Inte som alla andra dagar

Publicerat klockan: 16:14:16 den 2008-10-20



Hej allihopa!
Vilken dag! Inte som alla andra skoldagar.
1) Vi hade skolfoto - med tema! Fiktiva figurer, hur kul som helst! Allt från Mario och Luigi, Hermione Granger, Sailor Moon, Arwen (jag), Pocahontas, Jokern, Spiderman och Snövit. Mycket roligare än ett vanligt tråkigt skolfoto!

2) Jennifer och jag har haft ett möte på mett dagis med barn. Som projektarbete ska tillsammans skriva en barnbok inriktad på miljöfrågor och då tänkte vi, vem vet inte bäst om vad barn gillar om inte barn?! Så vi åkte till Minibojarna och intervjuade kidsen. Jättekul, pratiga småttingar - alla med supercoola namn! Hector, Teodor, Elle... alla möjliga tuffa varianter!

3) Jennifer och jag samlade ihop våra tankar och ideér kring mötet i och med en fika på "Hemma hos Julia", hur tufft är inte det?! Jag har mitt egna café!

Jag vet inte hur många gånger jag faktiskt har påpekat det, men imorgon åker jag och Jennifer till London! I en hel vecka! Det ska bli så underbart skönt! Tiden har gått så fort! Var det inte alldeles nyss som Hannah och Sarah var här liksom?! I packningväg har jag kommit så långt dom att ta ner resväskan från vinden. Inga kläder ligger framme, jag har verkligen igen aning om vad jag ska ta med mig! Bör ju packa minimalt om jag vill ha en chans med att proppa den full med massa shoppingfynd på tillbakavägen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0