Njuta av livet

Publicerat klockan: 20:07:31 den 2009-06-28
Hallå alla snyggigar!

Vilket underbart väder det varit de senaste dagarna! Jag har bestämt mig för att inte uppdatera lika ofta när det är en sådan strålande sol, man får ju passa på liksom. Även om det inte känns så, kommer det blir trist väder så småningom och då kan man passa på att blogga lite mer!

Hjälp, vad har verkligen stekts bort i helgen = fått lite färg! Jag har verkligen njutit till fullo med familjen, ätit gott... ärligt talat, så här bra har jag inte haft det på länge! Jag är så lycklig just nu!

Sen mitt senaste inlägg har jag varit ute och festat, badat klockan fem på morgonen ute på Långholmen, solat, träffat lite vänner... helt enkelt njutit av mitt sista sommarlov!


Prcis innan solen gick upp!

Livet är värt att firas, varje dag, vare sig om det är stort eller smått, men fira alltid! På ditt sätt, hur du vill, de sätten som gör att just Du njuter av livet! Idag har jag firat att jag har världens bästa familj genom att fiax ihop en BlueberryLime tårta! Mums filli babba! Snygg blev den också!


Fin va?


Tårtmakaren själv =)

Kommentarer
Postat av: ullisar

åååh! såna där sommarmornar är turligt inte så många att dom försvinner i mängden! att möta soluppgången i havet (nåväl, på din sida sverige kanske det inte kallas så ;) är livsglädje och kvalité på hög nivå!

2009-07-19 @ 23:09:34
URL: http://ullrika.se
Postat av: ullisar

blogg.se strular lite (ovanligt...) så jag hoppas inte min kommentar blidde borttrollad?

2009-07-19 @ 23:12:22
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0