Make-up

Publicerat klockan: 11:44:24 den 2008-08-05

SMINK.
Jag brukar en gång om året gå på en lektion hos Make Up Store för att bli sminkad och välja ut smink för 500. Det är riktigt bra, med tanke på att produkterna alltid behöver uppdateras. Foundation ska man ju till exempel inte ha mer än ett år.

Igår fick jag ett bra tips av en vän som är Make-Up artist. Luktar sminket ofräscht, släng det och köp nytt! Det enkelt och bra koncept att hålla sig efter!

Så nu till hösten behöver jag uppdatera mig lite. Foundation, concealer, ögonskuggor... ja, ni vet själva vad som behövs. Men i år tänker jag inte gå till Make Up Store. Ärligt talat tycker jag inte att deras produkter lever upp till förväntningarna som priset visar. Därför ska jag, efter att ha frågat flera vänner som är specialiserade på just make-up och hudvård, blanda lite. I nuläget ska jag köpa en foundation från LacÔme och concealer från YSL. Ögonskuggor är jag inte säker på vad som är bäst, tänkte inte på att fråga sist. Har ni några bra tips? Jag vill ha sådana som sitter som berg och är väldigt hudnära, alltså inga skrikiga färger som blått, rött och lila- utan silver, beige, brun.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0