Jag har världens bästa jobb

Publicerat klockan: 22:13:40 den 2008-06-12
Hej!
Har varit på jobbet nu x antal timmar! Skitroligt! Verkligen! Alla rookies samlades och hade möte med de högre hönsen. Riktigt givande, lärorikt och roligt! Önskar att skolan var så! Diciplinerat, men ändå avslappnat, lärorikt och skitkul! Äh vänta lite, det där har jag ju redan sagt! Det känns i alla fall helt underbart att kunna gå från jobbet och känna att jag har världens bästa jobb!

Fick positiv respons från alla kollegor angående håret idag. Ärligt talat trodde jag inte att alla skulle gilla det, men där hade jag fel!

- Det är verkligen skitsnyggt!
- Vad modigt!
- Den färgen passar dig mycket bättre än den andra!
(Den kommentaren får definitivt högst poäng!)
- Jättesnyggt till din ögonfärg!

Ah, nu känner jag mig ganska säker på mitt val. Jag gjorde rätt. Jag ville ha en förändring, vilket jag fick, och jag är nöjd. Äntligen. Kanske lite för ljust i hårbotten och lite för gult i topparna, men vad fasen! Allt går att ordna! Jag är bara så glad att jag äntligen gjorde det!

Imorgon drar jag och Lina till vår gamla skola (eller gamla och gamla, skolan är inte gammal, men det var ett tag sedan sist vi var där!). De har nämligen skolavslutning och vi vill komma och säga hej till alla gamla lärare (inte gamla) och unga elever! Kul! Undrar vad de tycker om mitt hår... Nej förresten, det skiter jag i! Nu har jag fått tillräckilgt med bra respons att jag kan känna mig nöjd! Imorgon blir en kul dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0