Kvällen ser ut så här

Publicerat klockan: 16:26:12 den 2008-12-31



Jag önskar alla er läsare ett riktigt gott nytt år! Ikväll kommer jag se ut så här:

Klänning: Gina Tricot
Klocka: från Paris
Halsband: Thomas Sabo
Strumpbyxor: Lindex
Stövlar: King Size Skor

Idag har varit riktigt stressigt! Jenny och jag letade som galningar efter en klänning, men vi köpte bara massa andra grejer istället, så därför rotade jag fram denna gröna historia! Sedan konditionsträning där de höll på att ropa ut i högtalarna var femte sekund att stället stängde klockan två. Sedan rusa till solariet och steka. Därefter skulle jag bli hämtad, så jag låg och stressade för att inte komma försent. Tack och lov var jag så pass blek att det ser ut som jag varit på en liten solsemester!
Snabb dusch här hemma. Nu fattas bara partyoutfiten och lite smink, sedan - voíla!

Kvällen kommer se ut så här:
Middag hemma hos Elin
Fyrverkeriregnet vid Slussen
Hem till någon (inte bestämt exakt var än)

Och så, mina vänner, tänker jag avsluta det här året! Vi hörs nästa år!

Vad busy jag är!

Publicerat klockan: 00:17:03 den 2008-12-31

Innan allt nyårspartajande drar igång imorgon (nu idag) ska jag hinna med en hel del.

  • Shoppa nyårsklänning med Jenny som smakråd. Hon har redan köpt en klänning (av mig!), så nu ska jag hitta en med hennes i baktanken så vi inte mismatchar!
  • Luncha med Jenny och bestämma exakt hur nyårsafton kommer se ut. Just nu har vi basen, inte detaljerna! Även om det inte alls blivit som vi från början planerat, så tänker jag inte falla ihop och dö för det! Man gör det till vad det är!
  • Träna på Sats med min bror John
  • Sola med John
  • Duscha och allt annat som man gör när man förbereder sig för nyårsafton 2008!



Ta livet med en klackspark!


Nya älsklingen!

Publicerat klockan: 00:03:21 den 2008-12-31
Hej underbara läsare!
Förlåt om det inte blev hundra inlägg idag, jobbet tog upp rätt mycket tid. Hemma gjordes någon köttmojäng som jag inte ville ha, så jag körde på Ben & Jerry's och pizza. Känns inte härligt nu, men imorgon ska jag ju träna så det kommer förmodligen kännas bättre då!

Ikväll har jag suttit och planerat, planerat, planerat inför morgondagen och det nya året. Massa jobbiga och inte fullt så jobbiga samtal, metalt alltså. Nu känns allt så himla bra, som att en tygd lyfts från mina axlar!




En av mina julklappar: Thomas Sabo halsband i tre delar från min underbara morbror! Älskar det! Masken står för passionen för teatern!

Hur man nu gör det...

Publicerat klockan: 13:19:17 den 2008-12-30



Även om jag fick en ganska lång sovmorgon idag känner jag att jag inte har fått vila ut ordentligt. En, två timmar till hade gjort på toppenhumör!
Hur som helst, gjorde lite mysig frukost och tittade på Valley of Elah. Sådär, får jag lov att säga, den kändes mest som ett utdraget CSI- avsnitt. Dock tycker jag att det borde vara 15 års gräns, inte 11. Mycket brända lik, hemska scener och beskrivningarna var bara äckliga.

Hur som helst, hade tänkt klämma in ett träningspass dag, men jag känner att jag behöver vila. Träningen tar jag imorgon istället. Jobb väntar som sagt i eftermiddag, så jag ska ta och vila upp mig tills dess. Hur man nu gör det... Vad ska man egentligen göra när man är hemma och ska samla lite energi? Jag har ju redan tittat på en film...

Resans år!

Publicerat klockan: 00:15:54 den 2008-12-30

Medan jag har försökt pussla ihop nyårsafton med diverse människor har jag sneglat lite på sommarens bilder! Fy för i helskotta vad jag längtar tillbaka! Till alla ställerna, atmosfären var så underbart perfekt, inte pedantiskt, men sådär lagom som livet är. Jag fick sol, det bästa sällskapet, träffade många nya vänner, minnen för livet och njutning för fulla muggar! Salta bad, musik, dans, utländask mat, restauranger, skratt, konstiga typer, underbara typer... allt som den bästa sommaren kan innehålla!

Sommaren 2001 har länge varit min favorit, men nu är det dags att sommaren 2008 tar över tronen! Fasen, jag har aldrig kännt ett sådant sug efter att spola tillbaka tiden som idag!

Med denna sommar som minne i min gamla skrotiga bagagelucka jobbar jag för att nästa sommar, 2009 gott folk, kommer bli snäppet bättre! Om det ens är möjligt!
Lite nya nyårslöften, nya vänner, plaster, minnen och upplevelser. Allt nytt som gör det underbara livet till vad det är!




J'adore Paris!



Santorini - min första utomlandsresa med bästa vännen!



Hittade ingen bild från London, men det var i alla fall tjejerna bakom mig som vi hängde med! Blev ett jäkla pendlande mellan Stockholm - London i höst! Underbart!



En underbar resa med Matilda till Hesingfors - skulle inte byta ut den mot något i världen!



Sist men inte minst... Under hösten har jag fått leka guide till diverse kringresande goofballs som besökt Stockholm! Tröttsamt, läskigt, kul och spännade!


God natt gott folk! Nu ska jag sova!


Välkommen till oss!

Publicerat klockan: 21:21:14 den 2008-12-29



Den här hittade jag när jag kom hem! Vi är nog sista familjen i Stockholm som införskaffat en plattTV, men oj vad fin den är! Just nu håller de som anser sig själva var tekniskt begåvade (jag vill inte svara på om de verkligen är det) att fixa så att bilden inte blir så suddig. Fin är den i alla fall. Även om jag aldrig tittar på TV (jag hinner ju aldrig!) så kommer det bli mycket trevligare att passera den här fina istället för gamla plåtNiklas.
Nu råkade det visst bli lite smygreklam för Arn på bilden här, men det var inte alls med flit - lovar! Tog bara en bild och sen var jag nöjd!

Stroppiga säljare

Publicerat klockan: 21:14:26 den 2008-12-29


En liten ekvation: Daddy + lillebror x 2 = lunchade med mig idag! Jättemysigt, alla fyra tillsammans på Massagotti!
I övrigt så har dagen varit kaos idag! Jobbet var nästan lite för mycket för mig idag, en hel del som fick bägaren att rinna över lite grann, men jag är jag, och jag klarar allt! Det man inte dör av gör en bara starkare! Vem som än kom på det var en vis man/ kvinna!

Har köpt en väska och en clutch idag, visar bilder sen! Daddy var smakråd och tyckte den var fin, men "har inte du tillräckligt med väskor redan?". När jag sedan berättade för Mami att jag snabbt skulle leta nyårsklänning (vilket jag ändå inte hann!) dräpte hon mig med en liknande kommentar. Detta svarade jag med att MAN KAN ALDRIG HA FÖR MÅNGA!

Efter jobbet åkte jag direkt till NK för att fixa lite smått och gott! Är det inte märkligt vad stroppiga säljarna kan vara där? Om ni går dit och de bemöter er på samma sätt, gör då som jag - var överdrivet vänliga och glada tillbaka! Förhoppningsvis får de sig en liten tankeställare då!
Fast en sak måste jag ta tillbaka. Killen som jobbar på Ordning&Reda på NK är världens underbaraste säljare i hela universum! Bless ya!

Hur som helst, hemma igen, alldeles för sent kanske? Så här mentalt trött har jag inte varit  på länge! Tack och lov för att jag "bara" jobbar kvällspass imorgon!

Det är frågan

Publicerat klockan: 21:00:19 den 2008-12-29
Imorse hade jag lite beslutsångest. Outfiten var bestämd, men så kunde jag bara inte bestämma mig för om jag skulle ha stövlar eller Converse. Gissa vad det hela slutade med?


Stövlar...



... eller Converse? Det är frågan!

Framför brasan

Publicerat klockan: 19:18:26 den 2008-12-28



Kvällen kommer se ut så här; middag, Ben & Jerry's (Bohemian Rasberry), laptop i knät framför brasan samt massa planering. Möten, luncher, deadlines och lite annat smått och gott!

Nu ska ni få tycka lite synd om mig; imorgon ska jag upp klockan 6:30! Jobbet väntar, men usch vad segt det känns! Måste verkligen komma i säng i tid idag om jag ska vara fullproppad med energi då! Ciao!

Inte så tokigt

Publicerat klockan: 19:12:18 den 2008-12-28
Hej alla goa läsare!
Haft en hektisk dag på jobbet! Helt slut när man kommer hem!

Först och främst måste jag bara berömma mig själv, för:
1) Jag har inte druckit latte eller te sedan jag upptäckte att jag fått lite missfärgningar på tänderna från alla oändlgt många koppar jag dricker.
2) Det är lätt att man slarvar med sånt, men jag har blivit en riktigt haj på att ta med mig mat till jobbet! Duktiga jag! Mia och jag har annars ett favoritställe som vi går till på lunchen, men nu dreglar jag bara när hon nämner maträtten hon just ätit. Fast jag måste ändå erkänna, maten som jag tar med hemifrån går inte av för hackor den heller! Mums! Det gäller bara att orka ladda den där matlådan tidigt på morgonen, så nu jäklar!



Det här var väl inte ett så tokigt berömma-mig-själv inlägg?!

Mellan rean

Publicerat klockan: 20:03:20 den 2008-12-27
Kaosdag i mellanrean idag igen! Lite "mellan rean" sprang jag och betalade för detta. Skitsnyggt, jag älskar det verkligen! Det är roligt, mina impulsköp är de som jag alltid blir nöjdast med. Nu var jag inte ens ute och shoppade, och så lyckades jag komma hem med världens grejer!
Ikväll ska jag vila upp mig lite inför morgondagens jobb genom att duscha och kika lite på Harry Potter 4! Ciao!



Pyamasset från Sisters



G-star trosor - perfekta att sova i!



Underbar mönstrad kofta från InWear!

Till Jenny

Publicerat klockan: 20:54:08 den 2008-12-26



Här har vi bilden! Förstår ni vad jag menar? Man sprang verkligen som en iller och trixade, så när vi stängde för dagen tog vi med alla kläder som hamnat på fel ställe och... ja, ni ser ju att det blev en minst sagt liten hög! Hihi!

Ikväll ska jag till Jenny ett tag för att planera en massa inför nyår! Ah, vad jag längtar! Förresten, ledsen om det inte blir två miljoner inlägg per dag, men jobbet tar upp massa tid nu under julen så jag hinner helt inte! Gör det helt enkelt så ofta jag kan! Det är alltid någonting!

Jag älskar det!

Publicerat klockan: 20:46:06 den 2008-12-26



Mycket mer intressant än så här blir det inte! Den berömda chevré/ honungssalladen blev min lunch idag! Mellandagsrean, herregud säger jag bara! Jag ska lägga upp en bild sen så ska ni få se vad jag menar! Helt sjukt! Folk överallt, springa hit och dit, kassa, vika, ta bort, ta fram, oj, är klockan så mycket? Men jag älskar det!

Ciao

Publicerat klockan: 11:16:05 den 2008-12-26

Tänkte bara säga god morgon! Nu drar jag iväg till jobbet! Hörs senare! Ciao!


Medan vissa sover jobbar andra...


Snyggingar

Publicerat klockan: 23:12:38 den 2008-12-25
Vilken härlig kväll jag haft! Massa god mat och trevligt sällskap, som vanligt! Imorgon är vi back to basic igen, jobb för hela slanten. Vi hörs mer då!


Ren chokladtårta från Chokladfabriken - lovely!


Sjukt snygga kusiner, inte sant?


Och så har vi mig! =D

Mitt i vintern

Publicerat klockan: 15:18:52 den 2008-12-25
Hemma efter en superhärlig vinterpromenad med familjen. Skönt med lite frisk luft och solsken. Snart rullar bilen mot morbror i Vasastan. Catch you later!


Kallt, men visst är vintern vacker?

Today

Publicerat klockan: 11:34:01 den 2008-12-25

Idag vaknar jag, såklart, först av alla i familjen. Jag har redan ätit frukost och fixat och donat, men de sover som om ingenting någonsin kunde väcka dem. Hallå, så påfrestande var inte gårdagen!

Ikväll ska vi iväg på julmiddag hos morbror. Träffa släktingar och kusiner, igen. Kul! Innan dess vill jag hinna ut i solljuset på en promenad. Helst vid vattnet, vi får se vad de andra är taggade på. Någonting måste jag i alla fall göra, jag håller på att bli tokig här hemma! Bara ta det lugnt, göra ingenting och bara vara passar mig inte riktigt. Usch, jullov känns bara överskattat. Vad jag behöver är en riktig semester, med arbete på laptopen inkluderat, helst sittandes på en vit sandstrand, lapandes sol.




By the way, no more Mr Nice Coffie drinker här inte! Har upptäckt att jag fått lite lätt missfärgning på tänderna på grund av att jag dricker kaffe och te så ofta (läs: jämt; hela tiden, varje dag), så nu får jag ta det lite lugnt med det ett tag. Tills jag hittat ett bra ställe som man kan bleka tänderna på, haha!


Dagen efter dagen D

Publicerat klockan: 11:21:41 den 2008-12-25

Julafton, julafton, julafton... nu är den över, lika fort som den kom. Jag menar, har det redan gått ett år?! Var det inte sommar nyss?
Hur som haver, gårdagen var helt fantastisk! Det första timmarna jobbade jag som sagt, sedan bar det av till hela släkten. Ärligt talat hade jag inte en enda gång en uns av julkänlsa i mig, det var bara som en speciell släktträff, men what the heck, det fungerar ju det med! Massa fina klappar fick jag - och gav bort! Det bästa är ju ändå att se att andra blir glada över vad de får! Klyschigt, i know, men så sant!
Och första julen ever, mina vänner - jag blev inte proppmätt! Mitt starkaste julminne genom åren har alltid varit att man åker hem och är så fruktansvärt proppmätt att det bara är så hemskt, men inte i år! Jag åt faktiskt av allting, men lagom, precis som det ska vara!

God jul på er!



The cousins who love their hairwax very much.


... and the ones who always smiles.


Jag med världens sötaste och tröttaste Fanny.


Merry Christmas!

Publicerat klockan: 14:51:56 den 2008-12-24



Lillebror Jens och jag önskar er alla en riktigt underbar jul! Massa pussar och kramar! Ta hand om er! xxx, Julia

Ps. På bilden (just nu) sitter vi i bilen på väg till släkten!

Dagens planering

Publicerat klockan: 00:50:16 den 2008-12-24


Ha drömmar och mål - då kommer ni gå långt!


Ny dag. God morgon på er!
Kommer idag göra mig i ordning, för att sedan åka och jobba, bli hämtad med bil och åka ut till farmor och farfar där hela släkten befinner sig. Alla påsar med julklappar ska jag ta med mig, plus mina, så jag kan få skryta lite, hihi. En VAIO och lyxstövlar är inte att leka med. Äta massa god mat, se när tomtenissarna målar schackbräderna i svartvitt (min favoritscen!!!) och bara umgås. Hela släkten samlad, ingenting konstlat. Hur bra kan en människa ha det? Mitt liv är fantistiskt!


Mina nya älsklingar!

Publicerat klockan: 21:43:33 den 2008-12-23
GOD JUL!
Hektisk dag idag igen! Låg uppe länge och pratade med lillebror igår, så jag kände att en sovmorgon var på sin plats. Frukost med familjen, sedan åkte jag och köpte mina nya stövlar! Visst är de snygga?! Bekväma, snygga och grym kvalité - då spelar priset ingen roll!

Direkt hem med en take-away sushi, sedan jobb! Nu: hemma! Har sprungit omkring och stormtrivits i mina älskade stövlar; de är ju så snygga, de är ju så bekväma, de är ju så bäst!


Jessica Alba och jag

Publicerat klockan: 19:26:06 den 2008-12-22
Hallå!
Körde lite konditionsträning blandat med stabilisering av knän! Det känns alltid så bra efter att jag har tränat, kroppen är så avslappnad och man känner ett lugn i sig själv, även om man har kört det hårdaste och tuffaste passet i sitt liv!

Har lånat en CD av Daddy med "relaxing music" som det så fint står på den. Har ett helt rum att städa nu, ganska trött, men jag kommer inte riktigt hinna imorgon och jag vill gärna att det ser så fint ut som jag vet att det kan göra på en sådan dag!

Ciao Bella (/Bello), säger jag till er som baristorna så fint säger till mig när jag handlar min dagliga latte på Massagotti. Hihi, så söta!

 
Jessica Alba och jag känner oss duktiga och mår bra efter ett träningspass!

Pröva du med!

Publicerat klockan: 14:03:04 den 2008-12-22



Nu sitter jag och avnjuter en sallad med chevré och bulgur - pröva ni också! Hur gott som helst! Fick med mig lite nybakat bröd från cafét också, inte dåligt det inte!

Har en hel del småsaker att bocka av idag, men ett träningspass ska nog gå att klämma in i kalendern! Vad tycker ni; ska jag köra styrka, kondition eller gå på någon klass? Ni bestämmer! Ciao!

Frågor och svar

Publicerat klockan: 13:58:24 den 2008-12-22



Fråga: I princip min enda lediga dag på hela jullovet - varför ringer alarmet klockan 6:20?
Svar: Jag hade ett tidigt möte på Eastmans som inte gick att boka om. Vad skulle jag göra?

Efter det ringde jag min morbror som bor i närheten och bad om att få komma på frukost. På vägen upp till hans lägenhet kom jag att tänka på att det måste vara oerhört jobbigt att bo där om man bröt benet! Nästa gång ska jag ränkna den totala summan av alla trappsteg, för tro mig - det är ett par stycken!

Bara en bild

Publicerat klockan: 13:46:10 den 2008-12-22



NEJ, STOPP, VÄNTA! Jag har inte gått och dött om det var det ni trodde! Det blev ju inget bloggande igår, och detta på grund av att jag inte ens hade två sekunder över någon gång under dagen. Jobb hela dagen, sedan åkte jag och Jenny och slog in Carolinas present för att sedan gå på hennes drop in. Det var jättemysigt med massa ljus tända, men på grund av detta blev det inga bra bilder; förutom den här på min tallrik. ALLT var hembakat - ambisiöst eller vad?! Hur gott som helst!

Hur många gånger ryste jag?

Publicerat klockan: 21:56:17 den 2008-12-20



I och med den här bilden vill jag bara säga att gårdagens julavslutning var underbar! Vad jag älskar att sitta i kyrkan, titta på alla människor som sitter omkring mig, spana in den magnifika inredningen, lyssna på tal, och framför allt musikalarnas ljuva stämmor! Alltså, de sjunger så sjukt vackert! Jag tappade allvarligt talat räkningen på hur många gånger jag ryste bara för att det lät så vackert? Frannie, har du koll?

Nej, imorgon blir (igen) en jobbdag. Jag börjar tidigt, så en tidigt läggning vore på sin plats. God natt för idag!

Lyxmiddag!

Publicerat klockan: 21:18:24 den 2008-12-20



Ah, hemma från jobbet! Vad vuxet det känns att säga så, men jag antar att det är vad jag är på väg att bli. Mer ansvarsfull, respektingivande och allt det där andra.
Idag har jag fått mycket beröm för hur duktig jag är på mitt jobb. Av personer som jag helst vill höra det, så det känns extra bra. Jag menar, jag vet att jag är duktig och så, men ibland kan det vara skönt att få höra det också. Förstår ni vad jag menar?
På tal om jobb, jag är helt slut! Alla julshoppare gr att man springer som en tok fram och tillbaka. Kul, men jag undrar om jag har ork för en sådan jul? Finns bara ett sätt att ta reda på! Ska dock ladda ordentligt med sömn och näringsrik mat, så ordnar det sig nog!

Mmm, underbart god mat äter jag just nu! Fisksoppa, saffransris med aioli och vitlöksbröd! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Jag är i mathimlen! Ska avsluta kvällen med HaegenDazz (eller hur det nu stavas) - Strawberry Cheesecake! Mycket hgre klass än Ben&Jerry! (Jag känner mig som värsta förrädaren som säger så, men vad ska jag göra? Det är ju sanningen!)

Från ett ställe till ett annat

Publicerat klockan: 11:15:42 den 2008-12-20




Från frukost på ett ställe till ett annat! Igår på Thulins vid Fridhemsplan med tjejerna i klassen och idag hemma framför laptopen.
Igår när jag kom hem mådde jag inte superbra, hade nämligen rusat direkt från skolavslutningen till en affär för att beställa två par skor till att åka direkt och jobba och sedan kommer hem sent på kvällen. Det enda jag hann med att äta under dagen var frukost och sedan en latte från Massagotti. Blodsockret var inte på sin topp under kvällen om vi säger så.

Hur som helst, nu ska den här julen spenderas i butiken. Jag ser fram emot denna dag, lovar att det kommer vara högt tepmo i och med all julshopping!

By the way

Publicerat klockan: 21:23:09 den 2008-12-19

God kväll!
Jag är helt utpumpad och slutkörd. Massa roliga bilder att lägga upp, men det tar vi imorgon. Puss och god natt!


Klackat var det här!

Publicerat klockan: 23:41:50 den 2008-12-18

Hallå i stugorna!
Jag sitter och kikar in skor just nu. Tänkte att eftersom det är lön snart kommer det inte svida lika mycket när x antal tusenlappar försvinner från kontot. Det som är ruskigt bra med att ha extra långa fötter är att jag måste gå till butiker som specialdesignar skorna i min storlek, så jag kan helt enkelt inte ha dåligt samvete när jag köper dyra skor, för det finns inga andra alternativ! En vanlig 38 kan rusa in på Skopunkten och lösa alla världens skoproblem, medan jag måste sitta och planera lite. Lite coolt att vara ensam om en modell, men nog skulle jag allt föredra att vara en vanlig 41. Jaja, det finns ingenting jag kan göra åt det, så jag tänker minsann fortsätta köpa skor för flera tusenlappar per par, med all rätt!

Och från och med nu ska jag sluta vara så fånig och köp platta skor! Jag älskar klackar men blir livrädd och känner mig totalt utstirrad när jag väl har det! Om ni kollar bilderna nedan så vet ni vilka jag lämnde tillbaka - bara för att jag kände mig på tok för lång i dem. Fine att man ska känna sig bekväm, men då är det viktigare att jobba med någonting annat som kallas självkänsla. Jag är utan skor på fötterna över 180 centimenter (exakt hur lång tänker jag inte säga, ni får gissa), men det ska banne mig inte hindra mig längre! Jag har haft djupa diskussioner med världens bästa och underbaraste Emilia de Poret om det här, och vi är båda överrens om att jag är lite smått dum i huvudet om jag inte använder högklackat när jag så gärna vill ha det! Vad tycker ni? Högklackat eller inte?







Gissa vem som lämnade tillbaka det svarta paret...


Sista dagen för det här året!

Publicerat klockan: 21:44:04 den 2008-12-18



Agh! Jag kan inte fatta det! Det är helt sjukt, helt sjukt! Idag hade jag min sista riktiga skoldag för det här året, imorgon är det skolavslutning i kyrkan och sedan kan jag släppa skolan och allt den har att göra med under hela jullovet! Bara fokusera på jobbet, familjen och vänner och träning. Ett PM ska i och för sig in innan jullovet är slut, men det är en bagatell! Semester från skolan! Yey!

Gissa vad?!

Publicerat klockan: 15:41:30 den 2008-12-18



Hihi, gissa vem som har fått hem skolkatalogen?! Nu kan jag äntligen kolla in de andra klassernas spexfoton! Inte dåliga sådana kan jag tala om! Sagofigurer, 90s, Charlies änglar, svartvit glamour - bara för att nämna några! Kan ni gissa vart jag är på min klassbild? Ni kommer väl ihåg att jag var Arwen, bara för att ge er en liten ledtråd!

Om någon timme är det jobb som gäller för mig. Är helt slut idag, så jag ska passa på att ta det lite chili (mitt egna uttryck för att chilla) och ladda innan jag sticker. Jättekram till er!

Blommönster

Publicerat klockan: 15:32:58 den 2008-12-18



Idag satsades det helhjärtat på blommönster! Min favorithoodie från Jenny Hellström och pärm från Marimekko. Tänk vad lite färg kan liva upp stämningen!

Jag har haft en jättebra dag idag. Jag tror att jag har kommit till insikt om vissa saker i och med att jag kände att det blev för mycket igår. Stopp är stopp. Jag får stå de saker jag gör, men hädenefter ska jag försöka tänka mig lite för innan. Jag har tagit mig an alldeles för mycket jobb under jullovet, så det blir inte ens något jullov, snarare jobblov, men det får jag stå får och lära mig av till nästa gång. Haha, man trodde kanske att man skulle bli visare efter en hel sommar fylld med jobb, men icke. För mig krävs det tydligen flera gånger för att det ska bankas in i huvudet ordentligt. Lika bra kanske.

Vi gjorde en jätterolig redovisning på röstlektionen idag. Jag, Max och Frida gestaltade en tomtenisse, Carola, Peter Jöback, Aladin och Jasmine - och det blev en riktig hit. En riktig skrattsuccé!
Åh, är inte livet konstigt? Ena stunden är man sprudlande glad och andra sönderstressad. Jag pratar inte om tonårshumör, utan mer om hur olika händelser som formar ens liv och hur man tar sig an dem. Håller ni inte med?

Monstrous Regiment

Publicerat klockan: 20:52:06 den 2008-12-17

Soon to be...


Okej, jag vet inte om det känns särskilt mycket bättre, men efter en Ben&Jerrys, skriverier samt lite lugn och ro känns det i alla fall okej. Fortfarande mycket att göra.

En bra sak som har hänt idag är att vi fått våra roller utdelade! Slutproduktion 2009 - here we come! Jag är riktigt nöjd med min karaktär! Vilken hejdundrande bra föreställning Monsterous Regiment kommer vara!
Glädjande nyhet nummer 2: Jag är producent och scenograf - yey! Hihi, nu sitter jag och småler här för mig själv. Äsch, det försvann lika fort som det dök upp. Kom på att jag har några inlämningsuppgifter att skriva innan jag får gå och lägga mig. Lika bra att börja med en gång.

Nu räcker det!

Publicerat klockan: 18:02:47 den 2008-12-17
Jag är så uppe i varv just nu. Massa samtal med olika typer, telefonen ringer i ett, smsbomber attackerar min mobil varje sekund, måste svara, hinna, säga ja. Inlämningsuppgiften måste skrivas, fan nu blev jag tvungen att ställa in yogan, hinner inte, viktiga papper måste lämnas, "Har du gjort det där Julia?", "Du har det hur bra som helst!". Hundra miljarder människor som rycker i mig på en och samma gång... Jag vill bara fly. Någonstans där ingen känner mig, där jag kan känna mig trygg och säker, långt bort från alla krav och måsten. Jag ska alltid dra i de stora trådarna, men jag kan inte komma ifrån, sakerna måste ordnas, oavsett om jag orkar eller inte... Ah!!!

Förlåt om jag öser ur mig allting över bloggen, men den ska fungera som en plats där jag bara kan ösa ur mig mina känslor, tankar, åsikter och vad som hänt under dagen. Sorry, men antigen får ni helt enkelt stå ut, eller så läser ni inte bloggen något mer, för åtminstonde idag.
Det är verkligen så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill så mycket, har så mycket mål och sjukt höga krav på mig själv. Den ena jag säger: "Men vad är det med dig? Klarar du inte av när det händer massa roliga saker? Failare!", medan den andra jag säger: "Herregud gumman! Ta det lugnt! Titta på en film, res bort, rensa huvudet. Må bra!". Vad i helskotta ska jag göra?

Äsch, det löser sig nog. Bara en dag som det är lite mycket på. Jag återkommer om en stund. Jag måste samla mig lite först.

Att kunna bocka av!

Publicerat klockan: 22:49:23 den 2008-12-16


Samtal med kusin, Sophie Kinsella och Molly brevid mig - vilken hit!


Hello sweethearts!
Jobbet var riktigt kul ikväll! Jag hade en jättesöt kund som kom och och sa "Åh, dig vill jag ha hjälp av! Du var så snäll och duktig förra gången!". Hon gick därifrån med jeans, blusar och toppar. Åh, vad jag älskar mitt jobb! Det är verkligen hur man blir bemött som gör allt för mig! Vist låter det klyschigt, men hjälp vad sant det är!

Har hunnit slänga i mig lite middag och skriva ännu en skoluppift. Skönt att kunna bocka av ännu en grej! Imorgon kommer jag kunna bocka av:

  • Hålla tal i Svenska C. Jag ska prata om självkänsla!!!
  • Yoga på Sats. Längtar!
  • Springa lite ärenden. Bland annat lämna en faktura på Eastmans.
  • PLUGGA!

Nu ska jag fortsätta sluka En shopaholic säger ja av Sophie Kinsella! Den är ju bara så bra!


Vad ska man göra?

Publicerat klockan: 15:45:21 den 2008-12-16


Idag har Jennifer och jag jobbat med vårt projektarbete i skolan. Kul och intressant - man lär sig alltid något nytt! Åh vad gärna jag skulle velat bara träna och plugga (egentligen är ju inte det så lite) idag, men jag har ju som sagt tackat ja till jobb, så vad ska man göra? inte klaga i alla fall! Hörs senare!

Todays...

Publicerat klockan: 15:40:53 den 2008-12-16

Hoodie, Jenny Hellström
Linne, Gina Tricot
Jeans, Replay
UGGs
Halsband och örhängen, Pilgrim

Rusning

Publicerat klockan: 15:38:32 den 2008-12-16
Good day!
Kom hem från skolan nu! Om en liten stund ska jag iväg igen; jobbet kallar! Innan dess ska jag få i mig en frukt och hinna med lite skolarbete. Är hemma vid nio ikväll, och då kommer jag förmodligen inte ha så mycket ork kvar. Imorgon har jag nämligen ett tal i Svenska C, så jag vill kunna känna mig förberedd om det ska gå bra!


På filminspelningen

Publicerat klockan: 21:50:49 den 2008-12-15


På filminspelningen av Shopaholic-böckerna! Can't wait!



Huh, jag är helt slut i huvudet efter att suttit hela kvällen och jobbat på en essä i Engelska C. Egentligen var det meningen att jag skulle hinna med massa andra skolarbeten också, men eftersom det här tog upp så mycket tid ska jag slänga ihop böckerna för kvällen. Istället kommer jag öppna en annan bok (!), som jag valt att läsa själv, inte någon lärare (!), som godnattsaga. Usch, nu är jag så trött så jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Imorgon har jag tackat ja till några timmars jobb. Så här inför jul är folk som galna och ska shoppa som bara den, så det gäller att vara flexibel, bara för den här gången. Okej, det är inte alls bara för den här gången, det har blivit många sådana dagar över jul (jag har bara någon dag ledig i jul!), men pengar är pengar, eller hur?
Just det, sova var det. God natt!

Svetten lackar under Life of Ryan

Publicerat klockan: 17:42:53 den 2008-12-15



Skrev prov i Kultur- och idéhstorian idag. Gick strålande! Efter skolan åkte jag direkt och tränade lite kondition på en sån där maskin-som-jag-inte-vet-vad-den-heter medan jag tittade på Life of Ryan. Superkul! Var helt anfådd efteråt , vilket är precis så som det ska vara!
Kväll ska  jag skriva en essä på en Jamaica Kincaid- bok vi läste härom veckan, ett tal att jobba på och massa andra roliga (host) inlämningsuppgifter. Oh well, bara att sätta igång.

Dior & Ray-Bans

Publicerat klockan: 17:35:33 den 2008-12-15
Om det skulle vara så att jag behövde glasögon skulle jag definitivt välja dessa! Jennifer och jag funderar allvarligt på att köpa ett varsitt par, utan styrka i glaset och med antireflex - bara för att de är så jäkla coola! Dessa är mina favoriter, färg ska det vara! Vad tycker ni? Passar jag?



Röda Ray-Bans!



Mina naturligt röda läppar ser nästan bleka ut jämfört med glasögonen!



Dior!



... i rosa och transparent!

Söta lillebror!

Publicerat klockan: 20:29:54 den 2008-12-14



Har även hunnit sitta ner lite med bror min. Som vanligt resulerar detta alltid i lite bilder. Visst är han supersöt?! Hur som helst, nu ska jag jobba lite på ett tal som ska hållas på onsdag!

Julmysdag!

Publicerat klockan: 20:26:30 den 2008-12-14
Hey you guys!
Efter en riktigt rolig julmysig dag med mina favoriter, är jag packad med socker och helt slutkörd! Kanderade äpplen, marsipanfigurer och coola granar - bland annat!


Intressant historia hör till dessa...



Granar!



Tro mig, det blev fler figurer...


Här har vi några av filurerna!

Det hela slutade i alla fall med en superkväll! Nu gäller diciplinerat plugg! Jag skojar inte, alla som åkte hem skulle plugga! Helt sjukt för gymnasieelever innan jullov! Därför hoppas jag att ni har lite överseende om det inte blir två miljoner inlägg per dag, för jag har verkligen skoluppgifter så det står mig upp över öronen! Cheers!

Chics anländer idag!

Publicerat klockan: 10:17:55 den 2008-12-14
God morgon!
Jag kunde inte somna igår, så imorse när klockan ringde orkade jag faktiskt inte gå upp, så jag ställde fram alarmet en timme. Nu har Britney väckt mig med sin Circus, så jag har i alla fall vaknat. Usch, varför kan man inte bara somna när man vill?
Jag planerade att hinna med massa plugg innan alla gäster kommer, men det får helt enkelt bli lite mindre, nu när jag vaknade lite senare. Det är alltid något.

För er som inte vet, så kommer massa sköna chics hit på lite julmys idag. Klädkod är någonting rött, så det ska bli riktigt spännande att se vad folk dyker upp i! Bilder och en hel del roliga detaljer får ni senare! Nu ska jag och min Newport-morgonrock gå och äta frukost! See ya!



Today I'm wearing something straight from the west coast!

Bit ihop!

Publicerat klockan: 21:23:16 den 2008-12-13


Ikväll skulle jag gärna vilja se på Harry Potter bara och ha en myskväll med familjen, men jag måste verkligen plugga! En vecka kvar, bara att bita ihop!

Njuter lite av tryffelchoklad och glass med bär under tiden! Ha en toppenlördag!

Maxim

Publicerat klockan: 16:55:26 den 2008-12-13

Uh-uh, I like it!

Hej hopp i lingonskogen!
Kom precis hem från träningen, det blev lite styrka. Störde mig lite på att en maskin var trasig, det känns lite som att träningen inte blev fullbordad. 
Hur som helst, köpte protein-kolhyderatspulver med jordgubb och hallonsmak. Man tillsätter bara lite mjölk efter träningen och voilá! Lätt som en plätt, och en jättebra grej för mig som flänger omkring så mycket. Dock fick jag ett tips av Hanna (en superdupergullig anställd på Sats): istället för att ta en hel portion, ta en halv! Det tillsammans med en frukt är det ultimata!

Har nu smakat den och den är klart godkänd! Smakar lite som mjölig milkshake, så helt okej, med tanke på vad jag smakat tidigare i mitt liv.

Nu väntar lite städning och plugg. Drar nog iväg med lillebror till affären för att handla lite Ben&Jerrys senare. Vi hörs!

Dagens planering

Publicerat klockan: 12:14:59 den 2008-12-13



I och med att jag vaknade lite senare än vanligt idag -frågan är om det blev lite för kul igår- innebär det att jag har mindre tid på mig att göra allt jag har planerat för! Det behövs städas här hemma inför imorgon, jag vill träna och om jag hinner så finns det ett litet, bara ett litet MÅSTE som säger att jag ska plugga. Nästa vecka blir ännu en kaos-vecka på skolfronten, sen kan jag slappna av, för då är det jullov och då kan jag endast fokusera på jobb och träning, plus lite annat smått och gott så klart!


Julfest!!!

Publicerat klockan: 12:09:20 den 2008-12-13
Som jag misstänkte så blev gårkvällen riktigt lyckad! Först åkte jag och Stefan med bil hem till honom och bytte om. När taxin kom dök Mia upp också. Tillsammans åkte vi till Kalles, the boss, 4-våningsvilla (här snackar vi lys i varenda vrå!) hade en hel kväll! Nu när bloggen är snäll mot mig igen, så kan jag lägga upp flera bilder i ett inlägg ! Yey!


Jenny!


En sångerska, en från Fältöversten, en designer - de bästa vännerna!


Lita på att jag kan agera husvakt!


En hel drös med Brothers & Sisters!


Belan och Darin!


Chefen fick massa presenter!


Vi med!


Nämligen morgonrockar från Newport! (á 1000:-)


Haha, jag fick minsann kämpa för att få plats med alla kassar i baksätet av bilen på väg hem!

Avsvimmad på golvet?

Publicerat klockan: 09:42:41 den 2008-12-12
Morning sunshines! Ouf, vilken lång dag jag har att se fram emot! Skola först, med redovisning i Nutida konst och sista idrottlektionen ever! Sen åker jag direkt och jobbar, efter det tar jag och en av cheferna taxi till en julmiddag med resten av jobbet. Sent kommer det bli, galet men framför allt kul! Dessutom kommer jag nog vara ganska hungrig... Den englishiga breakfasten jag äter nu ska jag i princip stå mig på till middagen runt 21-22 snåret ikväll. Måste försöka springa förbi någon affär på vägen och inhandla en Yoggi Yalla eller något, annans kommer jag förmodligen ligga avsvimmad på golvet tillslut! Ha en grymt bra dag! Det är fredag, make it the best one!

Att shoppa julklappar

Publicerat klockan: 19:55:10 den 2008-12-11
Okej, okej, sista inlägget innan jag springer! Men BARA för att ni är så söta! Har shoppat loss på lite julklappar till min hunnie-bunny-älskar-dig-kusin! Med ett flashigt kort blir det här den mest klockrenaste presenten ever till henne!

Nya favoriten i sängen

Publicerat klockan: 19:51:03 den 2008-12-11
Okej, jag kan inte hålla mig! Jag måste bara publicera den här bilden! Köpte henne idag från Lagerhaus; är hon inte alldeles, alldeles underbar?! Helt sjukt vad mjuk och gosvänlig! Nya favoriten i sängen, definitivt!

Ett dyrt besök...

Publicerat klockan: 19:47:46 den 2008-12-11
Okej, nu får det bli snabba puckar här i bloggen! Ska springa om två röda! Har i alla fall varit hos Sara för att klippa och slinga mig. Blev supersnyggt! Jag är grymt nöjd! Kom hem med balsam, balsamspray, torrschampoo och hårinpackning! Vad gör man inte för mitt stackars hår som jag utsätter för så mycket slitage! Målet är nu (enligt Sara) att duscha håret två gånger i veckan och hårinpackning varje gång! Förstår ni då hur ledset mitt hår är på mig?

Akut tid

Publicerat klockan: 15:07:37 den 2008-12-11
Stressig morgon för tre idag, så det fick bli frukost i skolan för mig, Jennifer och Elin. Mysigt! Ringde under en rast till min supergulliga frisör Sara och bad om en akut tid. MÅSTE verkligen klippa och slinga nu! Hur som helst, klart hon kunde fixa en tid till mig! Därför ska jag springa om bara en liten stund. Ska få i mig lite apelsin först.

Jag är en sucker!

Publicerat klockan: 19:17:11 den 2008-12-10
Mmm, jag är en sucker för BEN & Jerrys! Nu sitter jag med Strawberry Cheesecake ochska alldeles strax sätta igång med skolarbetena!

Everybody wants a piece of me

Publicerat klockan: 17:48:55 den 2008-12-10
Nooo, nu hade jag skrivit värsta långa inlägget och så försvann det! Pannkaka också! Anyhow, det jag tänkte säga var att jag för en liten stund sen fick en sista minuten inbjudan till någon VIP-kväll på Topshop, men med tanke på hur resten av veckan ser ut var jag tvungen att ställa in. För min egen skull. Skolan går före, så är det bara. Sorry, Ems. Tänkte medan jag ändå är igång passa på att förklara hur resten av veckan ser ut (förbered er på ett långt inlägg nu!): TORSDAG: skola, frisören, VIP-kväll i k:fem. FREDAG: skola, jobb, taxi med en av cheferna till julmiddag med jobbet - kommer definitivt bli galet och assent! LÖRDAG: träna, eventuellt plugg och förberedelse för morgondagen. SÖNDAG: julmys hemma hos mig! Kommer gör lite chics från "gamla klasser" (Elin och Jennifer råkade halka med på ett bananskal också!). Well, that's that! Kommer verkligen bli helt otroligt sjukt kul, men om jag som privatperson ska njuta av varje sekund är det viktigt att jag orkar. Därför blir det sitta-hemma-och-plugga-och-äta-ben&jerrys-strawberry-cheesecake kväll ikväll. Bara så ni vet.

Jag gör som Britney

Publicerat klockan: 07:38:09 den 2008-12-10
Morning babes! Idag är jag jättetrött och har sjukt ont i ryggen - värre än vad det var igår! Men jag gör som Britney: If I wake up and have a bad day, then I tell myself that it's going to be a good day! I'm a positive woman! Ska åka och skriva mitt prov strax. Wish me luck!

Här äts det hemmagjorda lussebullar!

Publicerat klockan: 22:44:08 den 2008-12-09
Holy Canoly! Tiden bara flyr iväg! Ikväll har jag varvat med Naturkunskapsplugg och julmusik. Just nu sitter jag med en kopp te och apelsin som ska avsluta min kväll. Imorgon är det tidig uppstigning. Har den sista biten kvar av pluggandet innan jag går och lägger mig. Vi hörs igen imorgon! God natt!

Ett måste!

Publicerat klockan: 18:30:36 den 2008-12-09
Choklad är ett MÅSTE om jag ska orka spendera en kväll med att plugga. Imorgon är det Naturkunskap A prov, så jag ska gräva ner mig i instruderingsfrågorna strax. Lite middag först, sedan tutar och kör jag!

Gensvaret på mig själv

Publicerat klockan: 18:24:05 den 2008-12-09
Boken till vänster är gensvaret på mig själv. Nej, jag menar det! Det går knappt en dag innan jag kommer hem med någonting. Det jättepositiva (host!) repliken från mina föräldrar lyder "Har du köpt någonting? Nu igen?!", varje gång jag kommer hemmed någonting nytt. Idag har jag köpt dessa två böcker som verkar grymt bra och julklappar till chefen - inte för att smöra utan för att jag har fått strikta order om att köpa "något galet". Tro mig, det är galet. Mer tänker jag inte säga.

Dagens

Publicerat klockan: 18:16:09 den 2008-12-09
Hoodie: Jenny Hellström Babydollklänning: EastWest Jeans: BikBok UGGs

Grym start på veckan

Publicerat klockan: 19:41:46 den 2008-12-08
Gosh! Jag är så trött så jag vet knappt vad jag ska ta mig till! Har pluggat intensivt i cirka fyra timmar (!), så nu kör jag med en välbehövd paus. Ska fortsätta med pluggandet strax. Och så, mina vänner, ser resten av kvällen ut! Ändå grym start på veckan, får jag lov att säga!

Pröva, älska, köpa!

Publicerat klockan: 15:04:57 den 2008-12-08
Gjorde ett ärende på banken idag. När jag var klar svängde jag förbi Engla där jag såg lyxmorgonrocken som jag trånat efter hur länge som helst! Jag prövade den, älskade den, köpte den! Jag menar, titta bara på den! Är den inte alldeles, alldeles... underbar?!

Jag har en stategi

Publicerat klockan: 15:00:56 den 2008-12-08
Vad är det här för bild, kanske ni tänker. Jag har en strategi. Det är nämligen så att jag har ett stort Engelska C prov imorgon och på onsdag ett ännu större i Naturkunskap. Jag har haft så fullt upp senaste veckan, så jag har helt enkelt inte hunnit ta itu med själva pluggandet. Därför har jag köpt alla saker, som en slags belöning och något som ska göra pluggandet kul! Så det är vad jag har att se fram emot idag! Om jag hinner (högst tveksamt) ska jag iväg och träna också!

Full scheduele

Publicerat klockan: 19:23:20 den 2008-12-07
Vad jag lärde mig imorse av att gå upp en halvtimme tidigare var att man inte hinner göra det man planerat, förutom att ha en lite längre morgon. Tända ljus, någon artikel i DN och lyxfrukost. Inte helt fel det, men det resulterade bara i att jag har fått en drös med saker att fixa med ikväll. That's way det inte blir lika mycket bloggning som vanligt! Hur som haver, ha en toppenkväll, så hörs vi nästa vecka! Hugs!

Bildbevis

Publicerat klockan: 19:08:14 den 2008-12-07
Här har ni bildligt bevis på hur man laddar inför en lång och energikrävande dag på jobbet! Ordentligt med frukost!

for the record

Publicerat klockan: 00:21:21 den 2008-12-07
Imorgon har jag en bloggpaus under förmiddagen, innan jag åker iväg till jobbet. Har lite saker att fixa. Ikväll har jag tittat på Fool's Gold och Britney: for the record. My God, jag är så imponerad av hennes styrka! Jag säger som alltid: GO BRITNEY! By the way: linnet är köpt idag, från Gina Tricot!

The B&J dicease

Publicerat klockan: 19:50:13 den 2008-12-06
Det hela började med att C på jobbet hyllade den, och sa att jag var tvungen att köpa. Jag lydde order, och blev fast. Sedan fick jag lillebror att smaka. Då var han fast. Idag gick jag och lillebror Jens till affären för att köpa Ben & Jerry och en film för lite myskväll med familjen. När vi köpt allting, vem kommer inte in i affären? Andra lillebror! Gissa vad han köpte? Smaken Chocolate Fudge Brownie. Nu är alla barnen i familjen fast. En dyr ovana. Allt tack vare C. Tack, C.

Work, work, work!

Publicerat klockan: 19:44:29 den 2008-12-06
Hemma igen! Serisöt, så här trött har jag inte varit på länge! Jobbet gick verkligen kanon, jag hade hur kul som helst! Hann inte fixa någon ta-med lunch imorse, så jag köpte lite från Massagotti istället. Funkade lika bra det!

Glöggpartaj

Publicerat klockan: 09:59:07 den 2008-12-06
Min söta Mami ringde mig direkt efter jobbet och sa till mig att komma på ett glöggpartaj, eftersom alla frågade efter mig. Vad hade jag för val? Klart jag åkte dit! Det ligger ändå i närheten, och det vargrymt trevligt! Träffade många intressant människor, hade roliga diskussioner och smakade på lite tilltugg och drack lite glögg! Den här bilden fick godkänt av värdinna Carina, eftersom uppläggningen inte var tillräckligt bra, men what the heck?! Det var supergott och håll med om att det visst ser fint ut?! Tack för igår!

Julpyntat och inrett på jobbet!

Publicerat klockan: 09:53:13 den 2008-12-06
När jag kom till jobbet igår hade vår inredare M. varit där och julpyntat för fullt! Allt var uppdelat i sektioner med olika teman. Just den här bilden är jag lite osäker på, men visst är det vackert?! Jag älskar när M. kommer! Hon är alltid om så snyggt så man blir helt enkelt glad av att hon har varit där! Framförallt, man vet när hon har varit där! Det syns verkligen!

Besök på amerikanskt campus / Hogwarts

Publicerat klockan: 09:48:19 den 2008-12-06
Igår var jag ju som sagt i på KTH genom Nutida Konsten. Vi fick en visning av all konst runt om i området. Själva konsten tyckte jag var ointressant, men det var sjukt kul att se sig om i campuset! Så vackra byggnader! Fast missförstå mig inte, konsten tilltalade mig inte, men det var kul att höra om hur den först hamnat där. Skulle jag inte gjort detta skulle jag förmodligen inte käna till det, så det var klart värt det! Ett litet besök på amerikanskt campus/ Harry Potter skolan alltså!

På alla sätt och vis

Publicerat klockan: 09:41:21 den 2008-12-06
En trött Julia har vaknat idag. Fick inte så mycket sömn inatt, så jag får satsa på ikväll istället! By the way så är jag så himla trött på att den här bloggen håller på att spela ett långvarit spratt med mig! Även fast jag gör mellanrum och hoppar några stycken när jag skrivr, så publiceras allt bara som en fet klump av text! Så dumt, så fult, så svårt att läsa! Well hell, berättar mer i kommande inlägg som kommer om bara en liten stund!

I'm in a rush

Publicerat klockan: 23:44:39 den 2008-12-05
Hej! Direkt efter skolan åkte jag och jobbade, och efter det direkt till ett glöggpartaj. Kom hem för några minuter sen. Lägger upp bilder innan jag går till jobbet imorgon, nu är jag faktiskt jättetrött och behöver komma ner i varv lite innan jag går och lägger mig! Sov gott alla!

In school

Publicerat klockan: 10:08:50 den 2008-12-05
Sitter i skolan nu och har precis sammanställt olika arbeten som jag senare ska lämna in idag. Snart är det lunch, får se vad för intressant som serveras i skolmatsalen (not). Efter det ska jag och klassen åka till KTH för att gå på en visning. Spännande! Vi hörs som vanligt snart igen!

Morning!

Publicerat klockan: 07:23:25 den 2008-12-05
God morgon! Riktig jag-vill-inte-gå-upp morgon idag. Usch och fy. Well hell, nu har dagen börjat. Lika bra att göra något bra av den! Hörs senare!

Definitivt träningsvärk imorgon!

Publicerat klockan: 19:45:17 den 2008-12-04
Ah, I love training! Träningen gick superb! Helt slut, svetten rann verkligen och pulsen var nästan farligt hög. Skönt! Lite jobbigt dock, där jag stod och pumpade gick det förbi massa guys och på vägen spanade de verkligen in mig! Kan man få träna ifred eller?! Well hell, glad att jag kom iväg i alla fall, känns så skönt nu! Snart blir det middag och sen ska jag jobba på ett referat! See you later guys!

Min bror är kändis!

Publicerat klockan: 19:34:19 den 2008-12-04
En av de få gångerna jag faktiskt får med stora lillebror på bild var just den här bilden! I och med det tänkte jag påpeka att han börjar bli lite smått kändis! Hihi, när jag satt på tunnelbanan idag var det två killar som började prata om honom. Från början trodde jag de sa fel namn, men när de upprepat vårt efternamn x antal gånger (så vanligt är det inte) förståd jag vem de pratade om, eftersom han alltid blir tilltalad med efternamnet när han är med sina kompisar. Haha, vad jag satt och höll mig för skratt! De hade förmodligen ingen aning om vem det var som satt och tjuvlyssnade!

Mycket innan jul

Publicerat klockan: 16:28:03 den 2008-12-04
Har en härlig träningsvärk mellan skulderbladen och i ryggen från yogan igår. Känns bra och dåligt. Skönt att känna at man har tagit i lite, men det är inte speciellt skönt. Har som vanligt, nu innan jul, en hel del skolarbete att ta tag i. Om jag hinner ikväll ska jag dra iväg till Sats och trampa lite på någon maskin. De stänger trots allt klockan 10. Men, men, vi får se! Xxx, Julia

Sista för nu!

Publicerat klockan: 16:20:45 den 2008-12-04
Hej hopp! Lägger upp en av de sista bilderna från plåtningen, för nu i alla fall. Det är absolut inte sista bilden vi tog, men vi låter det vila lite på bloggen, ett tag framöver så ni inte tröttnar helt. Det här är en av mina favoriter. Riktigt papparazzi möter fashion bild, tycker ni inte?

Jäkla Jamaica Kincaid!

Publicerat klockan: 15:52:29 den 2008-12-04
Vet att jag postar samma bild som igår, men jäkla Jamaica Kincaid! Igår kväll läste jag 3 timmar, imorse gick jag upp långt innan jag skulle för att läsa och på väg till skolan läste jag! Skitjobbigt, världens sämsta bok (okej, språket är vackert) men saken är den att jag hann läsa ut den! Känns super! Lättnad!

Så här ser jag ut idag!

Publicerat klockan: 15:48:13 den 2008-12-04
Chanelinspirerad 3/4 kavaj, Lindex Linne, Rufus Wainwright för H&M Jeans, Replay UGGs

"Plågsamt skönt"

Publicerat klockan: 20:54:36 den 2008-12-03
Nytränad och nyduschad - lovely! Träningen var riktigt givande, det känns verkligen som att musklerna både fick tänjas och bli avslappnade, så att säga. "Plågsamt skönt" som Sofie och jag så fint kom på efter yogan. Resten av kvällen kommer spenderas med att läsa The Autobiography of My Mother av Jamaica Kincaid, som vi har muntlig diskussion och en skriftlig uppgift på imorgon i Engelska C. Har en bit kvar, så det är lika bra att börja med en gång!

Bild från plåtningen!

Publicerat klockan: 17:23:10 den 2008-12-03
Här har ni den tredje bilden från plåtningen förra veckan! Gillar den, jag ser så lycklig ut! Inte för att jag inte är det normalt sätt, jag tycker bara att Emma(fotografen) fick in en klockren bild! Eller vad säger ni? By the way, medan jag är på min yoga kan ni lyssna på de här tre låtarna; de är grymma! http://www.youtube.com/watch?v=L8p5t4uPCZQ, http://www.youtube.com/watch?v=bqpA5Acc8-c och http://www.youtube.com/watch?v=PIDoPETif8g. Hörs ikväll igen!

Yoga baby!

Publicerat klockan: 16:51:28 den 2008-12-03
Jag har börjat "bota" min ofräscha dag lite nu när jag kom hem efter skolan. Som jag skrev i tidigare inlägg, borsta tänderna, hoppa i myskläder, men jag har även tvättat bort allt smink. Ikväll ska jag dessutom på yoga med Sofie, så ännu en grej på min braiga lista kan bli avprickad! Ska åka till Sats tidigare så jag kan stå och trampa lite på maskinerna ett tag innan lektionen börjar. Skönt!

Så botar du ofräscha dagar!

Publicerat klockan: 16:42:51 den 2008-12-03
Idag har jag en usch-vad-jag-känner-mig-ofräsch dag. Håret är glansigt, läpparna snustorra, händerna smutsiga och kroppen känns klumpig. Man kan inte alltid vara på topp, men det finns faktiskt lite botemedel mot såna dagar! Här är lite vad jag kommit på! Något som bör adderas? SÅ BOTAR DU OFRÄSCHA DAGAR! Duscha, raka armar och ben, borsta tänderna, använd rena, nytvättade och bekväma kläder, träna och ät nyttigt!

Hipp hipp hurra!

Publicerat klockan: 21:24:54 den 2008-12-02
Ouf! Chokladkakan är uppäten och all min energi med! Efter en hel dag med skola/ skolarbeten är jag helt slut. Har bestämt mig för att skumma igenom DN (man hinner ju aldrig på morgonen!) och catha upp lite med familjen. För övrigt så säger vi "Hipp hipp hurra!" till allas vår Britney Spears som fyller hela 27 år idag! Grattis! Säga vad man vill om henne som personlighet, men att hon gör grym musik kommer man inte ifrån!

Chococrazy!

Publicerat klockan: 19:36:29 den 2008-12-02
Har kommit hem och ätit lite snabb middag. Ikväll gäller ännu lite mer plugg. Har en hel del skolarbeten att klara av nu innan jul, så jag köpte en fånigt dyr chokladkaka från Pressbyrån som belöning. Har ni några tips för hur man klarar av alla skolarbeten och håller motivationen och lusten uppe?

Idag igen!

Publicerat klockan: 15:35:03 den 2008-12-02
Hallå! Sitter i Stadsbiblioteket idag igen. Det är där jag pluggar bäst och effektivast. Några timmar här, sedan har jag kvälllen fri! I skolan fick vi tillbaka massa uppsatser, läxor, essäer och annat. Helt okej, men tog ett snack med läraren efter lektion för att lägga alla korten på bordet och reda ut lite småsaker! Känns bra nu! Allt som krävs är en god kommunikation, hihi!

God morgon världen!

Publicerat klockan: 09:48:55 den 2008-12-02
God morgon världen! Min söta Jennifer är sjuk idag, så vi ställde in dagens projektarbete = jag fick en hur lång sovmorgon som helst! Lunchen kommer dock skippas i skolan (jag tänker INTE åka till skolan tidigare bara för att äta lunch!), så jag får köra på en ordentligt brunch hemma! Vi hörs senare! Ha en toppendag! Ps. Målade mina nerklippta naglar i svart igår kväll! Känns konstigt, med tanke på att jag är vid långa manikyrerade naglar! Hihi, kram!

Natti natt!

Publicerat klockan: 22:51:57 den 2008-12-01
Sötnosar! Idag är en av de få tillfällena ni kommer vara med om då jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Ville i alla fall säga god natt! Sov gott!

Min hand är smutsig

Publicerat klockan: 20:51:45 den 2008-12-01
Det kanske inte syns superduperbra på bilden, men min hand är helt smutsig av bryherts! Varför, kanske ni undrar? Jo, för att jag hade prov i religionskunskap idag, som by the way gick galant! Missade en fråga, som när man kom utanför klassrummet tänkte "Men åååååååh!", för att man diskuterade sig fram till det faktiskt enkla svaret med vännerna. Men, men, i övrigt är jag riktigt nöjd med min insats.

Serisöt världens bästa tips!

Publicerat klockan: 20:47:49 den 2008-12-01
Hej underbara läsare! Träffade kusin vitamin innan jag drog vidare från Stadsbiblioteket, så därför tänkte jag det kunde passa med en gammal fin bild på oss. Eller, gammal och gammal, kanske ett år på nacken. Högst. Och ursäkta den dåliga uppdateringen de senaste timmarna, men direkt efter allt pluggande åkte jag till Sats och körde ett styrke pass. Har världens bästa tips: Om ni har, när ni är hemma, svårt att komma igång med pluggandet eller åka iväg och träna, ta då med er den i väskan! Idag till exempel, tog jag både med mig laptopen och träningsbagen. Efter skolan tänkte jag "åh, vad skönt det ska bli att åka hem och äta upp min Ben & Jerry!", men sekunden senare kom jag på att jag hade just laptopen och träningsbagen i släptåg. Och inte vill jag ha släpat på dessa kilon i onödan, så jag var bara tvungen att åka och plugga och träna! Såhär efteråt känns det superbra; ett skolarbete avklarat och första träningen för veckan med! Känns så himla bra, och det är det som gör det till världens bästa tips! xxx, Julia

Personlig tränare håller till i Stadsbiblioteket

Publicerat klockan: 15:01:41 den 2008-12-01
Ciao! Sitter i Stadsbiblioteket och pluggar! Lite Brämhults (apelsin-jordgubb) och en banan, så håller jag mig ett tag till. Kusin Elisabet joinar mig om någon timme. Just nu skriver jag på ett jätteroligt arbete i idrotten. Jag ska skriva ett träningsschema för en "soffpotatis", på en period på 8 veckor. Hur kul som helst! Jag kanske ska bli personlig tränare istället! Vad tycker ni?!

RSS 2.0