Everyone is a fucking Napoleon

Publicerat klockan: 20:56:20 den 2011-03-07

Trolle-ri trolle-ra! På Nando's i lördags, innan vi knallade till Market Place eller vad det nu hette...

Alltså, jag har varit så jäkla effektiv idag! Vill bara klappa mig själv på axeln, göra high five och ge mig själv stående ovationer. Fem dagar på raken har det varit kalas och ståhej, vilket har inneburit sena nätter (eller snarare tidiga mornar). I kombination med jobb så har detta inneburit ganska mycket för lite sömn, så jag känner mig ganska schleten nu. 

Vi har firat Sophies födelsedag, haft avskedsfest för Katrina på jobbet (som jag för övrigt alltid kallar Kitty Kat) och haft en födelsedagsfest för Mickael hemma hos oss. Det är tre nätter det. De två övriga har Sophie (min supervisor/housemate för er som inte vet) och jag kommit hem sent, käkat lite middag och snackat om allt som man inte visste att man kunde snacka om inpå småtimmarna.

Jag har rent ut sagt varit urusel på att svara i telefon samt på sms, vilket jag minsann fått höra från alla håll och kanter. Det dåliga samvetet smyger sig på. MEN jag har haft jäkligt kul, så det är värt alla utskällningar i världen. Det är därför det känns så jävulskt bra att jag har fått så mycket gjort idag som omväxling så att säga. Jag har fixat frulle för ett helt kompani i form av pizza från Domino's och tårta från Marks & Spencers, tvättat (startar snart tvätt nummer 3!), dammsugit, städat huset + mitt rum från gårdagen, diskat, duschat, hittat en fantastiskt fin och enorm park i närheten av mig, där jag och Franceska satt i några timmar och blossade, njöt av solskenet, diskuterade livet och herrar. Jag har köpt lim, jobbkläder och ett par vita tygskor, handlat mat, lagat mat och limmat ihop mina ballerinas. I fredags gick det nämligen ganska vilt till, så Sophie råkade sparka av blommorna på mina ballerinas. Ser för jäkligt ut utan dem, så jag har jagat super glue idag. Succé!

Och på tal om blogginläggets rubrik; i lördags när vi var på coola Haymarket och skakade oss hittade jag denna texten på dörren till en av toaletterna. Väldigt fint tycker jag.

Hoppas allt är bra med er. Önskar ibland jag hade lite mer tid för bloggen så jag kunde uppdatera er mer frekvent. Men ni ska veta att jag lever livet. Fy sjutton vad stolt jag är över mig själv att jag vågade gå emot allt och flytta till London. Vill med detta säga att ni inte bör, utan ska, göra det ni vill. Oavsett vad alla andra säger. Puss och hej.

Kommentarer
Postat av: Carmen

ure the best my love!

2011-03-08 @ 05:54:49
URL: http://carmendeleaumelby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0