Bernardas Hus

Publicerat klockan: 16:34:46 den 2008-05-14
Igår kom jag hem sent. Jag var trött men hungrig, så jag värmde en Gorby, tog lite glass med banan och jordgubbssylt och värme en kopp varm choklad, och satte mig framför TV:n en stund. Sedan tog jag en snabb dusch och gick och la mig. Skönt!
Bernardas Hus. Ja, vad ska man säga? Oerhört häftig föreställning, bra rolltolkningar och välspelat. Dock tycker jag att man inte riktigt hann lära känna alla karaktärer så mycket som man kanske ville, vilken är ett minus. Men på det stora hela gillade jag den! Lite plus, lite minus.

Marie Antoinette- redovisningen igår gick super! Hjälp, vad bra den gick! Visst att jag var nervös innan och hjärtat pumpade så hårt att jag trodde det skulle hoppa ut, men oj vad bra det gick! Jag är riktigt nöjd! Det var bra att jag tog just Marie Antoinette och ingenting annat, eftersom den dåvarande franska drottningen fashinerar och intresserar mig. Folk slutar aldrig prata om henne, senast stod det en jätteartikel om henne i tidningen. Som ett olöst mysterium, så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0