Flyttkaos

Publicerat klockan: 21:13:27 den 2011-11-15



Jobbat i flyttkaos idag. Ikväll, efter avslutat jobbpass, kom flyttgubbarna för att flytta hela mitt teams grejer från våning 6 till 5. Under dagen har vi sprungit upp och ner för trapporna med grejer som absolut-inte fick-komma-bort under flytten, viktiga uppdrag, någon enstaka kruka med en orkidé i och så vidare.

Det känns i alla fall bra. Lite trist att jag inte kommer sitta på samma våning som mina fina kollegor på instrukt, men vi får köra stenhårt på lunchdating och träna så löser det sig nog. Dessutom tycker jag det är bra att vi som precis fått en ny chef börjar om på ny kula tillsammans på ett annat ställe. Gubbarna fick rensa som skåp på onödiga papper, jag kommer få ett höj- och- sänkbart bord... I like this!

Min kollega Tanja och jag tränade direkt efter jobbet, high five på den va?! 10 minuter löpband, 10 minuter rodd, 10 minuter crosstrainer. Sen 30 minuter armar, rygg, ben och mage. RUGGIGT BRA JOBBAT! Slår följe med tuppen imorgon, så det är nog dags att släcka lampan för idag. Later skaters!

Förresten, jag färgade och klippte ju håret för en vecka sen! Riktigt nöjd! Vet att det inte syns på bilden, men what the heck, bättre än ingenting, inte sant? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0