Akta er för äggligan!

Publicerat klockan: 23:47:23 den 2008-09-17


Innan teatern började mötte jag upp denna pingla! Hon hade precis varit och ätit en romantisk middag med sin pojkvän, gulligt va? Var bara tvungen att ta en bild på henne, älskar verkligen hennes strumpbyxor!

TRE SYSTRAR. Hur kommer det sig att föreställningar på Stadsteatern alltid börjar lyckligt och slutar med att hela publiken blivit deprimerad? Alltid! Kan det inte vara tvärtom istället, då får ju pjäsen i vilket fall som helst i sig sin hemska bit, den biten då alla problem inte verkar ta slut. Äsch. Lite irriterad blir jag. Det fanns liksom inget syfte med den. Vad var budskapet? I pjäsen fanns det i alla fall en hel del kända skådespelare. Frida Hallberg, han som spelar morfar i Skärgårdsdoktorn och massa andra som jag inte kan namnet på. Jennifer och jag knuffade på varandra varje gång det kom in en ny, känd, skådespelare.

Måste bara säga en sak innan jag går och lägger mig. När jag stod och väntade på bussen, tillsammans med en kille, från Iran eller så tror jag, kom det en bil som susade förbi. Jag stod och läste min Queen. Helt plötsligt märker jag att någonting flyger, precis framför mig. De från bilen skriker. När jag tittar upp ser jag vad de kastat. Ägg. Killen och jag tittar på varandra. Jag suckar och han skakar på huvudet. Ägget hade landat precis mellan oss. Två tjejer kommer och killen förklarar varför det ligger ägg på marken. "De måste varit rasister", säger han. Jag som tänkte att de i bilen tyckte jag såg för snofsig ut, och ville förstöra min outfit. Tjejerna berättar att de också höll på att bli träffade av ett flygande ägg. Då åker bilden förbi igen, och en tjej, drygt 15 år, lutar sig ut och skriker "AKTA ER FÖR ÄGGLIGAN!" och kastar en tom äggkartong ut genom rutan.
Ville bara förvarna er om det när ni är ute sent på kvällen. Akta er för äggligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0