Hemligheten avslöjas!

Publicerat klockan: 22:05:59 den 2009-01-21




Här på bilden firar vi! Ä-N-T-L-I-G-E-N!
Äntligen har Jennifer och jag skrivit klart vår barnbok! Patrik Panda räddar världen, lyder titeln. Vi är så stolta över den! De två bästa vännerna klarade av att skriva en bok tillsammans, efter mycket om och men. Skratt, blod, svett och tårar - bokstavligen! Världens hemskaste resa och samtidigt världens underbaraste!

Den här veckan har vi suttit och jobbat dygnet runt, återigen, bokstavligt talat.
Igår kom jag hem och allt kändes pannkaka, eftersom vi hade missat deadlinen till tryckförlaget. Jag kände mig så misslyckad. Men idag har vi jobbat så intensivt (så man nästan skulle kunna tro att vi hade eld i baken), eftersom vi lyckades flytta fram deadlinen med ett dygn. Hur underbart är inte det?!

Boken är i alla fall skickad, vi kommer få den tryckt och vi kommer ha den i handen i tid! En sådan lättnad, även om det inte sjunkit in riktigt än.
Helt klara är vi inte. Mycket annat som ska fixas. Men vad fan (ursäkta språket) om vi klarade det här kan vi klara vad som helst! Hit me!

De två senaste dygnen har en annan projektgrupp suttit och slitit med sitt brevid oss (redigering av film är inte helt lätt har vi insett), och eftersom vi blev klara exakt samtidigt bestämde vi oss för att fira med ett litet restaurangbesök.



PROJEKTARBETE: Patrik Panda räddar världen
En miljöinriktad barnbok
Pengarna går till Naturskyddsföreningen

Rundvandring för alla 1:or och 2:or på S:t Eriks gymnasium, fredagen den 23 januari 9:00-14:00. Alla andra, vänner och släkt är välkomna lördagen den 24 januari 11:00-15:00.
- Ni hittar oss utanför aulan! Välkomna!



Lite sneak-peak!

Kommentarer
Postat av: Victor

Aaaaawh! Var fanns den där när jag var barn lixom? Patrik Panda >>> Nalle Puh

2009-01-21 @ 22:15:38
Postat av: Elisabet

Åh va roligt! Va duktiga ni är! :D Då måste visa mig boken sen!!!

Vi ses på söndag! =)

2009-01-22 @ 11:55:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0