Produktiv onsdag

Publicerat klockan: 14:19:09 den 2010-03-31

Butterflies...

Ledig idag, men har hunnit med hur mycket som helst! Slängde i mig lite frukost, sedan hann jag med 40 minuters cykling och en timmes pilates. Skönt med lite träning, det var länge sedan. Har beställt en kamera nu, så snart kommer ni äntligen bli serverade lite sköna och bra bilder. Min fina gamla kamera sade ju bye-bye utan någon som helst förvarning i Thailand, så sedan dess har min Nokia E71 varit min räddare i nöden.

Cyklade hem, men stoppade vid en hemlig Thai-kiosk. De hade strösslat fjärilar omkring sig, och då var jag bara tvungen att stanna till. Fjärilar ger mig hopp, positivitet och visar mig stundtals vägen i livet, så har det alltid varit och kommer alltid vara. Kocken fick välja maträtt åt mig, som jag snabbt har slukat här hemma. Inte allt, för jag fick så himla mycket, men gott var det.

Nu är jag lite smått stressad här. Ska egentligen träffa Elin klockan 4, men det kan vi ju säga lycka till om. Vi ska laga middag, dricka lite vitt (bra att ingen av oss gillar rött) och snicksnacka lite. Måste packa min weekendväska också, ska sedan direkt till farmor och farfar och stanna där för jobb till fredag. Jag har det bra jag. Men som sagt, later skaters!

Arg som ett bi!

Publicerat klockan: 20:16:48 den 2010-03-30

Det där är jag just nu...

Fy för i helvete vad arg jag är! Sedan jag har kommit hem har jag suttit ner och försökt fixa e-legitimation, men det går för fan inte! Först funkar det inte att installera eftersom en komponent saknas, sedan loggas jag ut, sedan har tiden gått ut, jag sitter i telefonkö skitlänge när min fråga tar två sekunder att få svar på, sedan laggar internetsidan och jag får göra om allt 3 gånger. Sedan inser jag att det verkligen inte funkar, så nu lägger jag ner skiten innan jag slänger laptopen i väggen! Aaaaaah!

Och allt för att jag ska boka en resa ner till Elin i vår. Varför måste man ha e-legitimation för? Skit också!

Keep on Walking

Publicerat klockan: 19:13:44 den 2010-03-30


En kollega mådde inte alls bra på jobbet idag, så medan hon var iväg på en rökpaus fifflade jag till det lite. Hon älskar Salem Al Fakirs Keep on Walking. Det plus en smilie gav mig en kollega som drog ordentligt på smilbanden.

När vi gräver guld i USA

Publicerat klockan: 19:10:28 den 2010-03-30

 

Så här ser jag ut i mina nya slingor. Så farligt blev det ju ändå inte. Lite mer guldiga, bruna och blonda toner. Orkar inte riktigt bry mig. Grön - eller gråhårig blev jag i alla fall inte.


Snabb morgon

Publicerat klockan: 19:06:28 den 2010-03-30


Hade lite brådis imorse, syns det?

Pistagegröna bilhandskar

Publicerat klockan: 19:04:46 den 2010-03-30


Mina nya bilhandskar från Gaucho i pistage/mintgrön. Passar perfekt nu till våren! Ni hittar dem plus massa andra färger på Lundbergs.

Oranget hår?

Publicerat klockan: 22:46:54 den 2010-03-29


Imorse. Håll tummarna för blonda slingor!

Har känt de senaste dagarna att en förändring är på sin plats, så ikväll har jag slingat håret hemma. Har det fortfarande uppsatt i en turban, vågar inte riktigt ta bort den. Jag är rädd att jag hade i färgen för kort tid = orangea slingor. Gulp!


Upp och ner

Publicerat klockan: 22:41:07 den 2010-03-29



Det kändes som ett straff när alarmet väckte mig ur min sömn 6:40 imorse. Varken dusch eller frukost hjälpte; alla rörelser saktades ner och synen var grumlig.

Åkte till jobbet som en zombie, men ryckte upp mig med det ni ser på bilden. Lunchade med min fina kusin Victor på Tegelbruket. Panerad fisk och trevligt sällskap gjorde susen.

Var helt död när jag kom hem. Slocknade i en halvtimme, så nu mår jag prima ballerina. En riktigt upp och ner dag.


Bada, bada

Publicerat klockan: 14:36:19 den 2010-03-28


Nu tänker jag koppla av i badet. Läsa, skriva, blunda och hoppas på att nackontet försvinner.

Nya borstar

Publicerat klockan: 14:30:11 den 2010-03-28


"Jag är så nöjd, nöjd, nöjd!" TJEJEN HÄR ÄR VÄLDIGT NÖJD!

Investerade i ett par nya sminkborstar från Make Up Store igår. De förra hade jag haft i drygt 5 år räknade jag och säljaren Anna ut, då är det minnsan dags att byta ut dem!

1: Foundationborste
2: Puderborste
3: Rougeborste
4: Ögonskuggeborste

En sån söndag

Publicerat klockan: 14:18:45 den 2010-03-28


Bilden är inte tagen idag, ser inte riktigt så fräsig ut idag... Jo, det är en sån söndag...

Jag skulle vilja vara som en tråkig mamma och säga till mig själv att inte svänga så förbaskat med huvudet på dansgolvet när vi är ute och har kul på nätterna, men jag låter bli. Straffet är väl tillräckligt när jag sitter med en tung vetekudde över axlarna och tycker synd om mig själv?

Kvällen var alla tiders! Skitrolig rent ut sagt! Jag hade skrapat ihop en 20-30 personer, så jag sicksackade mig mellan gängen hela kvällen. Är inte bakis, men har man ont i hela kroppen dagen efter så är det bevis på en lyckad kväll. Och tro mig, jag har ont...


Party!

Publicerat klockan: 16:27:53 den 2010-03-27

God eftermiddag vänner!

Nu åker vi till mina kusiner och firar deras födelsedagar, sen drar vi ut ett massivt gäng och skakar rumpan som om mrgondagen inte fanns! Wiho jag har längtat hela veckan! Xoxo, Jules


God morgon vackra ni!

Publicerat klockan: 10:59:51 den 2010-03-27


Det är lördag. Gör vad ni vill med livet.

The last song

Publicerat klockan: 21:57:48 den 2010-03-26

This spring

Comes a story about second chances

First loves

And the moments in life

Lead us back home

The last song


Things you never thought I could think

Publicerat klockan: 16:37:59 den 2010-03-25

Jag ville egentligen inte le på bilden, men fotografen tokvägarade att fota om jag inte log...

Jag är en människa med miljoner tankar som snurrar omkring i skallen. Ibland när det blir för mycket måste jag skriva ner dem på papper för att kunna tänka klarare. Sidorna i min nuvarande bok håller på att ta slut, så idag införskaffade jag en ny. En vanlig svart som jag pimpade lite med guldpenna.

Ät våfflor

Publicerat klockan: 16:33:23 den 2010-03-25



Idag är det våffeldagen, så som den snälla storasyster jag är gick jag och handlade, sedan blev det våffelkalas! Visst har jag en snygg lillebror?! :)

Morgon

Publicerat klockan: 10:44:08 den 2010-03-25


Sitter och äter frukost och lyssnar på John Mayer. Petra tog några bilder igår och dessutom har hon bilder från min födelsedag och student. Så vem vet, det kanske blir rena rama bildregnet idag?! De kommer dock lite senare, jag känner mig nöjd med mina 7 timmars sömn, men det lovar jag inte räcker för henne...

Aj!

Publicerat klockan: 10:39:07 den 2010-03-25


Igår jobbade jag, sedan fick jag och Petra skjuts av vår granne till en annan grannes skiva vi skulle till. Tre fel gjordes:

1. Jag hade ingen halsduk är vi var ute och gick.

2. Jag slängde som en tok med huvudet på dansgolvet.

3. På något sätt lyckades sladden till elementen dras ut, så det har varit ganska kallt på rummet inatt, vilket inte jag märkte förrän jag vaknade.

Reslutatet? Jag har så sjukt ont i min stackars nacke!!! Sitter med en jätehalsduk virad runt och luva på, så det ska bli lite varmt. Sist vetekudden vi hade här hemma användes hade lillbrorsan den i micron liiite för länge om vi säger så, så det började typ brinna och luktande skunk. Ska därför ge mig på jakt efter en liten jävel idag. Booo, jag vill inte ha ont!

Vuxen?

Publicerat klockan: 16:43:31 den 2010-03-23


När jag sov hos farmor och farfar i helgen blev jag bjuden på en så sjukt god sockerkaka, så jag var bara tvungen att ta receptet. Min blev också supergod, men jag tror jag börjar bli lite skraj för mig själv. Jag tyckte om någonting så mycket att jag var tvungen att ta receptet. Börjar jag bli vuxen?

2 ägg
2 dl socker
50 g. smör
1 + en fjärdedel dl mjölk
3 dl vetemjöl + 1 ½ tsk bakpulver
Lite vaniljsocker och en skvätt citronsaft

Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Häll i smör och mjölk. Blanda vetemjöl och bakpulver och häll i smeten, sedan vaniljsockret och citronsaften.

Speciella kunder

Publicerat klockan: 11:20:27 den 2010-03-23
Måste bara berätta om tre speciella kunder som vi hade besök av på jobbet igår.

Kund 1: Var dövstum och gjorda massa konstiga ljud (han var nog inte ens medveten om det). Han sträckte fram en lapp där det stod att nästa söndag, 28/3, ställer man fram klockan en timme. En timme mindre att leva, eller någonting sånt. Jag nickade glatt och han skrattade jättelustigt.

Kund 2: En amerikanska från Arizona. Jag stod och pratade med henne i cirka en halvtimme. Hennes man flyttade mycket med jobbet, så deras familj bodde oftast inte på ett och samma ställe mer än 2-3 år. Hon skulle köpa presenter till sin brother-in-law och mother-in-law, som bodde i Grekland, där maken hade sitt ursprung. Hon kände Stephanie Meyer, eftersom de kommer från samma ställe, och när jag berättade att jag ska till Santa Barbara i sommar så hon att det var jättefint där.

Kund 3: En stum gubbe i rullstol som hette Tore. Hans ena arm var helt ur funktion, helt lilaaktig låg den där i knät på honom. Han hade med sig en kvinnlig släkting som skötte snacket. Han skulle ha en magväska, eftersom den han hade var helt utsliten.

Jag tycker det är så jäkla intressant med människor, att man kan vara så olika. Har ni träffat någon spännande karaktär på senaste tiden?

Helgens bravader

Publicerat klockan: 21:05:30 den 2010-03-22

Födelsedagsbarnet Mathildas present!


Mathilda hade gjort så fint hemma hos sig. Ljus tända överrallt och massa egengjord mat.


"Ja må hon leva..."


Saffipoff och Tovis, eller... Sofia och Tove.


Maja och Mathilda!


Jag och Madde.

Vilken superhelg jag har haft! Massa jobb varvat med födelsedagsmiddag, lunch med min kusin och mys hos farmor och farfar.

Ny väska

Publicerat klockan: 21:43:02 den 2010-03-19


Jag inviger min nya vårväska redan imorgon!

Rörd

Publicerat klockan: 21:40:11 den 2010-03-19


Herre. Gud. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Födelsedagspresent från underbara Matilda. För det första; jag visste inte ens att bruden kunde teckna. För det andra: tavlan är superfin. För det tredje: att någon ens sätter sig ner och ägnar tid till mig är helt... jag vet inte. Jag blir helt varm i hjärtat och är rörd på riktigt. Tack min fina vän!

Grymma fredag

Publicerat klockan: 21:31:41 den 2010-03-19

Gråskalor.

Alright! Grym fredag trots mördarpasset och noll leveranser! Fika från Massagotti, springa lite ärenden, träffa Jenny och Mathilda och härligt lunchsnack. Dessutom hann jag, med andan i halsen, med en buss tidigare. En hel halvtimme extra här hemma! Grymmarns grymt! Då hinner jag packa inför jobb+sov i Täby t.o.m måndag!

Och helgen sen! Nej, det tar vi en annan gång! Jag är glad idag! Puss på er!

Barn oavsett ålder

Publicerat klockan: 22:59:12 den 2010-03-18


För mig representerar verkligen den här bilden 2000-talet. Det är både okej och coolt för ungar att klä sig precis som de vill. Pojk/flick/unisex-kläder. Ärligt talat, vem bryr sig. Jag tycker det är okej att se småtjejer i klänning och killar i byxor, och tvärtom. Vi lever i ett modernt samhälle, eller hur? Låt barn få se ut som de vill. Vi är alla barn, oavsett ålder. Let us be free and happy.

Gaga & Honey B

Publicerat klockan: 22:23:22 den 2010-03-18



Syftar såklart på Lady Gagas och Beyonces nya video Telephone, regisserad av vår svenska Jonas Åkerman. Det syns så tydligt att det är Gaga och Åkerman som har skrivit manuset. Åkermans bilder, Lady Gagas kostymer, och lite dans. Det får väl stå för Beyonce det. Helt störd video, inte riktigt my thing, men låten är kanon.

Ni ser den här: http://video.se.msn.com/watch/video/se-videon-som-alla-snackar-om/ape64s9t


Sötnos,

Publicerat klockan: 20:22:44 den 2010-03-17
när det inte går som man vill i livet gör man såhär. Man sträcker på ryggen, ler sitt mest förtjusande leende, blandar en liten drink...

Butterflies on My Clothes

Publicerat klockan: 16:58:15 den 2010-03-17


Jag älskar fjärilar, kan ni förstååå det?

Den vänstra känns lite mer avslappnad. Med jeansleggins och stövlar har man kammat hem en grym vardagslook.

Tunikan till höger tänker jag nog köra med skärp i midjan, svarta strumpbyxor och stövlar/pumps för en festligare outift.

Vakna tidigt

Publicerat klockan: 16:54:29 den 2010-03-17


Så här har jag sett ut idag.


Slocknade vid 10 igår, hade så jädrans ont i huvudet. Vaknade tidigt idag, så jag har hunnit gå lite ärenden och lunchat med min fina mamma.

You make it what it is

Publicerat klockan: 09:00:12 den 2010-03-16


Otroligt vackert väder ute idag. Skulle kunna tänka mig vara dagisfröken bara för idag, så man kan vara ute i solen, men jag har ett fantastiskt roligt jobb att gå till! Hoppas vi får många leveranser idag!

Kom ihåg, dagen är vad du gör den till! Puss!

Inspirationsflow

Publicerat klockan: 19:47:50 den 2010-03-15





Har haft en riktigt inspirationsflow idag. Har suttit och skrivit en massa. Huvudet är fullt med massa tankar som studsar runt och tar alldeles för mycket plats, var tvungen att få bort dem.

Gick sedan ut på en promenad. En katt kom och var sällskapssjuk, så jag stannade och klappade henne lite. Hon strök mina ben och la sig raklång på marken när hon inte blev klappad tillräckligt.

Here Comes the Sun

Publicerat klockan: 14:20:22 den 2010-03-15

Slippery

Publicerat klockan: 13:06:10 den 2010-03-15


Jag går inte längs med gatorna. Jag glider fram i mina UGGs.

Igår när Matilda och jag var ute och gick lyckades jag vurpa på en isfläck. Tack och lov fungerade mina reflexer som de skulle. Jag tog emot mig med händerna, och tack och lov för det, eftersom jag landade millimeter från en vattenpöl...

Måndag förmiddag

Publicerat klockan: 13:01:35 den 2010-03-15

En bild fina Matilda tog igår.

Har spenderat hela förmiddagen hos doktorn. 2 läkare var sjuka, så min doktor fick ta extra många patienter, vilket resluterade i att jag fick vänta en evighet på min tur.

Medan jag satt och väntade slutade en gammal dam att andas. Det blev kaos, folk trodde hon hade dött, maken var helt förtvivlad. Det är en sak att se sånt på TV eller film, men i verkligheten är det riktigt obehagligt. (Hon dog inte, ville bara tillägga det)

Fågel, fisk eller mitt emellan

Publicerat klockan: 20:21:33 den 2010-03-14

http://video.yahoo.com/network/100284668?v=5067700&l=3774740


Nu är det klippt!

Publicerat klockan: 18:41:09 den 2010-03-14


Innan jag åkte iväg var jag lite kreativ och satt och klippte sönder en hel hög med tee's vars form inte föll mig i smaken. Men nu är jag så nöjd så!

Min söndag

Publicerat klockan: 18:36:50 den 2010-03-14








Matilda och jag tog söndagslunket på fullaste allvar idag i form av en långpromenad från Djurgården och fika på Rosendahl's trädgård, ute i solen. Jag som jobbar så jädrans mycket har haft världens lyckorus idag i och med att jag fick vara ute i solen så länge. Det bränner lite lätt i ansiktet nu, men min ansiktskräm är det SPF 15 i, så det är nog inte kräfta som kommer strosa omkring imorgon.

Underbar dag verkligen, det var länge sedan jag inte hade massa saker inplanerat.


Present

Publicerat klockan: 11:21:49 den 2010-03-14


En försenad födelsedagspresent från Jenny. Shit pommes frites vad glad jag är för den!

Chillkväll

Publicerat klockan: 11:20:22 den 2010-03-14





Jenny, jag och Jakob hade lite chillkväll igår. Vi köpte take away på en kinesisk restaurang, köpte med oss glass och skölde ner alltsammans med lite vin. Supergott var det och kvällen bjöd på många skratt.

God gärning

Publicerat klockan: 16:46:58 den 2010-03-13


Har ägnat hela eftermiddagen till att rensa garderoben på handväskor och kläder. Fyra gigantiska påsar blev slutresultatet. Nu står de uppe på vinden, sista kraftansträngningen blir att hitta ett Second Hand ställe som blir tacksamma av att jag dumpar av mina grejer där. God gärning eller vad? Det känns bra i hjärtat kan jag säga.

Lördag

Publicerat klockan: 12:45:20 den 2010-03-13


Lördag! Jag har sovit ut inatt och mår därför bättre, dock väldigt ont i huvudet, illamående och snurrig, men klart bättre än igår. Ska kolla upp det med doktorn på måndag. Inte bra att må så här så ofta som jag gör.

Vilar inför ikväll. Jenny, jag och Jakob ska äta take away och dricka lite vin hemma hos Jenny. Tanken var ju att vi plus massa andra skulle ut sen på kvällen, men det skippar jag, så det blir inte sent för mig. Bäst så. Jag vill må bra igen!

Old Hollywood

Publicerat klockan: 17:43:14 den 2010-03-12


Jag har hittat en sjukt cool skiva. Älskar gamla Hollywood-musikaler! Kostymerna, dramat, karaktärerna, sångerna, miljöerna... man kan liksom fly iväg till en annan värld och svunna tider. 

MGM bör man känna till om man gillar "the Golden Age of Musicals", de stod för de största filmerna och hittade de största stjärnorna. Jag såg en dokumentär en gång om just MGM. Om man, nu för tiden, ska ha en scen med säg 100 personer, har man kanske med 20 skådespelare som får betalt, resten adderar och redigerar man i datan senare. Sånt fanns ju inte då, så man fick helt enkelt ta in 100 skådespelare. Tänk vilka kostander, inte bara för skådespelarnas löner, utan dessutom miljöerna och dyra kostymer i fina tyger. Sjukt!

Mormor älskade verkligen gamla musikaler, tänker på henne varje gång jag lyssnar/ser på en gammal godig.

Fram och tillbaka

Publicerat klockan: 16:59:55 den 2010-03-12



Direkt när jag kom till jobbet imorse började jag känna mig helt svimfärdig, klarade inte ens av att stå upp. Förstod verkligen inte varför, allt kommer så plötsligt med mig, utan någon som helst förvarning. Kämpade mig kvar ett tag för att se om det skulle bli bättre, men icke. Efter två timmar åkte jag hem igen. Kul när man gjorde sig till lite extra imorse. Duschade, ögonskugga, en ny topp...

Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i sängen. Mår inte bättre, men det är skönt att ligga ner.


Hemma hos chefen

Publicerat klockan: 08:49:56 den 2010-03-12


God morgon!

Sitter med min frukost, nyduschad och ganska pömsig. Personalmötet igår var sjukt lyckat! Det togs verkligen på fullaste allvar, massa bra punkter togs upp på hur vi kan förbättra företaget, blandat med lite allmänt prat om alt och ingenting.

Min chef bor verkligen i världens finaste våning i Sundbyberg. Riktigt bra planlösning och otroligt vackert inredd. Blev sjukligt inspirerad. Gick runt och ville ta kort på allting, men det kan man ju förstås inte göra. Inte när man är hemma hos bossen.

Vi åt en jättegod halloumisallad med soyabönor med rostbiff och olivbröd till. Helt fantastiskt lyckad kväll. Kom hem väldigt sent och går upp väldigt tidigt. Tja, ni fattar nog hur jag mår. TGIF!

Ska hinna skicka iväg lite mail innan jag springer iväg! Hurry hurry, rush, rush! PUSS!

Early in the morning

Publicerat klockan: 08:32:58 den 2010-03-11


Gick upp klockan 8:00 imorse. Har tagit en uppfriskande dusch, men är väldigt trött.

En spännande dag väntar mig idag! Först ska jag jobba ute i Täby hela dagen (och förhoppningsvis inte hitta någonting trevligt att ta med mig hem från BikBok under lunchrasten), sedan vid stängning kommer min chef och hämtar upp mig plus några andra. Personalmöte hemma hos bossen med middag väntar. So excited! Ska försöka finula ut några bra ämnen att ta upp, så man låter engagerad och inte bara sitter där och nickar. Det gillar jag inte.

Nej, nu ska jag ta och göra lite frukost och lyssna på Spotify! God morgon!

Melodifestivalen-gänget till jobbet

Publicerat klockan: 21:39:02 den 2010-03-10

Ola, Ola, Ola... Jag finner inga ord.

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Blev hälsad välkommen hem med frasen "Varför är du sur?". Jag är inte sur, bara dödstrött. Jobbat hela dagen, vikt mig dubbel av skratt otaliga gånger och lyssnat på massa Melodifestivalen-artister live. Mycket roligt!

Under kvällen kom jag att tänka på:

Anna Bergendahl: Grymt vibrato. Relativt kort tjej.

Andreas Johnson: Har levererat många hits genom åren. Kortis.

Ola Svensson: Verkligen flick-idol. Kan inte ta de högsta tonerna rent. Galet bra scennärvaro. Vinkar till publiken hela tiden.

Nanne Grönwall: Sjukt vad med energi som rymms i den pyttelilla kroppen! Jag blev typ anfådd av att bara se henne. Poppis bland småtjejerna.


Onsdag morgon

Publicerat klockan: 10:10:42 den 2010-03-10



Jobbar sent idag, ändå vaknade jag tidigt av mig själv. Håller på att avsluta min engelska frukost, solen strålar, Spotify är i full gång... onsdag helt enkelt.

Ni har kanske märkt att jag har börjat skriva lite annorlunda i bloggen. That's right, jag älskar förändringar. Klarar inte av att äta samma sak till frukost varje morgon, gå samma väg till jobbet varje dag, klä mig likadant hela tiden, resa till samma platser... Change is good!


Hansbandstrassel

Publicerat klockan: 22:37:54 den 2010-03-09


Igår morse skulle jag ha på mig ett halsband, men det fastnade bland alla andra halsband. Jag försökte lösa ut den, men hade inget tålamod, så jag slängde skiten i väggen.

Idag fick jag höra att jag inte har något tålamod, men jag älskar ju att göra precis tvärtom och bevisa andra fel, så jag har ikväll har jag suttit med halsbandstrasslet och försökt lösa dem. Inte helt lätt kan jag säga. Jag skriker "JAAAAAAAA!!!" varje gång jag får loss ett och smilar 5 minuter efter.

Nu har jag 4 kvar, men dem sparar jag till en annan dag, så jag inte loose my mind... 4 jävlar som har samma nyans på kedjorna. Great...

Övertalad

Publicerat klockan: 19:48:26 den 2010-03-09


Hej gullungar!

Idag fick jag en kollega att övertala mig att inte köpa en väska jag lagt undan på Tiger. För gissa vad?! Jag ska nämligen investera i en Louis Vuitton-väska! Jag säger inte när (för det vet jag inte själv) men i alla fall innan årets slut! Det tycker jag att jag är värd eftersom jag jobbar så jädrans mycket! Frågan är bara vilken storlek...

Jag har...

Publicerat klockan: 19:44:15 den 2010-03-09


1. Lite smått börjat gilla senap.

2. Precis duschat.

3. Ätit upp middagen.

4. Fått en magiskt mail som gjorde mig glad och varm i hjärtat.

5. Laddat tvättmaskinen med en mörk tvätt.

6. Tänt ljus och städat undan på köksbordet.

7. Gått hem från jobbet.

Axelbandslöst

Publicerat klockan: 21:19:52 den 2010-03-08






Middag

Publicerat klockan: 20:50:22 den 2010-03-08

Tandborstbekymmer

Publicerat klockan: 20:49:19 den 2010-03-08



Hej gullegrisar!

Jobbade hela dagen, sedan gick jag på ett yoga-pass. Det var tokigt länge sedan jag tränade sist, och det märktes vill jag lova! Är helt slut och skakar liksom i hela kroppen.  

Imorse trodde jag att någon hade slängt eller tagit min tandborste. Men jag hittade den efter mycket om och men, inte i badrummet, utan köket. Det var där jag la den igår kväll...


Supersöndag

Publicerat klockan: 21:21:53 den 2010-03-07


Det har varit fest här hemma, denna härliga söndag. Jobbade hela dagen, lunchade med en vän som jobbar på Mango. Kom sedan hem och hade världens superkväll med mina föräldrar. Underbart! Räkor, riktig champange, kex och ost... Nam-nam!

I love working!

Publicerat klockan: 21:11:34 den 2010-03-07


Hej sötnosar!

Jag måste bara säga att jag älskar att jobba! Älskar att tjäna mina egna pengar, spara, säkra min framtid, åka på underbara resor, inte alltid tänka på hur mycket saker och ting kostar, lyxa till vardagen lite mer. Jag säger inte att jag glider omkring på en räkmacka, lever som en Hollywoodfru och bara glassar omkring. I ärlighetens namn jobbar jag i snitt fler dagar än vad jag är ledig. Men det är värt det. Man kan lika gärna vara inomhus när det är vinter, kallt och jävligt. Jag kommer komma på andra tankar när det blir vår, sol och värme, men just nu känns det riktigt bra.

Konst i blogg

Publicerat klockan: 20:07:06 den 2010-03-06






Jag älskar (nästan) alla bilder Carolina Gynning lägger upp på sin hemsida/blogg! Så inspirerande och vackert!

Vrrrrm

Publicerat klockan: 19:52:42 den 2010-03-06


Vacker bild.

Nya väskor

Publicerat klockan: 19:37:51 den 2010-03-06






Jag har fått nya väskor, en partyväska från Fiorelli och en dataväska från Ulrika. Superfin kvalité och snygga är dem också tycker jag.

Artistry

Publicerat klockan: 19:33:21 den 2010-03-06


Äntligen har jag fått mina hudvårdsprodukter från Artistry, direkt från England.

Förresten, är ni intresserade av att gå på gratis hudvårdskonsultation, gå in här och kontakta superduktiga Paola.

Hallå där

Publicerat klockan: 19:26:53 den 2010-03-06


Basker: Accessories
Halsband: från Grekland
Kavaj: Topshop
Linne: från Thailand
Jeans: Gina Tricot
Skor: Converse
Väska: Ulrika

Natti

Publicerat klockan: 22:21:30 den 2010-03-05


Nu är det dags för mig att sova. Ska jobba hela helgen, då gäller det att vara utvilad! Natti natt!

Friends

Publicerat klockan: 22:19:58 den 2010-03-05


Vacker bild.

Lunchlåda

Publicerat klockan: 21:44:52 den 2010-03-05


Lunchade med Maja och Elisabeth idag. Middag: Gyllene Gåsen. Kanske ska köra på lunchlåda till jobbet imorgon?

Liten luffare

Publicerat klockan: 21:42:33 den 2010-03-05


Här har vi en annan liten luffare; kusinens katt Chikatzy.

Min weekend-resväska är på lagning, vilket innebär att när jag (i och med jobbet) sover på andra ställen än hemma springer omkring med en weekend-väska och flera påsar med shoppingfynd, födelsedagspresenter, jobbskor, smoothies... ja, ni fattar grejen. Jag känner mig som en kringvandrande luffare.


This is it

Publicerat klockan: 21:36:10 den 2010-03-05



Vilken superdag gårdagen blev! Jobb hela dagen, sedan vidare till min kusin som hade världens partaj hemma hos sig (tösen har fyllt 18 år!). Sov över, vilket innebär att vi låg uppe många timmar och bara pratade, pratade, pratade. Om jag säger att jag har varit helt förstörd idag, förstår ni att jag hade roligt?


www.whowhatwear.com

Publicerat klockan: 21:39:38 den 2010-03-03


Idérikt hopplock!

Nej, nu jäklar måste jag sätta igång med packandet och duscha!

Noll packlust

Publicerat klockan: 20:56:57 den 2010-03-03


Jobbar i Täby torsdag och fredag. Ska sova hos min kusin som ska ha lite firande med massa vänner hemma hos sig på torsdag. Måste packa ikväll, men har verkligen ingen lust. Inte lika mycket panik som på bilden, men jag känner bara för att slappa ikväll och göra ingenting. Oh well, bara att ta sig i kragen...

Onsdag med familjen

Publicerat klockan: 20:28:44 den 2010-03-03



Alice i Underlandet var en skitcool film! Verkligen snyggt gjord, vackra platser, spännande karaktärer och annorlunda story. Extra kul att se i 3D!

Efter filmen drog vi till en kinesisk/mongolisk restaurang på Sveavägen och åt. Dögott krubb till hungriga vargar som oss!

Vackra bilder

Publicerat klockan: 11:06:25 den 2010-03-03
Nicole-Richie-Paris-Photo-Album-2010-03011035

konst 1

Ledig onsdag

Publicerat klockan: 10:32:34 den 2010-03-03


God morgon!

Vilket fatastiskt väder det är ute! Solen skiner i Stockholm! Dessutom är detta min lediga dag i veckan, vilket gör saken ännu bättre!

Har precis ätit frukost, så snart drar jag till gymmet. I eftermiddag ska jag, pappa och mina brorsor på preimären av Alice i Underlandet 3D. Längtar verkligen tills dess!

Flerfärgat fiskfjäll

Publicerat klockan: 19:45:19 den 2010-03-02


Här får ni ni en liten sneak-peak på min nya paljettkavaj. Gillar att den inte ser så blingad ut, lite mer som ett flerfärgat mönstrat fiskfjäll. Ni lär väl få en bättre bild nästa gång jag har på mig den. Kanske redan på torsdag?

Mönstrat

Publicerat klockan: 19:40:33 den 2010-03-02


När jag bytte sängkläder idag upptäckte jag att det inte bara var tyget som var leopardmönstrat. Man brukar ju ha mycket likadant av det man gillar.

Grattis!

Publicerat klockan: 18:53:40 den 2010-03-01


Idag fyller min pappa år! Grattis, grattis, grattis Daddy!

Vi firar med dundermiddag och tårta ikväll! Inte helt fel avslutning första dagen på veckan!

Ringar

Publicerat klockan: 18:47:28 den 2010-03-01


Jag är vääädligt inne på stora härliga ringar just nu. Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa två skönheter idag! Finns på Gina Tricot.

RSS 2.0