Iiiii!!!

Publicerat klockan: 21:26:49 den 2009-01-13

Jag är så exalterad! Så pass att jag faktiskt vill göra som Manhattanbrudarna och skrika "Iiiiiiiiiii!!!" rakt ut!
Imorgon ska vi få vårt manus. Äntligen. Efter tre år på gymnasiet, drama-linjen, så har vi äntligen hamnat där. Här.

Tänk er; jag har blivit rollsatt, jag kommer ha ett eget manus i handen, stryka mina repliker med rosa eller gul överstrykningspenna, föra in anteckningar i marginalen, jag ska stå på scen med en hel publik framför mig, jag ska göra det jag älskar. Skådespeleriet.

Varken ni eller jag har någon som helst aning om hur långt jag kommer gå, men det här är världens grej. Efter tre år på gymnasiet kallas jag inte längre för amatörskådespelare, jag är en skådespelerska.  Jag har smakat på olika manus, karaktärer, regissörer, medskådespelare, scenkvalité, kostym och regi. Klassiska dramer, barnteater, skrivit egna monologer, jag bara... jag är så tacksam. Jag vet att jag fattade rätt val för fyra år sedan, men det är mer utbildningen utbildningen jag syftar på. Rätt lärare, klasskamrater, rätt skola. Åh, vad tacksam jag är!

Den här pjäsen kommer bli så jäkla bra! All info kommer ni självklart kunna ta del av här i bloggen senare. Just nu tar vi en sak i sänder. Det är ju faktiskt inte förrän imorgon som vi kommer få vårt nyöversatta manus.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0