Wax on, wax off

Publicerat klockan: 20:14:33 den 2009-07-01
Vilken dag! Steg upp tidigt som hunden för att åka och träna. Gick superbra! Nu har jag fått lite jäklar anamma i mig, så imorgon blir det löpträning för hela slanten!

Lite senare åkte jag och familjen till Wax on, wax off, eller, förlåt, Waxholm. Lika fint som vanligt! Vi badade (jag jobbar på det, halva låren idag), promenerade, åt italiensk glass, shoppade lite fina grejer och hade det allmänt nice. Perfekt väder också när det var lite halvmolnigt! Om solen hade stått på topp hade man förmodligen varit ganska grinig, åtminstonde när det gäller utflykter!


- ... men jag är trööött!


Mysigt värre!


Argh... Vi hittade en lekfull hund som kutade runt för sig själv, så vi kastade lite pinne med honom (jag döpte honom till Martin, ser han inte lite ut som en sådan?). Martin la sig vid oss och softade lite. Det kom några småtjejer som skulle gosa med honom och den ena kastar iväg pinnen - på en tjock gubbes mage, som blir rosenrasande! Tjejerna blir livrädda och springer iväg. Vem får skulden? Jo, jag. Jag försökte förklara att det inte var vår hund, men det örat ville han minsann inte lyssna på. Ibland är det bara bäst att skita i det och vända andra kinden till... Suck!


Citronsorbet, blåbär, choklad och en underbar utsikt!

Ett tips: Besöker ni Waxholm MÅSTE ni gå in i konstnären Lena Linderholms galleri! Mami och jag fullkomligen älskar alla hennes verk, så färggrannt och glatt! Det går verkligen inte att vara på dåligt humör när man pryder sitt hem med hennes saker! Me like! Så så klart gick vi inte tomhänta därifrån! Bland annat blev det den här superfina duken! Vad tycks?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0