Mamma Mia the movie

Publicerat klockan: 10:25:25 den 2008-07-13
Jaha, då var man ensam i huset igen. Kusin, Mami och moster har åkt iväg på lite packningsuppdrag, medan jag stannade hemma. Ska fortsätta med det lilla som är kvar av packningen, fixa med lite smågrejer och ta det allmänt lugnt.


MAMMA MIA:
Vilken upplevelse! Och då menar jag innan vi ens kommit in i biosalongen! Vi hade nämligen våra biljetter och när vi kommer till biografen visar det sig att föreställningen blivit inställd på grund av tekniska problem. Som ersättning fick vi en biljett som ska stå för en annan visning av Mamma Mia och en extrabiljett till vilken film vi vill inom ett halvår! Helt okej tycker jag! Vi utnyttjade Mamma Mia-biljetten direkt och drog till en annan biograf och hann på håret komma in. Men vi såg filmen, och det här är vad jag, kortfattat, tycker om den:

"En enormt rolig, färgglad film med riktigt etablerade skådespelare såsom Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth med flera. Musikal med många låtar som man kände igen, även om röstframträdandena inte var det bästa jag sett. (I en intervju hade i princip hela rollbestättningen sagt att Skarsgård absolut inte hade någon framtid som musikartist, vilket man kan förstå, eftersom han inte hade ett enda solonumer i filmen). Själva handlingen var inget speciellt, men just pågrund av skådespelarna och filmens miljö gick jag ut ur biografen medett leende på läpparna."

Kommentarer
Postat av: Frannie

Thank you sweet one! :D

2008-07-13 @ 13:41:40
URL: http://franziskanomm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0