På tal om...

Publicerat klockan: 22:15:24 den 2011-12-28


Jag är så nöjd. När jag kom tillbaka från min sjukskrivning möttes jag av att hela mina grupp fått nya datorer. Två stora flatscreens, nytt tangentbord, mus, musmatta och hårddisk. Det är så sjukt smidigt att ha två skärmar, då kan man ha två system uppe samtidigt, en på varje dataskärm, utan att behöva flippa fram och tillbaka. Sen är ju tangentbordet to die för. Litet, smidit och låter inte ett smack när man skriver. Finfin julklapp! ;)

Efter att ha jobbat över idag tog jag mig hem till Carolina. Hon bor på gården ovanför mig, och är hemma och hälsar på under julen, annars bor hon sen en lång tid tillbaka i Amsterdam. Ville hälsa lite innan hon åker "hem" igen, så hon, jag och Jenny myste på. Kom sedan hem och fick världens pangmiddag av mami, Gordon Ramsay och alla andra superkockar - släng er i väggen!

Just det, på tal om Jenny! I bilden ovan ser ni den spontana julklappen jag fick av henne. "Jag tyckte du behövde det, nu var du varit så dålig och allt". Fine by me, jag älskar det! Tror jag ska inviga det imorgon... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0