Otrevligt uppvaknande

Publicerat klockan: 22:19:54 den 2012-02-26

Alltså, det är ju rent ut sagt löjligt på vilken amatörnivå mitt immunförsvar ligger! Blir så upprörd, har det inte skolats bättre eller? Lyssnade det inte på läraren? Pff.

Vaknade upp i morse och var DUNDERförkyld. Näsan är täppt och bara rinner, ögonen känns svullna och det går knappt att hålla dem öppna, huvudet har troligen stoppats med bomull under natten, vaknade med ont i halsen och kroppen vill bara ligga nergosat under duntäcket och gå i dvala. Det gör lite ont i den liksom, som precis innan man blir sjuk.

Stoppade i mig kosttillskott, Alvedon, c-vitamin och var ute på en promenad i solen (=d-vitamin och frisk luft). Slocknade direkt när jag kom hem av utmattning.

Blev sedan bio med a special someone. Under normala omständigheter hade jag skuttat runt som en gasell efteråt med överskottsenergi, men nu kände jag mig mest som en vandrande reklam för förkylningar.

It is what it is. Vill bara bli frisk så jag kan börja träna ordentligt, så mitt immunförsvar kan få en skjuts upp tills nästa nivå. Hatar när jag inte har tillräckligt med energi, till och med så att jobbet känns jobbigt. Bring back the old me!

Skulle egentligen ursäkta mig för att ni får läsa ett sådant sakligt förkylningsinlägg, men ni får faktiskt skylla er själva (sagt med glimten i ögat).

Hoppas ni haft en bra helg och att ni är friska och glada. It's all that matters. Natti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0