Resans år!

Publicerat klockan: 00:15:54 den 2008-12-30

Medan jag har försökt pussla ihop nyårsafton med diverse människor har jag sneglat lite på sommarens bilder! Fy för i helskotta vad jag längtar tillbaka! Till alla ställerna, atmosfären var så underbart perfekt, inte pedantiskt, men sådär lagom som livet är. Jag fick sol, det bästa sällskapet, träffade många nya vänner, minnen för livet och njutning för fulla muggar! Salta bad, musik, dans, utländask mat, restauranger, skratt, konstiga typer, underbara typer... allt som den bästa sommaren kan innehålla!

Sommaren 2001 har länge varit min favorit, men nu är det dags att sommaren 2008 tar över tronen! Fasen, jag har aldrig kännt ett sådant sug efter att spola tillbaka tiden som idag!

Med denna sommar som minne i min gamla skrotiga bagagelucka jobbar jag för att nästa sommar, 2009 gott folk, kommer bli snäppet bättre! Om det ens är möjligt!
Lite nya nyårslöften, nya vänner, plaster, minnen och upplevelser. Allt nytt som gör det underbara livet till vad det är!




J'adore Paris!



Santorini - min första utomlandsresa med bästa vännen!



Hittade ingen bild från London, men det var i alla fall tjejerna bakom mig som vi hängde med! Blev ett jäkla pendlande mellan Stockholm - London i höst! Underbart!



En underbar resa med Matilda till Hesingfors - skulle inte byta ut den mot något i världen!



Sist men inte minst... Under hösten har jag fått leka guide till diverse kringresande goofballs som besökt Stockholm! Tröttsamt, läskigt, kul och spännade!


God natt gott folk! Nu ska jag sova!


Kommentarer
Postat av: Matilda

åh vilken underbar sommar! Å tänk att du och jag har gjort hela två resor tillsammans :D

puss <3

2008-12-30 @ 12:31:18
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0