Jag är upprörd!

Publicerat klockan: 12:28:01 den 2008-06-11
Har varit på minstigens skolavslutning. Tänk, lilla han har gått ut femman nu! Big boy!
Powewalk på morgonen idag. Dock var det inte så kul eftersom jag var riktigt trött, men det var ändå skönt att röra på sig!

Läste Isabella Löwengrips blogg (reds. anm. Blondinbella) idag och blev riktigt upprörd! Hon skulle se Sverige-matchen i Kungsträdgården igår, men blev tvungen att gå på grund av att folk skrek "Blondinbella, ditt jävla äckel" och något jävla pucko kastade en glasflaska mot hennes huvud. I-D-I-O-T-E-R! Nu får ni ursäkta språket, men hur i hela jävla helvete kan en person utsätta en annan medmänniska för hot och så stor fara?! Bruden är helt förkrossad, har gråtit och haft sig, funderat på att stänga ner sin, enligt min åsikt, fina blogg. Aah! Jag blir så frustrerad! Vad är det för hemska människor som finns i det här landet?! Sverige ska ju vara tryggt och lugnt, men jag kanske misstog mig. Hur kan man göra något sådant? Hur? Ge mig en bra anledning så får ni en chokladkaka.
Hennes inlägg kan ni läsa här

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka till frisören och bli blond. Första färgningen i mitt liv, då tycker jag banne mig att det ska bli lyckat! Håll tummarna!

Ps. Antagligen kommer jag hata färgen nu i början, mestadels för att jag är ovan. Men med tiden kommer jag vänja mig, så tro inte på det jag skriver i början! Huh, nu testar vi om blondes have more fun! Inte för att jag tror det, men anyhow.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0