Tänk positivt!

Publicerat klockan: 15:13:17 den 2008-11-03
Religionskunskapen var inställd på grund av att läraren var hemma med sjukt barn, så vi lyckades få kultur- och idéhistorieläraren att gå med på att vi pluggade inför nästa veckas prov (1800-talet) hemma. Mycket skönare så! Då slapp vi fler timmars håltimmar och kan vara lite effektiva istället!
Dagen började i alla fall inte på topp! Lyckades komma 40 minuter försent till dramalektionen. Hade helt enkelt tittat fel på schemat. Inte den bästa starten man kan få efter ett underbart höstlov. Hur som helst, när sådana här saker inträffar tänker jag bara att jag har hur många möjligtheter som helst att bättre mig på! Tänk positivt, annars blir livet inte kul!



På tal om lunch: här har ni en från Santorini i somras!


Lunchade champinioncrépes med Mami på ett mysigt litet café. Skönt med lite tid med min egen Mami, något som jag fått mycket av i helgen. Väldigt glad och tacksam över det!

Ledsen att det inte blivit några ordentliga bilder på sistone, men snart är kameran lagad och redo att användas! Imorgon händer dessutom någonting alldeles, alldeles underbart - glöm inte att kika in bloggen då! Nu ska jag göra lite olika skolarbeten! Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0