Dag 2 - julafton

Publicerat klockan: 14:33:12 den 2010-12-29











Traditionsmässigt en lite annorlunda jul. Jag började dagen med att skråla med till hög musik och hoppa i sängen (borde kanske inte tillägga at jag hoppade Jens också...) Sedan spenderade vi större delen av dagen i Westfield, Europas största shopping mall om jag inte har fått det hela totalt om bakfoten. Hollisters var en hit för mamma och Jens, de gick loss därinne kan jag säga. Själv fick jag världens jag-måste-flytta-till-Californien-nu attack.

Linner på Jamie Oliver's Italian restaurang. Stööört gott. Burgarna var grymma, pommes fritesen ska vi inte ens prata om. De måste kryddat med något begär, för ända sen dess kan jag inte sluta tänka på hur gott det skulle vara med lite Jamie Oliver pommes frites.

Resten av kvälllen sprang vi mellan våra hotellrum och busade, myste, kollade på tv och hade det allmänt trevligt, så där som bara familjer emellan kan ha. Det känns alltid så himla lyxigt och mer värt att spendera någon kväll på hotellrummet när man är på resande fot. Då hinner man stanna upp och njuta av nuet, inse hur bra man faktiskt har det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0