Att bara kunna släppa allt

Publicerat klockan: 20:13:38 den 2008-10-28
Jag vet knappt vart jag ska börja! Min vecka i London har varit helt obeskrivligt bra! Jag har verkligen njutit av varenda sekund, allt har verkligen varit underbart; maten, vännerna, skolan, familjen, restaurangerna alla aktiviteter, språket... som en dröm. På ett sätt känns det som att jag varit där i ett år och samtidigt så tog veckan slut så fort. Satt inte Jennifer och jag på flyget till London alldeles nyss?

Har tagit massa bilder. Ska försöka hitta sladden bara (eftersom det är Mamis kamera) och lägga upp lite bilder. Jag vet ju liksom inte hur jag ska beskriva min resa för att den var så underbar, helt obeskrivlig, så förhoppningsvis kan lite bilder ge er en klarare uppfattning.

Även om vi har stressat som galningar och sprungit överallt varenda sekund, så har jag bara kunnat släppa allt som finns här hemma; skola, jobb, träning, blogg, skoluppgifter, problem, konflikter och allt annat onödigt och bara kunnat fokusera på rätt saker där. Helt fantastiskt! Att kunna fokusera på allt positivt, alla nya kontakter, göra vad jag känner för. Det är inte alltid det går, även om man reser bort! 

Ni för ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! Nu ska jag ha lite höstlov!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0