I need to get better at...

Publicerat klockan: 12:49:32 den 2010-10-17
Endometriosmensvärk - check. Halsont - check. Snurrighet - check. Ont i bröstet - check. Konstig andning - check. Åh nej, det är inte sant. Snälla, säg att det inte är sant! Snälla, snälla, snälla.

Innan jag ska resa utomlands har jag en tendens att alltid bli ordentligt sjuk, antingen så läkaren förbjuder mig att åka (fast jag åker ändå) eller att jag ligger hemma, halvt medvetslös. Fråga bara mina vänner, de vet. Innan dessa tillfällen är jag indirekt stressad, det är mycket som ska fixas, man har mycket förväntningar, är busybusy och hinner inte koppla av. Hänger ni med? Well, den här känslan poppade upp igår och sitter kvar idag = jag har panik! Jag ska börja mitt nya jobb på måndag och har inte tid att bli sjuk! Bara tanken på vad som skulle kunna hända stressar ihjäl mig, jag känner mig som  Amanda i The Holiday med "chestpains" blandat med en kanins hjärta som pumpar i hundraåttio. Panikpanikpanik!

Vänner säger till mig att tänka på att koppla av, men tanken på att koppla av i denna stress och allt jag inte skulle kunna med om jag gjorde det, stressar mig ännu mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0