Make-up your character

Publicerat klockan: 21:33:22 den 2009-05-08

Hey peeps!

Hoppas allt är bra med er! Själv är man ganska förkyld och har dundrande huvudvärk, men de senaste dagarna har varit ganska intensiva, så det förklarar en hel del! Så typiskt, i ensambeln är det alltid någon som är sjuk eller förkyld, så dricker någon annan från dennes vattenflaska, så den personen blir förkyld, nästa gör samma sak... Nu är det min tur! Elin och jag går om varandra, nu är hon kanondålig (sjuk alltså) och jag mår sådär. Lovar att det kommer bli tvärtom snart *peppar peppar*!



Jag pysslade ihop ett litet annorlunda meddelande till min Mami i torsdags morse - av kylskåpsmagneter!

Jag sov hemma hos hemma igår, jätteskönt att kunna ta sig till teatern på 20 minuter istället för cirka 2 timmar. När vi kom till teatern idag fixades vårt smink och håret fnurrades (eller vad det nu heter). DÅ bestämde vi oss pang bom för att rusa till Apoteket och bunkra upp så vi inte blir mer förkylda och sjuka. Haha, måste sett ganska kul ut när vi kommer och ser dödssjuka ut i vårt smink, låter superförkylda och ber personalen leta fram allt som botar förkylning! De skrattade en hel del kan jag meddela!

Det är galet mycket som görs nu! Generalrepetition imorgon, glurp! Nu sover man knappt längre, det är bara slutproduktionen som gäller!


Äsch, orkar inte skriva så mycket mer! Bjuder på massa schyssta karaktärsbilder istället. Allt togs i sminkrummet, som ni kanske ser, hehe!



Är jag inte tjusig?!


Färdigsminkade - bara kostymerna som fattas! Hihi, jag kan inte sluta flina när jag ser bilderna, vi ser så hemska ut!


Jag med såna där "fnurror", innan peruken sätts på!



Det finns ju lite mer extrema sminkningar också, om man bortser från att min karaktär är utmärglad och sönderslagen. Alva ser så jädrans äcklig ut! Jag kan inte titta på henne på nära håll, blir typ illamående då! Det ser typ ut som larver i ansiktet på henne, usch! Tänk vad lite smink kan göra! Idag när satt vi ute i solen och lunchade fick jag lägga ifrån mig min MannaFrutti för att jag av misstag spanade in henne ordentligt - eugh!


Och världens underbaraste, goaste och bästaste sminkös Linda! So sweet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0