Vad har jag genemsamt med alla kändisarna på bilderna?

Publicerat klockan: 22:27:18 den 2008-07-06
Jag har alltid varit lång.  Det finns väl många som anser att jag ska vara glad och stolt över det, men det har inte varit så lätt ska ni veta. Genom hela mitt liv har jag alltid varit något längre än alla klasskompisar och så vidare. I hela mellanstadiet var jag alltid längre än killarna. Det var inte så kul när det var disco och man skulle dansa med en kille. Jag stod böjd för att jag inte skulle bli längre än dem. På skolfoton har jag ända tills nu alltid försökt krongla till det så det i alla fall är någon kille som är längre än mig. Jag säger bara: tur att jag var grym på sport! Jag har kort och gott alltid tyckt det varit pinsamt och jobbigt. Man känner sig uttittad och annorlunda. Tills man kommer upp i den åldern jag är i nu. Då modellagenturer sliter i en och alla tjejer på stan stirrar avundsjukt på en. Jag tror man gör det till vad det är. Jag har alltid varit lång, jag är lång och kommer alltid vara lång. Det finns ingenting jag kan göra åt saken. Varför inte njuta av den tid vi har på jorden, istället för att gå och oroa oss för massa skitsaker? Som att jag är för lång eller att jag har för stora fötter - herregud, det är en jävla lång process att komma till det där stadiet då man kan vara helt nöjd med sig själv, men så himla mycket skönare. Man mår bättre, både på insidan och utsidan. Jag säger inte att jag är helt nöjd med mig själv och uhr jag ser ut, jag har en lång väg kvar. Precis som alla andra. Frågan är om man någonsin kan vara 100% tillfredställd med sig själv. Jag kan i alla fall säga trots alla svackor som kommer och går i livet så är jag stolt över vem jag är och hur jag ser ut.
Här kommer lite bilder på olika kändisar, som antagligen gått med samma problem som jag under som uppväxt. Tankar kring sin längd. Titta på dem nu: långa, vackra kvinnor som förhoppningsvis är nöjda med sig själva!

(Gisele Bündchen 180, Victoria Silvstedt 179, Uma Thurman 183, Karolina Kurkova 180, Maria Sharapova 188, Ivanka Trump 180, Elle McPherson 183, Nicole Kidman 179, Rebecca Romijn 180, Brooke Shields 183)

         

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh vad härligt det låter med Grekland! Jag är ledig denna vecka sen ska jag jobba hela sommaren. Absolut! Det låter jätteroligt =)

2008-07-06 @ 22:29:50
URL: http://goodybag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0