Sokrates talar

Publicerat klockan: 20:24:18 den 2011-12-12


Vet ni? Det kanske bara är en tillfällig känsla, men jag tror jag börjar känna mig gladare. De två, tre senaste veckorna har varit lite tuffa.

The iceing on the cake kom förra veckan, då jag blev sjuk, så min operation av halsmandlarna blev inställd (man får inte opereras med infektion i kroppen eller feber) och uppskuten med cirka en, två månader. Och det är ju så förbannat tråkigt att vara hemma sjuk, bara ligga i sängen och stirra rakt upp i taket och vänta på att tiden ska gå, när man inte sover, vill säga. Jag ville inget annat än tillbaka till jobbet. Även om jag blir trött på det ibland, så tycker jag himla bra om mitt jobb.

Jag har haft en bra helg. Hittat min jäkla neuLash som jag letat efter som en galning, Gynning-halsbandet, en fin klarblå kavaj, köpt julklappar, myst med vänner och familj, tagit ett långt bubbelbad... Bara gjort vad jag känner för. Sånt är skönt, och framför allt, viktigt.

Och idag har också varit en fin dag. Träffade alla kollegorna på jobbet, fick en massa gjort, lunchade med fina Alexandra som såg smashing ut, bestämde att jag ska träna med Dennis imorgon... Är dödstrött, men vad fasen, jag vet inte, har en bra känsla inom mig.

Och nu ska jag skypa med min älskade vän Sabina. Stockholm - Kristianstad. Bara så där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0