Rutiner i köket

Publicerat klockan: 00:30:10 den 2010-10-21

Trött blick, orkar knappt le, rosiga kinder... Japp, jag är trött.

Väldigt kul och utmanande idag på jobbet! Sliter verkligen häcken av mig, men trivs. Jag skojjar friskt med grabbarna och polarna nere i "stockroom" (främst spanjorer) flörtar för kung och fosterland med mig. Avslöjade för min kollega Lavi hur min middagsrutin sett ut de senaste 3 veckorna (pasta and mushrooms och konservravioli). Han skrattade åt mig och sa helt utan vidare att han skulle ta med en kokbok som jag kunde få låna. Gulligt värre!

"Hey Julia, can you make anything other than pasta and mushrooms? Like chicken? You know how to make chicken in tomato sauce? Have you ever done raw chicken?"

Lavi: Hey Julia, do you season your mushrooms?
Jag: I do, thank you very much. Salt and pepper.

Okej, nu är jag inte så värdelös i köket som jag kanske låter. Jag är helt enkelt för lat för att orka göra någonting annat, men jag kan dra till med: när jag väl ställer mig och gör någonting så blir det faktiskt riktigt bra.

Kommentarer
Postat av: Ida

hahahaha! berätta om din vän som ätit ute i drygt två veckor och när hon väl gjorde en lunchlåda kändes det så tråkigt att sitta och äta i lunchrummet så hon följde en kollega med på thai buffe. Nästa dag glömde hon bort lunchlådan i kylen och köpte en stadig mozarella/pesto/tomat/avocado baguette... (its to die for!! Dregel...) från le pain quotiden (stavas tyyyp så...) Imorn lär väl lunchlådematen vara möglig ;)när jobbar du imorn o fredag?

2010-10-21 @ 01:05:54
URL: http://londorama.blogg.se/
Postat av: Carmen

vilken sötig bild!!!!

2010-10-21 @ 14:22:59
URL: http://carmendeleaumelby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0