Klackat var det här!

Publicerat klockan: 23:41:50 den 2008-12-18

Hallå i stugorna!
Jag sitter och kikar in skor just nu. Tänkte att eftersom det är lön snart kommer det inte svida lika mycket när x antal tusenlappar försvinner från kontot. Det som är ruskigt bra med att ha extra långa fötter är att jag måste gå till butiker som specialdesignar skorna i min storlek, så jag kan helt enkelt inte ha dåligt samvete när jag köper dyra skor, för det finns inga andra alternativ! En vanlig 38 kan rusa in på Skopunkten och lösa alla världens skoproblem, medan jag måste sitta och planera lite. Lite coolt att vara ensam om en modell, men nog skulle jag allt föredra att vara en vanlig 41. Jaja, det finns ingenting jag kan göra åt det, så jag tänker minsann fortsätta köpa skor för flera tusenlappar per par, med all rätt!

Och från och med nu ska jag sluta vara så fånig och köp platta skor! Jag älskar klackar men blir livrädd och känner mig totalt utstirrad när jag väl har det! Om ni kollar bilderna nedan så vet ni vilka jag lämnde tillbaka - bara för att jag kände mig på tok för lång i dem. Fine att man ska känna sig bekväm, men då är det viktigare att jobba med någonting annat som kallas självkänsla. Jag är utan skor på fötterna över 180 centimenter (exakt hur lång tänker jag inte säga, ni får gissa), men det ska banne mig inte hindra mig längre! Jag har haft djupa diskussioner med världens bästa och underbaraste Emilia de Poret om det här, och vi är båda överrens om att jag är lite smått dum i huvudet om jag inte använder högklackat när jag så gärna vill ha det! Vad tycker ni? Högklackat eller inte?







Gissa vem som lämnade tillbaka det svarta paret...


Kommentarer
Postat av: Anonym

alltså det är ju klart att du ska ha högklackat om du så gärna vill det, men tänk liksom att det kanske bli rlite föööööööööör långt, assa om du redan är över 180 då km rdu liksom kanske bli 190 ? . . . lite långt tkr jag. men du ska inte tänka på de utan liksom om du vill ha det ha det liksom! MEN ofta killar är typ så långa ju!

2008-12-19 @ 07:06:41
Postat av: Matilda

jag tycker att du ska ha klack! Vad spelar det för roll om du blir ännu lite längre. Jag tycker det skulle vara fint, jag menar en skönhet passar i allt! <3

2008-12-20 @ 20:01:32
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0