Produktiv onsdag

Publicerat klockan: 14:19:09 den 2010-03-31

Butterflies...

Ledig idag, men har hunnit med hur mycket som helst! Slängde i mig lite frukost, sedan hann jag med 40 minuters cykling och en timmes pilates. Skönt med lite träning, det var länge sedan. Har beställt en kamera nu, så snart kommer ni äntligen bli serverade lite sköna och bra bilder. Min fina gamla kamera sade ju bye-bye utan någon som helst förvarning i Thailand, så sedan dess har min Nokia E71 varit min räddare i nöden.

Cyklade hem, men stoppade vid en hemlig Thai-kiosk. De hade strösslat fjärilar omkring sig, och då var jag bara tvungen att stanna till. Fjärilar ger mig hopp, positivitet och visar mig stundtals vägen i livet, så har det alltid varit och kommer alltid vara. Kocken fick välja maträtt åt mig, som jag snabbt har slukat här hemma. Inte allt, för jag fick så himla mycket, men gott var det.

Nu är jag lite smått stressad här. Ska egentligen träffa Elin klockan 4, men det kan vi ju säga lycka till om. Vi ska laga middag, dricka lite vitt (bra att ingen av oss gillar rött) och snicksnacka lite. Måste packa min weekendväska också, ska sedan direkt till farmor och farfar och stanna där för jobb till fredag. Jag har det bra jag. Men som sagt, later skaters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0