Jag såg skräcken i vitögat

Publicerat klockan: 13:35:05 den 2009-01-09
Usch och fy. Varför blir jag utsatt för alla dessa hemskheter? Räcker det inte med att jag har enormt mycket problem med käkarna, tandläkarbesök minst varje månad, injektioner, sprutor, smärta och andra hemskheter? Måste jag verkligen få en inflammation i tandköttet också?
Efter slipning, spolning och tårar hos tandhygienist idag har jag fått reda på att när en visdomstand ska växa är tandköttet extra känsligt runtom, som en skyddande hinna. Min tand ovanför är lite spetsig, och det, tillsammans med att jag alltid (omedvetet) går och spänner käkarna, bidrar till att det blir ett jäkla tryck på det känsliga tandköttet. Det här trycket som har gjort så himla ont i cirka två månader, har gjort att tandköttet fått nog och gått och svullnat upp som en slags varning och gjort så hemskt ont att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Jag gillar inte gnäll, därför gnäller jag inte själv, så jag har inte sagt eller gjort någonting åt det.

Jag trodde inte att anledningen till att jag har haft svårt att somna den senaste veckan berodde på detta, men så var det tydligen. Inatt vaknade jag av att det gjorde så sjukt ont, så jag tog en värktablett och fick en akuttid idag, och det är där jag spenderat dagen. Jag tror knappast det är lagligt att få ha så här ont, men vad ska jag göra? Förhoppningvis ska experternas åtgärder och tips få det här helvetet att gå över.

Köpte med mig lite mat hem. Får helt enkelt tugga försiktigt och bara på höger sida. Ser inte McDonald's-mat riktigt osmakligt ut när man lägger upp hamburgaren och pommes fritesen på en tallrik och colan i ett vanligt glas? Inte sådär coolt som det är när man äter på restaurangen i alla fall!
Nu ska jag vila, som jag ordinerats, vilket för mig innebär äta upp maten och jobba på projektarbetet hemifrån. Här slösar vi inte tid inte!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars dig!

2009-01-09 @ 13:42:22
Postat av: Tony

Krya på dig bruden!

2009-01-09 @ 13:43:36
Postat av: Michelle

fin blogg! aaa, asså, tndläkare kan vara rätt jobbiga hoppas du blir bättre!

2009-01-09 @ 13:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0