Hårdare tag

Publicerat klockan: 22:25:33 den 2009-03-23

Hej och hå, vad duktig jag har varit idag! Jag har pluggat, städat, bokat tider för diverse saker, tvättat OCH varit i skolan! Den ni! Det känns toppen att sitta i ett välstädat rum! Mycket lättare att koncentrera sig och av någon anledning känns mitt rum mycket varmare. Eller så kanske jag bara inbillar mig... Eller gör jag det?



Jag har nu bestämt mig för att hålla ett hårdare tag om plånboken, så jag kan spara till den här, och den och den här! Därför kommer jag spendera mer tid i Mango, Zara, Topshop och Gina Tricots lokaler! Deras kläder är lite roligare, mer trendiga och ungdomligare än till exempel H&M! No offence!

Kolla bara vad jag skissat på från Topshops hemsida! Me likie-like!


Kommentarer
Postat av: Katie

Jag pluggar till låg- och mellanstadielärare. Det är riktigt roligt! Jag har alldeles för lite pengar att leva på efter man betalat hyra och grejer. Fytusan.



Jag är en sån här som typ tar första bästa foundation och hoppas att den funkar bra. Sedan fortsätter jag köpa den :P Jag som testar mig aldrig fram. Allting som jag använder är helt okej :D



Hoppas du har en bra dag :D

2009-03-24 @ 15:41:50
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: matilda

smart ide =) jag ska också börja med sånt där, köpa de saker man verkligen vill ha liskom och inte slösa bort pengarna p billigt skit man ändå aldrig använder.



duktig är du på att rita också ! <3 =) saknar dej!

2009-03-25 @ 09:45:46
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0