Proud in Camden

Publicerat klockan: 12:45:55 den 2011-05-14

Trots ohygglig huvudvärk  igår hade jag ändå dödsligt kul på jobbet. Fick backstocka the shirt stockroom, hjälpa grabbarna nere i det stora tockroomet, audits, insåg hur starka killarna är...

Efter jobbet drog jag direkt til Camden där Ryan hade sin födelsedagsfest! Vilken fest! Stället var så jäkla flippat, circusartister, grym musik blandad med spökiga berättelser, dubstep, sjukt häftiga lokaler... Proud, som stället hette, låg i ett gammalt stable, omgjort  till stora dansgolv, loger, privata rum etc. Ryan hade hiphop-rummet med en fet rund soffa i mitten som alla dansade på. Dem som hoppade (främst jag och Alberto) slog huvudena i lamporna som fungerade som strålkastare. Istället för fönster så var det ett coolt galler som folk stannade upp vid och kikade in. Grym kväll helt enklelt, skönt att komma ut och dansa lite, och speciellt på det enormt tuffa stället!

Matt, jag och Sophie tog snack box från KFC och en taxi hem till our place. De är redan på jobbet, dags för mig att lägga på ett kol om jag vill hinna i tid!

Ps. Bilder stod spanska Christina för, så när det behagar damen att lägga upp dem, kan ni räkna med att jag postar dem här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0