Said by Diane von Furstenberg

Publicerat klockan: 23:00:04 den 2009-09-08
Let's face it - man kommer stöta på en hel del knäppisar under sin livstid som inte tycker som man själv gör, tycker att man fattar fel beslut, klankar ner och klagar på en för att själva höja sig själva. Detta beror endast på att de själva har låg självkänsla. Genom att sänka andra inbillar de sig för en liten stund att de är bättre än den andre. Detta är fel och fungerar inte på lång sikt, för någon. Gör som jag och "behandla andra såsom du själv vill bli behandlad", så enkelt. Varför gör inte fler mäniskor så?

Elakingar kommer vi aldrig slippa undan i livet, därför vill jag säga till alla er där ute som tvekar: tro på er själva! Gör vad ni vill och känner för, det är era liv! Livet är kort, lev det därför till fullo! Var tacksam för det liv ni har och lever! Upskattar ni det inte, ändra det och se till att ni uppskattar det! Skitviktigt!

Som Diane von Furstenberg en gång sade: "The most important relasionship you have, is the relasionship you have with yourself. Because no matter what happens, you will always be with yourself". Så sant. Förresten älskar jag henne som designer, helt underbart vackra, kvinnliga och roliga kläder! Sluta aldrig följa din dröm!


DvF, en otroligt medveten, vacker, inspirerande och cool kvinna! Mer sånt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0