God jul, de senaste åren

Publicerat klockan: 10:36:48 den 2011-12-24



2009:
Mamma och moster (tvillingar) fyllde jämnt, vilket vi firade med en fantastisk semester i Thailand. Jag har längtat tillbaka dit ända sen dess, det landet är som paradiset för mig. Själva julafton firade vi med en härlig soldag, för att senare på kvällen göra oss i ordning (jag minns att jag hade en azulblå långklänning på mig) för en special show á la julafton, tolkade av thailändarna själva.

2010:
Bodde jag som bekant i London. Jag fick inte ledigt över julen, så jag kunde inte åka hem till Sverige och fira. Då gjorde mina föräldrar något väldigt fint. De bokade en resa för hela familjen över till London för att kunna vara med mig under julen. Guld värt. Dagarna innan höll jag på att skita ner mig av nervositet; det var nämligen "snökaos" på Heathrow, så deras flyg blev inställt 3, 4 dagar på raken. Men de hann till själva julafton och jag fick en extra dag ledigt av min manager, eftersom hon märkte hur mycket det betydde för mig att ha dem hos mig.

2011:
Firar familj + den del av släkten som inte är iväg på annat håll, hos farmor och farfar. Tanken var att vi skulle vara hos oss först, men eftersom jag tog mig en sväng in på sjukan var det lite too much risky business, så vi är hos dem istället. Mitt mål är att hålla ut så länge som möjligt, jag är trots allt väldigt svag i kroppen efter hela mardrömsveckan... ;)

Summa summarum: det spelar ingen roll vart någonstans man är i världen, så länge man har nära och kära med sig under julen. OCH; lite variation förnöjer. ;)

GOD JUL PÅ ER! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0