Cry baby

Publicerat klockan: 22:07:30 den 2009-01-19

Nu ska jag vara riktigt ärlig. När jag sa att dagen varit  rätt jobbig menade jag det. Jag har haft en gnagande känsla av att jag inte har någon kontroll på livet den senaste tiden, och idag brast det. Jag började gråta på religionskunskapslektionen.

Under hela kvällen har min underbara ängel till kusin hjälpt mig omstrukturera i princip hela mitt liv. De senaste åren har jag bara blickat framåt och varit fokuserad på framtiden, utan att egentligen stanna upp och tänka på vad jag vill för stunden. Därför har vi nu utvecklat en prioriteringslista som jag ska följa. Jag behöver ta hand om mig själv, ta reda på vad jag tycker om att göra och göra saker som får mig att må bra!

Detta kommer faktiskt påverka er underbara läsare! En punkt på prioriteringslistan lyder "ett blogginlägg per dag". Jag går före allt annat, hoppas ni förstår och respekterar det. Bli inte ledsna för det; ni har ett hejdundrans bra inlägg per dag att läsa istället! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Sofia - FOTOBLOGG

Sv: Åh, vad kul! Jag älskar studenttider!:D Men oj vad svår fråga... Jag ska ju stå i en butik och sälja balklänningar och liknande i tre veckor nu men det är svårt att hitta en favorit bland alla underbaringar kan man tycka. Jag kan inte mer än att säga att du ska in och prova en massa klänningar i en butik och se vilken du faller för. Och var inte rädd för att fråga om hjälp i butiken. De är för det mesta gryma på att guida igenom klänningsdjungeln :P Good luck!

Kram

2009-01-19 @ 22:18:24
URL: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
Postat av: malin

Fin blogg du har ! :D

2009-01-20 @ 10:24:08
URL: http://detfinnsbaraensomdu.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lilla lilla gumsi :( jag tycker du gör helt rätt, stå på dej! Det kommer att gå jättebra <33

2009-01-20 @ 21:06:57
Postat av: matilda

du gör helt rätt gumman! och glöm inte att säga till om du behövr hjälp med nåt! finns här <3

2009-01-21 @ 20:49:09
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0