Det låter väl inte så tokigt?!

Publicerat klockan: 11:54:28 den 2010-06-14

Vattumannen

En flirtig och lekfull sommar väntar. Du satsar inte på ansvar och allvar utan nu är det motsatsen som gäller. Är du singel kanske du testar mer än en lovande kandidat åt gången, har du en partner redan så kräver du att denne är flexibel, nyfiken och rolig att umgås med. Annars byter du.
Att du vill ha roligt betyder dock inte att du har tappat omdömet. Tvärtom är du rädd om dina vänskapsband och andra djupa relationer, och du låter inte dina kärleksdrömmar gå ut över andra människor. Resultat är en spännande sommar som ibland blir passionerad och ibland handlar om helt andra saker än kärlek. Egentligen kan man nog säga att nöjen, resor och nya vänner är en smula viktigare än romantiken. Chansen att ditt kärleksliv genomgår någon form av vettig utveckling är ganska liten. Medan du njuter av härlig sommarförälskelse händer de viktiga sakerna på helt andra områden. Det är inte förrän mot slutet av sommaren som du tar just kärleken på större allvar.
Ibland händer det också att du verkligen är seriös men du har ingen lust att visa det. Du vill inte vara den som investerar mest, inte just denna sommar. Det går bra det också så länge du inte är oärlig. Att undvika att tala sanning för att ens partner skall känna sig osäker är inte juste och leder dessutom till bekymmer.

Sista biten av sommaren blir fascinerande och går på djupet. Om du inleder en relation just där så blir den väldigt storslagen väldigt fort, så fort att en del av dina vänner kan bli lite skärrade.
För en riktigt fin sommar passar det med resor. Du mår bra av att kommunicera, gärna på nya sätt eller med helt nya människor. På hemmaplan kan det löna sig att plocka upp ett nytt intresse, kanske gå en kurs eller på något annat sätt se till att möta människor som du inte redan känner. Du är nyfiken och charmig och kan lätt få nya vänner. Bästa resmånaden är juni även om du kan räkna med större äventyr om du reser under högsommaren istället.

På sexfronten krävs det mer än bara kropp mot kropp för att du skall vara nöjd. Det måste finnas en spänning mellan dig och din sexpartner. Om inte sexlivet i någon mån liknar det du hittar i en kärleksroman så är det helt enkelt inte tillräckligt bra. Det är också enormt viktigt för dig att din partner frågar efter vad du vill och känner och bryr sig om att utveckla sexlivet istället för att bara upprepa samma gamla vanliga. Det blir en lustfylld och skön sommar förutsatt att du har (eller hittar) en partner som klarar av dessa krav.


Kolla här för att hitta ditt sommarhoroskop!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0