Middag på Texas Longhorn

Publicerat klockan: 21:14:53 den 2008-09-11


Världens bästa Daddy!



Mums fillibabba!



Daddy och jag åt middag på Texas Longhorn vid Odenplan. Vi hade sällskap av Sladjan, ni vet, han som snackar fotboll efter matcher i eftersnacket? Trevligt i alla fall!
Daddy och jag hade, så klart, världens underbaraste kväll! Massa prat, got mat och den underbara lyxen av att få ha Daddy för sig själv en stund och bara diskutera precis det jag vill, utan att bli störd av någon annan familjemedlem. Jag älskar verkligen hela min familj, men oftast så föredrar jag att umgås med dem på tu man hand, annars är det svårt att få en syl i vädret!
Jag åt kycklingtajitas, som var hur goda som helst! Det tog ett tag innan vi kom fram till själva restaurangen, men det var klart värt det! Jag var superhungrig och sugen på lite feta, goda såser och det var ju precis vad jag fick! Toppen! Jag älskar verkligen min Daddy! Inte bara för att han bjuder mig på middag bara sådär, det är i och för sig också trevligt, men jag känner mig verkligen lyckligt lottad att ha en sån fin Daddy! Många av mina kompisar berömmer alltid mig för att ha en så cool pappa, och jag kan inte göra annat än att hålla med! Visst, vi har våra argumentationer och tjafs hit och dit, men för det mesta så älskar jag honom. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0