Skiathos nästa!

Publicerat klockan: 11:56:29 den 2009-08-12
And guess what?! Jenny och jag bokade en resa för en vecka till Skiathos, ön där de spelade in Mamma Mia- filmen! Det är så underbart vackert där, det känns verkligen som rätt ställe! Åh, kan knappt bärja mig!

Vi tog en vecka istället. Kom på att vi kan ta en wekendresa til London eller liknande senare i höst eller vår. Hellre två resor än en!

 

  

Och Mamma Mia-freaks som vi är m-å-s-t-e vi bara göra den här utflykten:

Mamma Mia Sunset Cruise

Denna oförglömliga kväll står i filmen, Mamma Mia's tecken. Kvällen startar med en trevlig, god och grekisk middag på en taverna vid Skiathos hamn. Innan solen går ned går vi ombord på båten Columbus som var med i Mamma Mia! Vi seglar ut från hamnen under tonerna till några av ABBA´s mest kända sånger. Det var i denna hamn den första scenen i Mamma Mia utspelades. Vi seglar också runt till några av de vackraste platser man kan tänka sig och njuter av solnedgången, vilket är en oförglömlig syn. Under turen får ni höra anekdoter från filminspelningen, äta en god middag samt avnjuta en välkomstdrink och en gratis cocktail på båten. För de som vill avslutas kvällen på Pianobaren där ni blir bjudna upp till dans. En härlig kväll i Skiathos skärgård!

JULIA HEART GREECE! JULIA HEART GREECE! JULIA HEART GREECE!


Kommentarer
Postat av: ullisar

wuff! bara sådär!? vill också...!

2009-08-13 @ 00:00:42
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0