Ikväll var brosan lite trött, så han la sig bland filtar och kuddar på gräsmattan och slumrade till. Sötis!


Mors dag

Publicerat klockan: 20:21:14 den 2008-05-25
Direkt efter jobbet idag cyklade jag (ganska långt!) för att komma till S och personligen överlämna hennes present! Men hon var iväg och dansade, så jag skrev en liten lapp till henne och satt och pratade med hennes mamma och syster ett tag istället! Jag fick med mig en bit tårta från gårdagen också - inte illa!
Ikväll har vi firat Mami på mors dag! God middag, presenter och lite tårta - kan det bli bättre?

Förutom hennes presenter så kom jag hem med ett par shorts idag. Det är helt underbara! Mjuka, tunna, passar perfekt med en färgad topp instoppad! Dock sved det lite i plånboken, men härligt kostar! Finns på närmaste Sisters-butik!Garden party - not

Publicerat klockan: 22:52:52 den 2008-05-24
Okej, nu märks det verkligen att jag har lite mycket att göra! Ikväll hade min vän S garden party hemma hos sig och det var meningen att jag skulle komma, men jag glömde totalt bort det! Den här veckan har jag haft så mycket i huvudet att jag helt enkelt inte tänkte på det! Well, well, man lär sig av sina misstag eller hur?! Synd är det i alla fall - jag hade verkligen sett fram emot det!

Ikväll har jag hunnit städa rummet och göra en snabb planering över nästa vecka! Den publiceras någon gång under morgondagen. Nu blir det dusch och sedan bums i säng! God natt!

Bilder från i fredags...

Publicerat klockan: 21:16:40 den 2008-05-24

... under en rast och dansföreställningen! Enjoy!

 


Ikväll...

Publicerat klockan: 21:08:54 den 2008-05-24
Nu har jag det lite trevligt och lyssnar på musik, men senare ska jag allt ta mig i kragen och städa rummet och eventuellt köra lite manusläsning. Imorgon blir det tidigt uppstigning eftersom jag jobbar, så jag ska försöka komma i säng i tid (usch, hur många gånger har jag inte sagt det nu?!). Hoppas ni får en superkväll! Puss!

Naturnära

Publicerat klockan: 20:52:49 den 2008-05-24

När jag cyklade jag hem idag tog jag en liten omväg. Det gör jag gärna om - kolla bara i vilken miljö man hamnar i!


Gul&Blå

Publicerat klockan: 20:49:44 den 2008-05-24
Igår hittade brosan dessa tuffa skor. Rena retrofyndet! Svenska fotbollskor! Jag önskar jag också spelade fotboll...


Dåliga dag blev bra dag

Publicerat klockan: 20:41:51 den 2008-05-24
Superdag på jobbet! Tiden gick riktigt snabbt, jag hade kul och var relativt pigg (även om jag fastnade med blicken några gånger). Min nya babydollklänning piggade upp både mig och andra! Den är hur fin som helst!

När jag kom hem och skulle äta middag med familjen tänkte jag slänga på mig ett par av mina (många) solbrillor men upptäckte detta! Osis va?


Min frukost!

Publicerat klockan: 20:27:08 den 2008-05-24
Imorse när jag vaknade var jag på dåligt humör, jätteförkyld och tyckte synd om mig själv! Jag tröstade mig med en supergod frukost innan jag drog till jobbet - som gjorde susen! Vem skulle inte bli på denna frukost? Fruktsallad (äpple, banan, apelsin, jordgubb), morotsmuffins och lite äppeljuice! Mums!


Nä nu!

Publicerat klockan: 10:16:12 den 2008-05-24
Usch! Nu har den här förkylningen nått sin topp! Jag är så sjukt trött, har ont i halsen (som även är full av slem), är snorig och hängig! Men det är inte det värsta! Det värsta är att det kommer vara fint väder hela helgen - då jag jobbar! Alltså, herregud, när ska jag få se lite solstrålar? Usch, usch, usch. Jag tycker synd om mig själv.
Hur som helst ska jag muntra upp mig själv med min nya babydollklänning idag! Då kanske jag, och andra, blir lite uppiggade!
Vi hörs ikväll! Ciao!

Vackert!

Publicerat klockan: 22:22:08 den 2008-05-23

Vilka otroligt vackra bilder! Lovely Liv Tyler och edgy Emilia de Poret! Jag blir helt glad när jag tittar på dem! Vad säger ni? Fina eller ej?

Tipsar samtidigt om underbara Jason Mraz - I'm Yours! http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A


Jag önskar...

Publicerat klockan: 22:07:52 den 2008-05-23
Just nu önskar jag att jag hade ett sånt där kort man kan ha när man ska betala över internet! Jag har nämligen hittat världens, världens bästa grejer! Massa kläder och en parfym som doftar helt underbart! Varför kan inte jag ett sånt kort nu?!

 

Det kunde gått bättre

Publicerat klockan: 21:57:54 den 2008-05-23
Redovisningen i matematik gick hur bra som helst idag! Riktigt nöjd!
Vid tiotiden drog jag och några klasskompisar och kikade på dansarnas uppvisning. De som går i tvåan är HELT OTROLIGT duktiga, skickaliga, otroliga - you name it! Några ettor var lite pinsamma; några stod bara och markerade, de dansade inte ens! Men i sin helhet var föreställningen bra!Malin och jag har övat en del på vårt manus idag. Dock kunde själva genrepet gått mycket bättre. Vi glömde repliker och improviserade mest på scen. Inte bra alls! Men vi tar det som en läxa, tar oss i kragen och kommer tillbaka med nya fräscha tag nästa vecka! I helgen ska det läsas manus!

Bubblegum

Publicerat klockan: 21:42:53 den 2008-05-23
 

Dagens fynd! Babydollklänningfrån EastWest, 299:- (finns att köpa på Sisters

Morotsmuffins

Publicerat klockan: 20:57:13 den 2008-05-22Du behöver:
* 5 ägg
* 2 dl socker
* 3 ½ dl mjöl
* 2 tsk bakpulver
* ½ tsk salt
* 2 tsk bikarbonat
* 2 tsk malen kanel
* 2 dl matolja
* 2 dl finrivna morötter

* 8-12 stora muffinsformar

Glasyr:
* 1 dl Philadelphiaost
* 1 msk vaniljsocker


Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt de torra ingredierserna (mjöl, bakpulver, salt, bikarbonat, kanel) och rör om. Häll i oljan och morötterna och rör om. Lägg i smeten i formerna till 2/3. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter. Prova med en sticka. När de är färdiga ska det inte fastna någon smet på stickan.

Tips! Medan du väntar på att muffinsarna ska bli klara kan du göra i ordning glasyren! Rör bara ihop Philadelphiaosten med vaniljsockret! Bred sedan glasyren på toppen av muffinsarna och strö lite rivna morätter över. Smaklig måltid!


Kvällens listor

Publicerat klockan: 18:31:42 den 2008-05-22

Ikväll gäller det att komma i säng i tid. Imorgon är en viktig dag! Då gäller följande:

 • Redovisning av det statistiska arbetet i matematik
 • Dansföreställning
 • Generalrepetition av föreställningen
 • Jobb  

 Detta är kvällens måste-göra lista:

 • Duscha
 • Äta middag
 • Läsa manuset
 • Laga muffins

Nu ska jag springa iväg till affären och köpa... vad var det nu? Just det; bikarbonat, morötter, muffinsformar och phiadelphiaost. Gissa vilka sorts muffins jag ska laga?! Det är ganska enkelt!

See you later aligator!


I h-a-d a dream...

Publicerat klockan: 18:15:59 den 2008-05-22

För ungefär en månad sedan blev vi tilldelade våra roller i det nya projektet: Moderna texter. Jag och Malin spelar mor och dotter. Mamman, alltså jag, är i scenen superduperförkyld och klagar som bara den. Det första jag tänkte när jag läste manuset var "Oh no!". Hur spelar man förkyld på ett realistiskt och äkta sätt? Ni kan tro att jag var nervös, eftersom jag vill göra en så bra rolltolkning som möjligt och att publiken ska tro på det jag gör. Jag var faktiskt så nervös att jag drömde en dröm. Det var dagen innan föreställningen och jag hade blivit så in i norden förkyld! Snorade, hostade och mådde dåligt. Normalt sett skulle man väl förbannat sig över det, men jag var superglad. Nu kunde jag göra bra ifrån mig på scen!
Föreställningen blev en succé och jag fick mycket beröm. Jag njöt verkligen.

Nu har drömmen delvis gått i uppfyllelse. Jag är superduperförkyld. Fattas bara att föreställningen blir en succé!


Någon son blir sugen på glass?

Publicerat klockan: 18:05:10 den 2008-05-22

Operakväll i bilder!

Publicerat klockan: 18:04:01 den 2008-05-22
     
       

Idag och igår!

Publicerat klockan: 17:56:40 den 2008-05-22
Hej, hej!
Det är hur fint väder som helst idag och jag har gått och dragit på mig en jobbig förkylning! Näsan påminner om ett vattenfall, jag är så trött att jag slumrar till hela tiden, ont i kroppen, näsan blir öm och torr eftersom jag snyter mig hela tiden... Kort och gott: jag är förkyld.
Det känns så trist bara. Varje gång jag är sjuk, jobbar eller är upptagen (inomhus) på annat sätt är det på något vis alltid vackert väder! När ska jag, soldyrkaren number 1, få min beskärda del av solen? Va?
Jaja.

Igår var en fantastisk dag! Gick i skolan som vanligt, sedan övade jag och Malin på vår scen i flera timmar. Några klasskompisar agerade regissörer och sufflörer, vilket var väldigt bra! Tack!
Här kommer en supersnabb skiss av mig karaktär Helen, gjord av Jennifer. Snyggt va?!När vi kände och färdigrepeterade för dagen, drog Jennife och jag iväg och åt. Det blev det där stället på bottenvåningen av Gallerian. Ni vet, det där stället som-man-aldrig-kommer-ihåg-namnet-på? Urgod italiensk sallad!
Väl vid Operan hämtade vi våra biljetter och gav en bukett syrener till världens bästa kulturhistorialärare som krya-på-dig present. Hon är nämligen hemma med en opererad fot, men kunde såklart inte strunta i Svansjön!

Åh! Svansjön! Det är svårt att hitta rätt ord. Vackra kulisser, underbara kostymer och otroligt skickliga dansare (Svansjön är en balett). Man var i exstas hela kvällen, så bra var den! Det enda minuset är att den var så lång; tre timmar och femton minuter! Och då räknar jag inte med pauserna! Jag kom hem riktigt sent, men vad gör man inte för en underbar föreställning?!
Innan Jennifer och jag skiljdes åt, köpte vi varsin Ben&Jerry's på 7eleven! Mums, vad gott!

Kolla nästa inlägg så får ni se bilder från den underbara kvällen!

Kort och gott

Publicerat klockan: 00:44:04 den 2008-05-22
God afton! Eller snarare, god morgon!
Jag är precis hemkommen från Svansjön på Operan. Är supertrött, så jag skriver om min underbara kväll imorgon! Nu ska jag stupa i säng! God natt!

Magnetröntgen

Publicerat klockan: 19:31:06 den 2008-05-20
Vad uppspelt jag är! Äntligen lite debatt om stora skor!

Okej, idag! Jennifer och jag har jobbat som djur under dagen med vår statistiska undersökning i matematik! Vi är klara och supernöjda! Arbetet är inlämnat och fick direkt positiv respons av läraren när hon såg den. "Jag gillar framsidan. Man blir sugen!" . Vi gjorde ett superroligt arbete om vinkonsumtionen i Sverige och framsidan innehöll förstås bilder på olika vinsorter och flaskor ur olika vinklar!

Magnetröntgen. Mami och jag möttes och gick till det gigantiska läkarhuset vid Odenplan. Jag var riktigt nerös, nästan rädd, men i väntrummet möttes vi av världens gulligaste röntgensjuksköterska! Hon lugnade mig och jag fick ta av allting som innehöll metall (eftersom det kan förstöra bilderna) och sedan gick vi igenom allt som skulle hända. Det var ganska obehagligt att ligga i det där lilla röret i dryga halvtimmen, men jag hade Mami i samma rum och röntgensjuksköterskan på microfon medan jag lyssnade på the Vocie. Under tagningarna, som by the way lät på samma sätt som en kulspruta, fick jag inte röra en fena, vilket gjorde att jag fick superont i käklederna. Well, well. Det känns i alla fall skönt att ha det gjort. Snart har jag fått reda på vad det! Mami tyckte jag var duktig och belönade mig med en stor latte med irish coffie- smak från Espresso House efteråt - supergott!
Vi handlade lite mat och åkte hem. Broccoli och ädelostpaj. Mums!

Ända sedan igår har jag kännt mig ganska risig. Ont i halsen, känner mig svimfördig, mår illa och har ont i huvudet... Så ikväll ska jag ta det lilla lugna och komma i säng i tid! Imorgon är det ju flera timmars teaterrepetition och Svansjön på operan som gäller!

Big foot?

Publicerat klockan: 19:04:14 den 2008-05-20
Jag ska berätta om dagen snart, men först skulle jag lite överraskat säga tack!
Jag läser Blondinbellas blogg. Igår skrev hon ett inlägg som jag blev något irriterad över! Kort och gott så kallade hon tjejer med stora fötter för big foot, något som jag inte alls uppskattade.
I den här bloggen håller jag inte inne med någonting, så därför tänker jag rakt ut säga att jag själv har storlek 44 i fötter. Nog för att det har varit jobbigt genom åren eftersom det är så svårt att hitta snygga tjejskor  i den storleken på marknaden, men jag är stolt över mina fötter! Långa tjejer har långa fötter, korta tjejer har korta fötter! Vad är det som är så svårt att förstå?! Oftast brukar jag inte prata om vilken skostorlek jag har, eftersom man oftast möts med ett vrålande "Vaaa?!". Vad är grejen? Det är tydligen fint att vara lång, så varför skulle inte lika gärna långa fötter kunna vara det?

Det hela resulterade i alla fall med att jag skrev en kommentar till Blondinbellas inlägg samt skickade ett mail till henne. Det lät så här:
Bella, jag tycker inte du ska kalla tjejer med stora fötter för "big foot". Hur schysst är det egentligen? Jag har storlek 44 i skor, men skäms inte för det! Jag är modellång, och därför skulle det se konstigt ut om jag hade ett par 39 till fötter! När ska du, och andra för den delen, börja fatta det?! Skäms!

Det var inte min mening att skicka iväg kommentaren med anknytning till min blogg, men så råkade det visst bli! Därigenom fick en hejdundrans massa kommentarer på min blogg, både positiva och negativa! Till er som peppar och håller med mig skulle jag bara vilja säga TACK! Till er som slänger iväg kommentarer som denna: Vad är det för fel på att bli kallad big foot om man har stora fötter?
Jo, det ska jag tala om för dig! Big Foot klingar negativt! Namnet kommer från ett läbbigt snömonster i en film. Hur många skulle gladeligen vilja bli assoccierade med ett monster? Det är samma sak som att bli kallad "jätte" om man är lång. Hur många av er korta vill bli kallad dvärg? Förstår ni mig?

Även om det var lite dumt skrivet av Bella, så förlåter jag henne! Jag hittade nämligen detta i mailboxen:
De var mest på skämt!   De är snyggt och var lång!Nu hoppas jag alla ni med fördomar inte har några kvar! Och för en som faktiskt har stora fötter (och bor i Stockholm) skulle jag vilja rekomendera King Size skor på Tegnérgatan! Helt okej butik, men hittar ni någonting ni vill ha måste ni vara snabba! Det finns många tjejer med stora fötter som snabbt roffar åt sig de snyggaste modellerna!
Har ni något annat tips på någon skoaffär som säljer skor med stora storlekar - hör gärna av er!

Ps. Visste ni förresten att Paris Hilton har skostorlek 45 (jag har läst hennes bok) och hennes syster Nicky Hilton har storlek 44? Den ni!
Till alla skobutiker ute i världen, jag ska berätta en sak! För 200 år sedan var den kvinnliga medellängden cirka 20 centimeter kortare än vad den är idag! Under dessa 200 år har välfärden i vårt land ökat, vilket har lett till att foket lever längre och bättre. Det har i sin tur lett till att vi blir längre, även våra fötter! Varför kan ni inte anpassa era kläder och skor efter det?! Alla ser faktiskt inte ut son Nicole Richies; pinnsmala, korta och med små fötter! Både Richie- kopior och alla andra ska har rätten till kläder och skor som passar! Tack för mig!

Kolla, kolla, kolla!

Publicerat klockan: 22:04:04 den 2008-05-19

Nu är naglarna snyggt manikyrerade! Innan vad de lite spruckna och färgensatt lite tasktigt på, så nu känns det riktigt fräsch igen!
Innan jag går och lägger mig, och det dröjer nog en stund, kommer jag stoppa i mig någonting litet och... ah! Kolla High Chapparall nu! Roligt inslag med Shannen Doherty! Vi hörs!


Imorgon: Magnetröntgen

Publicerat klockan: 20:58:06 den 2008-05-19
Usch, det började lite smått igår, men har blivit mycket värre idag. Jag-har-ont-i-halsen! Det är inte bra! När jag blir sjuk brukar alltid Mami och jag säga "Det har du/ jag inte tid med!", det stämmer lika bra varje gång! Jag har inte tid att vara sjuk! Speciellt inte denna veckan, jag har happenings varje dag!

Imorgon ska Jennifer komma klockan 8:00 till skolan för att fortsätta med vårt arbete,så det är viktigt att jag ikväll, och alla andra kvällar för den delen, kommer i säng i tid! Jag vill inte vara trött imorgon!

Vid två- tiden imorgon ska jag på magnetröntgen i Odenplan. Eftersom jag inte hittar dit och är lite smått klaustrofobisk ska min snälla Mami följa med.
För en som inte vet varför jag ska på magnetröntgen, kan jag tala om att det beror på att jag har problem med min käke. Extremt mycket problem. Jag får låsningar, knakningar och har ständigt ont. Jag har fått flera specialdeignade bettskenor och tagit tabletter, men ingenting fungerar, så imorgon tar vi reda på felet!

Dagens Outfit

Publicerat klockan: 20:48:10 den 2008-05-19
Jag kombinerar Dagens Outfit med min älskade resväska!Jacka, Debenhams
Klänning, Soaked in Luxury
Skärp, Gina Tricot
Kofta, Mormors
Tights, H&M
Skor, Gabor
Armband, Mormors

Effektivitet

Publicerat klockan: 20:45:17 den 2008-05-19
Då var det en ny vecka igen! Om man ska sätta ett ord på den här dagen blir det definitivt effektivitet! Superengagemang på alla lektioner. Direkt när vi slutade satte jag och Jennifer oss direkt vid datan och började med vårt statistikarbete i engelska. Oftast när elever skriver om såna arbeten handlar det antingen om dödssiffror, missbruk, misshandel eller stölder, men vi kom på världens mest intressanta ämne: försäljningssiffror över rött, vitt och rosévin - år 2007. Visst är det smart?! Jag är ganska säker på att det inte finns en kotte där ute som gör ett liknande arbete!

Vid femtiden drog jag till Ticket, där Jenny och jag skulle ha möte med en av säljarna. Det gick riktigt bra - vi har en resa bokad! Jag vill inte avslöja någonting förrän det är bekräftat att vi verkligen kommer åka, så mer information får ni antagligen i slutet av veckan!
Själv tar jag det säkra före det osäkra genom att ha investerat i den snyggaste resväska på marknaden just nu och en bikini i riktigt vackra färger!
Så tog jag bort min orosboll i magen

Publicerat klockan: 22:42:22 den 2008-05-18
Efter det senaste inlägget fick jag en jobbig orosboll i magen. Stress över att inte hinna klart med allt som ska göras. Men det löste sig! Jag tog några djupa andetag, duschade och gjorde engelskaläxan, som jag suttit med ända tills nu! Visst är jag duktig?! Nu lägger jag ner allt för idag. Imorgon kommer vi tillbaka med nya, starka tag! God natt!

Veckans Planering

Publicerat klockan: 19:21:48 den 2008-05-18
* MASSOR med manusrepetition med Malin - hela veckan!
* Möte på Ticket med Jenny
* Magnetröntgen (Jag har helt otroligt mycket problem med min käkar - de låser sig, jag har ont osv. Inte ens tabletter eller bettskenor fungerar- så nu ska vi ta reda på felet!)
* Svansjön, Operan
* Teaterföreställningar
* Statistikarbete med Jennifer
* Redovisning av statistikarbete
* Jobb x3
* Garden Party hemma hos S
* Köp present till S

Usch, jag blir helt stresad bara jag tänker på allt som ska göras! Usch, usch, usch - allt på en gång! Hur gör man för att  planera bättre? Jag har kalender och massa andra prylar för att underlätta saker och ting, men det fungerar ju inte! Snälla, dela med er av era tips!

Tiger- clutch

Publicerat klockan: 19:13:22 den 2008-05-18
Måste bara lägga upp en bild på Linas fynd idag! En gul clutch från Tiger - snygg, snygg, snygg! Det bara skriker Lina om den!Svårt med planering!

Publicerat klockan: 19:11:31 den 2008-05-18
Har spenderat hela dagen på stan! Köpte världens snyggaste klänning från Gina Tricot (mintgrön), ett snyggt armband i silver, och ett par lacoste flip-flops!
Jenny och jag satt på café med varsin smörgås och latte. Min hette Mocca White, som var urgod! Eftersom mitt blodsocker var ganska lågt var det perfekt med en sockerbomb! Jättegott! 
Vi diskuterade en del om sommarens resa. Usch, vad svårt det är! Nu börjar dessutom alla resor ta slut, så vi bestämde oss för att gå in på Ticket imorgon och få lite mer information från någon riktigt kunnig säljare! 

Ikväll ska jag hinna göra massa läxor, manusläsning, titta på den sista filmen, duscha och läsa! Undrar ni hur jag ska hinna? - Det gör jag med! Nu kör vi järnet! Kram!

(Ser ni det bruna läderarmbandet jag har på handleden? Det är det jag köpte igår! I love it!)

Dagens planering

Publicerat klockan: 10:54:25 den 2008-05-18
God morgon!
Riktig myskväl igår! Jag och minsta brosan Jens åt glass medan vi tittade på Jakten på Lycka. Riktigt bra! Efter filmen hade vi så mycket att prata om, så jag sov på i hans rum under natten. Sent blev det.

Idag blev det tidig uppstigning. Det kommer bli en liten shoppingförmiddag för min del! Idag ska jag inte vara personal shopper åt någon, så jag kan garantera att jag kommer hem med lite grejer! Vill få tag i ett par vita  Converse och en resväska inför sommarens alla resor!
Vid två- tiden ska jag träffa Jenny. Vi ska sätta oss ner på något mysigt café och bestämma daum för sommarens utomlandsresa! Jag kan knappt bärja mig! Snart är det sommar och snart ligger vi på en varm strand någonstans i världen och sippar på en god drink!  

Vad har du för planer inför sommaren? Sol, bad, resor, urflykter...?

När jag kommer hem ska jag minsann ta mig i kragen och göra massa skolarbeten! Egentligen är det riktigt roligt att studera, men det är biten att-komma-igång som är jobbig, eller vad säger ni?

Jag borde bli en personal shopper!

Publicerat klockan: 20:54:57 den 2008-05-17
Härlig dag! Även om jag tycker det är supertrist med regnväder har det varit en kanondag! Har läst lite ur Paulo Coelhos bok, och jag älskar den redan! Efter frukost drog jag och brosan iväg på shoppingtur! Jag hade trott att jag skulle komma hem med ett dussintal kassar från olika ställen, men icke! Istället agerade jag personal shopper åt brosan, vilket gick hur bra som helst! Jag fick honom att göra av med massa pengar på helt otroligt snygga kläder! Shorts, chinos, tees, tröjor... Jag känner mig riktigt duktig! Han och jag är ett optimalt radarpar när det gäller shopping! Fortsättning följer definitivt!
Men en sak hittade jag i alla fall! Supersnyggt läderband som... äsch, det är svårt att förklara! Jag tar kort på det senare i veckan så får ni se med egna ögon!

Jag och familjen har precis ätit en god middag. Ikväll gäller naturgodis, citronlaktris-glass och film; närmare bestämt Jakten på lycka (Will Smith) och/ eller Kärlek på menyn (Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart)! Manus ska studeras också! Nästa vecka är det ju redovisning!

    

Snabb shopping

Publicerat klockan: 12:17:37 den 2008-05-17
Nu ska äldsta brosan och jag snabbt göra oss i ordning för en snabb shoppingtur, innan jag blir hämtad av Mami för uppdrag hemligstämplat! Ringde snabbt Mami och la fram våra planer. "Ska du shoppa igen?!" blev hennes kommentar. Ja, igen! Oavsett om jag hittar någonting eller inte så hörs vi ikväll!

Världens idé!

Publicerat klockan: 11:03:39 den 2008-05-17
Hjälp, vilken bra idé jag just fick! Jag kom på att jag ska köpa ett par vanliga, enfärgade gummistövlar -. sedan ska jag låta min 9-åriga kusin måla på dem med vattenfasta pennor! Med blommor och prinsessor och allt annat som rör sig i hennes lilla huvud! Åh, de kommer bli så fina!


Lördagmorgon

Publicerat klockan: 10:58:06 den 2008-05-17
God morgon! Även om jag ställde klockan idag har jag sovit som en stock hela natten igenom. Drömt hemska drömmar visseligen, så hemska att jag faktiskt inte ens ihåg de bra drömmarna!
Igår bestämde jag mig ju för att stupa direkt i säng, men jag gick in till Mamis rum och det slutade med att vi satt uppe och tittade på Anna Pihl och pratade till hur sent som helst! Känner mig nästan lite bakis för att det blev så sent, även om jag inte ens fick i mig en droppe alkohol igårkväll!
Igår blev det alltså ingen bokläsning för min del! Men det är ingenting jag sörjer över - jag kan ju läsa idag!

Åh, vad jag önskar att jag hade ett par coola gummistövlar nu! Tunika, tights och gummistövlar hade varit perfekt idag! Hjälp, vad ska man välja?! Några tips för en dag som denna?

Nu ska jag äta en god frukost med Paulo Coelho som sällskap! Hoppas ni får en fin lördag!

Föralltid 21?

Publicerat klockan: 22:39:40 den 2008-05-16

Jag har spanat in en sida som är hur bra som helst! Brett sortiment, färger, kläder för alla smaker och till ett billigt pris - om inte ännu billigare nu när dollarn är så låg! Spana in www.forever21.com! Nu ska jag försöka komma i säng någon gång så jag kan börja läsa någon av mina böcker! Vet dock inte vilken jag ska börja med - alla verkar så himla bra!

Imorgon ska jag och Mami träffa morbror, moster och kusin för att åka iväg på hemligt uppdrag! Om jag gick välja skulle jag då vilja ha på mig trosorna, Missoni- inspirerade koftan, tank- klänningen och den härliga väskan till! Vad hade du valt? Eller, gå in på deras hemsida och välj ut dina egna favoriter! Ah, nu vill jag läsa! God natt!


Señor Santana

Publicerat klockan: 21:28:26 den 2008-05-16
OH! MY! GOD! Gissa vad som kommer hända mig den 16 juli?! Gissa, gissa, gissa?!
Jag ska se Carlos Santana! Han har en exklusiv spelning i Sverige, Skåne närmare bestämt! Dyra biljetter, men what the heck?! Vad gör man inte för en helkväll med en av världens största gitarrister?! Herregud, jag är så glad!


Vad heter gummistövel på engelska?

Publicerat klockan: 20:59:44 den 2008-05-16
Kikade i Amy von Sydows blogg idag.Hon och dottern Kitty hade lite krig om huruvida Kitty skulle ha stövlar på sig eller inte. Amy ville stövlar (det regnade ute) och Kitty ville ha sina röda favoritskor, nämligen reebooks! Gissa vem som vann?! Kolla in bloggen här om du vill ha svaret!Det var när jag läste hennes inlägg som jag kom på en sak! Jag har hur länge som helst (men förträngt det ett tag) velat ha ett par gummistövlar! Gärna ett par mönstrade och färgglada, men ett par vanliga gröna, svarta eller marinblå funkar precis lika bra!
Förresten, är det någon som vet vad gummistövel heter på engelska?

Två röda

Publicerat klockan: 20:49:20 den 2008-05-16
Vardagssnygg outfit, eller vad säger ni? Tänk om man hade sånt klädtänk på morgonen, när man försovit sig och har två röda sekunder på att slänga på sig någonting?! Då skulle man allt vara bra glad! Coola Alexa Chung på bilden förresten!


Hockey vs. Indiana Jones

Publicerat klockan: 19:33:05 den 2008-05-16
Ikväll är Mami ute med lite tjejkompisar, så jag ska ha myskväll med Daddy och brorsorna! Vi har dock något delade åsikter när det gäller vad som ska ses på TV under kvällen, så jag har smart nog löst det genom att de tittar på sin hockey på en TV och jag ser på Indiana Jones på en annan! I hockyn (och alla andra sporter för den delen!) är det viktigaste för mig att se målen, vilket blir en lätt match när man är hemma. Daddy och bröderna skriker alltid "Jaaaaaa!" eller "Neeeeej!" när det blir mål, så det är bara för mig att springa till dem och se vem målgöraren är! Smart va?!

Nu är det middag för vår del! Vi hörs lite senare!

Tag 4 för 3

Publicerat klockan: 19:23:12 den 2008-05-16

Bra dag i skolan idag! Malin och jag stannade kvar ett tag efter att vi slutat och gick ner till rekvisitaförrådet och hämtade massa material till vår scen föreställning som äger rum om en vecka. Panik! Är det bara en vecka kvar?! Usch! Malin och jag kommer jobba som djur nästa vecka för att allt ska sitta! Repetera, repetera, repetera!

Tog en sväng in på Åhléns och köpte lite böcker. Tag 4 för 3 - det konceptet gillar jag! Ännu bättre skulle det var om det fanns ett "Tag 4 för 1"! Dessa böcker blev det i alla fall:Paulo Coelho blir det nu till svenskans kärleksromansläsning! Sommaren kommer innebära Äcklig och Ego Girl- läsning på stranden! Åh! Jag kan knappt bärja mig! När böckerna är klara kan ni såklart vänta er en ärlig recention här i bloggen!


Underbara bilder!

Publicerat klockan: 22:46:00 den 2008-05-15

Här kommer jordens två underbaraste bilder! 1) Rachel Bilson pussar sin doggie 2) Medan mamma shoppar håller sömniga Suri Cruise koll på nappflaska, snuttefilt och mammas sko.Filmfestivalen i Cannes

Publicerat klockan: 22:40:12 den 2008-05-15
Har fått se lite bilder från filmfestivalen i Cannes idag. Här kommer mina favoriter för dagen! Vad tycker ni? + eller - ?


Heja hon i turkost till höger!

Publicerat klockan: 22:34:41 den 2008-05-15
Det finns väl ingen som har missat att 2007 var ett tufft år för Britney Spears? Nu börjar hon i alla fall komma back-on-track genom dans, träning, bra mat, snygga outfits (okej, det kan bli bättre!), träffa barnen igen och jobba! Jag tror ärligt talat att Britney är en sådan människa som inte kan leva ett bra liv om hon inte arbetar som en flitig liten myra. När hon jobbar går det hur bra som helst, men när det blir för mycket val och fritid händer inte lika bra grejer! Förstår ni vad jag menar?
När jag har tid gillar jag bland annat att titta på  Extreme Home Makover Du blir vad du äter. Varför? Jag älskar att se när det börjar lossna och bra för människor. Att ta sig genom skiten och jobb sig uppåt, mentalt, fyskiskt- you name it! Just därför är jag extra, extra glad just nu för att det verkligen börjar gå bra för ms. Spears! Heja Britney!


English, bank, work

Publicerat klockan: 22:22:52 den 2008-05-15
Hej allihopa!

Dagens första inlägg kommer något sent, men jag lovar, det kommer vara lika bra för det! Om inte bättre!
Klockan 8:00 var jag i skolan för att skriva nationellt prov i engelska (läs och hör- förståelse). Läs- delen gick väldigt bra tycker jag, medan hör- delen gick lagom bra... Hela klassen protesterade efter första övningen, vilket var lite kul!

Efter skolan åkte jag till banken och fixade med en hel del grejer. Jag hämtade min legitimation, gjorde massa överföringar och kan ni tänka er vad smarta digipass är?! Världens smartaste lilla pryl - googla på digipass ska ni få se!
Känns riktigt skönt att ha gått till banken! Jag har velat göra det hur länge som helst, men inte haft tid, men nu äntligen så är det gjort! Yey!

Lite jobb på kvällen blev det också. Inte särskilt mycket folk en vanlig torsdagkväll, men jag klagar absolut inte! Det är alltid trevligt med pengar på kortet, eller vad säger ni?

SATC premiären

Publicerat klockan: 21:42:24 den 2008-05-14
Sarah Jessica Parker gjorde som jag och hade en fjäril (och mycket mer!) i håret! Igår var nämligen premiären av den nya Sex and the City filmen i London! Åh, jag kan knappt bärja mig!!
SJP får en solklar tia av mig! Så vågat, så vackert, så... grönt! Cyntia får silverplatsen! Vackert! Jag blir så glad när jag tänker på att de är alla över 40 år och ser så ruskigt snygga, vackra, glada och levande ut! För faktum är att man blir ju bara vackrare och vackrare med åren! Eller hur?!"Ingenting"

Publicerat klockan: 17:33:12 den 2008-05-14
Nej, nu när jag är hemma med en ledig eftermiddag ska jag verkligen passa på att vila upp mig! Läsa lite tidningar, lyssna på musik, kanske titta lite på TV, göra någon grej till skolan...

Vad brukar du göra när du bara är hemma och ta det lugnt? När jag var yngre var det inne att när någon frågade vad man gjorde, så skulle man svara "ingenting". Okej, vad är ingenting då? Sova, äta, spela TV-spel, data, TV - vad? Feel free to comment!

Blir du förvirrad?

Publicerat klockan: 17:12:04 den 2008-05-14
Oj då. Jag skickade precis iväg svar på en kommentar. Jag tror läsaren kan bli något förvirrad... Blir du?

"Ja, jag gillar verkligen inte att ha ont! Gå omkring och klaga även fast man inte vill och om man inte klagar så vill man, fast man gör det inte för att man inte vill låta klagig. Men man vill klaga för man inbillar sig att det gör mindre ont då. Äsch, det är svårt att ha ont! Hur är det med dig nu vännen?"

Du och jag i trafiken

Publicerat klockan: 17:00:48 den 2008-05-14
Är man affärskvinna eller vad?! Körkortsteoriböcker kostar väl normalt sett en femhundralapp (visst gör de?!). Jag spang in i skolans bibliotek igår och vad finner jag om inte just körkortsteoriböcker?! Och de kostade tjugo kronor! 20 kr! Det var vad jag fick betala! Tjugo kronor! Helt otroligt!
I och för sig är böckerna från 2005, så de innehåller ju inte alla nya detaljer från 2008, men grunderna i trafiken ändras ju inte genom åren. Det är det jag känner är viktigt, att få in grunderna. Jag menar, herregud, jag har inte ens gått den där kursen man måste göra med föräldrarna innan man kan börja övningsköra med dem, så varför kunna reglern om att man inte får köra på det rosa strecket på autobahn i mindre än 180km/h?! (Ni förstår väl att jag bara hittade på nu?) Därför tycker jag det är perfekt att ha dessa böcker som en back- up, eller vad säger ni?


Frukosttips!

Publicerat klockan: 16:50:14 den 2008-05-14

Vad skönt det är med en ledig eftermiddag! Jag ska hinna med att läsa lite tidningar jag har köpt men inte hunnit läsa, ta det lugnt och kanske göra lite skolarbeten också.
Imorse var jag inte alls sugen på frukosten som fanns hemma, så jag köpte lite on the go. Men det blir en dyr vana att köpa frukost på det viset hela tiden, så när jag kom hem från skolan stack jag direkt iväg til affären och handlade lite. Cashewnötter (naturella), torkade äppelbitar, Godmorgonjuice (Sicilien) och Valio- yoghurt (naturell= vanilj). Nu blir det extra roligt att gå upp på mornarna, när man har en god frukost att se fram emot!

Bra tips för morgontrötta!
- Se till att ha en god frukost hemma! Då vaknar du på morgonen och blir sugen på att äta din goda frukost, vilket i sin tur betyder att du måste gå upp! Enkelt!


Dagens Outfit!

Publicerat klockan: 16:41:34 den 2008-05-14


Linne, H&M
Kofta, JC
Byxor, H&M
Halsduk, Indiska
Loafers, Skopunkten

En fjäril i håret

Publicerat klockan: 16:39:45 den 2008-05-14
Bra dag i skolan. Hade ett muntligt prov på en bok vi läst i engelskan, Slaughterhouse 5, som gick bra.

Idag hade jag vågigt hår med en liten klämma med fjärilsmotiv ( vars vingar fladdrar när jag rör på huvudet) fäst i håret som jag gick mycket beröm för! Me happy!

 

Bernardas Hus

Publicerat klockan: 16:34:46 den 2008-05-14
Igår kom jag hem sent. Jag var trött men hungrig, så jag värmde en Gorby, tog lite glass med banan och jordgubbssylt och värme en kopp varm choklad, och satte mig framför TV:n en stund. Sedan tog jag en snabb dusch och gick och la mig. Skönt!
Bernardas Hus. Ja, vad ska man säga? Oerhört häftig föreställning, bra rolltolkningar och välspelat. Dock tycker jag att man inte riktigt hann lära känna alla karaktärer så mycket som man kanske ville, vilken är ett minus. Men på det stora hela gillade jag den! Lite plus, lite minus.

Marie Antoinette- redovisningen igår gick super! Hjälp, vad bra den gick! Visst att jag var nervös innan och hjärtat pumpade så hårt att jag trodde det skulle hoppa ut, men oj vad bra det gick! Jag är riktigt nöjd! Det var bra att jag tog just Marie Antoinette och ingenting annat, eftersom den dåvarande franska drottningen fashinerar och intresserar mig. Folk slutar aldrig prata om henne, senast stod det en jätteartikel om henne i tidningen. Som ett olöst mysterium, så att säga.

God morgon!

Publicerat klockan: 08:17:18 den 2008-05-13
God morgon!
Nu är det Marie Antoinette-redovisning på kulturhistorian som gäller för min del! Wish me luck!
Efter skolan kommer jag och tjejerna dra ut och äta någonstans, innan vi går till Dramatens lilla scen för att se Bernardas Hus! Spännande!
Om jag fortfarande är pigg när jag kommer hem så bloggar jag självklart! Nu måste jag rusa! Ha en bra dag!

Finished!

Publicerat klockan: 23:05:40 den 2008-05-12
Whoa! Nu är Marie Antoinette arbetet klart! Ska sortera all papper och gå igenom redovisningen, sen är jag klar att börja! Har som mål att göra allt snabbt, så jag hinner läsa lite tidningar innan jag går och lägger mig. Nu säger jag tack för idag! God natt!

Inför Mors-Dag

Publicerat klockan: 20:03:45 den 2008-05-12
Glöm Förresten inte bort att det är Mors-Dag snart! Hitta ett jättegulligt test, tävling och meddelande- allt för att göra Mami glad på Mors-Dag! Klicka in på: http://213.180.79.184/se/ nu!


Kvällen tillbringas med MA, Sofi och Carolina

Publicerat klockan: 19:57:40 den 2008-05-12
Okej, nu börjar klockan bli ganska mycket! Jag måste börja sammanställa mitt redovisningsarbete inför kulturhistorian imorgon! Har fixat bilder, både vanliga och overhead, nu är det det skriftliga kvar! Wish me luck!

Imorse lyssnade jag på The Voice. Under en reklampaus hade Sofi Fahrman ett inlägg där hon bokstavligen uppmanade mig att köpa hennes tidning Sofis Mode, där de tydligen skulle ha ett repotage med Carolina Gynning och hennes garderob - så vad hade jag för val? Jag var helt enkelt tvungen att köpa den!
Nej, skämt åsido, jag tycker det ska bli kul att läsa om vad Gynning har i sin lyxgarderob, det var därför jag köpte den! Kanske man till och med kan bli lite inspirerad! Anyhow, den får jag nog ta och skumma igenom som god natt saga. Nu måste jag börja med Marie Antoinette!


Dagens Outfit!

Publicerat klockan: 19:46:16 den 2008-05-12


Tröja, In Wear
Dunväst, ICED
Halsduk, Viva la Diva (Affär i Kristianstad)
Väska, Åhléns
Jeans, Replay
Skor, Skopunkten

Sol och kylig vind

Publicerat klockan: 19:43:29 den 2008-05-12
Håll med mig, även fast solen har skinit hela dagen har det varit så in i norden kallt på grund av all blåst?!


En Doft av Honung

Publicerat klockan: 19:41:12 den 2008-05-12

Hjälp vad dagen gått fort! Önskar dygnet hade fler timmar, så man hann göra fler saker!

Malin och jag satt kvar i skolan idag och knepade och knopade, kom på ideér och analyserade vår scen, tagen ur En Doft av Honung som ska spelas upp snart! Vi höll på från 14:00-17:00 som två små flitiga myror! Äntligen börjar man se lite framsteg!


Efter jobb kommer Marie Antoinette!

Publicerat klockan: 18:34:17 den 2008-05-11
Jobb: I stort sett väldigt få kunder idag. Alla (utom jag) var väl ute i solen och njöt. Detta resulerade i att dagen gick ganska långsamt fram, men jag lyckades ha kul med alla kunder och kollegor ändå!
Det var tänkt att jag skulle åka med cykeln efter jobbet och titta på brorsan som hade match, men precis när vi stängde , 17:00 (eftersom det är pingst, annars gäller 18:00) så strömmade det kunder fram till kassorna och skulle betala, så jag hann inte se någonting av hans match! What a shame!  Åkte i alla fall dit och pratade med det folket som var kvar. Trevligt!

Nu: Jag känner mig supertaggad på att jobba på min Marie Antoinette redovisning, så off I go! Vi hörs framåt kvällen!


Här kommer frukosten!

Publicerat klockan: 10:58:44 den 2008-05-11

Jag åt scrambled eggs med lite olika nötter och fruktsallad (jordgubbe, banan och äpple). Nu måste jag rusa! Vi hörs ikväll!Titta!

Publicerat klockan: 10:14:18 den 2008-05-11
Alltså, kolla bilderna jag tog från trädgården alldeles nyss! Helt otrligt! Verkligen sommar! Det doftar gott, set vackert ut och det betyder att sommaren faktiskt står bakom hörnet och lurar! Yey!
Nu ska jag äta lite frukost med Daddy och Mami innan jag drar till jobbet! Om jag hinner lägger jag upp bilder på frukosten, annars blir det när jag kommer hem!
Ha världens underbaraste söndag! Kram!  

Imorgon...

Publicerat klockan: 23:00:30 den 2008-05-10
Äsch, fasen! Nu ska jag banne mig komma i säng i tid ikväll! Imorgon vill jag vara pigg som bara den, när jag ska jobba och allt!
På måndag ska vi visa en 10-minuters sekvens från vår dialog i teatern - spännande - men läskigt! Jag känner mig inte hundra på replikerna och dessutom så har Malin och jag inte hunnit öva så mycket! Så, som sagt, det kommer bli spännande men läskigt!
Under tisdagens kulturhistoria ska jag redovisa om Marie Antoinette. Inte filmen, utan personen! Kul! Jag har all fakta och annat relevant, nu måste jag bara sammanställa det och fixa lite snygga bilder! Förebereda i tal och skrift! Önska mig lycka till!

Imorgon kommer bli en bra dag! Det känner jag på mig! Vi har lite jordgubbar hemma som ska ätas till frukosten och så har jag gjort en supergod/nyttig/lyxig matlåda till lunchen! Såklart tar jag cyklen upp till jobbet - vad annars?

Vad gör ni imorgon bitti? Droppa gärna en kommentar! 

Hjälp mig!

Publicerat klockan: 21:17:34 den 2008-05-10

Ikväll blev det grill! Mami och jag åkte och köpte lite mat. Eftersom jag inte är något big fan av kött (jag tycker helt enkelt inte att det är gott!), köpte jag choritzo, aubergine, zuccini, tomat och sparris med mera! Blev hur gott som helst! Nu är jag superdupermätt! Usch, nästan lite för mätt. Well, well.

Nu tänkte jag mysa lite med mina brorsor! Det var ett tag sen!

Just det! I svenskan ska vi nu börja läsa en valfri kärleksroman! Men jag har ingen som helst aning om vad jag ska läsa! Snälla, tipsa mig! Lite gulligt, Marian Keys-aktigt, men lite mer avancerat språk. Eller förresten, skriv vilken din bästa kärleksroman som du någonsin har läst är! Kommentera! Tack!


Dagens outfit!

Publicerat klockan: 21:09:49 den 2008-05-10


Linne, Soaked in Luxury
Tunika, Soaked in Luxury
Cardigan, 365 Sunshine
Jacka, Debenhams
Byxor, H&M
Loafers, Skopunkten

En dag inomhus

Publicerat klockan: 21:07:19 den 2008-05-10

Sommarvärme hela denna weekend! Är det inte typiskt att jag kommer vara inomhus och jobba hela helgen?
Superbra dag på jobbet! Tiden gick fort och jag hade riktigt roligt! Hittade som vanligt massa saker i butiken som jag bara måste köpa! Usch, det är lite farligt att jobba. Pengarna bara försvinner!

Åt en härlig lunch ute i solen, på en parkbänk. Solen sken och en gammal man satt under ett träd med sin gigantiska gitarr och sina ljudförstärkare och spelade. Då kändes det verkligen som sommar!

Lina och jag cyklade hem tillsammans. Härligt.

Goyard nästa!

Publicerat klockan: 22:42:44 den 2008-05-09
Imorgon slutar jag klockan 16:00. Då räknar jag med dig, Solen!
Funderar på vad jag ska hitta på imorgom kväll. Något lugnt, det är allt jag vet!
Vad ska ni göra i helgen? Kommentera gärna!
Nu ska jag duscha innan jag går lägger mig och läser Passion for Buisness som god natt saga!

By the way, har ni någonsin hört talas om Goyard? Franskt märke som gör costume-made väskor! Du väljer designen - de gör väskan! Handväskor, weekendbags - you name it! Om du beställer en kan du vara bombsäker på att du är den enda i världen med just den väskan! Släng dig i väggen, Louis Vuitton!

Träningstips

Publicerat klockan: 21:56:11 den 2008-05-09

 Bästa tränings-tipset: GÖR SMÅ SAKER VARJE DAG!

 • Ta trapporna istället för hissen
 • Hoppa av en station tidigare och gå resten av vägen hem
 • Ta cykeln istället för bussen
 • Städa
 • Ta en promenad med bästa vännen istället för att fika tillsammans

Nu har jag börjat ta cykeln istället för bussen igen - och jag älskar det! Det går fortare, jag får sol och frisk luft , och det bästa av allt - motion! Nu när det nästan är sommar så blir vädret bara bättre och bättre- vem vill då sitta på en fullproppad, kvav och stekhet buss istället för att cykla ute i det fria? Inte jag i alla fall!
Har ni några bra tips? Kommentera gärna!
Kallt inne och varmt ute!

Publicerat klockan: 21:42:18 den 2008-05-09

Idag åkte jag hem direkt efter skolan och slängde i mig lite Cheerios och köttbullsmacka, för att sedan åka vidare till jobbet! Jag cyklade dit - såklart! Det var jobbigt kallt i butiken idag! Jag virade min cardigan om mig och blev riktigt kall om näsan!
Det var väldigt lugnt i butiken idag, så jag fick sluta tidigare, vilket var riktigt skönt! Det lustiga var att det var varmare när jag cyklade hem än när jag jobbade!

Har blivit erbjuden att gå på flera fester och studentskivor ikväll, men snällt tackat nej till allihopa. Jag har inte så många lediga kvällar nu för tiden, så när jag väl får det vill jag passa på att pusta ut lite hemma! Imorgon börjar jag dessutom jobba tidigt och då gäller det att vara pigg!


Feedback

Publicerat klockan: 21:30:05 den 2008-05-09
Vilken dag! Vilket väder! Synd bara att jag inte haft tid att sitta ute i solen under dagen...
Imorse vaknade jag innan väckarklockan ringde och åt frukost med en molnfri himmle ovanför mig! Underbart! Finns det något bättre än att äta en lyxig frukost utomhus på sommaren? (Inte för att den var frukosten var superlyxig eller att jag satt ute, men visst är det en härlig tanke?!)

Lånade Mamis cykel idag och cyklade till tunnelbanan! Så himla härligt när det är fint väder! Det ska jag fortsätta med nu (igen)!
Jag har världens bästa historialärare,så lektionen blev en hit som vanligt! D är bäst!
Hade även teaterlektion idag. Det gick bra, Malin och jag hann repa en hel del och även få lite feedback! Så här kan det se ut när man får feedback av S:Jag har världens bästa Daddy!

Publicerat klockan: 21:53:23 den 2008-05-08
Eftersom min Daddy har eget företag är han självklart intressrad av karriär och affärer! Igår skröt jag lite om den nya tidningen Passion for Buisness, och gissa vad han kom hem med idag?! Tidningen såklart! Jag blev så glad! Han kan till och med tänka sig att ge mig en prenumeration på den! Jag är så glad! Ska kika igenom den innan jag somnar!

 

I love tennis!

Publicerat klockan: 21:52:00 den 2008-05-08

Teatern var ingen höjdare. Jag har ont i ryggen och kunde därför inte sitta still. Föreställningen var alldeles för långsam och allvarlig! Trist!
Efter teatern åkte jag vidare till Odenplan där jag kikade på skor, men hittade tyvärr ingenting av intresse!


På väg hem fick jag ett samtal från Lina som ville att jag skulle komma på hennes träning. Några andra som skulle vara där kunde nämligen inte, så jag fick hoppa in. Så roligt! Jag älskar tennis! Det är kul och dessutom gick det så himla bra för mig idag! Tog denna bild på väg hem! Är det bara jag, eller är sommaren på väg?


Skumkrig!

Publicerat klockan: 21:49:19 den 2008-05-08

Hej, hej!
Ännu en dag som rusat förbi med stormsteg! Nationella provet i matematik gick helt okej! Svårt! Jag satt i två och en halv timme, sedan kände jag mig nöjd över min prestation! Det finns ingen anledning att vara nervös och jobbig nu. Provet är över och det finns ingenting jag kan göra åt saken. Perfekt! Bara ett statistikarbete kvar och sedan är jag klar med kursen = ingen mer matematik i hela mitt liv! Yey!

Efter lunchen drog jag och gänget ut till Kärrtorp för att se Grandavägen 7. Vi lyckades komma väldigt tidigt, så vi gick omkring i centrum. Hittade bland annat en fontän som någon hällt tvättmedel i, vilket resulterade i att hela fontänen bestod av bubblor. Det hela slutade med ett stort skumkring, vilket var superkul!


Folkrikt!

Publicerat klockan: 21:49:25 den 2008-05-07
Denna bild är från idag, i foajén på Turteatern, precis innan Sårskorpor började! Massa kul och intressant folk där!


Titta!

Publicerat klockan: 21:46:41 den 2008-05-07

Nu börjar det verkligen bli vår! Titta vad jag plåstade idag!


Passion for Buisness!

Publicerat klockan: 18:18:10 den 2008-05-07
Måste bara tipsa om en supertidning som har kommit till stan! Passion for buisness! En ny affärstidning för kvinnor! Den ska jag utan tvekan lägga beslag på! Gör det du också och bli en pangtjej inom the world of buisness!


Tiden går fort när man har roligt - sanning eller skröna?

Publicerat klockan: 18:06:39 den 2008-05-07

Dagarna bara flyger förbi mig i illfart! Allt går så fort! Man vaknar på morgonen och innan man vet ordet ligger man i sängen igen, fast det kändes som att man nyss gick upp! Det sägs ju att "tiden går fort när man har roligt". Då bör jag alltså ha det helt sjukt roltigt!

Jag tror att all denna hysteri kan bero på att det är sommarlov snart, det är även mycket prov/ läxor/ inlämningsuppgiter ect. i skolan, jag har jobbat en hel del den senaste tiden (eftersom det är mitt första jobb är jag lite av en rookie!) och dessutom händer det så himla mycket spännande i mitt privatliv just nu! Hur kombinerar man allting till en superblandning egentligen? Några tips?


Sårskorpor

Publicerat klockan: 17:57:35 den 2008-05-07
Vilken dag! Jag är helt slut! Måste använda den sista extraenergin jag har kvar för att förbereda mig inför morgondagens nationella i matematik! Jag hoppas jag blir klar innan 12:00 med provet, eftersom man bör åka från skolan 12:00 för att hinna i tid till föreställningen- och bör ha lunchat innan! Ah! What to do?! Hur ska jag hinna?

Morgondagens schema:
8:00-12:00: Nationellt prov i matematik
13:00-15:30: Föreställning Grandavägen 7 på Turteatern, Kärrtorp

Idag har jag sett den sista föreställningen av Sårskorpor, ute på Turteatern! Helt otroligt! Jag är så imponerad! Det var tre skådespelare som verkligen lyfte upp hela pjäsen! Helt otroligt vad några 19-åringar kan åstakomma! Jag och Malin log hela vägen hem!Kvällens happening!

Publicerat klockan: 21:55:58 den 2008-05-06

Mållös match. 0-0 BP- Häcken. Kul ändå! Jag och massa andra matchvärdar gick omkring och höll stämningen (även om det var väldigt lugnt), hämtade lite grejer i caféterian och tittade på en ganska intressant match!
Hade dock inte satt på mig tillräckligt varma kläder, så jag höll på att frysa ihjäl! Jaja, det är bara att lära sig av erfarenheterna och göra bättre nästa gång!Champagne, Pasteller och Glossigt!

Publicerat klockan: 14:32:48 den 2008-05-06
Jag, Marta och L lunchade på Sandy's. Det blev en Ceasarsallad för min del!Här kommer även dagens bästa köp, nämligen mina nagellack!102 Champagne Frost, 111 Pink Pastel, 116 Happy Pink och 125 Glassy Cerise! Me like! Do you?

Ben&Jerry's och Nagellack i Fyra Färger

Publicerat klockan: 14:15:41 den 2008-05-06

Jag är supertrött och har ont i huvudet, så jag skippade franskan och åkte hem istället.
Ikväll ska jag vara matchvärd på BP-Häcken på Grimsta IP, och då känner jag inte för att stå och må dåligt, så nu ska jag vila mig fit-for-fight!

Hann smita förbi H&M och köpa fyra ursnygga nagellack till ett kanonpris! Bilder kommer på dem senare!
Jag har inte ätit en glass på jättelänge (känns det som i alla fall!), så jag köpte mig även en Ben&Jerry's. Inte på burk, utan den som är omsluten i plast, som man hittar bland alla Magnum och Piggelinisar. Med två kakor och glass emellan. God var den, dock inte värd sina 26 kronor!

Nu ska jag måla naglarna och ta det lugnt! Ciao!


Kallas det dålig planering?

Publicerat klockan: 20:14:54 den 2008-05-05
Jag har just insett att jag har åtagit mig på tok för mycket jobb den här veckan! Skolan är snart slut och då gäller det att kämpa och satsa sista korten, inte jobba mer! Ah!
Hur kommer det sig förresten att lärare ger ut helt otrolig mycket prov, fördjupningsarbeten och läxor nu sista månaden? Kan man inte planera eller dela upp det bättre?

* Kulturhistoria: redovisning
* Engelska: läsa ut bok, prov på kapitel
* Svenska: läsa textkompendium, läsa kärleksroman
* Nationellt prov: matematik och engelska
* Matematik: lämna in fördjupningsarbete

Allt detta ska göras inom en tvåveckorsram! Hjälp!

Rosa dröm!

Publicerat klockan: 19:48:00 den 2008-05-05
Snacka om inspiration! Jag har funderat hur länge som helst nu på att köpa en rosa travelbag! Antingen hittar jag inte någon jag blir helt kär i eller så är priserna skyhöga! What to do, what to do?!
Nu står det i alla fall mellan en från Titan (bra pris) eller Wedins (snygg design)(på bild!)! Vad tycker ni?

 

Bilder från Vasaparken

Publicerat klockan: 18:53:17 den 2008-05-05Göra, Gjorde, Gjort

Publicerat klockan: 18:51:25 den 2008-05-05
Hej, hej! Trevlig dag i skolan! Gick dock rasande fort, precis som allt annat just nu!
När jag slutat såg jag att jag hade fått ett sms från Lina. "Ring mig så fort du ser det här!", stod det. Jag trodde att något hemskt hade hänt, så jag ringer henne supersnabbt. Så här lät det:
- Vad är det som har hänt?!
- Va? Va då?
- Ja, du ville att jag skulle ringa dig så fort jag såg ditt sms!
- Jaha. Jaså det...
- Vad ville du?
- Nej, jag undrade bara om vi kunde ses...

Vad gör man inte för vänner! Jag åkte iväg till Vasaparken och tog en fika med sötnosen. Hon hjälpte mig snällt med att sufflera mitt manus. Det känns som att replikerna sitter mycket bättre nu!

Jag har bara hunnit vara hemma en liten stund, så jag har planterat lite. Ärligt talat så är det riktigt avkopplande och kul!
Nu är jag vrålhungrig, så jag ska ta ch äta någonting. Under resten av kvällen kommer det göras en hel del skolarbeten. På torsdag har jag dessutom nationellt prov i matematik. Kanske börja kika igenom häftet jag fått, eller vad säger ni?

Min påhittiga lillebror

Publicerat klockan: 21:10:57 den 2008-05-04

Mitt rum är vårstädat! Det ser så himla fint ut och doftar gott! Jag älskar städade rum! Inte frenetiskt städat så att man knappt vågar gå på golvet för att man är rädd att man smutsar ner, utan lite lagom städat. Förstår ni vad jag menar?

Förmiddagen tillbringade jag med att plantera frön. Det gick riktigt bra, så nu håller vi tummarna för att det ploppar upp små knoppar genom jorden!

Jag och familjen åkte under eftermiddagen och kollade på ena brorsans som hade fotbollsmatch. Det var riktigt härligt att stå i solen medan hans lag vann överlägset.
När vi skulle åka iväg gick Jens ut och satte sig i bilen innan alla andra kom. Han tyckte att det blev lite tråkigt att vänta, så han vevade ner rutan och lutade sig ut genom fönstret och började stutsa med bollen på marken. Han är riktigt påhittig, min lillebror, eller vad säger ni?


Att plantera ett frö

Publicerat klockan: 11:14:59 den 2008-05-04

God morgon!
Gårdagen var fullspäckad med happenings! Jag som egentligen bara planerade att ha en ordenklig studera-dag, fick följa med Mami som smakråd och köpa jeans! Vi tog även en snabb sväng förbi Plantagen, där vi köpte massa frön som jag planerar att sätta idag!
Mitt fördjupningsarbete i historia blev klart och inskickat! Det känns så himla skönt att ha det gjort, som en tyngd har lyfts från axlarna!   IDAG:
* Städa rummet
* Plantera frön
* Manusläsning
* Börja med diverse fördjupningsarbeten (till skolan)
* Gör något kul!
Saker att göra

Publicerat klockan: 11:24:33 den 2008-05-03
Vilken dag! Det är riktigt härligt väder, så någon gång under dagen bör man komma ut!
Jag har en hel del saker inplanerade idag! Mycket skolarbeten som ska göras... Det är lika bra att sätta i gång nu med det samma!

Vad ska ni göra idag? Kommentera gärna!

Kvällmys

Publicerat klockan: 00:00:39 den 2008-05-03

Ikväll har jag haft det trevligt framför TV:n med vindruvor och naturgodis!


Kitchen de Italiano

Publicerat klockan: 21:27:16 den 2008-05-02

Inspiration hämtades från det italienska köket till kvällens middag! Rigatoni napeoletani med pesto/soltorkade tomater och bacon! Urgott!

image387


Shopping (idag igen?!)

Publicerat klockan: 21:22:01 den 2008-05-02

Hann som sagt bli lite shopping idag med! Jag köpte dessa två par skor! Vad tycks?!

image384

image386


Hunden i den röda bilen

Publicerat klockan: 21:12:39 den 2008-05-02
På hemvägen hade vi en en röd Citroën framför oss med världens coolaste hund i! Vid rött ljus passade jag på att föreviga denna sötnos på bild! Är inte han/ hon tuff?!

image383

Pröva detta på IKEA!

Publicerat klockan: 21:06:55 den 2008-05-02

Idag har Mami och jag varit på Barkarby Outlet och shoppat loss - helt underbart! Vi stannade till på IKEA för lite lunch - till ett bra pris kan man bland annat få detta på brickan!

image382


Gårdagens köp!

Publicerat klockan: 10:59:06 den 2008-05-02
image374

image375

image377

  

Indien-update

Publicerat klockan: 21:52:36 den 2008-05-01
Wow, vilken dag! Jag är så trött så jag skulle kunna somna på stället!
Jag hann faktiskt komma till jobbet en halvtimme tidigare i förmiddags och pröva massa kläder. Med mig hem fick jag en tuff nyckelring, cardiganklänning, tunika och klänning!
Fem timmar på jobbet gick fort. Sedan kom Mami och hämtade mig. Vi åkte till farmor och farfar och träffade lite släkt från Skåne som var på besök! Så kul! De hade nu under våren varit i Indien och hälsat på sitt fadderbarn och jag fick se en hejdundrans massa bilder därifrån! Hur kul som helst! Färger, trevliga indier, god mat, härligt väder och bra priser! Man fick verkligen en riktigt bra överblick på hur det verkligen ser ut där. Med tanke på att media är ganska bra på att förvrida fakta kan man aldrig vara säker på vad som är sant eller inte, men efter att ha sett dessa bilder kan jag vara mer säker. Det är enormt fattigt, men samtidigt lever dessa männsikor med en stor optimism.

Imorgon kommer bilder på kläderna jag köpt idag! Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan komma i säng någon gång! God natt!

Trött/ ont i huvudet

Publicerat klockan: 09:40:24 den 2008-05-01
Hjälp, jag känner att jag behöver avsätta en hel dag någon gång då jag bara kan få sova ut, hur länge jag vill! Den senaste veckan har jag varit så fruktansvärt trött. Jag har hittat på massa kul saker, så det klagar jag inte på, men man hinner ju aldrig sova ordenkligt!

Imorse (för en halvtimme sedan) gick jag ut genom dörren. Det var fåglar som kvittrade och alla träden var fyllda med knoppar i  alla slags färger! I love it! Om jag hinner idag, ska jag upp till jobbet. Om jag har ännu mer tid kanske jag hinner köpa någonting innan jag börjar. Tid, alltså... Vad det styr ens liv!

RSS 2.0