Nya matvanor!

Publicerat klockan: 22:52:23 den 2008-09-10


Jag älskar den här bilden! Hade i och för sig varit lite finare om jag inte av misstag råkat kapa mitt huvud, men jag gillar den ändå. Jennifer hade världens coolaste outfit idag, svarta strumpbyxor, bruna knästrumpor och uggs. Kan det bli snyggare?!

Idag har förresten Jennifer och jag skakat hand på att imorgon börjar vår äta bra period. Den ska helt hålla i sig för evigt, men vi kan ju börja med tills höstlovet. Äta bra på vardagarna, och vad vi vill på fredag - lördag. Idag, till exempel, slängde vi i oss lite energi i form av bullar, brownies och latte. Är det sista dagen måste man ju passa på!
Men imorgon börjar nyttighetsperioden. Jag ser verkligen fram emot den! Kommer bli tufft första dagarna, jag kommer ju självklart bli sötsugen och så, men bara jag har en frukt redo i väskan ska det lite bli några problem!

Igår kväll satt jag uppe och tittade en stund på Sex and the City, så idag har jag lite sömn att ta igen! Vet inte hur det blir med läggningen, jag kommer ju gå och lägga mig i ungefär samma tid, eftersom jag kom hem så sent från återträffen, men what the heck. Lite överseende för man ju ha. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0