Duktiga dagen

Publicerat klockan: 18:59:11 den 2008-06-10
Hemkommen nu. Det första jag gjorde var att slänga mig på soffan med alla påsar omkring mig. Kände mig ganska duktig. Helt slut nu! Jag valde att gå istället för att ta tunnelbanan runt i stan idag. Märke ni hur in i norden mycket det blåste? Jag och Lina höll på att blåsa bort när vi gick omkring. Bilder kommer senare ikväll. Då har jag förhoppningsvis datan för mig själv. Eftersom det är match kommer resten av familjemedlemmarna hålla till vid TV:n.

Måste bara säga, eftersom jag handlat tre par skor för över 2800 idag, så ville jag vara lite snäll. Som tack gjorde jag nämligen disken! Jag menar, hur ofta händer det?! En klapp på axeln för mig!
Jag fortsätter i de duktiga vevorna. Rummet ska städas. Det har varit lite mycket senaste tiden, så jag slänger bara ut kläderna på morgonen och hinner inte stoppa tillbaka dem i garderoben efteråt. Ni kan ju bara tänka er hur det ser ut. Garderoben är tom och golvet fullt. Dessutom ska jag ta en tvätt. Alla trosor ligger i tvättkorgen och jag behöver ett par rena tills imorgon!
Nej, nu fortsätter jag vara duktig! Vad gör du för duktigt idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0