En paralell

Publicerat klockan: 18:02:22 den 2008-11-10

Har precis kommit hem. Lyssnar på Womanizer med Britney Spears. Det känns toppen att sitta tre timmar i SB (Stadsbiblioteket) och klara av massa plugg. Lite kvar att göra ikväll, framförallt texter att läsa.

Idag hade jag prov i kultur- och idéhistoria. Jag satt kvar sist av alla och skrev, och det gick strålande! Kan inte bli något annat än ett MVG! Dock var sista frågan lite klurig, men jag tror det kommer jämna ut sig. Håll tummarna!





Så här ser förresten mitt skåp ut just nu! Väldigt välstädat och fint, tack och lov! Jag tänkte dra en paralell mellan mit skåp i skolan och mitt liv. I torsdags var jag ju hemma eftersom jag var helt sönderstressad och hade prioriterat väldigt fel den senaste tiden. Jag pluggade hela dagen och planerade hur jag skulle göra den närmaste tiden. Det var som en svacka för mig, men det är ingenting jag skäms över; vi har alla våra stunder från och till. Det är bara så livet är. Det jag vill komma till är att förra torsdagen var riktigt nyttig för mig, för just nu ser jag på livet väldigt ljust. Det var ju inte precis så att jag var deprimerad, men med allt skolarbete, jobb, vänner, familj och träning så funkade det helt enkelt inte. Men nu jäklar! Nya Julia är i farten, so you better watch out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0