Train with me

Publicerat klockan: 21:08:39 den 2012-04-22

Det är en sån otroligt underbar känsla när man kommit igång med träningen och håller i det. Bara kör. Får bättre kondition, mår bättre, känner sig tightare, äter automatiskt bättre... Sen kan det ibland vara svårt att prioritera rätt. Vissa grejer går faktiskt före frivillig svettning, vad det är, är upp till var och en att avgöra. Trickset är att inte få dåligt samvete över att man tränat "för lite". Du har valt som du gjort denna veckan - live with it!

För mig bestod denna veckan av: 45 minuters powerwalk med Alex och hunden Peppsi vid vattnet, 1,15 h. på gymmet med fokus överkropp och en timme på gymmet med Ellen - med benfokus. Fanken vad skönt det är att träna när man klarar att ta i lite och få lite lagom skön träningsvärk!


Helger & Wien

Publicerat klockan: 20:53:57 den 2012-04-22


Jag har hunnit med en hel del i helgen. Tränat två gånger, besökt Blodcentralen, varit på golfranchen, minigolfat, sett The Hunger Games, shoppat på IKEA, sett When in Rome, umgåtts med duden + syster, träffat Ellen...

Tack och lov kändes denna helgen lite längre än föregående, som försvann i ett nafs. Jag kanske inte känner mig så utvilad i nuläget, men jag har haft en fin helg.

Nästa helg (det var ett väldans tjat om helg!) åker Ellen och jag till Wien. Minisemester. Wunderbaum! High heels, löparskor, ballerinas, stövlar... Älskar det faktum att jag i efterhand fick reda på att mormor och morfar tyckte hemskt mycket om denna stad och besökte den flertalet gånger (det kan ju lätt bli så om man reser i tjänsten). Även om de inte finns längre, så känns det som att de ändå är här och nära, när man fattar ett beslut som de hade rådiggat. Somehow, it feels like it brings me closer to them.

So dad, how do you like the new iPad I got you?

Publicerat klockan: 20:31:12 den 2012-04-22
http://www.wimp.com/dadipad/

Oh brother, where art thou?

Publicerat klockan: 08:19:31 den 2012-04-16

Jag har så toksnygga och fina bröder. De är smarta, riktiga talanger inom fotbollen och rent allmänt duktiga.

Medan vi var små, jag var svagast och blev dragen i håret och det tjafsades om vem som skulle ha hand om fjärrkontrollen till TV:n, ville jag inget hellre än att ha en syster. Det var då. Även om det fortfarande finns stunder då man kommer i klinch, så vill jag inte ha det på något annat sätt. Jag och brorsorna. Julia, John och Jens.


Stormy weather

Publicerat klockan: 08:13:44 den 2012-04-16

Är det inte lustigt? I lördags snöade det och var kallt som bara den. Igår, söndag, visade termometern minst 10 grader och strålande sol. Det var så skönt att Ellen och jag satt på en uteservering utan jackor. Jag tog till och med av mig min stickade historia när det var molnfritt. Fantastiskt vilket spratt vädret kan spela oss.


Moule frites

Publicerat klockan: 13:00:42 den 2012-04-14

Igår efter jobbet drog Tanja och jag till Belgobaren, och för första gången i mitt liv åt jag moule frites; alltså en gryta fullproppad med musslor i en amazing sky och pommes frites & majonäs vid sidan av. AWESOMENESS, så jäkla gott! Ruggigt serviceminded och kompetent personal, så räkna med att jag går dit igen!


Avocado-laxros-macka

Publicerat klockan: 21:55:52 den 2012-04-02

Ellen, Rilla, jag och Andreas körde en trerätters i lördags. Jag och Andreas skulle stå för förrätten, så jag gick runt hela veckan och samlade ihop tips från alla håll och kanter. Slutade med kollega Tanjas förslag, som ni ser i bild. MASTER PIECE!

Smörade morotsbröd i våffeljärn, avocadoröra (med rödlök, gräslök och grädde - man tager vad man haver), laxros och en liten röra på crème fraîche, rödlök och gräslök. Gräsligt gott och framför allt toksnygggt, jag är stolt som en tupp! Whaddayathink? :D

Blev för övrigt kallad för Gordon Ramsey under kvällen. När jag skulle försöka mig på att göra rosorna gick det åt skogen, så jag försökte behålla lugnet genom att skrika på Andreas att komma och fixa dem. Det gick ju såklart som en dans på rosor för honom (hehe, fyndigt). När jag sen skulle fortsätta gick det fortfarande inget bra, så jag tog den gravade lax-biten, sulade den i vasken och svordomarna bara haglade. Dåligt temprament? Jag skärpte i alla fall till mig till sist och kirrade en ros. Den blev fin.


Vi ska till Wien!

Publicerat klockan: 21:41:07 den 2012-04-02

Gott folk, minns ni att jag och Ellen bokade en resa som resebolaget strulade med, så att det drogs pengar men ingen resa bokades? Well, nu har vi äntligen bokat en ny resa, och den bär till... WIEN!!! Ska bli så ruskigt roligt, drygt 3 veckor kvar!


RSS 2.0